8.15.2012

Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

banner neos planitis

Η ‘’τρίτη διάσταση’’ στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ‘’τέταρτη διάσταση’’ που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ‘’πέμπτη διάσταση’’. Έτσι η συχνότητα των παλμών της Γής έχει αυξηθεί από λίγο πάνω από τις 7.8 που ήταν στην τρίτη διάσταση και πλησιάζει στους 13, ενώ και η συνειδητότητα των ανθρώπων αλλάζει και αφυπνίζονται, η διαίσθηση τους ενεργοποιείται και ορισμένοι αποκτούν και τηλεπαθητικές ικανότητες. 



Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι σήμερα (Ιούνιος του 2010) έχουν γίνει όλοι οι άνθρωποι τεταρτοδιάστατοι, όμως ο αριθμός τους καθημερινά αυξάνει. Στην πέμπτη εν συνεχεία  διάσταση που θα μεταβούμε, η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων – σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι. Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ‘’ευσεβείς πόθοι’’ ή ‘’ιστορίες για αγρίους’’ όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ’ επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

Στην διάσταση αυτή λοιπόν οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγειές υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ’ ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές, όσο μάλλον γευστική ευχαρίστηση. Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ‘‘ενεργειακές γραμμές’’, οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους εξωγήινους, εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχομε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.

Λεπτομερέστερα όσον αφορά τις μετακινήσεις μας αυτές θα περάσουν από τα εξής τρία σταδία. α) Προτού καν γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα που θα κινούνται στους υπάρχοντες δρόμους  χρησιμοποιώντας καθαρή (που δεν μολύνει) δωρεάν (που δεν ξοδεύει καύσιμα κλπ υλικά) ενέργεια, (ηλεκτρική κλπ) που υπάρχει ήδη σαν τεχνολογία αλλά που οι κυβερνήσεις που την έχουν πάρει λόγω συμφερόντων την αποκρύπτουν. Τις διάφορες μορφές καθαρής δωρεάν ενέργειας, είτε αυτές οφείλονται σε γήινους εφευρέτες, είτε αποτελούν εξωγήινη τεχνολογία, αναλύω (λόγω των πολλών ερωτήσεων που παίρνω) στη σελίδα μου II.2.D7. β) Ακόμη με τεχνικές που εξουδετερώνουν την βαρύτητα θα κινούνται επίσης μεγάλα ιπτάμενα οχήματα για την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών με πολύ μεγάλες ταχύτητες, κινούμενα επίσης με δωρεάν καθαρή ενεργεία, ενώ θα έχουμε και (μικρότερα) ιδιωτικά ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία αυτή επίσης έχει δοθεί από τους εξωγήινους αλλά την κρατούν μυστική οι κυβερνήσεις που την έχουν λάβει. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι κυρίως για την μεταφορά υλικών κλπ. γ) Αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε είτε μόνοι μας, είτε μαζί με τα οχήματα μας (μαζί με τους συνεπιβάτες μας και τα πράγματα μας) σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, ενώ για διαπλανητικά ταξίδια (ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) θα διακτινιζόμαστε σε λίγα λεπτά με τα διαστημόπλοια μας (συνήθως μητρικά διαστημόπλοια προκειμένου για διαγαλαξιακά ταξίδια, δείτε προηγουμένη μου σελίδα II.2.D). Συνεπώς μετά το 2012 οι οδικές και λοιπές αρτηρίες και σταθμοί που τόσο κατέστρεψαν το περιβάλλον θα είναι πλέον άχρηστα.

Οι κατασκευές μας, όπως σπίτια, κτήρια κλπ, θα γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι σήμερα, και θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, εάν οι κάτοικοι τους αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, όπως γίνεται ήδη στους άλλους πλανήτες. Ακόμη ολόκληρες πόλεις θα μπορούν να είναι πλωτές, να είναι αυτάρκεις σε ότι χρειάζονται, και να διαπλέουν τις θάλασσες. Οι διάφοροι χώροι-δωμάτια ενώ θα έχουν συγκεκριμένες εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα σε αυτούς θα σου εμφανίζεται μια νέα ‘’εσωτερική’’ διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πράγμα που συμβαίνει και στα περισσότερα πεμπτοδιάστατα διαστημόπλοια τους. Ακόμη θα μπορούμε να ρυθμίζουμε ορισμένες πλευρές του κτιρίου μας να βλέπουν σε περιοχές απομεμακρυσμένες μεταξύ τους, (π.χ. κάθε μια σε διαφορετική πόλη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και άμεση πρόσβαση προς αυτές), γεγονότα που όταν τα πρωτοείδα μού έκαναν μεγάλη εντύπωση. Επίσης μεγάλη εντύπωση μού έκαναν τα έντονα και πρωτόγνωρα χρώματα, πού μάλιστα μεταβάλλονται με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να μοιάζουν ζωντανά και σαν να αναπνέουν, και περιμένω να μπούμε στην πέμπτη διάσταση για να τα απολαμβάνω καθημερινώς. Όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, κάθε κτήριο θα έχει στην σκεπή του μια μικρή συσκευή που θα συλλαμβάνει την ενέργεια που εισέρχεται από το σύμπαν και πάει στο κέντρο της Γης, όταν μπαίνει και όταν βγαίνει, και θα την διοχετεύει για την κάλυψη άνευ δαπάνης κάθε ενεργειακής μας ανάγκης. Σε επίκαιρη ερώτηση που έκανα για το κτηματολόγιο μου είπαν ότι θα είναι άχρηστο διότι το σε ποιόν ανήκει το κάθε ακίνητο θα φαίνεται στην ενέργεια (αύρα) του κάθε ακινήτου. Ομοίως θα είναι άχρηστα και τα ληξιαρχεία καθ ότι όλες τις πληροφορίες για την ιστορία μας θα μπορεί κάποιος να τις διαβάζει στην αύρα μας, και συνεπώς δεν θα υπάρχουν απόρρητα ‘‘προσωπικά δεδομένα’’.

Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί. Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας εν σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ‘‘υπηρέτες’’ του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα. Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά – σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα  αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν. Ορισμένοι ‘‘προχωρημένοι’’ που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ‘‘διασκεδάσεις’’ των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.

Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση. Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποίαν θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ‘’αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία’’ όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα. Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες - γκουρού της άπω ανατολής.  Το κλήμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ‘’σκουπίδια’’ θα τα εξαϋλώνομε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσεως του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.

Όσον πάλι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και πολλοί θάνατοι των ανθρώπων κατά την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση (πράγμα που αρχικά ήταν πιθανόν να συμβεί), οι εξωγήινοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο τελικά έχει αποφευχθεί και οι πόλεμοι που τυχόν θα γίνουν μέχρι τότε θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης και οι φυσικές καταστροφές. Παρ όλο που ο φλοιός της Γης θα αλλάξει ριζικά και νέες χαμένες ήπειροι θα επανεμφανιστούν (η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα σον Ινδικό, ενώ η Σαχάρα και άλλες περιοχές ξηράς θα μεταβληθούν σε λίμνες), ώστε η επιφάνεια της Γης να αποτελείται από 50% θάλασσα και 50% ξηρά, εν τούτοις οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σε τρόπο που ο πληθυσμός να προλαβαίνει να μεταφέρεται (με την βοήθεια και των σκαφών των εξωγήινων), είτε σε ασφαλέστερα μέρη, είτε στην Κοίλη Γη (δείτε περιγραφή της στην σελίδα μου II.2.D7).  Έτσι σενάρια που βλέπω συχνά στο διαδίκτυο (και ορισμένα μάλιστα τα στηρίζουν σε επιστημονική βάση) ότι π.χ. το 2012 θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, ή ότι τότε θα σταματήσει η περιστροφή της Γης για τρεις ημέρες (οπότε το μισό ημισφαίριο θα έχει τριήμερη νύχτα και το άλλο μισό μέρα), κλπ, δεν πρόκειται (με τις τελευταίες εξελίξεις της ενέργειας της Γης), να συμβούν. Όσον αφορά στους μαγνητικούς πόλους ο βόρειος πόλος θα επεκταθεί και θα καλύψει όλη την επιφάνεια του πλανήτη (καθιστώντας τον μονοπολικό), ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί προς το κέντρο της Κοίλης Γης, όπου υπάρχει και ο κεντρικός της ήλιος.

Αντίθετα εκείνο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί είναι ένα μεγάλο ‘‘κραχ’’ στο οικονομικό σύστημα και καλό είναι όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις να τις μοιράσουν σε διάφορες τράπεζες και να κρατήσουν και κάποιο μικρό ποσό σε χαρτονόμισμα. Απλώς λοιπόν αντί για πολλούς θανάτους, κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ (δείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών στον διαλογισμό που δίνω στη σελίδα μου II.2.D8). Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ‘’αυτοκτονικό ιδεασμό’’, για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση. Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

Στο να ανέβη γρήγορα η δόνηση μας ώστε να μπούμε εύκολα στην πέμπτη διάσταση, βοηθά πολύ η υγιεινή διατροφή, η καλή μας διάθεση και οι θετικές μας σκέψεις και κυρίως τα θετικά μας συναισθήματα (όπως αγάπη, συμπόνια, ηρεμία, καλή διάθεση, κλπ) και κυρίως το συναίσθημα της χαράς και του γέλιου, ενώ κρατούν χαμηλή την δόνηση μας ο φόβος, η ανασφάλεια, ο θυμός, το μίσος, ο φθόνος, η γκρίνια, και τα αρνητικά εν γένει συναισθήματα. Εδώ πρέπει να τονίσω τον σημαντικότατο ρόλο που παίζει το γέλιο, το οποίο ενώνει την λειτουργία του αριστερού και του δεξιού μέρους του εγκεφάλου μας, ενώ όταν γελάμε συνδέουμε το πνευματικό (spiritual) με το φυσικό μας σώμα. Το γέλιο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής και των τελετουργιών των εξωγήινων, ενώ μας είναι ήδη γνωστή και η θεραπευτική του δύναμη (γελιο-θεραπεία) ακόμη και για ανίατες ασθένειες. Ακόμη το αδιάκοπο γέλιο και η χαρά θα συνοδεύσουν την στιγμή της ‘‘φώτισης’’ μας. Επίσης όλα τα ανωτέρω μας βοηθούν στο να διατηρούμε το σώμα μας υγειές, ενώ είναι μια καλή συνήθεια το να λέμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη μας ‘‘το σώμα μου το έχω μόνο για υγεία’’. Ακόμη βοηθούν πολύ τόσο στην υγεία μας, όσο και στην άνοδο των δονήσεων μας οι κρυστάλλινοι ήχοι πού δίδω ηχογραφημένους στην σελίδα μου II.2.D6. Τα παιδιά, (που εν γένει δεν έχουν προκαταλήψεις), θα μπουν ευκολότερα και νωρίτερα στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας την διαίσθηση τους, και θα μπορούν πρώτα αυτά (πριν από τους μεγάλους) να διαβάζουν τα ‘‘αιθερικά αρχεία’’ (όπου περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις), ενώ θα βλέπουν οράματα και θα αποκτήσουν περίεργη για μας συμπεριφορά, όπως π.χ. να μην θέλουν να πάνε σχολείο, δεδομένου ότι οι γνώσεις που τους προσφέρει είτε τις ξέρουν ήδη, διαβάζοντας τα αιθερικά αρχεία, είτε διότι γνωρίζουν διαισθητικά ότι δεν θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον (διότι π.χ. πολλά επαγγέλματα θα αλλάξουν).

Τα χρήματα θα έχουν πολύ μικρότερη σημασία απ’ ότι σήμερα, δεδομένου ότι οι βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες θα καλύπτονται πολύ εύκολα. Η αξία των σημερινών ακινήτων και της ιδιοκτησίας γενικότερα θα πέσει κάθετα καθώς και η ζήτηση τους. Πολλές επιχειρήσεις θα κλίσουν ως άχρηστες, όπως π.χ. οι ασχολούμενες με φάρμακα, με την υγεία, με καύσιμα, με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εκπαίδευση, με τις συγκοινωνίες, με ασφάλειες, και πολλές άλλες. Επίσης τόσο οι δημοσιές υπηρεσίες (εφορείες, αστυνομίες, στρατός, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ), όσο και οι εταιρίες κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤΤ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, κλπ) θα καταργηθούν, ή πολύ λίγες θα παραμείνουν αλλά δραματικά συρρικνωμένες. Η απασχόληση των ανθρώπων, λόγω και της υψηλής τεχνολογίας που θα μας μεταφέρουν οι εξωγήινοι, (οι οποίοι σημειωτέον ότι περιμένουν πολλά να κερδίσουν από τον πολύτιμο πεμτοδιάστατο πλανήτη μας), θα μεταβληθεί άρδην. Πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν ως άχρηστα, ενώ νέα θα δημιουργηθούν, όπως π.χ. η διδασκαλία στους εξωγήινους για το ποιες συνθήκες και ποιοι νομοί ίσχυαν στην τρίτη διάσταση και τι συναισθήματα δημιουργούσαν οι συνθήκες αυτές. Στην ερώτηση μου ‘‘και τι θα κάνουν οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά, ή δεν θα θέλουν να δουλεύουν;’’ Η απάντηση ήταν: ‘‘Απλώς θα ζουν και θα μαζεύουν εμπειρίες’’.

Πάντως η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα διατηρήσει μια πολύ υψηλή θέση σε γήινους και εξωγήινους. Ειδικότερα οι ζωγράφοι και οι γλύπτες θα καλούνται να κάνουν εκθέσεις σε άλλους πλανήτες, όχι διότι οι εξωγήινοι δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν τα έργα τους στην Γη, αλλά διότι θα θέλουν ο καλλιτέχνης να τους περιγράψει τα τριτοδιάστατα ερεθίσματα και συναισθήματα που τον οδήγησαν στην δημιουργία των έργων αυτών. Διερωτώμαι μήπως και εγώ υποσυνείδητα περιόρισα πρόωρα την επιτυχημένη επιχειρηματική μου καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, για να ασχοληθώ αρχικά με την ποίηση και στην συνέχεια κατά κύριο λόγο με την ζωγραφική, σαν να επηρεάστηκα διαισθητικά από αυτά που ενδεχομένως πρόκειται να συμβούν. Ίσως μάλιστα οι εξωγήινοι να βοήθησαν και στην κάθετη αύξηση της παραγωγικότητας μου σε πίνακες τα τελευταία τρία χρόνια, που πενταπλασιάστηκε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μου ρεκόρ. Δείτε το site μου www.artmine5000.com με περισσότερα από 9300 (Σεπτέμβριος 2008) έργα μου. Μάλιστα σε αρκετά έργα μου (δείτε π.χ. το Γκρουπ 9Α) προσπαθώ να απεικονίσω την μεταβατική περίοδο που θα συνυπάρχουν η τέταρτη και η πέμπτη διάσταση, με την διπλή απεικόνιση των διαφόρων μορφών και θεμάτων στον ίδιο πίνακα, προσπαθώντας επίσης να μιμηθώ  τα εντυπωσιακά χρώματα πού θα επικρατούν στην περίοδο αυτή. Κάτι που μου είπαν οι εξωγήινοι για τα έργα μου, που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι ότι βοηθούν σε όποιον τα μελετάει να ανεβάζει τις δονήσεις του, πράγμα που κατόπιν τούτου το κάνω συχνά και εγώ.

Σημειωτέον ακόμη ότι σε 650 εκατομμύρια πολιτισμών, μόνο μια μικρή μειοψηφία παραμένει ακόμη στην τρίτη διάσταση, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις (έκτη κλπ. οι οποίες είναι τελείως άυλες). Έτσι στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον στην πέμπτη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν όταν γίνουμε και εμείς πεμπτοδιάστατοι. Επίσης ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε δύο διαστάσεις, και οι δύο αυτές διαστάσεις να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Πάντως όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, δεν θα υπάρχει κανείς μας στην τρίτη διάσταση. Αυτοί (οι λίγοι) που δεν θα θελήσουν να μπουν θα πεθάνουν και θα επιστρέψουν πολύ αργότερα με τα πεμπτοδιάστατα σώματα τους, ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλους τριτοδιάστατους πλανήτες. Πολλά χρόνια αργότερα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε την έκτη και έβδομη (άυλες διαστάσεις) αλλά όχι με το υλικό μας σώμα αλλά με τα ενεργειακά μας. Οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται (και μεταφέρουν ήδη σε μερικούς επιστήμονες μας ιδέες, που αυτοί νομίζουν ότι αυτές προέρχονται από την διαίσθησή των), θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, και θα μας διδάσκουν την τεχνολογία τους, πώς να μην αρρωσταίνουμε, πώς να υλοποιούμε αντικείμενα, και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Θα είναι αρχικά ανθρωποειδείς διότι η πρόθεση τους είναι να μην μας τρομάξουν και τους δούμε εχθρικά, ή θα φορούν στολή που θα τους εμφανίζει ανθρωποειδείς. Αργότερα όμως όταν τους συνηθίσουμε θα αρχίσουν να έρχονται και οι άλλοι, τους οποίους ασχέτως μορφής θα τους αποδεχόμαστε καθ’ ότι θα εκπέμπουν αγάπη, που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πεμτοδιάστατων πολιτισμών.

Επί πλέον προσθέτω ότι στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκα εκ των υστέρων από τους επισκέπτες του site μου για το τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο πράγμα, ξεχωρίζει ή ερώτηση τους για της τράπεζες. Σ’ αυτή οι εξωγήινοι μου απάντησαν ως εξής: Οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν στην  πέμπτη διάσταση (παρά μόνον υπό νέα μορφή στην μεταβατική περίοδο) καθ’ ότι οι άνθρωποι εν γένει θα αυτοεξυπηρετούνται και θα μπορούν να υλοποιούν τα πράγματα που τους χρειάζονται. Οι συναλλαγές μεταξύ τους εν γένει θα βασίζονται στην αξία – ‘‘ενέργεια’’ που έχουν αυτά που παίρνουν εν σχέση με αυτά που δίδουν, που θα μετριέται σε μονάδες που θα μπορούν να καταχωρούνται πάνω σε ‘‘έξυπνες’’ κάρτες. Πάντως, προσέθεσαν ότι προηγουμένως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση εκ του γεγονότος ότι ο πολύς κόσμος θα αρνείται, ή θα αδυνατεί να επιστρέψει στις τράπεζες τα δάνεια του, ενώ όλο το παρόν οικονομικό σύστημα θα ανατραπεί και θα αλλάξει. Επίσης όσον αφορά, μεταξύ πολλών άλλων, στις εταιρίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγωγή και την χρήση των όπλων, και αυτές θα πάψουν να υπάρχουν γεγονός που επίσης θα δημιουργήσει αναστάτωση κυρίως στις κυβερνήσεις. Ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το τι θα γίνουν τα επαγγέλματα του ιατρού – νοσηλευτή – εναλλακτικού - θεραπευτή, καθώς και του δικηγόρου – νομικού – δικαστικού - πολιτικού. Η απάντηση είναι ότι και αυτά τα επαγγέλματα θα καταργηθούν καθ ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ασθένειες, αλλά ούτε και διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων, οι δε νόμοι που θα ισχύουν θα είναι οι ‘‘συμπαντικοί’’. Τέλος οι ασχολούμενοι με τα μεταφυσικά όπως ‘‘κανάλια’’, ‘‘μέντιουμ’’, ‘‘πνευματικοί οδηγοί’’ κλπ, θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν επάγγελμα, καθ ότι τις ιδιαιτέρες ικανότητες τους θα τις έχουμε πλέον όλοι, καθ’ όσον θα είμαστε στην πέμπτη  διάσταση.

Στην έντονη επιθυμία μου να πάρω από τώρα μία εικόνα του πως θα είναι η Γη στην πέμπτη διάσταση, πήρα έμμεσα την απάντηση μέσω της χαρισματικής φίλης μου Ελπίδας Λέκκα από τα Χανιά που μου έκανε Ρέϊκι, και η εικόνα ήταν να βλέπω μια ξέφρενη γιορτή, ένα γλέντι με τραγούδια, χορούς, πυροτεχνήματα, και γελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας και χρώματος, που να μην σταματά, ενώ φυτά και λουλούδια με πολύ εντυπωσιακά χρώματα συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό. Από τότε κάθε φορά που την φέρνω στον νου μου, αυτή η εικόνα με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, και μου δίνει μεγάλη ενέργεια να συνεχίσω την ημέρα μου. Ακόμη στην επιθυμία μου να δω το τι θα κάνω εγώ στην πέμπτη διάσταση, πήρα με τον ίδιο όπως προηγουμένως τρόπο την συμβολική απάντηση, που είναι η εικόνα ενός παιδιού που τρέχει χοροπηδά και παίζει γελαστό σε ένα μεγάλο λιβάδι, ενώ όπου πατάει ξεπετάγονται αμέσως ωραιότατα λουλούδια και φυτά, διαφορετικά την κάθε φορά, με εντυπωσιακά χρώματα που μεταβάλλονται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα φυτά αναπνέουν. Αυτό μου έδωσε την ιδέα ότι πιθανών η αποστολή μου στην πέμπτη διάσταση να είναι να σκορπώ την χαρά και το γέλιο, και ίσως για τον λόγο αυτόν επινόησα και το νέο σύμβολο του Ρείκι (το ’’Σύμβολο της Χαράς’’, δείτε  επόμενη σελίδα μου II.2.D3). Και σε αυτήν την περίπτωση κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου αυτήν την εικόνα (και μου αρέσει να το κάνω συχνά), αισθάνομαι σαν ανέμελο παιδί που απολαμβάνει το παιχνίδι του.

