6.26.2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ


Τα τελευταία χρόνια, επίσημες ανακοινώσεις και ανεπίσημα κανάλια των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ευρώπης φαίνεται να προσπαθούν να περάσουν υπογείως το μήνυμα ότι η ύπαρξη εξωγήινων και μάλιστα εχθρικών, αποτελεί πλέον πραγματικότητα.
Οι αγνώστου κατασκευής πλάκες με τις 10 σύγχρονες εντολές που ανεγέρθησαν στη πολιτεία Georgia των ΗΠΑ το 1980 με την πρώτη να τονίζει: ‘’Διατηρήστε τον ανθρώπινο πληθυσμό κάτω από τα 500 εκατομμύρια σε συνεχή ισορροπία με τη φύση’’, το συνέδριο του ιδρύματος Gorbachev στο San Francisco τον Φεβρουάριο του 1995 που παρακολούθησαν 50 αρχηγοί κρατών και 500 ισχυροί επιχειρηματίες με πρώτο θέμα ‘’Η μορφή του άχρηστου εργατικού πλεονάσματος του πληθυσμού της Γης’’, και οι δηλώσεις του διάσημου φυσικού Stephen Hawking αρχές του 2011 ότι ‘’οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και κάθε επαφή μαζί τους θα έπρεπε να αποφευχθεί, αλλιώς κινδυνεύουμε με εξαφάνιση’’, δείχνουν τη σκέψη της παγκόσμιας ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη για μία προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού της Γης, φυσικά χωρίς να φανεί ο σκοπός τους, αλλά να αποδοθεί σε επίθεση εχθρικών εξωγήινων!
Βλέποντας τον πληθυσμό της Γης να ξεπερνά τα 7 δις, η παγκόσμια ελίτ προσπαθώντας να διατηρήσει τα προνόμια και την ισχύ της, φαίνεται να προχωρά με μικρά και προσεκτικά βήματα σε ένα οικονομικό σχέδιο ‘’κρίσης’’, αποφεύγοντας σιγά σιγά το χάος που θα εξαπλωνόταν στον πλανήτη από μία όλο και πιο πιθανή οικολογική κατάρρευση. Σε αντίθεση με την παλιά ιδέα της άμεσης γενοκτονίας που εφάρμοζαν οι Ναζί, πλέον η περιπλοκότητα των δικτύων και των μηχανών οδηγεί και απαιτεί ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ εξόντωσης, ανάλογο των μοντέρνων καιρών που ζούμε. Το διαδίκτυο δείχνει να βοηθά το σχέδιο, αφού είναι επιρρεπές και σε αντίθεση με πληρωμένους προβοκάτορες και πληροφοριοδότες, έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο αφελών οι οποίοι αναμεταδίδουν τον πιο ισχυρό ιό σε όλο και περισσότερους! Η πρόσφατη μεγάλη δημοσιότητα που δόθηκε από τη Pravda για τη ψευδή είδηση της αναμενόμενης άφιξης τριών μητρικών εξωγήινων διαστημοπλοίων που έρχονταν από την εξωτερική τροχιά του Πλούτωνα, έδειξε τον βαθμό της σύγχυσης που μπορεί να εξαπλωθεί στον πληθυσμό από την επαναλαμβανόμενη χρήση ψευδών ειδήσεων, ένα ψυχολογικό σχέδιο χρήσιμο σε περίπτωση που δεν επιτύχει το σχέδιο της οικονομικής κρίσης και χρειαστεί μια επιχείρηση εξωγήινης απειλής για την εξάλειψη του αδύναμου 80% πληθυσμού της Γης.
(Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε από την έρευνα του Φυσικού Θεοφάνη Ράπτη και από στοιχεία που συνέλεξε ο αναγνώστης μας Γιώργος Σ. )


Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...