5.22.2012

Γελάνε στο Ισραήλ με τις τουρκικές ...φοβίες για την αποστολή ισραηλινών κομάντος στη Κύπρο

Οι Τούρκοι έχουν “τρελαθεί” από το “δέσιμο” Κύπρου-Ισραήλ και γράφουν για “ανάπτυξη 20.000 ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο”!

Η ΧΟΥΡΙΕΤ στην ηλεκτρονική της έκδοση επικαλείται το πρακτορείο Ανατόλια το οποίο υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι Νετανιάχου και Χριστόφιας συμφώνησαν γι΄ αυτή την ανάπτυξη δυνάμεων το Φεβρουάριο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νετανιάχου φέρεται να προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης να αναλάβει όλα τα έξοδα  για την κατασκευή μονάδας φυσικού αερίου που πρέπει να φτιαχτεί  για την εξαγωγή του . Σε αντάλλαγμα, ο Νετανιάχου ζήτησε όλο το προσωπικό −10.000 άνθρωποι- να μεταφερθούν από το Ισραήλ με τις οικογένειές τους.
Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για “προβλημα ασφαλείας που θα προκαλέσει η ανάπτυξη Ισραηλινών στη Κύπρο”.

Όπως αναφέρει το Ανατόλια οι ισραηλινές δυνάμεις θα έχουν έδρα στη Λεμεσό και επικαλούμενο πηγή από τη Κύπρο λέει ότι “οι ισραηλινοί πάνε για να εγκατασταθούν για τα καλά στο νησί”.

Το Ισραήλ διέψευσε τις πληροφορίες του τουρκικού Τύπου."Οι ισχυρισμοι αυτοί στερούνται βάσης και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα" διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών που αναμεταδόθηκε από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα και στην οποία υπογραμμίζεται πως "το Ισραήλ ουδέποτε ανέπτυξε στρατεύματα σε ξένο έδαφος".
Πηγή: http://www.logioshermes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...