7.03.2012

Μετάλλαξη του DNA;

Πριν από αρκετά χρόνια είχε δημοσιευτεί ένα εκτενέστατο άρθρο σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές μεταβολές που υφίσταται η Γη και πως αυτό επηρεάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα, βασισμένο σε βιβλίο τωνGrazyna Fosar και Franz Bludorf.

Σύμφωνα με το άρθρο εκείνο οι εν λόγω επιστήμονες επιβεβαίωναν τις αλλαγές που δημιουργούνται στο ανθρώπινο DNA, μέσα από δεκάδες επιστημονικούς τομείς, και μιλούσαν για το "ξεκλείδωμα" νέων δυνατοτήτων και ιδιοτήτων στους ανθρώπους...
Τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας άλλη μία επιστημονική εργασία, η οποία επιβεβαιώνει τις αλλαγές στο DNA των ανθρώπων! Οι αλλαγές ήδη συντελούνται και είναι επιστημονικά ανιχνεύσημες! Ίσως τώρα, λίγο πριν την κορύφωση αποφασίσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να πάρουν πιο συνειδητά το δρόμο προς τη μεγάλη αλλαγή...

Η γιατρός Berrebda Fox {ολιστική θεραπεύτρια γιατρός του κέντρου Avalon Wellness στο όρος Σάστα (Mount Shasta) στην Καλιφόρνια} μας εξηγεί τις κυτταρικές αλλαγές του DNA.

Η Κλινική Avalon ξαναφέρνει στην επιφάνεια την θεραπευτική ιδέα και μεθόδους όπως εφαρμοζόντουσαν αρχικά στο νησί Avalon . H ολιστική γιατρός απέδειξε, μέσω εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος, πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.

"Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές , τροποποιήσεις και μεταλλάξεις , που με τα λεγόμενα των γενετιστών έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Πριν ένα χρόνο, στο Μεξικό, έγινε ένα συνέδριο γενετιστών από όλο τον κόσμο, με αρχικό θέμα « η αλλαγή του DNA». Ζούμε μια επαναστατική αλλαγή , παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε σε τι πραγματικά αλλάζουμε.

Ο κάθε ένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA .Εκείνο το οποίον βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στην διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας , εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια. ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕΘΑ –ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ! Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη – αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο. Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό. Παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν 3 έλικες στο DNA τους.Παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με την σκέψη ή ακόμα και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα, πρόκειται για τηλεπαθητικά παιδιά. Κοιτάζοντας τα μπορείς να σκεφτείς πως πρόκειται για υπεράνθρωπους ή κατά κάποιον τρόπο αγγελικά όντα, αλλά δεν είναι έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι θα είμαστε και εμείς στις επόμενες δεκαετίες.

Ήδη πολλές θρησκείες έχουν μιλήσει για αυτές τις αλλαγές και γνωρίζουμε πως αυτό θα γίνει με κάποιον τρόπο. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη – αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει και ανησυχία ακόμη..

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν το 1940 δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη – αλλαγή, όμως οι επόμενες γενιές κάτι άρχισαν που τους δίνει την ικανότητα και δυνατότητα να σχηματίζουν μια επιπλέον έλικα κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Τα συστήματά μας – ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό – παρουσιάζουν πολλά σημεία αυτής της αλλαγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον εργάζομαι στον ερευνητικό τομέα με αποδείξεις και θεραπείες. Μερικοί ενήλικες που εξέτασα και μελέτησα έχουν αρχίσει να σχηματίζουν μια νέα έλικα, άλλοι έχουν ήδη την Τρίτη. Αυτά τα άτομα ζουν πολλές αλλαγές στο σώμα τους και στην συνειδητότητά τους , που οφείλονται στο γεγονός πως όλα είναιΕΝΑ.Η γνώμη μου είναι πως η Γη και οι κάτοικοι της ανεβάζουν την δόνησή τους.Πολλοί που γεννήθηκαν τελευταία έχουν φωτεινά σώματα. Οι πιο παλιοί που διαλέγουν να αλλάξουν πρέπει να περάσουν μέσα από πολλές φυσικές αλλαγές.

Η πιο εύκολη μορφή της μετάλλαξης – αλλαγής του DNA είναι μέσω ενός ιού. Συνεπώς οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Οι ιοί ζουν πάνω σε ένα ζωντανό ιστό, οι ονομαζόμενοι ιοί DNA όπως είναι ο ιός του Epstain Barr και ο ιός Herpes 6.

Σχεδόν όλα τα άτομα που ζουν ένα τέτοιο φαινόμενο μετάλλαξης και που είναι ζωντανά ή έχουν μια καινούργια δουλειά ή έχουν ένα καινούργιο τρόπο που σκέφτονται ή αρχίζουν μια καινούργια ζωή.

Παρόλο που μπορεί να αισθανθούν σαν άρρωστοι ή απελπισμένοι, αυτό όμως είναι ένα μεγάλο δώρο, τους δόθηκε η δυνατότητα να αλλάξουν την δομή του DNA και του σώματος με μια δομή πιο φωτεινή και περισσότερο υγιή, που θα τους επιτρέψει να ζήσουν τις επόμενες γενιές . Κατά την γνώμη μου, πάντα, αυτό το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί πριν το 2012.

Τα παλιά συστήματα θα πρέπει να καταρρεύσουν εάν θέλουμε να δούμε να γεννιέται κάτι νέο : μέχρι τώρα βλέπουμε πολέμους, συστήματα πολιτικό- οικονομικό και υγείας που δεν λειτουργούν…

Πολλά παλιά πρότυπα δεν πρέπει πια να υπάρχουν.
Όλοι εκείνοι που διάλεξαν να ζήσουν σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή , είναι οι πρόδρομοι του νέου είδους.

Βρισκόμαστε στην εποχή της αποκάλυψης και εμφάνισης του ουρανού πάνω στην γη. Δεχόμαστε βοήθειες από εκείνους που άλλοι αποκαλούν Δασκάλους, άλλοι εξωγήινους, άλλοι, αγγελικές οντότητες ….

Όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε ικανοί να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των ουρανών, όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε συντονισμένοι με τις αλλαγές που έρχονται.


http://logioshermes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...