Σελίδες

10.31.2012

Ο πλανήτης μας, οι φυλές της και το φεγγάρι του (ών): Η πραγματική ιστορία ..


Ο πλανήτης μας, οι φυλές της και το φεγγάρι του (ών): Η πραγματική ιστορία …
Το συγκεκριμένο απόσπασμα παρέχει μια περίληψη του την πραγματική ιστορία του πλανήτη μας και της σελήνης (ες) και το ρόλο του λευκού, του μαύρου και την κίτρινη φυλή. Σελήνη ή Luna ή Εύα ή λέβα-Λεβάν (στην εβραϊκή γλώσσα-Μογγολίας) είναι ένα γιγαντιαίο πρώην φυσικό πλανητικό σώμα που άλλαξε («geoplastised») σε «κενό» στο εσωτερικό ενός υβριδικού έσκαψαν ημι-τεχνητό σώμα (πλοίο) μπορούν να ταξιδεύουν στην mesoastric σύμπαν.

Η προέλευση της Σελήνης είναι ο αστερισμός του Δράκοντα και σε Cetus ως ένα από τα δρακόντεια στασιαστές συμμαχούν αστερισμούς.

(Δείτε την έρευνα του αστρονόμου Scotch Lunan Ντάνκαν (Luna!), τα ευρήματα της Ρωσικής Ακαδημίας Vasin και Serbakov, οι leakes των αξιωματικών της NASA / JPL στο βιβλίο του «Μυστηριώδεις Σελήνη διαστημόπλοιο« Don Wilson, η έρευνα του G .. H.REES., τα βιβλία και η έρευνα του Raymond Drake, κλπ).

Η Σελήνη διέπεται από μια φυλή ερπετό όντα που προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα. Η Reptilians τον έλεγχο της Σελήνης με υψηλή technololgical μέσα (το οποίο δεν μπορεί κανείς να διακρίνει για το «μαγικό» ή «θαύμα») και με τα όντα τα οποία είναι σε δύο παράλληλες διαστάσεις σύμπαν χωρίζεται από το φως των εμποδίων (γ, και γ * 10 ^ 6). Η παρούσα πρώτη ορατή διάσταση της αραιώσεως ύλης (3η Ρεάλ ένα) και το 2ο Διάσταση (4η πραγματική) είναι αόρατα για τα όργανα της αντίληψης μας. Η πρώτη διάσταση δεν μπορούν να δουν άμεσα τι συμβαίνει στη δεύτερη διάσταση, αλλά έχει τα τεχνολογικά μέσα για να έρθουν σε επαφή με αυτό.

Η Reptilians είναι μια συμμαχία των κλεφτών στασιαστές πειρατών που δρουν ως καρκίνο κατά την Παγκόσμια Οργανισμό. Αρχικά, πριν από εκατομμύρια χρόνια, που επαναστάτησε ενάντια στην Οικουμενική Νόμου και της Τάξης και της Γαλαξιακής κυβέρνησης / Ομοσπονδία. Από τότε, έχουν αναρωτηθεί στο Σύμπαν σαν πειρατές κλέβει τις πλανητικές πρώτων και πολύτιμα υλικά, χρησιμοποιώντας τις αρχικές πλανητικές πληθυσμούς ως σκλάβοι («δούλοι του Θεού»), οι οποίοι δεσμεύονται να λάβουν τις πρώτες ύλες και τα κρύσταλλα του κάθε πλανήτη επί της επιφάνεια. Στη συνέχεια, τους κλέβουν, τη γενοκτονία τους δούλους, να καταστρέψει τους πλανήτες [προσθήκη μεταφραστή: από την εκτίναξη τους], και τελικά το κεφάλι σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα, έτσι ώστε να επαναλάβει ειδεχθή εγκλήματά τους και να εξαπλωθεί ο καρκίνος τους. Δημιουργούν θρησκείες και στη συνέχεια μασονικές Δικτύων του μυαλού – Λάθος Πραγματικότητα – Νέα Τάξη Πραγμάτων, πυραμίδα-όπως συστήματα ακατανίκητος μάζα τους ανθρώπους έτσι ώστε να ελέγχουν «δούλοι του Θεού» τα. Σε περίπτωση που το σύστημα αποτελείται από πληθυσμούς που είναι πιστοί στην Γαλαξιακή Κυβέρνηση (π.χ. η λευκή φυλή Ανδρομέδιος), συνήθως manafacture μέσω της γενετικής μηχανικής του DNA ερπετό υβριδικά όντα που μοιάζουν με τη σημερινή δρακόντεια Κινέζους που ζουν στην planent μας σήμερα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούν αυτά τα δρακόντεια Lizzard πρόσωπο αναζητούν Κινέζικα (Lizzard-eyed), έτσι ώστε να ενσωματωθούν με τους πληθυσμούς οι οποίοι δεν είναι υπάκουοι και να τους σταδιακά στη γενοκτονία και να παρακάμψετε τους.

