8.15.2013

Σκύλος πετάει με αιωρόπτερο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του

United States, Salt Lake City, Utah. Ο Dan McManus, πιλότος αιωροπτέρου, όταν πετάει, έχει συνεπιβάτη τον πιστό του σκύλο Shadow. Το Αυστραλιανό ποιμενικό σκυλί ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του ακόμα και στους ουρανούς. Είναι εκπαιδευμένο ζώο εργασίας και μένει ήρεμο όταν πετάει κοντά στον ιδιοκτήτη του, στα 5.000 πόδια. Το θαρραλέο σκυλί είναι υπερ προστατευτικό με τον ιδιοκτήτη του, κλαίει, τον ακολουθεί και τον δαγκώνει απαλά στο πόδι, όταν φεύγει μόνος του για να πετάξει. έτσι ο Dan McManus αποφάσισε να τον παίρνει μαζί του, και να τον ανεβάζει στο αιωρόπτερο. Ο Dan έφτιαξε μια ειδικά διαμορφωμένη θέση με ιμάντα πρόσδεσης, όπου ο σκύλος Shadow κάθεται και ανεβαίνει μαζί με τον ιδιοκτήτη του στους ουρανούς.



Σχόλια αναγνωστών
Υπάρχουν αναγνώστες της Daily Mail που επικρίνουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου, γιατί βάζει σε άσκοπο και μεγάλο κίνδυνο το ζώο του.
Επίσης διευκρινίζουν ότι η ράτσα του σκύλου είναι Blue Heeler και τονίζουν πόσο πιστά είναι τα σκυλιά αυτής της ράτσας. Δεν είναι τυχαίο που το όνομά του σκύλου Shadow, σημαίνει Σκιά, αφού έγινε η σκιά του ιδιοκτήτη του.


Shadow is a Australian Cattle Dog NOT an Australian Shepperd!
This breed of dog is called a Blue Heeler. They are extremely loyal and will stick by their owners sides like glue. I have one and I understand why the dog's name is Shadow, because they become one. Quite fearless, have to be for what the breed is bred for, herding cattle.

22-7-13 Hang glider pilot's dog takes loyalty to new heights as he stays alongside his owner even 1,000 feet in the sky
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...