11.17.2013

ΤΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ

Έφτιαξα ένα "εσωτερικό" γλωσσάρι, για τους φίλους που αρχίζουν η άρχισαν να ασχολούνται με τον εσωτερισμό πρόσφατα.
Πιστεύω να φανεί χρήσιμο. Προσπάθησα να δώσω με συντομία το νόημα κάθε λέξης διότι από σχολές σε σχολές,ιδρύματα,τάγματα,θρησκείες και διδασκαλίες υπάρχουν διαφορετικά ονόματα και ορολογίες.

Αυτό έβλεπα οτι έλειπε βασικά από πολλά σάιτς , με αποτέλεσμα οι "νέοι" που ασχολούνται με την απόκρυφη επιστήμη ναμπερδεύονται.
Υπάρχουν πολλοί που λόγω τον ορολογιών,οριοθετούν την αντιληπτικότητα τους στη γνώση ,και άλλοι που βρίσκονται σαν χαμένοι ανάμεσα σε έννοιες.
Σίγουρα θα βρείτε ,η, ήδη θα γνωρίζεται πολλές από τις λέξεις.

Το ξαναλέω είναι απλά για το αρχικό στάδιο ενημέρωσης και όχι πλήρης αναφορά στην ουσία των λέξεων.
Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει τη γνώση του να εμπλουτίσουμε το γλωσσάρι μπορεί ελεύθερα να επικοινωνήσει.
Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους που θέλουν παραπάνω διευκρινήσεις.

----------------------------

Άγιο= είναι εκείνο το ον που μπορεί κατ αναλογία και από το επίπεδο του να "μιμηθεί"τα χαρακτηριστικά του Θεού, να ευθυγραμμιστεί , να εκπέμψει παρεμφερείς κραδασμούς με Αυτόν, και να κοινωνει με την Σοφία Του. 

Αιθερικά ρεύματα.=υπάρχουν μεγάλες αιθερικά ρεύματα που σαρώνουν συνεχώς την επιφάνεια της γης από τον πόλο στο πόλο, σε τέτοιο όγκο που κάνει τη δύναμή τους ακαταμάχητη σαν αυτής της συνεχώς αυξανόμενης εισροής, και υπάρχουν μέθοδοι με τις οποίες αυτή η καταπληκτική δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, αν και χωρίς έμπειρες και ικανές προσπάθειες για τον έλεγχο της θα είναι γεμάτη με τρομακτικό κίνδυνο.

Αkάσα=Η έκφραση του πνεύματος έφερε σε εκδήλωση τον akash που είναι το πιο λεπτό από τα στοιχεία και διαχέεται παντού μέσα στη Θεϊκή Δημιουργία. Ο akash έχει δύο φύσεις. Η μία είναι αυτή του πνεύματος που παραμένει ανεκδήλωτη μέσα σε όλα τα Επίπεδα της Δημιουργίας και η άλλη είναι αυτή του εκδηλωμένου akash που έφερε σε ύπαρξη την ύλη. 
Οι δύο αυτές εκδηλώσεις του akash, το πνεύμα και η ύλη, σε διαφορετικές αναλογίες μεταξύ τους, είναι το υλικό κατασκευής των Πνευματικών Επιπέδων και του Υλικού κόσμου .Είναι «μια ρευστή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που μέσα της κολυμπάνε όλα τα επίπεδα της εκδήλωσης. 

Ακασικά Αρχεία=τα οποία αποτελούν ό, τι μπορεί να ονομάζεται η μνήμη της φύσης,η μόνη πραγματικά αξιόπιστη ιστορία του κόσμου.Τα αρχεία αυτά (τα οποία είναι στην πραγματικότητα ένα είδος υλοποίησης της Θείας μνήμης, μια ζωντανή φωτογραφική απεικόνιση από όλα αυτά που έχουν ποτέ συμβεί), είναι πραγματικά και μόνιμα"καθρεφτισμένο" από ένα πολύ υψηλό επίπεδο, και μόνο αντανακλουνται με ένα περισσότερο ή λιγότερο σπασμωδικό τρόπο στο αστρικό επίπεδο, έτσι ώστε κάποιος του οποίου η ισχύς της διόρασης δεν αυξηθεί πάνω από αυτό. θα είναι πιθανό να αποκτήσει μόνο περιστασιακές και αποσυνδεμενες εικόνες του παρελθόντος, αντί μιας συνεκτικής αφήγησης. Τα είδη γεγονότων του παρελθόντος συνεχώς αναπαράγονται στο αστρικό κόσμο, και αποτελούν ένα σημαντικό μέρος για τον ερευνητή.

Αλκυόνη = ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων.το ηλιακό μας σύστημα γυρίζει γύρω του σε τροχιά 26000 χρόνων.Επίσης όπως όλοι οι Ήλιοι είναι μια "getaway"διαστατική θύρα για όντα 5ης διάστασης και πάνω.


Άνθρωπος=είναι ένα μαθηματικό στοιχείο στο διάστημα όπου συγκατατίθεται να χρησιμεύει σαν όχημα για καθορισμένα σύνολα αξιών ψυχικής ουσίας.Ένα συνειδησιακό επίπεδο, στην κλίμακα των όντων.

Ανώτερος εαυτός(το ΕΙΝΑΙ)=Τα ανώτερα μέρη του Είναι μας."Πολυπρόσωπα" μέρη του ολικού μας πνευματικού όντος που ζουν στις ανώτερες διαστάσεις και μας οδηγούν προς την πνευματική ανάπτυξη,εξέλιξη,και φώτιση.Όσο γινόμαστε συνειδητοί της απόψεως του ανωτέρου εαυτού μας, αρχίζουμε να ενσωματώνουμε μέρη του Ανώτερου εαυτού μας,Είναι,στα σώματα μας, αν και μερικά μέρη πάντα διαμένουν στις ανώτερες διαστατικές απόψεις του ολογραμματος μας.Ο ανώτερος εαυτός είναι ένας θεϊκός σπινθήρας από τη φωτιά του Θεού που διαπερνώντας τα πεδία ντύνεται κάθε φορά και με ένα ακόμα πέπλο φτιαγμένο από την εκάστοτε "ύλη" των πεδίων.Η θεϊκή Μονάδα μας.Όλη η ακτίνα από το κέντρο προς την περιφέρεια.

Αόρατα Σώματα=κάθε σώμα , φορέας μας(υλικό,αστρικό,νοητικό είναι δομημένο με μια συγκεκριμένης μορφή ύλης,ορατής και αόρατης,που έρχεται απ τα επίπεδα εκείνα όπου είναι εστιασμένη η συνείδηση μας.Το Ψυχικό σώμα έλκει εκείνα τα ρεύματα του Αστρικού πεδίου που θα το φέρουν σε επαφή με τις δονήσεις όπου εστιάζει η συνείδηση.Ανάλογα σε όποιο δονητικό πεδίο αρέσει στον εαυτό μας να βρίσκεται,δομεί και τα αόρατα σώματα του, από τα μόρια της ύλης του συγκεκριμένου δονητικού πεδίου.Στα μάτια ενός διορατικού,η δονητική ποιότητα των αόρατων σωμάτων ενός ατόμου παρουσιάζεται υπό την μορφή χρωμάτων.

Αρχάγγελοι = το μεγαλύτερο εξελικτικό στάδιο της Αγγελικής Συνείδησης που ακόμα διατηρεί ανεξαρτησία,ατομικότητα.Άγγελοι με δικό τους κίνητρο που κυριαρχούν πάνω σε ένα συγκεκριμένο τομέα,διαφορετικά από τους αγγελικούς υπηρέτες(Ντέβας) που απλά κάνουν όπως τους αναθέτουν ανωτέρα συνειδησιακά όντα.Αυτοί και οι βοηθοί τους δουλεύουν στο να τιμάται η ανθρώπινη ελεύθερη βούληση από τα αιθερικά όντα.

Αρχέτυπα = είναι οι ωθήσεις που ενεργοποιούν έναν ενεργό έμφυτο μηχανισμό απελευθέρωσης στον υποσυνείδητο νου, που με τη σειρά του ωθεί να ενεργοποιηθούν συναισθήματα και ενέργειες.Μιλάνε "στη γλώσσα" του υποσυνειδήτου. Γεωμετρικά σύμβολα ανωτέρων διαστάσεων μέσα μας ενεργοποιούνται όταν βλέπουμε ένα ανάλογο σχήμα στο φυσικό με σκοπό να ανοίγουν πόρτες προς τις εσώτερες πτυχές του εαυτού μας.Εκτός από τα φυσικά υπάρχουν και τα τεχνητά αρχέτυπα που δημιουργούμε από την κοινωνία.Ένα συγκεκριμένο κομμάτι μουσικής, μια μυρωδιά, ένα άγγιγμα, ή κάποια ειδικά σύμβολα στο οπτικό μας, μπορούν να γίνουν ωθήσεις που ανοίγουν πόρτες για το εσωτερικό της ψυχή μας, επιτρέποντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, να χειραγωγηθούν, εφ όσον οι άμυνες είναι κάτω. Είναι ένα βασικό στοιχείο για την κατανόηση της εξουσίας των θρησκειών , τα πολιτικά κόμματα, τις μυστικές κοινωνίες, και άλλα τέτοια κόλπα υποβολής.

ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ = Ο ανώτερος κόσμος μετά το φυσικό.Δεν είναι αντιληπτός από τις 5 αισθήσεις αλλά είναι φτιαγμένος με πιο λεπτού τύπου ύλη,έχει τη δική του ζωή, δικούς του φυσικούς νόμους, και όντα.

Αστρικό φως= το παγκόσμιο ζωτικό ρευστό,η βασική αρχή της κίνησης,οι κοσμικές ενέργειες που διαχέονται μέσω των άστρων και πλανητών σε όλο το σύμπαν. Το περιβάλλον που καταγράφονται ακτινοβολίες και κραδασμοί των εσωτερικών σωμάτων .

Ατομικότητα = αποτελείται από τα... ανώτερο Νοητικό(αιτιατό), το Βουδικό(Ψυχικό) και το κατώτερο Ατμικό(πνευματικό) συνειδησιακά επίπεδα. 

ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΣΤΡΙΚΟ=ΥΠΟΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΒΑΡΔΟΣ"ΣΤΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ,ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ,ΚΟΛΑΣΗ,ΑΔΗΣ.ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ,ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.

ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΣΤΡΙΚΟ=ΥΠΟΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ" ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ,ΑΙΤΙΑΤΟ,ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ =Η ψυχή είναι τυλιγμένη με ένα ρευστό σώμα αποκαλούμενο αστρικό σώμα. Το αστρικό σώμα είναι παρόμοιο με το φυσικό σώμα. Μέσα στο αστρικό σώμα είναι η ψυχή με το μυαλό της, την θέλησή της, την συνείδησή της, τα συναισθήματά της,αυτό είναι το σώμα της ψυχής.Όταν το σώμα σάρκας είναι κοιμισμένο, η ψυχή περιπλανιέται μεσω των συναισθημάτων και των ερεθισμάτων που τα προκαλούν.Ο μέσος άνθρωπος δεν έχει ακόμα αναπτύξει το Αστρικό Σώμα του,ώστε να το χειρίζεται συνειδητά.

AΥΡΑ = το ενεργειακό πεδίο γύρω από κάθε ζωντανό σώμα όπου γεννιέται από το φως του σώματος του και τη μορφή του.Διορατικά μπορούμε να δούμε στην αύρα κλίμακες χρωμάτων και μερικές φορές γεωμετρικά σύμβολα.H αύρα του ανθρώπου είναι το εξωτερικό μέρος της ομιχλώδης ουσία των ανωτέρων σωμάτων του,αλληλοδιαπερνώντας το ένα το άλλο, και εκτείνεται πέρα από τα όρια από το φυσικό σώμα, το μικρότερο από όλα.

Βαμπίρ =Παρασιτικά όντα η φορείς στο αστρικό, που συνειδητά η ασυνείδητα "ρουφούν" τη ζωτική ενέργεια από άλλα όντα.Στο φυσικό το θύμα φαίνεται να έχει έλλειψη ζωντάνιας.Υπάρχουν πολλών ειδών τύποι, και ανήκουν στη σκοτεινή πλευρά.

Γαλαξιακή Διαστατική θύρα(gατεway)=ένα μέρος,γενικά άστρο η Ήλιος, όπου όντα της 5ης διαστατικής συνείδησης και πάνω μπορούν να περάσουν με σκοπό να έχουν πρόσβαση μακρυά σε χρόνο και τόπο, αλλά άμεση πρόσβαση με το που εισέλθουν στη θύρα-δρόμο.Η Αλκυόνη είναι μια τέτοια θύρα.

Γείωση(grounding)=το να είμαστε βαθιά ενωμένοι σαν πνεύμα στο φυσικό σώμα.Μια διαδικασία προβολής μιας αιθερικής χορδής γείωσης,συνήθως 2 εκατοστά μικρότερη σε διάμετρο από τα ισχία, από το πρώτο τσάρκα στους άνδρες και το δεύτερο στις γυναίκες μέχρι το κέντρο της γης,για το σκοπό να είμαστε πιο πολύ "μέσα"στο σώμα.Το σεξ επίσης λειτουργεί σαν γείωση για μερικούς.


Γύρος= η διάρκεια των Ρίζων-Φυλών πάνω σε μια σφαίρα ζωής.
Κάθε «Γύρος» επιφέρει μια νέα εξέλιξη και μια ολοκληρωτική αλλαγή στη νοητική, ψυχική, πνευματική και φυσική σύσταση του ανθρώπου.

Δαίμονες= όντα με τη θέληση να έχουν αρνητική πολικότητα με το Είναι τους.Η αποκοπή(όχι πλήρης,διότι θα πάψουν να υπάρχουν)από το Είναι με σκοπό την αποφυγή ενότητας και παράταση της ανεξαρτησίας για δύναμη και έλεγχο,οδηγεί σε βαθμιαία αποσύνθεση,λόγο της διακοπής θεϊκής ενέργειας-ζωτικότητας από ανώτερες διαστάσεις.Έτσι αυτά τα όντα παρατείνουν την"ζωή"τους ζώντας παρασιτικά.Κατά βούληση διαλέγουν το δρόμο αυτό.Αν και κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορούν να προβληθούν τρισδιάστατα, το βασίλειο τους είναι τα κατωτέρα αστρικά πεδία.Στις αρχές υπό το φλοιό αλλά πλέον και στην επιφάνεια μιας που τώρα η γη είναι καλυμμένη από κατώτερη αστρική ουσία,λόγω των ψυχικών διαταραχών του συνόλου των ανθρώπων και άλλων παραγόντων.(αρνητικής οργόνης)

Δάσκαλοι =όντα που έζησαν σαν άνθρωποι και κατάφεραν να αναβαθμιστούν και να φτάσουν στην φώτιση και στη Χριστοποιηση.Μέλη της Μ.Λ.Α, όντα που έχουν έρθει σε ευθυγράμμιση με όλες τις 9 διαστατικές απόψεις του Είναι τους ταυτόχρονα καθώς ακόμα να είναι σε ανθρωπινή μορφή.


Δευτέρα παρουσία=Η δεύτερη έλευση του Χριστού (Χριστικής Συνείδησης)στην συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας ,σαν σύνολο, σαν ανθρωπότητα- μονάδα.Η επόμενη αναβάθμιση της συλλογικής συνείδησης της ανθρωπότητας.Η κρίση θα γίνει για τις ψυχές που δεν θα είναι έτοιμες για την εισχώρηση στη χριστική συνείδηση ηθελημένα η λόγω ψυχικής ανωριμότητας, με συνέπεια να μην ακολουθήσουν στον επόμενο κύκλο, και να αποσυρθούν σε άλλο κοσμικό περιβάλλον σχετικό με το επίπεδο συνείδησης τους.

Διαλογισμός =Η συγκέντρωση σε ένα πράγμα.Η απορρόφηση της προσοχής μας και της συνείδησης μας στους ανωτέρους κόσμους.Η προσπάθεια αποκοπής από εξωτερικά ερεθίσματα.Η προσωρινή απουσία του εγώ στην προσοχή μας πάνω σε κάτι.Βαθιά σκέψη και ανάλυση.Ολοκληρωτική προσκόλληση του νου στην ευθυγράμμιση με το Είναι μας.Προσπάθεια να λειτουργήσουμε με το "Ανώτερο Διανοητικό"συνειδησιακό επίπεδο.Πολλές φορές εννοούνται και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται μέσω των παραπάνω όψεων διαλογισμού.

Διαστάσεις =βασίλεια της συνείδησης οροθετημένα από την εμβέλεια των κραδαστικών συχνοτήτων και της φύσεως της μορφής,η την απώλεια μορφής που περιέχουν. 9 Διαστάσεις μπορούμε να φτάσουμε συνειδησιακά σαν Μονάδες,αν και λέγεται οτι υπάρχουν 12, εκτός του ΤΑΟ.
1 διάσταση =το βασίλειο από αγνά ορυκτά ως περιεχητες συνειδήσεως,αλλά κενά ακόμα από δικιά τους συνείδηση και αυτοπροσδιορισμό.
2 διάσταση = κατωτέρα αστρικά πεδία όπου η συνείδηση αντιλαμβάνεται τον εαυτό της σαν όλα όσα υπάρχουν, αγνοεί το πνεύμα, στερείται ψυχής και είναι απορροφημένη στον εαυτό της,επίσης το βασίλειο ειδικών τύπων στοιχειακών που δεν έχουν συνείδηση του εαυτού τους εκτός από μια διευθυνόμενη και ελεγχόμενη από κάποια δύναμη.Επίσης περιέχει υπό-κοσμες απόψεις από αυτό που λέγεται "βάρδος"στο βουδισμό,γνωστά σαν κολάσεις.Επίσης περιέχονται βασίλεια από όλα τα είδη φυτών.
3 διάσταση = ο φυσικός κόσμος και αντίστοιχα αστρικά πεδία.Η εγκατεστημένη , βασισμένη σε μια γραμμικού χρόνου και χώρου αλήθεια.Οτιδήποτε υπάρχει σε αυτή τη διάσταση, υπάρχει μέσα σε ένα 9000 μάξιμουμ κραδασμών ανα δευτερόλεπτο.Εδώ είναι το βασίλειο όπου η ανθρωπινή συνείδηση ζει.
4 διάσταση =εδώ τα όντα διατηρούν την συνείδηση σαν αισθήματα και σκέψεις βασισμένα σε αισθήσεις.αυτή η διάσταση περιέχει φωτεινές και σκοτεινές πολικότητες.Εδώ ζούνε εκείνοι που έφτασαν σε 9000 ως 12000 δονήσεις ανα δευτερόλεπτο.Εδώ είναι η το πρώτο στάδιο της Χριστικής συνειδήσεις μετά την "αναγωγή". Δάσκαλοι, άγγελοι, οδηγοί ωθούν τους ανθρώπους της 3 διάστασης που είναι δεκτικοί για πνευματικοί ανάπτυξη.Οι άνθρωποι επίσης ωθούνται και από τα σκοτεινά αστρικά μέρη που υπάρχουν σε αυτή τη διάσταση.Οι σκοτεινοί είναι ικανοί να ταιριάξουν τις κατώτερες κραδαστικές συχνότητες (από αρνητικές σκέψεις,αρνητικά συναισθήματα, σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων)και να τις τραβήξουν στη σκοτεινή πλευρά να τις ελέγξουν και να τρέφονται με αυτές,δλδ να τρέφουν με αυτές το φόβο,το πόνο και άλλες πυκνές ενέργειες τους.Όσο οι άνθρωποι αναπτύσσουν ανώτερης ποιότητας δονήσεις του Είναι,σκέψης,συναισθημάτων,και πράξεων και μετατρέποντας τις καρμικες ωθήσεις των δικών τους σκοτεινών πλευρών, μαγνητίζονται μέσα στις φωτεινές παρορμήσεις της 4 διάστασης και τραβιούνται ελεύθεροι από το σκοτεινό έλεγχο και τα παρασιτικά όντα.Η σκοτεινή πολικότητα σε αυτή τη διάσταση είναι εκεί που συμβαίνουν οι εφιάλτες και που συμβαίνουν οι αστρικές επιθέσεις.
5 Διάσταση= εδώ υπάρχουν φωτεινές και σκοτεινές πολικότητας.Όντα διατηρούν την αιθερικη μορφή των 3 και 4 διαστάσεων συνδυασμένες, αλλά με βελτιώσεις και Ελευθερία και να αλλάξουν αυτές τις μορφές με τη βούληση.Εδώ υπάρχουν προσωπικοί Οδηγοί των ανθρώπων,Δάσκαλοι της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας,άγγελοι,μυητικές σχολές ενδιάμεσου επιπέδου,Ο καρμικος πίνακας,Φωτισμένοι Ντέβας και φύλακες άγγελοι.Από αυτή τη διάσταση και πάνω δεν μπορούμε να μιλάμε για δονήσεις ανα δευτερόλεπτο διότι είναι πάνω από χρονικά και χωρικά όρια, αν και διασυνδέεται με το χρονική και χωρική πραγματικότητα από θέληση.Επίσης είναι η διάσταση της αληθινής Χριστικής και βουδικής συνείδησης αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ενσαρκωσεων, αναγωγής και μεταφοράς μέσα από την 4 διάσταση.Ανωτέρου τύπου όνειρα συμβαίνουν και εδώ.Εδώ είναι το διαστατικό, Αιτιώδης πεδίο ανάλογο της ανθρωπινής εκδήλωσης και δημιουργίας στους χαμηλότερους διαστατικους κόσμους κατά τη διάρκεια των ονείρων.Με άλλα λόγια είναι κει που οι άνθρωποι ονειρεύονται τις ζωές τους μέσα στη πραγματικότητα του χώρου και χρόνου, και μετά "ξυπνάνε" και ζουν τα όνειρα.Η αρνητική πολικότητα συνίσταται από τους Μαύρους Κύριους της μαύρης μαγείας και έλεγχου.Υπάρχουν Άγγελοι του σκότους,δάσκαλοι,μάγοι και αφέντες των κατωτέρων αστρικών πεδίων και του υπό-κοσμου στο βασίλειο αυτό.Αυτοί που έχουν αναπτύξει ψυχικές και νοητικές δυνάμεις χωρίς να έχουν αναπτύξει ανάλογα τη καρδιακή και πνευματική ακεραιότητα,εδώ είναι από όπου διοικούνται και πάνε στα όνειρα και μετά το θάνατο.
6 Διάσταση =Εδώ είναι το βασίλειο του "Ανωτέρου Συμβουλίου",των Αρχαγγέλων που απασχολούνται με τη γη,το Συμβούλιο των Γηραιών,και το ξεκίνημα της Συλλογικής Συνείδησης.Από αυτό το επίπεδο και πάνω οι διαστάσεις είναι αποκλειστικά από φως.Η Συλλογική Συνείδηση στο βασίλειο αυτό είναι εκείνη των ψυχών που είναι διαχωρισμένες.Αν η ψυχή αφότου ήταν σε ένα σώμα στη γη αποφασίσει να διαχωριστεί σε δυο η περισσότερα μέρη,είτε από πόνο η από επιθυμία απόκτησης ποικιλίας εμπειριών,στην 6 διάσταση τα μέρη όλα θα έχουν το ίδιο "ανώτερο εαυτό" "ΕΙΝΑΙ", μέχρι να ξαναενωθουν σε ένα σώμα ξανά.Εδώ είναι το βασίλειο που το Ανώτερο μέρος μας, το ΕΙΝΑΙ μας επικοινωνεί με μας και συνδέεται με μας πνευματικά και σε Ψυχικό επίπεδο.Από εδώ υπαγορεύεται ο ανώτερος σκοπός μας.Τα όντα στην 6 διάσταση μπορούν να διαλέξουν να προβάλλουν ανθρωπινές μορφές για κάποιο σκοπό, αλλά πραγματικά υπάρχουν σε καθαρά γεωμετρικές μορφές,όπου χαρακτηρίζουν αυτή τη διάσταση.Στη δημιουργία, εδώ είναι το επίπεδο όπου η σκέψη,το χρώμα και ο ήχος παίρνουν γεωμετρική μορφή και αριθμολογική σημασία.Εδώ τα όντα όταν θέλουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους απλά ανακατεύουν τα ενεργειακά τους πεδία και τις συνειδήσεις τους.Και τα δυο όντα γίνονται κάτοχοι της ουσιώδης φύσης του αλλού.υπάρχει η αίσθηση οτι γνωρίζεις τον άλλο χωρίς ακόμα να αισθάνεσαι οτι έγινες ο άλλος.Η Μελχιζεδεκ συνείδηση υπάρχει σε αυτό το διαστατικό επίπεδο.
7 Διάσταση =το βασίλειο της αρμονιών και του θεϊκού ήχου.Όλα τα όντα εδώ υπάρχουν σαν εκφράσεις ουσίας μέσα από αρμονίες του ήχου,συλλογικά και ατομικά.Μορφή δεν μπορεί να προβληθεί πλέον χωρίς να "κατέβει"διαστατικά.Τα πρότυπα φτιάχνονται από ήχο αλλά είναι νεφελώδης ροές χρώματος και κίνησης.Διαφορετικά σπειροειδή πρότυπα είναι οι μόνες μορφές που μπορούν να περιγραφούν.Εδώ τα όντα επικοινωνούν μεταξύ τους συνδυάζοντας τους ήχους τους,ανακατεύοντας τα χρώματα τους και δημιουργώντας πρότυπα, μπορούν πλήρως να κατανοήσουν(συμπεριλάβουν) τον άλλο.Είναι το επόμενο επίπεδο της συλλογικής συνείδησης,αλλά αυτή τη φορά με άλλες ψυχές όπως επίσης και με ξεχωριστά μέρη του ΕΙΝΑΙ σου.Μέλη της ίδιας ψυχικής αυθεντικής οικογένειας μπορούν να εξερευνήσουν τους εαυτούς τους σαν να είναι η ίδια οντότητα και παράλληλα να διατηρούν την ατομικότητα τους.Εδώ είναι η καθαρή Μελχιζεδεκιανη συνείδηση, όπως στη 5 διάσταση είναι η Χριστική συνείδηση.
8 Διάσταση =Αγνό χρώμα και ροές πρότυπων είναι η ταυτότητα αυτού του Βασιλείου. Τα όντα δω ζουν με πλήρη αυτοσυνείδηση που απορρέουν χρώμα,φως και κίνηση.Όταν επικοινωνούνε μεταξύ τους είναι συνεργατική εμπειρία που δεν μπορεί κανένα από τα δυο να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο ένα και το άλλο.Μεγάλη Αγάπη ενότητας και μετάδοσης υπάρχει .Λόγω της απουσίας ήχου σαν ατομική έκφραση στο βασίλειο αυτό, είναι επίσης το βασίλειο του Κενού, όπου ο αληθινός σκοπός του είναι ένα μέρος για να εξερευνούν του "Ενός" την ολότητα και την ατομικότητα ως Αγνή ουσία και συνείδηση.Όταν λείπει ο φόβος μπορεί να είναι ένα μέρος ανακούφισης και βαθιάς ξεκούρασης.
9 Διάσταση =Εδώ είναι το μέρος της Πηγής του Ιερής κολόνας της φωτιάς, η , του Φωτός.Είναι η τελευταία διάσταση που μπορεί ένα φωτεινό ον να διατηρήσει την ικανότητα να λάβει πείρα ξεχωριστά από την ολική Υπέρ-ψυχή απ όπου ήρθε και να μπορεί επίσης να λάβει πείρα από τη συλλογική συνείδηση της υπέρ-ψυχής θεληματικά.Η μόνη μορφή είναι σαν ένας στύλος φωτός, σαν παράλληλα κλαδιά φωτός ενός λεπτού φωτός.Όλα μοιάζουν σαν ένα κρυσταλλώδης άσπρο φως που να εκπέμπει χρώμα στην 8 διάσταση.Εδώ είναι η διάσταση της Μετατρον συνείδησης.
10 Διάσταση=Όλα τα μέλη των αυθεντικών ψυχικών οικογενειών νιώθουν τους εαυτούς τους σαν τέλεια ένωση μέσα σε μια συνείδηση και οτι δεν έχουν πλέον την ατομικότητα τους καθόλου.
Επίσης υπάρχει 11 και 12 διάσταση και μετά αν την πούμε 13 είναι η Ολοκλήρωση και η Ενότητα που όλα απορροφούνται στο ΟΛΟΝ-ΕΝΑ.

Δίδυμες ψυχές =έχουν μια "ρίζα" ψυχική και έρχονται σε διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης μεταξύ τους αλλά πάνω στην ίδια γραμμή Ζωής.(σαν κορμοί από μια ρίζα).

Δίδυμη ουσία = μια δίδυμη ουσία είναι μια ψυχή που κάνουμε "ομάδα" για ένα ολόκληρο μεγάλο κύκλο για να αντανακλά τον εαυτό μας πίσω σε μας. Είναι η πιο έντονη σχέση που μπορεί να έχουμε. Είναι συνώνυμη με τους όρους "δίδυμη φλόγα", είναι συνήθως σε μια διαφορετική οντότητα από τη δική μας, αλλά στο ίδιο στέλεχος. . Δίδυμη ουσία μας είναι συνήθως κάποιος που γνωρίσαμε στο προηγούμενο Μεγάλο κύκλο.(αν τα μικρότερα κλαδιά του ίδιου κορμού).

Διόραση =η πλήρης αισθαντικότητα της ορατότητας αυτού που δεν είναι φυσικά ορατό.Η όραση του "τρίτου ματιού" (6 τσάκρα).

Διπλό αιθερικό =είναι κυρίως ένα σώμα μαγνητικού πλέγματος μέσα στο πλαίσιο το οποίο περιέχει κάθε κύτταρο και ίνα του το φυσικού σώματος .

Δυαδικότητα = Δύο ισχυρές ροές ενέργειας - κοσμική και συστηματική - φτάνει τον άνθρωπο μέσω της κατάστασης των πλανητικών κέντρων δύναμης (οι επτά πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα και τις αντίστοιχα επτά κέντρα τους στο πλανήτη στον οποίο ζούμε) και ρίχνονται στα συμβολικά "δώδεκα σπίτια" μέσω των ενδιάμεσων. Για το λόγο αυτό, το ηλιακό μας σύστημα ομιλείται ως ένα από τα «εγγενής δυαδικότητα» (αγάπη-σοφία) και ότι το βασικό καθήκον του ανθρώπου είναι η "ρύθμιση των ζευγών των αντιθέτων." Το θέμα της δυαδικότητας, ως εκ τούτου, διατρέχει ολόκληρη η ιστορία της ανάπτυξης του ανθρώπου.

Εγρηγορότα= είναι μια τετρα-διαστατική ενέργεια που καθορίζεται γύρω από τους ανθρώπους,πρόσωπο, στο σπίτι, σε μια εταιρία,σε ένα σύνολο κλπ,μέσω της οποίας κάποιος μπορεί να παρατηρήσει τους όρους και τις αντιδράσεις που έχει.Επίσης ένα σύνολο ανθρώπων κάτω από ορισμένο σκοπό,μια θρησκεία,ένα κίνημα,μια ομάδα κτλ,διαμορφώνουν μια γεωμετρική"εικόνα-περιβάλλον"στα ανωτέρα πεδία, ανάλογη του συλλογικού σκοπού τους, πλασμένη από τους κραδασμούς και κάθε ατομικό περιβάλλον, που δημιουργούν τα μέλη κάθε ομάδας .Υπάρχει το λευκό, το μαύρο, το θετικό και το αρνητικό, το ενεργητικό και το παθητικό .Υπάρχουν τα ατομικά και τα συλλογικά εγρηγορότα.Το εγρηγορός, περιβάλλει το σώμα που αντιστοιχεί σε κάθε επίπεδο,σε κάθε διάσταση της φύσης. 

Τα Εγώ =ψυχικά επιπρόσθετα,προσωποποιήσεις των ζωικών ένστικτων,ημισυνειδητα όντα που τρέφονται από την εκπεμπόμενη ενέργεια που αντιπροσωπεύει το καθένα.Όλα αυτά μαζί φτιάχνουν την προσωπικότητα του ανθρωποειδούς καθώς προσκολλάνε πάνω στο αστρικό σώμα και ασκούν επιρροή και τάσεις χαμηλών κραδαστικών συχνοτήτων.Αναφέρονται σε κάθε θρησκεία με τη μορφή δαιμονίων.Κάθε εγώ ζει με ψυχική ουσία.Το κεφάλαιο του ψυχικού υλικού συσσωρεύεται όταν το εγώ πεθαίνει, μιας και ο σπαταλητής της ενέργειας έχει εξαλειφθεί.Κατωτέρα μέρη της συνειδησιακής γραμμής ζωής μας,κατώτερος εαυτός.Εγκλωβισμένα κομμάτια του Είναι στις χαμηλότερες διαστάσεις από την τρίτη.

Εκτόπλασμα = Ενδιάμεσα στο "διπλό αιθερικό" και το πυκνό φυσικό σώμα, όπως το γνωρίζουμε, υπάρχει οτι μπορεί να ονομαστεί η "ακατέργαστη πρώτη ύλη" γύρω από την οποία πυκνή ύλη συμπυκνώνεται. Αυτό ονομαζόταν από τους αρχαίους, Πρώτη Ύλη, και από τους νεώτερους, Εκτόπλασμα! Είναι αυτό το προ-βλεπόμενο εκτόπλασμα που παράγει φαινόμενα των περίεργων σωματικών συμπτωμάτων . Μπορεί να προβάλλεται ως ένα νεφελώδες σύννεφο, . Αυτό το σύννεφο μπορεί να οργανωθεί σε διαφορετικές μορφές, με την εμφάνιση ζωής και λειτουργεί ως όχημα για συνειδητή βούληση.

Ελοχιμ = ένα σύνολο από φωτεινά όντα όπου είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία.

Ενδοδιαστατικός κώνος φωτός=είναι η μορφή που βρίσκεται στη κορυφή της αύρας με μύτη όπως του κώνου να εξέχει από το σώμα.είναι από υψηλής κραδασμικές φωτεινές συχνότητες που βοηθάνε να έρθουμε σε ισορροπία με τα ανωτέρα μέρη του Είναι μας και να καθαρίζει ενέργειες που πηγάζουν από το σώμα μας και την αύρα μας που δεν είναι σε ισορροπία με μας.

Ενεργειακό σύστημα =υπάρχει ένα πολύπλοκο ενεργειακό σύστημα το οποίο λειτουργεί βάσει του οποίου το φυσικό σώμα δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς αυτό. 
1. Τα Τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα
2. τα Ναντίς ή ενεργειακά κανάλια

Εννιά Ουρανοί=Οι 9 ουρανοί βρίσκονται στις 9 διαστάσεις που αλληλο διαπερνάνε αμοιβαία και έχουν την αντιστοιχία τους στους ατμοσφαιρικούς ουράνιους τύπους εκπεμπομένων ενεργειών των πλανητών του συστήματος μας.
1)Ουρανός της Σελήνης(αστρικό)
2)Ουρανός του Ερμή(νοητικό)
3)Ουρανός της Αφροδίτης(αιτιατό) 
4)Ουρανός του Ηλίου(βουδικό)
5)Ουρανός του Άρη(ατμικό)
6)Ουρανός του Δια(νιρβανικο)
7)Ουρανός του Κρόνου(παρανιρβανικο)
8)Ουρανός του Ουρανού(μαχαπαρανιρβανικο)
9)Ουρανός του Ποσειδώνα(Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ)
Τα ορυκτά βασίλεια των 9 πλανητών αντιστοιχούν στις 9 Τύπους κολάσεως και είναι τα" αντίθετα"των 9 τύπων ουρανών.

Ενότητα = η φυσική κατάσταση της πνευματικής συνδεσιμότητας όλων των πραγμάτων σε ύπαρξη,ο Θεός,Αυτός που είναι τα πάντα,Το Θεϊκό σε όλα.

Εξι,Εξι,Εξι = Οι αριθμοί της "κόλασης" είναι ένας αλχημικός τύπος που καθορίζει τη φύση του "θηρίου". "666" είναι το μέγεθος της κυβικής μήτρας της Ψυχής του Ανθρώπου,το πρότυπο.είναι απλά ο αριθμός που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό άντρας και γυναίκα ..6 πρωτόνια,6 ηλεκτρόνια και 6 νετρόνια 5διαστασης, είναι το πρότυπο που πάνω του φτιάχτηκε η ανθρωπότητα.6 τετράγωνο συν 6 τετράγωνο συν 6τετράγωνο ισούται με 108. Η τετραγωνική ρίζα του 108 είναι η μεγαλύτερη μέτρηση του κύβου 666.6+6+6=18=1+8=9 επίσης 108=1+0+8=9.Λένε οτι έχουμε 108 ενσαρκώσεις για κάθε κύκλο ,πριν την κάθοδο των "εγώ "στο βυθισμένο ορυκτό βασίλειο.

Επίφυση= είναι ξεχωριστή από την υπόφυση και ενδιάμεσα τις χωρίζει χονδροειδής ιστός. Για πολλούς οι αστρικές δίνες αντιστοιχούν στο 6ο και 7ο τσάκρα συγκλίνονταςστην υπόφυση – η υπόφυση θεωρείται ο μοναδικός σύνδεσμος ως όργανο μεταξύ του φυσικού και των ανώτερων πεδίων.Για άλλους η υπόφυση έχει την φυσική τάση ή την θέση ώστε να συμπέσει με την επίφυση οποία ζωογονοποιείται και συνδέεται απευθείας με τα χαμηλότερα πνευματικά πεδία χωρίς να χρειάζεται να περνά διαμέσου των άλλων αστρικών πεδίων.

Επταδικότητα=Ο αριθμός της σπειροειδούς εκδήλωσης του παρόντος επίπεδου του δικού μας σύμπαντος.Εξελικτικό μοντέλο των όντων, βασισμένο στον αριθμό
7, που συμπεριλαμβάνει το Κοσμολογικό επίπεδο ως το Ανθρωπογενετικό
και το φυσιολογικό. Ετσι, η Εξέλιξη στο Ηλιακό Σύστημα αναπτύσσεται σε
7 Συστήματα Πλανητικών Αλυσίδων, κάθε Σύστημα αποτελείται από 7
Αλυσίδες, κάθε Πλανητική Αλυσίδα από 7 Μπαλόνια ή κόσμους, σε κάθε
κόσμο αναπτύσσονται 7 Ανθρώπινες Φυλές (αναλογικά το ίδιο ισχύει για
τα άλλα εξελισσόμενα όντα), κάθε Φυλή περιέχει 7 Υποφυλές, κάθε
Υποφυλή έχει 7 Κλάδους πολιτισμού...και στις μικρές κλίμακες, κάθε
Ανθρωπος έχει 7 επίπεδα Συνείδησης, κάθε επίπεδο περιέχει 7
Υποεπίπεδα σε αυτοομοιότητα με την Επταπλή Σύνθεση του Ανθρώπου,
κάθε Υποεπίπεδο περιέχει υπο-υπο-επίπεδα κ.ο.κ. Επίσης και οι Κύκλοι ή
Γύροι Αβατάρα, με 7 Αβατάρα ή Θείους Αγγελιαφόρους μεταξύ των
ανθρώπων και με 7 γύρους ο καθένας τους, κ.ο.κ.

Επτά Ακτίνες δημιουργίας=οι 7 βασικές ακτίνες -γραμμές Ζωής.Οι κοσμικές ενέργειες που ανακλώνται στα 7 τσάκρας του ηλιακού συστήματος,τους 7 ιερούς πλανήτες και δημιουργούν 7 κύρια είδη "χαρακτήρων" γραμμών ζωής πάνω στη γη, σχετικά με τον άνθρωπο έχουμε...

1η ακτίνα Θέληση-Δύναμη
2η ακτίνα Σοφία-Αγάπη
3η ακτίνα Μεθοδική Σκέψη,Ενεργη νοημοσυνη
----------------------------------------
4η ακτίνα Καλών Τεχνών(μουσική)
5η ακτίνα Καλών Τεχνών(ζωγραφική,καλλιτεχνικά),Συκγεκριμενης επιστημης
6η ακτίνα Θυσίας,Ευλάβεια,Αφοσιωσης,αφηρημενου ιδεαλισμου
7η ακτίνα Φιλοσοφία,Τελετουργία,Ταξης


Επτά πεδία του Ηλιακού μας συστήματος=
1)Αιθέρας ΛΟΓΟΙΚΟ 

2)Αιθέρας ΜΟΝΑΔΙΚΟ
3)Αιθέρας ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

4)Αιθέρας ΨΥΧΙΚΟ

Κοσμικό Αεριώδη ΝΟΗΤΙΚΟ

Κοσμικό Υγρό ΑΣΤΡΙΚΟ(συναισθηματικό)

Κοσμικό πυκνό ΦΥΣΙΚΟ


Επταμερής σύσταση του ανθρώπου :

1. Άτμαν Ο Εσώτερος , Πνευμα

2. Μπούντι Η Συνείδηση, Συμπαντική ψυχή

3. Μάνας ανώτερο Ανθρώπινη Ψυχή ή θέληση

----------------------------------------- 
4. Μάνας κατώτερο Σώμα Νοητικό
5. Κάμα Ρούπα Σώμα Επιθυμίας
----------------------------------------- 
6.Λίνγκα Σαρίρα Σώμα Ζωτικό
7. Στούλα Σαρίρα Σώμα Φυσικό



Επτά υποπεδία του Φυσικού πεδίου=
1ος Αιθέρας (φυσικό μόνιμο άτομο)
2ος Αιθέρας
3ος Αιθέρας

4ος Αιθέρας
---------------
Αεριώδης
Υγρό
---------------

Πυκνό


Επτα Ριζες-Φυλες=
1)Αδαμιαια(αστρικη)
2)Υπερβορεια(αιθερικη )
3)Λεμουρια(αιθερικη-υλικη)
4)Ατλαντεια(υλικη)
5)Αρεια(υλικη-τωρινη)
6)εκτη(υλικη-αιθερικη)
7)εβδομη(αιθερικη-αστρικη)


Εφτά καρμικα πρότυπα του Ηλιακού μας συστήματος= τα σημαντικότερες χαμηλής ποιότητες συνείδησης που πρέπει να εξολοθρευτούν από αυτό το Ηλιακό σύστημα για να επιτευχθεί πνευματική πλανητική αναβάθμιση.Κάτι παρόμοιο σε μικρότερη κλίμακα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που πρέπει να εξολοθρεύει ο άνθρωπος για την ατομική του αναβάθμιση.Τα πρώτα βεβαίως έρχονται από ενέργειες του ζωδιακού και τα δεύτερα από τις ενέργειες των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Ζώνη φωτονίων =ένα μεγάλο ρεύμα φωτονιακου φωτός που βρίσκεται στο Γαλαξιακό μας κέντρο όπου η Αλκυόνη, ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων,μένει πάντα.Το Ηλιακό μας σύστημα έχει ελλειπτική τροχιά γύρω από την Αλκυόνη 26.000 ετών,και περνά μέσα από τη Φωτονιακή ζώνη 2 φορές κάθε 11,000 χρόνια .Η κίνηση του Ηλιακού μας συστήματος μέσα στη φωτονιακή ακτινοβολία κρατάει 2.000 χρόνια.Σε αυτά τα 2 χιλιάδες χρόνια μέσα στην ακτινοβολία,πραγματοποιείται "επιτάχυνση της εξέλιξης","αλλαγή των πόλων",αύξηση των συχνοτήτων φωτός στη γη.Αυτή η περίοδος ονομάζεται και Χρυσή Εποχή, Εποχή του Φωτός, Εποχή της Φώτισης.

Ηλιακά στεφανιαία αιθερικά στοιχειακά =είναι μια αιθερικης, ή τέταρτης διαστάσεων ουσία. Είναι σχεδόν πάντα σε μια ιονισμένη κατάσταση και λειτουργεί ως ένα μαγνητικό μονόπολο. Είναι το υψηλότερο αντίστοιχο διαστάσεων της τρίτης διάστασης σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου, τα κύρια σιδηρομαγνητικά στοιχεία. Αιθερικα στεφανιαία στοιχειακά είναι η πύλη μέσω της οποίας πέμπτο-διαστατικη ενέργεια μεταδίδεται στην τέταρτη, και στη συνέχεια στην τρίτη διάσταση.Οι ορολογίες που χρησιμοποιούνται από εκείνους που συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες του "αιθερικων στεφανιαίων στοιχειακών " μπορεί να είναι: μαγνητικό μονοπολικο, μαγνητικό κβαντικό σωματίδιο,αστραπή σε ένα μπουκάλι, μπάλα Αστραπής .

Θεϊκός άξονας μας =ένας σωλήνας φωτός,που ξεκινά κάτω από τα πόδια στην αρχή της αύρας και έξω από το στέμμα στο ψηλότερο σημείο της, και κυκλώνει σε πλάτος όλη τη σπονδυλική στήλη.Διαπερνά όλες της 9 υπέρ-διαστατικές απόψεις του ατομικού μας ολογραμματος και στέλνει ενέργεια και επικοινωνεί ανάμεσα αυτών των απόψεων.Πανω του βρισκονται τα εστιακα σημεια που ονομαζουμε "μονιμα ατομα".

Θείος Σπινθήρας=ο πυρήνας κάθε ψυχής,είναι ερμαφρόδιτος,αποτελεί το πιο εσώτερο κομμάτι του Είναι μας.Εννοεί οτι απ τη φωτιά που είναι ο Θεός είμαστε ένα κομμάτι του,μια σπίθα με την ανάλογη δυνατότητα μεταφοράς χαρακτηριστικών και επανένωσης.

Ινκουμπι-Σουκουμπι=Στη Μεσαιωνική παράδοση αναγνωρίζονται δύο κατηγορίες των δαιμόνων που εισβάλλουν στον ύπνο, και τους καλούν Incubi και Succubi. Αυτοί κρίθηκαν υπεύθυνοι για τα ασελγή όνειρα, τις λάγνες φαντασιώσεις των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα.

Kα = το θεϊκό διπλό αιθερικό του φυσικού σώματος που φέρνει ανώτερες συχνότητες φωτός και πράνα στο φυσικό σώμα.

Κα ενέργεια = ανωτέρων συχνοτήτων φως που κατεβαίνει από τον ανώτερο υπερδιαστατικο εαυτό μας.

Κα πρότυπο- περίγραμμα =ένα οριζόντιο ορθογώνιο, λεπτό αιθερικο κέντρο,στο πίσω μέρος του 7ου τσάκρα(κεφαλής-κορώνας)όπου έχει κωδικοποιηθεί με πληροφορίες για τους στόχους της ανεξάρτητης ψυχής, σωματικών και αιθερικων αποτυπωμάτων,και ροής πρότυπων της Κα ενέργειας στο σώμα.Δείχνει αν ένα πρόσωπο είναι να αναληφθεί,πεθαίνοντας συνειδητά,η φυσικά και πως.

Κάθεξις = Η ψυχισμική ενέργεια.Τα αποθέματα διάνοιας είναι τα ποικίλα μέρη του Είναι και επονομάζονται δεμένη κάθεξις ή ψυχική ενέργεια σε κατάσταση δυνητική και στατική.Οι αξίες του Είναι συγκροτούν τη δεμένη κάθεξη.Η ψυχισμική ενέργεια που χρησιμοποιεί το εγώ για να κυριαρχεί στο νου και στο σώμα για την εκδήλωση του λέγεται λυμένη Καθεξις.

Κάρμα-Νταρμα = είναι ο Νόμος του ΚΑΡΜΑ – ΝΤΑΡΜΑ,τιμωρία και βραβείο ,το παράγωγο μιας Ζωής"ενσάρκωσις" που ήταν έξω από την ακεραιότητα,η έξω από την ισορροπία της ηθικής .Ένα σύστημα εκμάθησης βασισμένο στη φυσική ανάγκη και τάση της ύπαρξης και ανάπτυξης.Όταν μια πράξη δεν είναι σε αρμονία με την ηθική του ατόμου η κάποιου άλλου ελεύθερη βούληση,μαγνητίζει μια ίδια, η ίδιας πολικότητας, εμπειρία Ζωής που μέσω αυτής θα μπορεί να μάθει και να αναπτύξει την τότε αρχική ανισόρροπη πράξη του, σε μια σωστή στο παρόν.Έτσι θα μπορεί τότε διώξει το καρμικο μαγνητισμό που είχε δημιουργήσει από την αρχική ανισόρροπη πράξη.


Κόαν= μια μυστηριώδης φράση,λέξη,ακατανόητη για το νου.Ο νους προσπαθεί να καταλάβει αλλά δεν μπορεί και κατόπιν φτάνει σε μια ηρεμία,ησυχία.Χρησιμοποιείται για διαλογισμό.


Κοσμικό Δίδυμο = είναι δίδυμο γαλαξιών, ο Γαλαξίας μας και η Ανδρομέδα είναι δίδυμο

Λόγος =Η μεγάλη Συλλογική συνείδηση που για φυσικό όχημα έχει ένα πλανήτη(πλανητικός Λόγος),Ήλιο(Ηλιακός Λόγος),Γαλαξιες ,Σύμπαντα(Κοσμικοί Λόγοι).Γενικά εννοούμε την μεγαλύτερη Συλλογική Συνείδηση όπου ανήκουμε σαν ανθρωποτητα .

Μανού = είναι ένα άλλο θεϊκό Είναι που έχει να διαμορφώσει τις Νέες φυλές.ο Τελειοποιημένος Ανθρωπος, το Υπόδειγμα για την τωρινή φυλή μας, την πέμπτη φυλή-ρίζα..Όταν ένας Μανου θέτει τα θεμέλια μιας νέας φυλής και τελειώνει την εργασία του, τότε λαμβάνει την 8Μεγαλη μύηση των Μεγάλων Μυστήριων .Ο Μανου της Άριας φυλής μας είναι ο Μανου Βαιβασβατα, εδώ και 70.000 χρόνια.

Mάντρας = Λέξεις και φράσεις δύναμης και ενεργοποίησης.Επανάληψη ορισμένων ήχων, επίσης εξαρτώνται για την αποτελεσματικότητά τους κατά την εν λόγω δράση της "συμπαθητικής δόνησης".Όταν αυτό γίνεται στο φυσικό πεδίο καμία πρόσθετη ενέργεια δεν έχει αναπτυχθεί αλλά στο αστρικό πλάνο υπάρχει αυτή η διαφορά, ότι η ύλη με την οποία θα κάνουμε είναι πολύ λιγότερο αδρανής, και έτσι όταν καλείται σε δράση από τις συμπαθητικές δονήσεις προσθέτει τη δική της δύναμη ζωής της.Η αρχική ώθηση, μπορεί έτσι να πολλαπλασιάζεται.

Μεγάλη Λευκή αδελφότητα=οι Αναβαθμισμένοι Δάσκαλοι που έχουν ζήσει στη γη σαν άνθρωποι και εξελίχθηκαν πνευματικά για να γίνουν Φωτισμένοι και μετά να Χριστοποιηθουν,δλδ να ενωθούν με την Χριστική συνείδηση στη 5 διάσταση.Διατηρούν σαν Τάγμα διδασκαλίες των μυητικων σχολών και τη βοήθεια σε αυτά,την οδηγία για το πνευματικό ξύπνημα όλης της ανθρωπότητας,τιμώντας πάντα παράλληλα το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης.

Mελχισεδεκ = μια 6ης διάστασης Συλλογική συνείδηση όπου υπηρετεί σαν φροντιστής των μυητικων βασιλείων και διδασκαλιών για τα όντα του ηλιακού μας συστήματος, και ειδικά της γης αυτό το καιρό.
Το Τάγμα του μελχισεδεκ = άνθρωποι που φοίτησαν και μυήθηκαν στην Ατλαντίδα και αρχαία Αίγυπτο σε μυστηριακά σχολεία πνευματικής ανάπτυξης και ανέλιξης.Λέγεται οτι στην Ατλαντίδα χωρίστηκαν σε 2 τάγματα των λευκών και μαύρων μανδυων όπου χειρίζονταν λευκή και μαύρη μαγεία αντίστοιχα .

Μερκαμπα(merkabah)=οποιοδήποτε όχημα φτιαγμένο από φως και συνείδηση όπου μπορεί ένα ανεξάρτητο ον η μια ομάδα να ταξιδέψει μέσω και πέρα του χρόνου και τόπου,αντίθετα από τα μηχανικά μέσα μεταφοράς. MER(φως) KA(πνευμα) BAH(σωμα).


Μονάδα = το καθαρά πνευματικό και θείο μέρος του ανθρώπου.


Μετενσάρκωση=Η επιστροφή στη κατάσταση της ύλης,η ενσάρκωση,η αρχή μιας νέας ενσάρκωσηςς,η ενσωμάτωση σε νέο οργανισμό


Μετεμψύχωση=η ενσάρκωση των όντων που έχουν κατακτήσει την ατομικότητα.Που έχουν φτιάξει αιωνία ανεξάρτητη ψυχή.Έχουν συνείδηση της μονάδας τους,επαφή με το Είναι τους.Η ενσάρκωση διατηρώντας της ίδιες ψυχικές άξιες.Η συνειδητη επιλογη του Της Μοναδας για το που θα στειλει την ατομικη ψυχη της.Τα ζώα,τα εγώ,και πολλά λογικά ανθρωποειδή άπλα επιστρέφουν.


Ναντί = είναι μια Σανσκριτική λέξη που σημαίνει “αγωγός” ή “φλέβα”. Τα Ναντίς είναι σαν ένα δίκτυο αγωγών που μεταφέρουν πράνα (ζωτική ενέργεια) δια μέσω του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος.

Νιρβάνα= κατάσταση εκστατικής ευτυχίας,ο παράδεισος,το νιρβανικό (κατώτερο ατμικό) πεδίο.


Νόμος της Περιοδικότητας=Κυβερνά την εκδήλωση και χωρίζεται σε 3 κοσμικούς Νόμους
α)Νόμος της οικονομίας(ύλη)
β)Νόμος της Έλξης(ψυχή)
γ)Νόμος της Σύνθεσης(πνεύμα)

Νους =το αιθερικο μας όργανο που γεννάει σκέψεις, και έχει υλικό φορέα τον εγκέφαλο.Η δύναμη που ενεργοποιεί την νοητική ύλη του νοητικού πεδίου διαμορφώνοντας κύματα-σκέψεις.

Ντέβας = Αγγελικά όντα που κρατάνε μια κοινή και ειδική "γεωμετρική υπογραφή"με τα είδη φυτών,ορυκτών,η στοιχείων που προστατεύουν και ενεργοποιούν, κάτι σαν ανώτερο Εαυτό των φυτών,ορυκτών και στοιχειακών βασιλείων.Όταν ένας Δάσκαλος φτάσει στην 5 Μύηση των Μεγάλων Μυστηρίων,Εμφανίζονται 7 πορείες για να ακολουθήσει.Μια από αυτές είναι η Δεβική εξέλιξη(δέβας)=ΝτεβαςΟι Ντέβας είναι οι Θεοί των στοιχειακών παραδείσων της φύσης.Η θεία Φύση η ίδια είναι ένας Γκουρου-Ντεβα που κυβερνά τη δημιουργία.

Ντέβας-βασιλείς=πολύ μεγάλα ντεβαικα όντα που επιβλέπουν προστατεύουν και ενεργοποιούν ανεξάρτητα, φυτικά και ορυκτά στοιχειώδη και τις λειτουργίες τους σε σχέση με τη ΓΗ η οποιαδήποτε πλανήτη.(την τροχιά της γης, καιρικές συνθήκες,διατήρηση των πόλων κτλ.Επίσης επιβλέπουν και λειτουργούν πάνω σε ειδικές ανάγκες της ανθρώπινης φυλής.

Ντεβικό βασίλειο =το βασίλειο της συνείδησης των Ντέβας και των Ντέβας-βασιλέων.

Ξόρκι = είναι η προφορά της λεκτικής ενέργειας που έχει την ικανότητα να διεισδύοει και να χτίσει στη συνέχεια ψεύτικα κατασκευάσμαται στο μυαλό του άνθρωπου, που διαμορφώνουν το μέλλον του κατά το ξορκι. . Το ξόρκι έχει" ριχθεί" για να συλλάβει το νου του ανθρώπου κατά το στάδιο του όνειρου του και να τον εστιάσει στο σχέδιο του μάγου. 

Ολόγραμμα = οτιδηποτε στην τρισδιαστατη μορφή στο δικο του αποκλειστικο στάδιο.Οπως είναι μια δισδιαστατη εικονα οπως μιας φωτογραφιας ,αλλά να περιλαμβανει βαθος,πλατος,υψος και μορφή.Στην τεχνολογια είναι 3 προτζεκτορες που προβαλλουν στο ιδιο σημειο δειχνοντας υψος-μηκος-πλατος.Στον ανθρωπο είναι το συνειδητο-υποσυνειδητο-υπερσυνειδητο εστιασμενα στο χωρο-χρονο που δημιουργουν την πραγματικοτητα του καθενα.

Οργόνη =Εργάνη και Οργόνη , αποτελούν την ίδια κωδικοποιημένη αλήθεια του Αιθέρα , που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει την ζωή από ενέργεια σε μορφή και από μορφή σε ενέργεια . Η σχέση της Αθηνάς Εργάνης με την Οργόνη , αφορά την ιδιότητά της που είναι αυτή του ηλεκτρομαγνητισμού . Είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μορφογενοποιεί , το ίδιο από το οποίο αποτελούμαστε και εμείς. Το όνομα που έδωσε ο Ράιχ στην ενέργεια , Οργόνη , έχει σχέση με το ρήμα Οργανώνω . Είναι η αιτία της Οργάνωσης των στοιχείων της ύλης .Xωριζεται σε ζωτικη και στατικη (θανατιφορα Οργονη).

Παρασιτικές οντότητητες=Καθε συνειδητο η ενστιγκτωδες πλασμα που ζει αποκλειστικα απο και για,την ενεργειακη-ζωικη δαπάνη των αλλων.Στα αστρικα πεδία υπαρχουν πολλα ειδη οπως και στο φυσικο η βδελλα.

Πλανητικη σπορα(star seeding)=η Tαντρική ένωση και μίξη ανάμεσα σε εξελιγμένες και μη ψυχές με σκοπό την εξελικτική επέκταση της συνείδησης τους, τον καθαρισμό και μετάλλαξη γενετικών πρότυπων. 

Πράνα = είναι η αρχική ζωτική ενέργεια όλων των μορφών ενέργειας και εκδηλώνεται σε διάφορες συχνότητες. Το επίπεδο της συνειδητότητας του κάθε όντος καθορίζει τις συχνότητες της πράνα που μπορεί να λαμβάνει και να αποθηκεύει. Μια εκδήλωση τηςπράνα ενυπάρχει στον αέρα και ένας τρόπος να ληφθεί είναι μέσω της αναπνοής και ασκήσεων αναπνοής.Η πράνα είναι ισοδύναμη με την δύναμη της ζωτικότητας. Η ζωτικότητα ακτινοβολείται σε όλα τα επίπεδα συνείδησης και εκδηλώνεται στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό πεδίο. Ολη η στοιχειωδες συνειδηση της Φυσης είναι το Πρανα,η ΖΩΗ.To Prana γινεται με τις διαφορετικες στοιχειωδης ουσιες απο τη Φυση.

Προσωπικότητα= Ο Ρόλος, ο χαρακτήρας, που έχουμε σε κάθε μια ενσάρκωση,το προσωρινό υποκειμενικό στοιχείο,το όνομα,η μνήμη,οι συνήθειες και κάθε τι που μας χαρακτηρίζει σε κάθε ενσάρκωση.Το Εγώ,το σύνολο των Εγώ,με την υποκειμενική έννοια του κάθε ανθρώπου.Το όχημα προβολής του "εγώ"υποκειμενικό και της εκάστοτε απεγλωβισμενης απο τα εγώ συνείδησης(αντικειμενικό)στο φυσικο πεδίο.Δεν είναι αθάνατη αν και συνεχίζει και κάποιο χρονικό διάστημα μετά το φυσικο θάνατο,σαν ενεργειακό πεδίο των "εγώ"που διατηρούνται μέχρι την αποσύνθεση.

Σάμαντι =η Έκσταση,το τελευταίο στάδιο ενός σωστού διαλογισμού.Χωρίζεται σε δυο φάσεις,1)έμπνευση,φαντασία και2)διαίσθηση,φώτιση.

Σατανάς=κατώτερη Συλλογική συνείδηση από συγχώνευση των κατωτέρων συνειδήσεων από όλα τα μέλη της μαύρης αδελφότητας.Έχει την ικανότητα να λειτουργεί σαν μια αυτόνομη μεγάλη οντότητα.Όσο εξαπλώνεται η επιρροη της τόσο δύναμη γεννά για την ανάπτυξη της. 

ΣΕΦΙΡΩΘΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ=Το δεντρο της Ζωης. Καθένα από τα Σεφιρώθ είναι ένα αυτόνομο μέρος του Είναι μας, και καθεμία των αντίστοιχων διαστάσεων, αυτά επηρεάζουν την συνείδηση και εμάς . 
Τα 10 Σεφιρώθ είναι :
1. KETHER: ο Πατέρας, ο Λόγος.
2. CHOCHMAH: o Υιός, Τριαδικός.
3. BINAH: το Άγιο Πνεύμα.
Το Σεφιθωρικό Στέμμα.
Αυτό είναι το πρώτο τρίγωνο.
4. CHESED: Άτμα, το Εσώτερο, το Θεϊκό μας Είναι.
5. GEBURAH: η Θηλυκή Πνευματική Ψυχή, το Buddhi.
Aυτή είναι θεσπέσια συνείδηση του Είναι, .
6. TIPHERETH: το Μάνας, η Ανθρώπινη Ψυχή.
Αυτό είναι το δεύτερο τρίγωνο.
Στο τρίτο τρίγωνο έχουμε:
7. NETZACH: o Ηλιακός Νους, ο Χριστός Νους.
8. HOD: το Αληθινό Ηλιακό Αστρικό Σώμα.
9. JESOD: η Κυβική Πέτρα, το Σεξ.
10. MALCHUTH: το Φυσικό Σώμα.

Σκεπτο- μορφές = παρόλο που μπορεί να μετακινηθούν με την ταχύτητα της σκέψης, ωστόσο, αν και δεν καταλαμβάνουν χώρο, μπορούν να αναφέρονται σε καθορισμένη θέση στο χώρο. Μπορούν, για παράδειγμα, να συνδέονται με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, και να ακολουθήσουν αυτό το αντικείμενο, παραμένοντας εντός του μαγνητικού πεδίου του.

Στοιχειακή ουσία=αστρική ή νοητική ύλη εμψυχωμένη από την "μοναδική ουσία" στο στάδιο εκείνο απο ένα από τα στοιχειώδη βασίλεια, υλική απλά στοιχειακή ουσία .

Στοιχειώδες = Τα στοιχειώδη είναι δυο διαστάσεων μορφές.Μπορούν να πολωθούν θετικά και αρνητικά.Τα εξελιγμένα στοιχειώδη του ορυκτού εισέρχονται στο φυτικό βασίλειο,μετά στο ζωικό,μετά στο ανθρώπινο,τα στοιχειώδη είναι αιώνια,έχουν πνεύμα σώμα κα ψυχή,όλα τα ανθρώπινα όντα ήμασταν στοιχειώδη.Τα τεχνητά στοιχειώδη είναι μια άψυχη

Συνείδηση = το να γνωρίζεις, να κατέχεις.Η εμψυχοτητικη ενέργεια των παντων,το φως στο σκοταδι,η ενωση μέσω γνωσης.Το επιπεδο αντιληψης κάθε οντος.Οι ψυχικες αξιες και εμπειριες,η κατευθυντηρια δυναμη της εκδηλωσης.

Αυτοσυνειδηση = Η γνωση του εαυτου σαν ανεξαρτητη μοναδα

Συλλογική συνείδηση =ένα συνολο συνειδησεων κατω από τον ιδιο σκοπο και αλληλοσχετιση.Το επιπεδο αντιληψης ενός συνολου σαν μοναδα.

Σύντροφος της ψυχης(soulmate)= είναι μια άλλη ψυχή που συνεργαζομαστε με την αρχή ενός κύκλου μεγάλο. Δουλεύουμε μαζί με το σύντροφό μας στο κοινο καθήκον, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον στην εκτέλεση των καθηκόντων της ζωής μας, που είναι συμπληρωματικές. Μερικές φορές, οι άνθρωποι έχουν περισσότερους από ένα συντροφους έργου. Ένας επιλέγεται κατά την έναρξη του μεγάλου κύκλου, και έως τρεις άλλοι μπορουν να προστεθουν στην πορεία, συνήθως κατά τη διάρκεια του κύκλου μιας νεας ψυχής-βρέφος.(Η σχεση αναμεσα τους ειναι σαν τα δεντρα στο δασος).Συχνά, συνεργαζόμαστε με το σύντροφό μας καθήκον και τη "δίδυμη ουσία" στην κατάσταση όνειρου.

Ταλισμάν = Ένα φυλαχτό είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη δύναμη, ή το συνδυασμό δυνάμεων, που απεικονίζεται σε μια κατάλληλο υλικο και μαγνητίζεται από το τελετουργικό.

Τάττβας = είναι δόνηση του Αιθέρα. Τα Τάτβας είναι η ψυχή των στοιχείων.Στο φυσικό κόσμο τα Τάτβας Βαγιού, Τέχας, Πρίττβι, Άπας και Ακάς, είναι γνωστά απλά σαν στοιχεία της Φύσης.Αυτά τα στοιχεία στους εσωτερικούς κόσμους ονομάζονται Τάτβας.Το Ακάς είναι η αρχή του Αιθέρα.Το Βαγιού είναι η αρχή του αέρα.Το Τέχας είναι η αρχή της φωτιάς.Το Άπας είναι η αρχή του νερού.Το Πρίττβι είναι η αρχή της γης.Τα Τάτβας Ανουπαδάκα και Αδι-Τάττβα είναι ολοκληρωτικά πνευματικά.


Τσάκρα =ένα ενεργειακό σημειο στο σώμα όπου δημιουργηται απο μια δινη ενεργειας,ενας τροχος απο συγκεκριμενο τυπο ενεργειας και λειτουργιες μέσα στο ανθρώπινο συστημα.Λειτουργιες με ένα συνδετικο τυπο αναμεσα σε συναισθηματικες, πνευματικες , ψυχικες και φυσικες αποψεις της ανθρωπινης ολοτητας.Παραδοσιακές γραφές αναφέρουν ότι υπάρχουν 88.000 τσάκρα στο ανθρώπινο αιθερικό σώμα και είναι ιδιαίτερα μικροσκοπικά και παίζουν δευτερεύοντες ρόλους στοενεργειακό σύστημα. Ωστόσο υπάρχουν 40 δευτερεύοντα τσάκρα τα οποία είναισημαντικά, αυτά βρίσκονται στο ύψος της σπλήνας, πίσω από το λαιμό, στις παλάμεςτων χεριών και τις πατούσες των ποδιών.Τα επτά βασικά ανθρώπινα τσάκρα είναι:
(7o) Chakra Στέμματος
(6o) Τρίτο μάτι
(5o) Chakra λαιμού
(4o) Chakra καρδιάς
(3o) Ηλιακό πλέγμα
(2o) Ιερό Chakra 
(1o) Chakra βάσης 
7 είναι τα κυρια τσακρας, ενεργιακοι στροβιλοι στον ανθρωπο, οπως 7 είναι τα κυρια τσακρας της γης και επισης 7 είναι τα κυρια τσακρας,(ιεροι πλανητες) στο ηλιακο μας συστημα.


Τσοχανς = είναι 7 και δουλευουν κατω απο την επιρροη των 7 πλανητικων ακτινων στην επιγεια εξελιξη μας.Ο Μαχατσοχαν,ο Θειος ιεραρχης κατευθυνει τις εργασιες της Λευκης Αδελφοτητας.Ολα τα αρχεια της επιγειας εξελιξης είναι στη δυναμη Του.

Υλοποίηση = Δεδομένου ότι είναι δυνατόν από μια μεταβολή τηςδονήσεις για να αλλάξετε την υλη από στερεά στην αιθερικοί κατάσταση, είναι επίσης δυνατό νααντιστραφεί η διαδικασία και να φέρει αιθερική, υλη στη σταθερήκατάσταση. Καθώς η μία διαδικασία εξηγεί το φαινόμενο τηςαποσύνθεσης,το ίδιο κάνει και η άλλη ότι της υλοποίησης. 

Φύλακας-άγγελος=είναι ένα μέρος του Ειναι μας που μπορούμε να αναπτύξουμε, και να επικαλεστεί, προκειμένου να εκτελεί διαφορετικά θαύματα σε αυτό το φυσικό επίπεδο ή στα εσωτερικά επίπεδα.,Μπορει να είναι ένα Ντεβα με καποια συγκεκριμενη ωθηση για προστασια πχ.ενός χωριου.Επισης είναι η σκεπτομορφες που φτιαχνουν και στελνουν οι ανθρωποι για καποιον που αγαπουν, οπου κολλανε θα λεγαμε πανω στο αντικειμενο για εναν ιδιατερο σκοπο οπως του "φυλακα".Οι γονεις συνηθως δημιουργουν με τις συνεχομενες και εντονες σκεψεις και συναισθηματα τετοιου ειδους, τεχνητα στοιχειωδη, που υπαρχουν γυρω απο το παιδι με σκοπο την "φυλαξη"του.

φωτιση =ένα στάδιο πνευματικης ολοκληρωσης όπου όλα τα μαθηματα μιας συγκεκριμενης διαστασης εχουν ολοκληρωθει.Στον ανθρωπο οταν η συνειδηση του ευθυγραμμιστει με την Χριστικη συνειδηση. 

Φωτόνια = Το φωτόνιο είναι το κβάντο στη κβαντομηχανική και στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων όταν αυτό αναφέρεται στο φως και γενικότερα στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (ενέργεια), ως φορέας των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων.Η συχνότητα ενός φωτονίου καθορίζεται από το πόση ενέργεια "κουβαλάει". Έτσι, αυτό που ουσιαστικά διαφοροποιεί τις διαφόρων ειδών ακτινοβολίες μεταξύ τους είναι το ποσό της ενέργειας που μεταφέρουν τα φωτόνιά τους. Τα χρώματα, για παράδειγμα, διαφοροποιούνται γιατί "αποτελούνται" από φωτόνια διαφορετικής ενέργειας και κατα συνέπεια διαφορετικής συχνότητας. Έτσι, έχουμε φωτόνια ραδιοφωνικών κυμάτων (χαμηλής ενέργειας), φωτόνια στην ορατή περιοχή του φάσματος και φωτόνια ακτίνων γ, που παράγονται όταν αποδιεγείρονται οι ατομικοί πυρήνες.

Χριστική Συνείδηση=πνευματικη εξελικτικη συνειδηση της αγνης ηθικης και πραξεως, η ικανοτητα της απολυτης αλχημικης γνωσης και αναβαθμισης,η ικανοτητα της γνωσης της Θεικης Αληθειας,σοφιας,αγαπης,ειρηνης,συγχωρεσης κ.τ.λ.Όντα που είναι χριστοποιημενα στη 3διαστατικη μορφή είναι σε ισορροπια με ολες τις 9 διαστατικες αποψεις του ανεξαρτητου Ειναι τους.

Ψυχή =εκείνο το κομμάτι από το ολικό ανεξάρτητο Είναι μας που υπάρχει σαν μικρή μπάλα φωτός σαν ήλιος, όπου πάνω της καταγράφονται οι αξίες από τις εμπειρίες και μαθητείας καθώς κινείται από ενσάρκωση σε ενσάρκωση και παραπέρα.Είναι το αθάνατο κομμάτι μας που περιέχει την καθαρή ουσία μας.


Ψυχική μήτρα =Η περιοχη περιπου στα 5 εκατοστα εντος του σωματος μας στο κεντρο του καρδιακου τσακρα όπου η Ψυχη συνδεεται στο σώμα κατά τη διαρκεια ενσαρκωσης.


ψυχική γέφυρα= η γέφυρα μεταξύ του 6ου και 7ου τσάκρα . Αυτός ο σύνδεσμος ονομάζεται ανταχκαράνα (antahkarana) ή απλά η “ψυχική γέφυρα”.Αυτή η ψυχική γέφυρα είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του ανώτερου εαυτού και της προσωπικότητας.Καθώς αναπτύσσονται τα ανώτερα τσάκρα, αυτή η ψυχική γέφυρα μεγαλώνει και δυναμώνει, και αποτελεί την βάση των ψυχικών δυνάμεων. Αυτή η γέφυρα δεν νοείται σε υλικό πεδίο μεταξύ των ιστών του εγκεφάλου αλλά σε ψυχικό πεδίο με πνευματική έννοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...