Σελήνη ήρθε στο δικό μας ηλιακό σύστημα περίπου 20.000 BDC [εξήγηση του μεταφραστή: «BDC» σημαίνει «πριν από δρακόντεια Χριστού»], όταν υπήρχε μια νόμιμη κυβέρνηση Ανδρομέδιος στο ηλιακό σύστημα, η δυναστεία των Celestials ή Βαρούνα DYNASTY [Σχόλιο μεταφραστή: στο Έλληνες, «Celestials» είναι «Ουρανιδείς / Ouranideis», που έδωσε «Varouna» και ακούγεται πολύ] (βλ. τις anvient ινδικά κείμενα των ινδικών Δραβίδων Λευκό). «Οι άνθρωποι που έχουν έρθει από τον ουρανό» σημαίνει «Celestials / Ouranideis / Ουρανιδείς», Sky-ανθρώπους. Η δυναστεία των Celestials αποτελούνταν κυρίως του Δία (τον πατέρα του Δία – Diaus Pitar στα σανσκριτικά [σχόλιο του μεταφραστή: «Πατέρα» είναι το «Πατηρ / πατήρ» Ελλήνων, η οποία ακούγεται πολύ παρόμοια με "Pitar»? Και η γενική του «Δία» είναι «Διος / Διός», η οποία ακούγεται πολύ παρόμοια με «Diaous»]) και τη γενιά του Κρόνου. Όταν η Σελήνη εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, υπήρχε ήδη μια «αστική» πόλεμος χώρο που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των φυλών του Δία και του Κρόνου (βλ. αρχαίων ελληνικών μύθων, Theogenia του Ησιόδου, Σύγκρουση των Τιτάνων, κλπ) σχόλιο [μεταφραστή: «Πολιτική» είναι εδώ σε εισαγωγικά, καθώς δεν αναφέρεται σε έναν πόλεμο μεταξύ των εξουσιών της ίδιας πόλης ή της κοινωνίας των πολιτών, αλλά στην πραγματικότητα της ίδιας φυλής]. Δίας επιτευχθεί μια προσωρινή νίκη κατά της στασιαστής Κρόνου-Σαβαώθ και αυτός περιορίζεται συμμάχους του Κρόνου-Σαβαώθ σε χώρους που μοιάζουν με φυλακές, όπως το Underworld Τάρταρα.

Σελήνη εκείνη την εποχή (20.000 BDC) έκανε μια πρώτη προσπάθεια να εισέλθουν στην τροχιά της Γης, αλλά απέτυχε. Τέθηκε σε τροχιά η οποία κινδύνευε να οδηγήσει σε σύγκρουση με τη Γη, αλλά αυτό σταμάτησε από τις Celestials Ανδρομέδιος.

Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής και η Σελήνη μπήκε στην τροχιά της Γης γύρω από 11.436 BDC (βλέπε έρευνα από Ο.Ε.Α.. Και ο Raymond Drake, οι επιγραφές στο Τιαχουανάκο της Βολιβίας, κλπ).

Η Γη στη συνέχεια κατοικήθηκε από τους ανθρώπους της λευκής φυλής που είχε έρθει από τον αστερισμό της Ανδρομέδας και από την τοπική μαύρη φυλή ιθαγενών από Serius.
Οι civilisers Λευκή Φυλή από Έλληνες Ανδρομέδα ήρθαν στη Γη από την αστρο-πύλη της Serius (Κόκκυγας-Hyperion), ως μια επιστημονική αποστολή με στόχο την διδασκαλία και την εκπολιτιστική την αύτοχθον μαύρη φυλή σε σχέση με την οικολογική αρμονία και την καθολική τους φυσικούς νόμους και Αστρολογικές Νόμοι ( δείτε το χρονικά της φυλής Ντόγκον, στο Μάλι της Αφρικής).

Το ερπετό Δρακονιανοί της Σελήνης, έχοντας Asmodai Μέτατρον και Ελ Santai (βλ. την Αγία Γραφή – Παλαιά Διαθήκη) ή Sentai-Tzentai (βλ. και το ιαπωνικό Εβραϊκά παραγωγή ταινιών Star Wars) ή Tzoudas-Ιούδας, όπως πρεμιέρες τους, ζήτησε από τον Δία άδεια να προσγειωθεί τους του πληθυσμού στη Γη.

[Σχόλιο μεταφραστή: «Xenius» είναι ένα από τα επίθετα που συνοδεύουν τον Δία, και αποδίδεται ως «χαιρετίζοντας», «φιλικό», κλπ] Xenius Δία, επειδή δυνάμεις του ήταν πολύ λιγότερα, αλλά και γιατί σε εκείνο το σημείο δεν είχε ακόμη συνειδητοποιήσει οι επιτιθέμενοι πειρατές-προθέσεις της Σελήνης, τους επέτρεψε να το πράξει, αφού η προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί η αναλογία του πληθυσμού σε 1:108 και ότι θα σεβαστεί την ήδη τότε πολιτιστική τάση και τη γλώσσα του πλανήτη (Αρχετυπική Ελληνικά) . Η Reptilians της Σελήνης συνέχεια προσγειώθηκε στο νησιωτικό σύμπλεγμα-ήπειρο της Ατλαντίδας (ή Waterland υπό την διακυβέρνηση του Ανδρομέδιος Hyper-υπουργός του το στοιχείο του νερού Ποσειδώνα) πρώτη κινεζική υβριδικό εποίκους τους τη δυνατότητα να επιβιώσουν στη γη και γενετικά ώστε να είναι σε θέση να σηκωθεί τις επιθέσεις από τα μικρόβια της γης (βιοσυμβατότητα). Οι Κινέζοι, κάτω από τις διαταγές των πρώτων ερπετό κλήρου του αστερισμού Serpens υπό την καθοδήγηση της Σελήνης, εκφυλίστηκαν σύντομα το Λευκό Πελασγοί της Ατλαντίδας και τις μετέτρεψαν σε «αστικές» παγκόσμιο πόλεμο κατά των φυλετικών αδελφών τους, οι Πελασγοί της Ευρώπης και της προ-ιστορική Αθηναϊκή Ηγεμονία (βλέπε Τίμαιο και Κριτία του Πλάτωνα). Σε αυτό το καταστρεπτικό πόλεμο, υπήρχαν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα εκείνης της εποχής … «Ειδικό εφέ» αυτά, και τα όπλα των μετεωρολογικών πολέμου, τα οποία αναφέρονται στα αρχαία Ινδικά κείμενα των Βεδών και Mahabharata.

Το λευκό Άτλαντες, που υποκινήθηκε από την κινεζική της Ατλαντίδας (βλ. το βιβλίο του Raymond Drake” Μικρό Κίτρινο Master of Atlantis”) με επιτυχία εισέβαλαν στην Ευρώπη, αλλά οι Αθηναίοι κατάφεραν να τους απωθήσουν και να τους υπερφαλαγγίσει και κατέληξε σε ένα σημείο να είναι σε θέση για να τους ρίξει πίσω από τον Ατλαντικό Ωκεανό με μια μαζική λειτουργία της αντεπίθεση.
Ο Μέτατρον και Ελ Sentai Tzentai, εκείνοι feudarchs ερπετό, ήταν τώρα με το φόβο, επειδή οι Αθηναίοι υπό την καθοδήγηση του Δία ήταν ήδη έτοιμη για την αντιμετώπιση επίθεσης μαζικά και να εξοντώσουν πλήρως την κινεζική της Ατλαντίδας με την κατηγορία της ύπουλη σκευωρία του Πελασγών » Παγκόσμιο Πόλεμο Πολιτικής ».

