6.20.2012

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, είναι ΚΟΝΤΑ μας, ΕΡΧΟΝΤΑΙ (video)


Ο John Lenard Walson είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και άστρο-φωτογράφος. Δεν υποστηρίζεται από καμία χρηματοδότηση, ωστόσο έχει κατασκευάσει ένα δικό του σύστημα και με αυτό παρακολουθεί το διάστημα.

Σύμφωνα με τις λήψεις που έχει κάνει και σε συνδυασμό με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, έχει καταγράψει υπερμεγέθη διαστρικά διαστημόπλοια, UFOs, τα οποία μπορούν να μεταμορφώνονται και να αλλάζουν.


Βρίσκονται σε πλήρη συγχρονισμό με την τροχιά της Γης, παριστάνοντας τα άστρα μέσα στην ζώνη του Ωρίωνα, την Μεγάλη Άρκτο, στον αστερισμό Βέγκα και άλλους. Φαίνεται να βρίσκονται 2,5 έτη φωτός μακριά, αλλά πλησιάζουν με εκατομμύρια μίλια την ώρα.

O John Maynard, απόστρατος της Υπηρεσίας Αμύνης και Πληροφοριών (D.I.A.), παρατήρησε πως, τουλάχιστον, οι μισοί από τους τεχνητούς δορυφόρους που έχουν σταλεί γύρω από την Γη, δεν κοιτούν την Γη, αλλά προς κάθε άλλη κατεύθυνση εκτός από αυτήν. Σαν κάτι να περιμένουν ή να παρακολουθούν εκεί έξω.

Σημειώστε και συγκρατήστε αυτό που είχε ο σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουτσόφ: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της αποκάλυψης». Σίγουρα δεν το είχε πει τυχαία.

 


Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...