12.09.2012

«ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ» ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΙΑ


Να… χορτάσουν την πείνα τους θέλησαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έκαναν νυχτερινή επιδρομή σε δυο καφενεία στα Βλυζιανά Αιτωλοακαρνανίας και άρπαξαν κυρίως είδη διατροφής. Οι δράστες ήταν και… θεριακλήδες, καθώς έκλεψαν και μεγάλες ποσότητες τσιγάρων!  Και  στις δυο περιπτώσεις, οι εισβολείς παραβίασαν τις εισόδους των  καταστημάτων. Από το πρώτο καφενείο άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και δεκάδες πακέτα τσιγάρων, ενώ άνοιξαν και τον καταψύκτη από τον οποίο πήραν όλες τις ποσότητες κρέατος! Από το δεύτερο καφενείο του χωριού, άρπαξαν επίσης τσιγάρα, μικρό χρηματικό ποσό σε κέρµατα και… κονσέρβες με ζαμπόν!  

Οι ίδιοι δράστες φαίνεται πως προσπάθησαν να διαρρήξουν και ένα σπίτι, αλλά τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αστακού έκαναν έρευνες στην περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν τα ίχνη τους και προσπαθούν να τους εντοπίσουν από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.  

Τα 50 κιλά ελαιόλαδο συνολικής αξίας 1.200 ευρώ που άρπαξαν από μια αποθήκη στην περιοχή Δαφνούλα της Ηλείας, «βόλεψαν» μια χαρά τους δράστες που έκλεψαν ακόμη και διάφορα εργαλεία.  

Οι άγνωστοι κακοποιοί που παραβίασαν την κεντρική πόρτα ενός σπιτιού στο Κολίρι Ηλείας ήταν… χορτάτοι και έκλεψαν μόνο κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ.  

Στόχος διάρρηξης  έγινε και μια ιδιωτική σχολή στην περιοχή της Κρέστενας, από την οποία οι δράστες άρπαξαν 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές με όλα τα παρελκόμενά τους, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...