Έτσι, μαζί με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο της Γης, ξέσπασε εκεί έξω ένα πιο Πολέμου διάστημα μεταξύ Σελήνης και των στελεχών χώρο του Δία.
Ο πλανήτης μας, οι φυλές της και το φεγγάρι του (ών): Η πραγματική ιστορία …

Σελήνη χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια κανόνια βαρύτητα της να ασκήσει υπερπίεσης βαρύτητας των λιθοσφαιρικών πλακών της Γης και αυτό τον τρόπο κατάφερε να βυθίσει Ατλαντίδα, αλλά και λίγο αργότερα η Aegis Ζώνη (σημερινή Μεσόγειος Θάλασσα και το Αιγαίο Πέλαγος), σκοτώνοντας έτσι μέσω της drawning σε τα εκατομμύρια των ψυχών θάλασσα του Λευκού Άτλαντες και τους Αθηναίους. Η Πελασγική χρυσή εποχή της υψηλής τεχνολογίας και του πολιτισμού σε αρμονία με τη φύση σύντομα θα στραφούν σε «λίθινης εποχής». Ο πολιτισμός πήγε πίσω στο σημείο μηδέν και το χάος επικράτησε.

Ταυτόχρονα, η Σελήνη και οι Κληρικοί της ερπετό αστερισμού Serpens πληροφόρησαν την κινεζική της Ατλαντίδας για εκείνο το θέμα, και εκκένωσαν εγκαίρως την ήπειρο βύθιση και αποθηκεύονται στο Esperia (σημερινή Αμερική).

Τα διαστημόπλοια του Δία («Ιπτάμενα Chariots των Θεών», που ονομάζονται «Vimanas» από τις ινδικές Δραβίδων, κυρίως των επιστημονικών αρμοδιοτήτων) σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ λιγότερα από τη μεγαλύτερη επίθεση και πειρατεία astrofleet Selenian. Το ερπετό Selenian δρακόντεια astrofleet περιλαμβάνει κυρίως:

Α) Η Σελήνη ναυαρχίδα («Αστέρι του Θανάτου» υβριδικό πλοίο «κενό» από τιτάνιο και ζιργκόν)
Β) Η ναυαρχίδα Λίλιθ (σκούρο γυαλιστερό μεταλλικό Planet of War), η οποία γύρω από 9.600 BDC ότι η Ατλαντίδα βυθίστηκε και η Aegis κινήθηκε και πήρε πίσω Senene σε Σελήνη-σύγχρονη τροχιά, έτσι ώστε τα τρία σώματα της Γης – Σελήνης – Lilth είναι μια ευθεία γραμμή (βλέπε Καμπάλα).

Γ) Περίπου 118 πολύ μικρότερα πλοία είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο.
Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, οι υποστηρικτές του Κρόνου στασιαστές κατόρθωσαν να ξεφύγουν από Τάρταρα και σύντομα κανονιστεί μια ανίερη συμπαιγνία με την Δρακονιανοί της Σελήνης κατά των Celestials του Δία.

Μετά από αυτό, στις μεγάλες ένας Θεός-θρησκείες, Ελ Sentai αναφέρθηκε με τον Κρόνο-Σαβαώθ ως ένα ενιαίο «Οικουμενική Δημιουργό Θεό» (Big δρακόντεια φάρσα και selenian ΕΛΕΓΧΟΣ θρησκευτική), ως Δάσκαλός Γιαχβέ (Sentai σε Μογγολίας-εβραϊκά ή Tzentai- Tzent-Jade στα κινεζικά) και ως Master Σαβαώθ (Κρόνος).

Μετά από εκείνο το σημείο, η Γη ήρθε υπό τον πλήρη έλεγχο των ερπετό δρακόντεια στασιαστές και τους συμμάχους τους, οι Ανδρομέδιος προδοτικού στασιαστές του Κρόνου (Σαβαώθ).

Τα πλοία του Δία, προκειμένου να αποφευχθεί μια γενική καταστροφή της Γης σε περίπτωση πολέμου χώρο, φαίνεται να έχουν υποχωρήσει 1/3 για τις 4 εσωτερικοί πλανήτες (Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), το υπόλοιπο 1/3 προς η κοιλότητα του «Εσωτερικό της Γης» (από το άνοιγμα του Βόρειου Πόλου), και το υπόλοιπο 1/3 αφήσει το ηλιακό μας σύστημα να ενημερώσει την τοπική κυβέρνηση στο γαλαξιακό Αστερισμό της Ανδρομέδας για την εισβολή και τα εγκλήματα του δρακόντεια και Σελήνη να ζητήσει ενίσχυση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου