5.29.2012

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Νέο χτύπημα δέχεται ο ελληνικός τουρισμός, αυτήν τη φορά από την TUI. Ο γερμανικός ταξιδιωτικός κολοσσός συμβουλεύει τους πελάτες του που θα επισκεφθούν την Ελλάδα για διακοπές φέτος το καλοκαίρι να έχουν μαζί τους περισσότερα ευρώ μετρητά, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα αν η χώρα φύγει από την Ευρωζώνη.
Η οδηγία της TUI είδε το φως της δημοσιότητας σχεδόν ταυτόχρονα με την απόφαση του ιταλικού ταξιδιωτικού οργανισμού Vera Tour να «παγώσει» τις προκαταβολές σε Ελληνες
ξενοδόχους, επικαλούμενος το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της TUI έχει δεχθεί πλήθος ερωτημάτων από πελάτες της, οι οποίοι ζητούν να πληροφορηθούν για το τι πρέπει να κάνουν αν βρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα και η χώρα βρεθεί εκτός ενιαίου νομίσματος. Και ο επικεφαλής των ταξιδιών για την Ανατολική Μεσόγειο, τους συμβουλεύει ότι: στην περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, η ρευστότητα στο νέο νόμισμα μπορεί να μην αποκατασταθεί αμέσως σε όλη την επικράτεια, οπότε οι ταξιδιώτες είναι καλό να έχουν μαζί τους περισσότερα ευρώ σε μετρητά.
Η οδηγία της TUI υπογραμμίζει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προβλήματα από απεργίες και διαδηλώσεις και πως δεν έχει παρατηρηθεί καμμία κακή διάθεση εναντίον Γερμανών τουριστών.


http://www.fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...