7.07.2012

Έγγραφο FBI αναφέρεται σε επισκέπτες από πλανήτη που μοιάζει με την Γη

Έγγραφο του FBI που κάνει αναφορά σε επισκέπτες που έρχονται από ένα άλλο πλανήτη που μοιάζει με την Γη. Οι επισκέπτες αυτοί  ταξιδεύουν  στη Γη με ιπτάμενους δίσκους που έχουν ραδιενέργεια.




Ανάμεσα σε άλλα, αυτό που κάνει ενδιαφέρον το άνω έγγραφο του 1947, είναι οι περιγραφές που δίνονται με αρίθμηση:

1. Κάποιοι από τους ιπτάμενους δίσκους μεταφέρουν πληρώματα και άλλοι είναι τηλεκατευθηνόμενοι. 

2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες σκοπεύουν να εμφανιστούν σε αυτή την διάσταση (3η διάσταση που είναι η Γη). 

3. Οι επισκέπτες αυτοί είναι ανθρώπινα όντα, αλλά μεγαλύτερα σε μέγεθος από τους ανθθρώπους που γνωρίζετε. 

4. Δεν είναι άνθρωποι προερχόμενοι από τη Γη, αλλά προέρχονται από το δικό τους κόσμο (από άλλους γαλαξίες και πλανήτες δηαλδή). 

5. Δεν προέρχονται από έναν πλανήτη της 3ης διάστασης όπως η Γη, αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη υψηλότερης διάστασης (5ης, 6ης, 7ης κτλ.) που αλληλοδιαπερνά με τον δικό μας και δεν γίνεται αντιληπτός σε μας. 


6. Τα σώματα των επισκεπτών μας (εξωγήινων) καθώς και τα σκάφη τους (UFO), υλοποιούνται αυτόματα κατά την είσοδο στο δονητικό ρυθμό της πυκνής ύλης μας της 3ης διάστασης δηλαδή. 

7. Οι δίσκοι τους κατέχουν έναν τύπο ακτινοβολίας ή μιας ακτίνας, η οποία θα μπορεί να αποσυνθέσει εύκολα κάθε απειλητικό προς αυτούς όχημα (μαχητικά αεροσκάφη, πυραύλους κτλ.). Μπορούν και εισέρχονται στο αιθερικό πεδίο κατά βούληση με αποτέλεσμα να χάνονται από την αντίληψη μας όποτε αυτοί το επιθυμούν. 

8. Η περιοχή από την οποία προέρχεται δεν είναι το «αστρικό επίπεδο», αλλά αντιστοιχεί στο Lokas ή Τάλας. Οι μαθητές που ασχολούνται με εσωτερικά θέματα θα κατανοήσουν αυτούς τους όρους. 

9. Ο κόσμος τους δεν μπορεί να ανιχνευτεί με ραδιοκύματα υπάρχει πιθανότητα όμως να μπορούν να γίνουν αντιληπτοί με τη χρήση radar..(?).



http://iokh.blogspot.com/2012/04/fbi.html
katohika.gr

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που αφήνουν τέτοιες αναφορές να βγαίνουν στο φως. Κάτι ετοιμάζουν, ή... για κάτι μας προετοιμάζουν. Έρχονται εξωγήινοι; Είναι οι ίδιοι εξωγήινοι και σκοπεύουν να φανερωθούν; Θα μας φέρουν "έτοιμους" εξωγήινους μέσω κάποιας τεχνολογίας (π.χ. ολογραμμάτων);

Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...