Σελίδες

11.01.2012

Οι εξωγήινοι “παίζουν” με τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής



Εδώ και χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1948, οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στις στρατιωτικές βάσεις με πυραύλους και απενεργοποιούν τα πυρηνικά των Αμερικανών, ισχυρίζεται μια ομάδα έξι αξιωματούχων της Αμερικανικής Αεροπορίας.

Οι αξιωματούχοι αναμένεται να 
παραδώσουν την Δευτέρα (27/9) καταθέσεις πάνω από 120 πρώην στρατιωτικών της Αμερικανικής Αεροπορίας, οι οποίοι αναφέρουν πως έχουν αποδείξεις πως τα ΑΤΙΑ είχαν παρεισφρήσει στις τοποθεσίες πυρηνικών όπλων. “Το Πεντάγωνο ψεύδεται όταν λέει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και μπορούμε να το αποδείξουμε”, λέει ο “ηγέτης” της ομάδας των 6 Ρόμπερτ Σάλας. 


Η ομάδα ισχυρίζεται ότι απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης, τα οποία και θα δώσουν στη δημοσιότητα, δείχνουν ότι τα ΑΤΙΑ είχαν ενεργή παρουσία στον αμερικανικό στρατό από το 1948. Σε μερικές περιπτώσεις, πυρηνική πύραυλοι απορρυθμίζονταν χωρίς προφανή λόγο, τη στιγμή που ένας ιπτάμενος δίσκος περιπλανιόταν αθόρυβα κοντά στο σημείο. 

Σε μια περίπτωση, ο Ρόμπερτ Σάλας ήταν σε βάρδια όταν ένας πύραυλος χάλασε από μόνος του και οι ανώτεροι του απαίτησαν από αυτόν να μην το συζητήσει με κανέναν.

http://mystery-gr.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου