10.31.2012

Μερικές αποδείξεις για τις επισκέψεις των εξωγήινων πολιτισμών στον πλανήτη μας


Αυτή η εναέρια φωτογραφία τραβήχτηκε από τη Μαρία Reiche, ένας από τους πρώτους αρχαιολόγους να μελετήσουν τις γραμμές, το 1953.

Μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας αποδίδονται στους εξωγήινους. Όλα αυτά, ξεκινώντας από την Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου και φτάνοντας στα αγρογλυφικά, είναι συναρπαστικά και αιχμαλωτίζουν την προσοχή του επιστημονικού κόσμου.


Τα μυστικά μηνύματα των αγρογλυφικών
Αυτά τα κυκλικά σχέδια εμφανίστηκαν από το 1970 στη Μεγάλη Βρετανία, και από τότε παρατηρούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά από αυτά αποδέχτηκαν ψεύτικα, ενώ άλλα παρέμειναν ένα μυστήριο γιατί ήταν αδύνατον να εξηγηθούν. Απ’ ότι φαίνεται αποτελούν μηνύματα τα οποία οι εξωγήινοι θέλουν να μας στείλουν, σύμφωνα με κάποιες θεωρίες.

(φωτ. από wikipedia.org)


Η κακοποίηση των βοοειδών  
Από τη δεκαετία του '60, οι αμερικάνοι αγρότες διαπίστωσαν σε κάποιες περιπτώσεις ότι οι αγελάδες τους δεχόταν επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μερικές φορές, έβλεπαν ότι τα αυτιά των αγελάδων ήταν κομμένα με κάτι σαν λέιζερ.


(φωτ. από wikipedia.org)


Πυρηνικές δοκιμές που απέτυχαν
Το 1967, πάνω από τη στρατιωτική βάση Μάλστρομ στην Μοντάνα ΗΠΑ, εμφανίστηκε ένα
UFO το οποίο προκάλεσε ζημίες στους πυρηνικούς πυραύλους, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσουν. Από τότε, σε ολόκληρο τον κόσμο τα UFO προκάλεσαν παρόμοια προβλήματα σε πυρηνικούς  πυραύλους.

 
(φωτ. από wikipedia.org)


Machu Picchu
Μερικοί υποστηρίζουν ότι το σύνολο του
Machu Picchu είναι πολύ πολύπλοκο και δεν μπορεί να κατασκευάστηκε από ανθρώπινο χέρι. Λέγεται ότι οι εξωγήινοι το κατασκεύασαν στον ενδέκατο αιώνα.


(φωτ. από wikipedia.org)


Σελήνη
Μερικές θεωρίες υποστηρίζουν ότι ο φυσικός μας δορυφόρος είναι δημιουργία εξωγήινων. Η θεωρία λέει ότι εμφανίστηκε πριν από  4,5 δις χρόνια, ενώ μερικά όντα ζουν εκεί κρυμμένα σε σπηλιές.

Πάνω από ένα σεληνιακό μήνα περισσότερο από το ήμισυ της επιφάνειας της Σελήνης μπορεί να δει κανείς από την επιφάνεια της Γης.
(φωτ. από .wikipedia.org)


Οι πυραμίδες
Οι πυραμίδες είναι πολύ πολύπλοκες για να κατασκευάστηκαν από ανθρώπους, περίπου το 2630 π.Χ. Οι μαθηματικές γνώσεις που απαιτούνται για τη δόμηση αυτών των κατασκευών είναι πολύπλοκες και κατά συνέπεια ανήκουν σε εξωγήινους πολιτισμούς που επισκέφτηκαν τη Γη σ’ εκείνη την περίοδο.
(φωτ. από wikipedia.org)


Nazca Lines
Αυτά τα σχέδια έχουν εμφανιστεί στο Περού περίπου το 400 μ.Χ., έχοντας ως σκοπό να σηματοδοτήσουν την περιοχή προσγείωση των
UFO. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα σχέδια απεικονίζουν ζώα ή άλλα πολύπλοκες φιγούρες.  

(φωτ. από wikipedia.org)

Χ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...