Ακόμη στην ερώτηση μου προς τους εξωγήινους για το τι πρέπει να κάνω για να μπω στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση ήταν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ήδη κάνω, και όταν επέμεινα ρωτώντας για το πώς θα μπω πιο γρήγορα, η απάντηση ήταν ότι θα μπω αρκετά πριν από το τέλος του 2012, αλλά δεν πρέπει να βιάζομαι υπερβολικά διότι μια πολύ πρόωρη, σε σχέση με τους άλλους, είσοδος μου θα με κάνει να αισθανθώ μοναξιά, και θα με κάνει να αγανακτώ με την συμπεριφορά και την ‘‘χαζομάρα’’ των γύρω μου, που μπορεί να είναι και αγαπητά μου πρόσωπα. Όταν τέλος ρώτησα τι είναι αυτό που ήδη κάνω σήμερα μου έδωσαν την εξής συμβολική εικόνα. Είδα τον εαυτό μου στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, όπου εκεί που ήμουν εγώ ήταν η τρίτη διάσταση, ενώ στην απέναντι πλευρά του γκρεμού διέκρινα την μεγάλη γιορτή της πέμπτης διάστασης, και μέσα σε αυτήν και ένα άλλο μέρος του εαυτού μου. Τότε είδα να δημιουργείται μια πελώρια γέφυρα από πάγο που στην επιφάνια της είχε αφράτο χιόνι, και να γεφυρώνει τον γκρεμό, ενώ επάνω της άρχισα να περπατώ μαζί με πολλούς άλλους κατευθυνόμενος προς την άκρη της πέμπτης διάστασης. Τότε δύο αιθέρια ιπτάμενα πλάσματα με πλησίασαν, πήραν από μια μεγάλη μπάλα χιόνι και τις έτριψαν από πάνω μου, και τα τρίματα έπεσαν στο σώμα μου σαν χρυσή βροχή. Τότε το δέρμα μου άρχισε να λάμπει και άρχισα και εγώ να πετώ προς την άλλη όχθη, παίρνοντας και εγώ χιονόμπαλες και τρίβοντας τες πάνω από τους ανθρώπους, που και αυτοί τότε έλαμπαν και με ακολουθούσαν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κεφάλαιο για τα προβλήματα της Ελλάδος έως το 2012 μεταφέρθηκε λόγω του όγκου του  από την θέση αυτή που ήταν προηγουμένως σε ιδιαίτερη νέα σελίδα την II.2.D12.

Από ότι μου λένε οι εξωγήινοι η Ελλάδα, το Ισραήλ και οι Φιλιππίνες είναι οι τρείς χώρες που οι κάτοικοι τους έχουν τις χαμηλότερες δονήσεις στην Γη, γι’ αυτό και στέλνουν εκεί συνεχώς ενέργεια για να ανεβάσουν τις δονήσεις τους, ώστε να μπορέσουν να μπουν και αυτοί εύκολα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη ένας ‘‘δάσκαλος’’ από το Περού που επισπεύτηκε την Αθήνα, είπε ότι η Αθήνα είναι μία από τις πόλεις με την βαρύτερη ενέργεια, γι αυτό έρχονται για να την ανεβάσουν για να μην υπάρχει η μεγάλη αυτή διαφορά από τις άλλες πόλεις. Σημειωτέον ότι οι Έλληνες παρουσιάζουν μεγάλη αντίσταση στο να δεχθούν αυτές τις καινούριες ιδέες και να βγάλουν τις παρωπίδες που φορούν, γι’ αυτό ενώ είμαι μέλος σε πολλά ξένα internet communities του διαδικτύου που ασχολούνται με την πέμπτη διάσταση, θεώρησα άσκοπο (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) να εγγραφώ σε αντίστοιχα Ελληνικά internet communities, διότι σκέφτηκα ότι θα έχανα μάταια τον χρόνο μου. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός, που πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα πρέπει επί τέλους να ξυπνήσει και κάτι να κάνει για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη λαίλαπα, συνδράμοντας επίσης τους συμμάχους των εξωγήινων όταν αυτοί θα επέμβουν, και ανεξάρτητα από το πότε θα έρθει η πλήρης βοήθεια των εξωγήινων.

Επειδή η αγανάκτηση αυτή, και ο θυμός που την συνοδεύει, πέραν του ότι χαλάει την διάθεση μας, κρατάει χαμηλά και τις δονήσεις μας, έλαβα τελευταία ορισμένα μετρά, τα οποία διαπιστώνω ότι ‘‘δουλεύουν’’ ικανοποιητικά όσον αφορά εμένα, πιθανόν δε να μπορούν να φανούν χρήσιμα και σε πολλούς άλλους. Κατ’ αρχήν έπαψα να βλέπω ειδήσεις καθ’ ότι το 95% περιλαμβάνει δυσάρεστα και αρνητικά θέματα και μόνον το 5% έχει κάτι ευχάριστο ή χρήσιμο να μας πει, και τις αντικατέστησα με μουσικά (μελωδικά) προγράμματα και ‘‘έξυπνες’’ κωμωδίες, ο δε κίνδυνος από την μη ενημέρωση εξουδετερώνεται εκ του ότι αν κάτι χρειάζεται να το ξέρω, συμβαίνει πάντα κάτι και το μαθαίνω εγκαίρως. Εξ’ ίσου μεγάλο κακό στο να κρατούν χαμηλά τις δονήσεις μας κάνουν και οι διάφορες δραματικές (ή ακόμη και υποτιθέμενες κωμικές) σειρές, που γράφουν σεναριογράφοι (με σαδιστικές τάσεις), για να ικανοποιήσουν το κοινό (με μαζοχιστικές τάσεις), όπου στο 98% των επεισοδίων κυριαρχούν οι κακοί, που με τις ραδιουργίες τους βασανίζουν αλύπητα τους καλούς, προς μεγάλη αγανάκτηση, στεναχώρια και θυμό του κοινού, και μόνον στο τελευταίο 2% των επεισοδίων αποκαλύπτεται η αλήθεια και αποκαθίστανται οι καλοί, αλλά το κακό με τις χαμηλές δονήσεις και την προβολή των ‘‘ευγενών’’ αρχών του ‘‘μίσους’’ και της ‘‘εκδίκησης εναντίων των εχθρών μας και των κακών γενικότερα’’ έχει ήδη συντελεστεί, και μάλιστα επί σειράν μηνών ή και ετών. Επί τη ευκαιρία θέλω να επισημάνω ότι καλοί και κακοί είμαστε όλοι αθάνατες ψυχές ίσης αξίας, και ότι όλοι μας σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας υπήρξαμε κάποτε πολύ κακοί, διότι αυτόν τον ρολό επιλέξαμε να παίξουμε σε εκείνη την ενσάρκωση μας, για να συμπληρωθεί σωστά το πάζλ των εμπειριών από τις οποίες έπρεπε να περάσει η ανθρωπότητα. Ας μην σπεύδομε λοιπόν σε υπερβολές μισούς και εκδίκησης, και ας λάβουμε υπόψη μας και το τι επιτάσσει και η χριστιανική θρησκεία.

Επίσης, (πράγμα που το κάνω από καιρό), αποφεύγω συστηματικά κάθε προσωπική επαφή με  υπηρεσίες, τράπεζες, εφορίες, συνελεύσεις κλπ, στέλνοντας σε αυτές άτομα που με εξυπηρετούν με αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις. Τέλος, ενώ παλαιότερα ήμουν ένα πολύ κοινωνικό άτομο με τα πάρτη και τις δεξιώσεις μου, τώρα έχω περιορίσει τις επαφές μου με τον πολύ κόσμο σε τηλεφωνική κυρίως επικοινωνία, ενώ οι καθημερινές μου παρέες έχουν επικεντρωθεί σε άτομα τα οποία, ανεξαρτήτως μορφώσεως και κοινωνικού ή οικονομικού επιπέδου, έχουν μια θετική αύρα που μου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Ορισμένα από τα άτομα αυτά ακολουθούν αντίστοιχη με την δική μου πορεία και έχουν ανάλογες με τις δικές μου εμπειρίες, μόνο που αυτά διστάζουν να τις δημοσιοποιήσουν.

Κάτι πάντως που με παρηγορεί και με γεμίζει με υπομονή και αισιοδοξία, και πιστεύω ότι θα παρηγορεί και όσους πιστεύουν, έστω και ως πιθανότητα, την μετάβαση μας σύντομα στην πέμπτη διάσταση, είναι το γεγονός ότι στην πέμπτη διάσταση θα μπει ‘‘ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του’’ και όλοι αυτοί που σήμερα μας ταλαιπωρούν θα χάσουν τις εξουσίες, τα οφίτσια, τα προνόμια, την οικονομική υπεροχή, κλπ, αλλά και την δυνατότητα να βλάπτουν τους άλλους, και όσο πιο υψηλά ευρίσκονταν τόσο πιο ‘‘ανώμαλα θα προσγειωθούν’’ στην νέα πραγματικότητα. Όσοι λοιπόν από αυτούς αντέξουν την ‘‘αλήθεια τους’’ και θελήσουν να προσαρμοσθούν στην νέα πραγματικότητα, θα απολαύσουν, μαζί με όλους τους άλλους ανθρώπους, τα πλεονεκτήματα της νέας διάστασης. Όσοι πάλιν είναι πολύ στενά προσκολλημένοι στο στάτους που έχουν με τόσο κόπο (και κομπίνες) δημιουργήσει, δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την ‘‘αλήθεια τους’’ και να αποδεχθούν την νέα, χωρίς προνόμια, πραγματικότητα, και τότε το υποσυνείδητο τους θα τους οδηγήσει να φύγουν (δηλαδή να πεθάνουν, προκαλώντας τους δυστυχήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, κλπ) και να ενσαρκωθούν πολύ αργότερα στην πέμπτη πλέον διάσταση. Ακόμη έχουν προβλέψει οι Πλειάδιοι ένα χώρο σε δικό τους πλανήτη, για τους ’‘αναποφάσιστους’’ που δεν έχουν πάρει την τελική απόφαση αν θέλουν ή όχι να μπουν στην πέμπτη διάσταση (και αυτοί είναι κυρίως οι ισχυροί της Γής, ‘‘Ιλουμινάτοι’’ κλπ), όπου θα τους δοθεί μια ευρείας έκτασης ενημέρωση προκειμένου να αποφασίσουν. Αν πάλι επιμένουν να ζήσουν στην τρίτη διάσταση, θα μεταφερθούν (δεδομένου ότι ισχύει ο συμπαντικός νόμος της ελευθέρας βούλησης), σε άλλο ηλιακό σύστημα του γαλαξία που παραμένει τρισδιάστατο, για να κάνουν εκεί την τύχη τους.



Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ N.E.S.A.R.A.

Εδώ αξίζει να αναφερθώ σε μια συμφωνία μεταξύ εξωγήινων και σημαντικών κυβερνήσεων, (και κυρίως των κυβερνήσεων των ΗΠΑ), με τον τίτλο NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act) που σημαίνει ‘‘Πράξη εθνικής οικονομικής σταθεροποίησης και αναμόρφωσης’’, της οποίας η ιστορία έχει ως εξής: Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος τους ανθρώπους ήλεγχαν οι Ανουνάκοι (κακοί εξωγήινοι, δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), αλλά όταν το 1995 υπογράφηκε η συμφωνία ειρήνης  μεταξύ των δυνάμεων του φωτός (Γαλακτική Συνομοσπονδία) και του σκότους (Σαυροειδείς, Ανουνάκοι, Γκρίζοι, κλπ της Συμμαχίας της Anchara), οι Ανουνάκοι έφυγαν και έδωσαν εντολή στους γήινους συνεργάτες τους (Ιλουμινάτοι, κλπ) να σταματήσουν την οικονομική και πολιτική καταπίεση των λαών. ΟΙ ελάχιστοι Γκρίζοι που παρέμειναν είναι αυτοί που εργάζονται στα μυστικά προγράμματα ορισμένων κυβερνήσεων, ενώ έχουν αποβληθεί από τον πλανήτη τους. Επειδή όμως οι περισσότεροι από τους Ιλουμινάτοι δεν υπάκουσαν (για να μην χάσουν τα προνόμια τους), οι ‘‘καλοί’’ εξωγήινοι τους πίεσαν (με διάφορα μέσα όχι πάντα νόμιμα), και μέσω αυτών και τις βασικές κυβερνήσεις (στις οποίες είχαν δώσει παλαιότερα σημαντική τεχνολογία), να υπογράψουν την συνθήκη αυτή (το 1988 για την Αμερική και μέχρι το 2003 για τις υπόλοιπες κυβερνήσεις μεγάλων χωρών), γεγονός που οι κυβερνήσεις δεν απεκάλυψαν. Για να καθυστερήσουν την εφαρμογή της οι Ιλουμινάτοι το 2000 εξασφάλισαν με νοθεία την κυβέρνηση που ήθελαν, ώστε το 2001 να δημιουργήσουν με την βοήθεια της CIA το νέο Περλ Χάρμπορ, δηλαδή την επίθεση στους δύο πύργους (δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D), λίγο πριν αρχίσει η εφαρμογή της συμφωνίας. Όμως πλέον ωρίμασε ο χρόνος ώστε η συνθήκη αυτή να αρχίσει σταδιακά να εφαρμόζεται ή οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι έξη βασικά σημεία:

1) Όλα τα δάνεια προς τράπεζας, πιστωτικούς οργανισμούς και κάρτες θα μηδενιστούν (εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που οι τράπεζες εφήρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια), ενώ τα δάνεια που θα δίδονται ευ’ εξής θα έχουν πολύ χαμηλό επιτόκιο. 2) Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserves Bank, η μόνη ιδιωτική κεντρική τράπεζα του πλανήτη, που ευθύνεται σημαντικά για το σημερινό οικονομικό χάος), θα κρατικοποιηθεί και το νόμισμα που θα τυπώνει θα καλύπτεται από πολύτιμα μέταλλα και άλλες πραγματικές αξίες. 3) Το σύνταγμα των ΗΠΑ θα ξαναγίνει όπως αρχικά ήταν, και όλοι οι νόμοι που έγιναν, με διάφορες δικαιολογίες (κατάσταση πολέμου, τρομοκρατία, κλπ), για τον περιορισμό των ελευθεριών και την χειραγώγηση και εκμετάλλευση των πολιτών θα καταργηθούν. 4) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (που ελέγχεται από την οικονομική ελίτ, Ιλουμινάτοι κλπ), θα υποχρεωθεί σε παραίτηση (μαζί με το κογκρέσο) και θα αντικατασταθεί με προσωρινή, για να γίνουν ελεύθερες και αδιάβλητες εκλογές εντός τεσσάρων μηνών, αφού ενημερωθεί ο κόσμος για όσες πληροφορίες και παράνομες πράξεις οι κυβερνήσεις του απέκρυβαν. 5) Ο νέος πρόεδρος θα ανακοινώσει την ειρήνη ανακαλώντας στην χώρα όλες τις επιθετικές στρατιωτικές δυνάμεις που ευρίσκονται στο εξωτερικό. 6) Το σημερινό φορολογικό σύστημα θα καταργηθεί και τα έσοδα του κράτους θα βασίζονται κυρίως σε έμμεσους φόρους επί των πωλήσεων (εξαιρουμένων των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είναι π.χ. τα τρόφιμα, κλπ) και σε άλλες πηγές που δεν προέρχονται από τους πολίτες.

Ακόμη ένα σημαντικό ποσοστό του υπάρχοντος πλούτου και των εν τω μεταξύ εσόδων, θα διατίθεται για ανθρωπιστικούς σκοπούς ώστε να καλύπτονται ικανοποιητικά οι ανάγκες όλων των πολιτών του πλανήτη. Για τον ανθρωπιστικό αυτό σκοπό οι γήινοι συνεργάτες των εξωγήινων, εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησαν σημαντικές περιουσίες και αποθέματα πολυτίμων μετάλλων, στηριζόμενοι και στα ‘‘φωτισμένα’’ παιδιά πολύ πλουσίων οικογενειών, που μεγαλώνοντας εντάχθηκαν στο κίνημα αυτό της NESARA. Αντίστοιχες με τα ανωτέρω είναι και οι συμφωνίες με τις άλλες σημαντικές κυβερνήσεις του πλανήτη, ενώ θα σταματήσει και η απόκρυψη που γίνεται σήμερα, και θα ανακοινωθεί επίσημα από τις κυβερνήσεις η παρουσία των εξωγήινων στον πλανήτη μας και οι καλές τους προθέσεις να μας βοηθήσουν. Ακόμη μετά την βασική αυτή συμφωνία ακολούθησαν και άλλες επί μέρους λεπτομερέστερες συμφωνίες, που αποτελούν ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο, και καθορίζουν τις νέες σχέσεις μεταξύ των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων εταιριών, οργανισμών, κλπ), των πολιτών με το κράτος, και την διάρθρωση του κράτους, που περιμένουμε κάποια στιγμή να ανακοινωθούν και να αρχίσουν ταχύρυθμα εφαρμοζόμενες.

Για να καταστεί δυνατή η ομαλή και πλήρης εφαρμογή της συνθήκης αυτής, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκάλυψη της κρυμμένης τεχνολογίας που οι μεγάλες κυβερνήσεις κατέχουν σχετικά με την ελεύθερη καθαρή ενέργεια, την προώθηση οχημάτων ξεπερνώντας την βαρύτητα, την τροφή, την υγεία κλπ, που πολλές από αυτές οι κυβερνήσεις τις έλαβαν από τους εξωγήινους, και που τις κρατούν μυστικές, με την δικαιολογία της κρατικής ασφάλειας, στην πραγματικότητα όμως λόγω των συμφερόντων των σκοτεινών δυνάμεων (Ιλουμινάτοι, πετρελαϊκές, κλπ). Η τεχνολογία αυτή θα ενισχυθεί αργότερα με την άφιξη των εξωγήινων, που τότε θα μας δώσουν και τεχνολογία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Τους ‘‘εξομοιωτές’’ που μετατρέποντας την ενέργεια σε ύλη, μας παρέχουν τροφή, ενδυμασία, έπιπλα, σκεύη, κλπ, τα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’ με τα οποία κατασκευάζουμε τα σπίτια και τον περιβάλλοντα χώρο μας, τα ‘‘κέντρα ολογραφικών επικοινωνιών’’, ‘‘τα δονητικά ντους ήχων’’ που μας καθαρίζουν και μας αναζωογονούν, και λοιπές συσκευές κλπ, που θα μπορούν να εξυπηρετούν όλες τις βασικές μας ανάγκες και να μας καθιστούν αυτάρκεις και ανεξάρτητους, (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D). Η έναρξη της εφαρμογής της συνθήκης, από ότι πληροφορήθηκα πρόσφατα από τους εξωγήινους (Μάιος του 2010), θα ξεκινήσει πλέον (κατά το πλέον πιθανό σενάριο) από την επίσημη ανακοίνωση ορισμένων κυβερνήσεων (που θα γίνει μάλλον μέσα στο 2010) που θα παραδεχθούν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ, είναι καλοπροαίρετοι και φιλικοί, μας έχουν δώσει τεχνολογία και προσπαθούν να βοηθήσουν τον πλανήτη, οι οποίες ανακοινώσεις θα υποστηριχθούν και από την αθρόα και για μεγάλη διάρκεια ξεκάθαρη εμφάνιση των διαστημοπλοίων τους που θα ακολουθήσει. Ακόμη σε ερώτηση που έκανα για το αν ο πρόεδρος Ομπάμα θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αλλαγές, η απάντηση που πήρα είναι ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του και θα αποσυρθεί.

Για την καλύτερη υποστήριξη των όσων ανέφερα για την συνθήκη της NESARA, περιλαμβάνω τρεις παραγράφους πιο κάτω από ένα μήνυμα που έλαβα από την Σίριο SA LU SA που προήλθαν από το ‘‘κανάλι’’ Michael Quinsey, οι οποίες έχουν ως εξής: ‘‘Τα τελικά γεγονότα δεν θα συμβούν ακριβώς όπως θα αναμενόταν, βάσει των πολλών προφητειών που αφορούν σε φυσικές αλλαγές. Τα οφέλη της NESARA έχουν γίνει μέρος των γενικότερων αλλαγών, και περιλαμβάνονται στο σχέδιο που επεξεργαζόμαστε τώρα. Το χρέος έχει σκόπιμα επιβληθεί στις φτωχές χώρες, ως μέσο ελέγχου, για να αποσπάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία (π.χ. το πετρέλαιο και άλλα πολύτιμα αγαθά, κλπ). Κατά παρόμοιο τρόπο ο ίδιος άνθρωπος έχει υποβληθεί σε νόμους που είναι συχνά παράνομοι, και τον έχουν φέρει στο σημείο να μπορεί να ζει μόνον με οικονομική βοήθεια. Έτσι, τόσο οι χώρες όσο και οι  πληθυσμοί τους διατηρούνται χρεωμένοι. Ως εκ τούτου έχουν δημιουργηθεί διαδικασίες (βήματα) για να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση, από τη στιγμή που οι υπάρχουσες κυβερνήσεις σας θα αντικατασταθούν. Στις ΗΠΑ αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε από την παραβίαση των νόμων του Συντάγματος ενώ οι έλεγχοι της οικονομίας και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτούς, έχουν διεισδύσει στα περισσότερα μέρη του κόσμου, και αυτά πρέπει να αλλάξουν για την επίτευξη μιας σωστής και δίκαιης κατανομής των πλούτου’’.

‘‘Πολλά οφέλη προκύπτουν για σας από τις αλλαγές, αλλά προτεραιότητα έχει και ο Τρίτος Κόσμος. Η πείνα και η έλλειψη κατάλληλων εγκαταστάσεων νερού έχουν προκαλέσει μεγάλη δυστυχία και θανάτους μεταξύ τους. Η ποιότητα της ζωής τους διατηρείται τεχνητά χαμηλή, δεδομένου ότι υπάρχουν επαρκείς πόροι στη Γη για να εξασφαλίσει ο καθένας ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Πριν από τον ‘‘τελικό χρόνο’’ πρέπει να υπάρξει παντού ‘‘ανόρθωση’’ ώστε όλοι οι ανθρώπους, να είναι ενωμένοι σαν Ένας. Είστε ήδη ψυχές του ιδίου επιπέδου που προέρχονται από την ίδια πηγή, και σε όλους σας αξίζει να μοιραστείτε μια ευτυχισμένη ζωή, όπου η έλλειψη θα έχει εξαλειφθεί. Ενώ είστε Ένα ως προς την ικανότητα να είστε όλο αγάπη, θα είναι δίκαιο πραγματικά να εφαρμόζεται αυτή την αγάπη με διαφορετικό τρόπο σε άλλους αδελφούς και αδελφές σας; Πιστεύουμε ότι θα αναγνωρίσετε την Θεότητα που έχετε μέσα σας και θα δείτε την ζωή με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν, για να μπορέσετε να δείτε και πέρα από τα εξωτερικά φαινόμενα’’.

‘‘Και όποιος ακόμη θεωρείτε ότι είναι ο πιο κακός άνθρωπος, δεν παύει να είναι ‘σπινθήρας του Θεού’ και χρειάζεται την αγάπη σας για να ξυπνήσει και να δει την αλήθεια της ουσίας του. Καθώς εργάζεστε προς την ‘άνευ όρων αγάπη’ για να γίνετε ‘Χρηστικά Ενωμένοι’, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να θέσετε τον εαυτό σας στην δοκιμασία που ξεκινά με την συμπόνια και με την ικανότητα να μην είστε επικριτικοί, και αυτά ‘για την χάρη του Θεού’ (είναι μια ισχυρή δήλωση που αξίζει να θυμόμαστε). Σκεφθείτε ότι και εσείς, χωρίς εξαίρεση, έχετε ζήσει προηγούμενες ζωές μακριά από το φως (το καλό). Τέτοιες εμπειρίες δεν είναι ένας λεκές στον χαρακτήρα σας που παραμένει για πάντα, και η ευκαιρία δίνεται σε όλους να γίνουν καλοί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως καταδίκη που να σας καταδικάζει για πάντα, και αν ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει γιατί και οι άνθρωποι να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά του;’’… (Τέλος του μηνύματος από τον SA LU SA και της συνθήκης NESARA).

Επίσης πληροφορήθηκα (άνωθεν) ότι ‘‘κολυμπούμε’’ μέσα σε μια ‘‘θάλασσα ενέργειας’’ που περιβάλει το DNA μας, τα κύτταρα μας, το σώμα μας, όλα τα όντα του πλανήτη, τα αντικείμενα και όλη την Γη (στο σύνολο της με τα ηλεκτρομαγνητικά της πεδία). Την ενέργεια του σώματός μας (ατομική μας ενέργεια) την επηρεάζουμε και την μεταβάλουμε με τις σκέψεις μας και κυρίως με τα συναισθήματα μας (‘‘καλά’’ ή ‘‘κακά’’), που είναι και αυτά μια μορφή πολύ λεπτοφυούς ενέργειας, που όμως έχει καθοριστικές επιπτώσεις στην σωματική και πνευματική υγεία, κατάσταση και νοοτροπία μας, επηρεάζοντας ακόμη και τις χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό μας. Οι ατομικές μας ενέργειες και η ενέργεια του πλανήτη έχουν άμεση αλληλεξάρτηση και επηρεάζει σημαντικά η μία την άλλη, και μάλιστα μέσω του ενεργειακού ‘‘κρυσταλλικού πλέγματος’’ που περιβάλει την Γη, (δείτε περιγραφή του στην σελίδα μου II.2.D5). Όσον αφορά στην ενεργεία της Γης το μαγνητικό της πεδίο υφίσταται μια επιταχυνόμενη μεταβολή τελευταία (μείωση της έντασης του), που θα κορυφωθεί το 2012. Επίσης η συχνότητα των παλμών των δονήσεων της Γης, από 7.8 περίπου ανά δευτερόλεπτο που ήταν, αυξάνει για να εισέρθει η Γη στην πέμπτη διάσταση, και πλησιάζει αυτή την στιγμή (βάσει των γενομένων μετρήσεων) τους 13 παλμούς που απαιτούνται για την είσοδο. Στην συχνότητα αυτή συντονίζονται σιγά-σιγά και τα κύτταρα μας πράγμα που κάνει (τους πιο ευαίσθητους από εμάς), να αισθανόμαστε ότι ο χρόνος επιταχύνεται και ότι η μέρα μικραίνει, ενώ μας δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί.

στην κύστη. Το πείραμα δείχνει τον όγκο στην αρχική του κατάσταση και το υπερηχογράφημα διπλά δείχνει ο όγκος αυτός μέσα σε 3 μόνον λεπτά να μικραίνει και τελικά να εξαφανίζεται. Αυτό επετεύχθη με την βοήθεια τριών ειδικευμένων στην μέθοδο ‘‘ιατρών’’ που είχαν εκπαιδευθεί να πιστεύουν και συγχρόνως να αισθάνονται ότι κάτι που οραματίζονται πράγματι συμβαίνει, οπότε στο τρίλεπτο που απαιτήθηκε επαναλάμβαναν τις λέξεις που ελευθέρα ερμηνευμένες σημαίνουν ‘‘έχει θεραπευθεί’’ και το ίδιο αισθάνονταν και η ασθενής που ήταν ξαπλωμένη δίπλα τους, δείτε σχετικό βίντεο του Gregg Braden στο “Spontaneous Healing of Belief” http://www.greggbraden.com/books_audios_videos), (Άμεση Θεραπεία με το να την πιστεύομε), και επίσης στο βιβλίο του ‘‘The science of miracles’’ (Η επιστήμη των θαυμάτων).
Σε αυτή την βάση στηρίζεται και ο ‘‘Παγκόσμιος Διαλογισμός’’ που προτείνω στην σελίδα μου II.2.D5, καθ’ ότι ένα μικρό ποσοστό από άτομα κατάλληλα τοποθετημένα στον πλανήτη, θα μπορούσαν με τα ‘‘καλά’’ συναισθήματα τους να επηρεάσουν ολόκληρο τον πλανήτη, και να βοηθήσουν τους κατοίκους του στην αντιμετώπιση της μεταβατικής περιόδου και στην είσοδο τους στην πέμπτη διάσταση. Συνεπώς θα ήταν ευχής έργον να δημιουργηθούν τέτοιες ομάδες ανθρώπων σε όλα τα έθνη και σημεία της Γής, όπου μερικές εκατοντάδες τέτοιοι άνθρωποι θα ήσαν αρκετοί για να επηρεάσουν θετικά πόλεις εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων. Φυσικά όσο πιο πολλοί είναι τόσο πιο σημαντικά θα είναι και τα αποτελέσματα. Έτσι οι άνθρωποι αυτών των ομάδων, αποκομμένοι από το τι πραγματικά γίνεται γύρω τους, (όπως αυτό παρουσιάζεται από τις τηλεοράσεις και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, που αρέσκονται να επικεντρώνονται και ψάχνουν να παρουσιάσουν ότι χειρότερο συμβαίνει γύρω μας), θα πρέπει, όπως και στα προηγούμενα δύο πειράματα, να αισθάνονται ότι ζουν μέσα σε έναν ιδεώδη κόσμο, όπου τόσο μέσα τους, όσο και γύρω τους επικρατούν τα συναισθήματα της αγάπης, της ειρήνης, της συμπόνιας, της υγείας, της χαράς, της αφθονίας, κλπ, γεγονός που πιστεύω ότι θα ήταν ο ευκολότερος (αν και έμμεσος) τρόπος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου (μέχρι το 2012).

Προσέθεσα την προηγούμενη παράγραφο κυρίως για να πείσω τους φίλους μου τεχνοκράτες (που φορούν παρωπίδες, ενώ στους ασχολούμενους με τα πνευματικά αυτά είναι ήδη γνωστά), προκειμένου να στηρίξω την μέθοδο που προτείνω εδώ, για να βοηθήσομε του εαυτούς μας και την Γη στην ομαλή μετάβαση στην πέμπτη διάσταση. Για τον σκοπό αυτό αντί να προσπαθώ μόνος μου, έγινα μέλος (άνευ δαπάνης) σε 62 οργανώσεις του διαδικτύου (ning και άλλες), που περιλαμβάνουν πλέον συνολικά περισσότερα από 2.000.000 μέλη (δείτε επίσης επομένη σελίδα μου II.2.D2), που κάνουν ‘‘συγχρονισμένους’’ διαλογισμούς για την άνοδο της ‘‘συλλογικής γήινης συνείδησης’’. Στις οργανώσεις αυτές απέκτησα μέσα σε ένα εξάμηνο περισσότερα από 2300 άτομα που ζήτησαν και έγιναν ‘‘ηλεκτρονικοί φίλοι’’ μου, ενώ δημιούργησα τα δικά μου γκρουπ με τίτλο ‘‘Η νέα Γη στην πέμπτη διάσταση’’ με σκοπό τα μέλη και οι φίλοι μου να κάνουν, μεταξύ άλλων, τον παγκόσμιο διαλογισμό που προτείνω σε επόμενη σελίδα μου (II.2.D5). Ο διαλογισμός αυτός γίνεται δυο φορές τον μηνά σε συγκεκριμένες ώρες (Αυστραλίας, Ευρώπης και Αμερικής), και σκοπό έχει να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της Γης στην πέμπτη διάσταση (στο τέλος του 2012), και να μας προετοιμάσει να την ακολουθήσουμε σαν άτομα στην μετάβαση της αυτή κατά τον πιο σίγουρο, γρήγορο, εύκολο, άνετο και ανώδυνο τρόπο, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναστατώσεων που θα δημιουργηθούν κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι να γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι. Πάντως όταν θα γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι θα ισχύσουν εν γένει και για εμάς, και όλες οι άλλες ικανότητες και δυνατότητες που αναφέρω για τους Πλειάδιους στην σελίδα μου II.2.D, και για τους κατοίκους της Σιαμπάλα, πρωτεύουσας της Κοίλης Γης, που αναφέρω στην σελίδα μου II.2.D7, όπου υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες.



ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ

Πριν ολοκληρώσω την εικόνα για την πέμπτη διάσταση, η οποία συμπληρώνεται και στην επόμενη σελίδα ΙΙ.2.D2, θέλω να περιγράψω τις διάφορες κατηγορίες ανθρώπων (Γήινων και εξωγήινων) αλλά και άλλων πνευματικών όντων και ψυχών που βρίσκονται μαζί μας και μας βοηθούν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, που είναι οι εξής:

1) Οι ‘‘Σπόροι των Άστρων’’ (‘‘star-seeds’’που αναλυτικότερα αναφέρω στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2) που είναι άνθρωποι που συνήθως ενσαρκώνονται σε άλλους πλανήτες, και που τώρα επέλεξαν να ενσαρκωθούν στην Γη για να βοηθήσουν την ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση, και στην συνέχεια να μεταφέρουν στους πλανήτες τους τις γήινες εμπειρίες τους, ενώ στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι "walk in" (δείτε περί αυτών στην σελίδα ΙΙ.2.D2). Το ποσοστό τους σήμερα έχει ξεπεράσει το 5% του πληθυσμού της Γης (παρακολούθησα συνέδριο τους το 2008 στον Λονδίνο), ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναμνήσεις από την ζωή τους στους πλανήτες τους.

2) Οι ‘‘Εργάτες του Φωτός’’ (‘‘light workers’’) που είναι όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν αφυπνισθεί και είναι ενημερωμένοι για την πέμπτη διάσταση, το 2012, την ύπαρξη των εξωγήινων, και εν γένει για το τι πρόκειται να συμβεί, και που εργάζονται για τον σκοπό αυτό ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας τους συνανθρώπους τους, κάνοντας διαλογισμούς για την άνοδο της συνειδητότητας του πλανήτη, και εφαρμόζοντας την ανιδιοτελή αγάπη και βοήθεια προς τους γύρω τους και την κοινωνία γενικότερα, βοηθώντας την να ξεπεράσει τα μύρια προβλήματα που ιδιαίτερα σήμερα την ταλανίζουν. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται και όσοι από τους Σπόρους των Άστρων έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους.

3) Οι ‘‘Γήινοι Σύμμαχοι’’ των εξωγήινων που αποτελούν και την σημαντικότερη γήινη ομάδα για την ανάληψη. Οι άνθρωποι αυτοί που συνεργάζονται εδώ και χρόνια και καθοδηγούνται από τους εξωγήινους, έχουν προωθηθεί και κατέχουν σήμερα θέσεις κλειδιά σε κυβερνήσεις, στην πολιτική ζωή, στην διοίκηση, στην οικονομία (ορισμένοι μάλιστα είναι και πολυεκατομμυριούχοι όπως τα ‘‘φωτισμένα παιδιά’’ που προανέφερα), και σε λοιπές σημαντικές εκδηλώσεις, όπου εργάζονται χωρίς να φαίνονται και χωρίς να αποτελούν στόχο για τις σκοτεινές δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν. Είναι αυτοί που την κατάλληλη στιγμή θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων, τις καλές για την Γη μας προθέσεις τους, και την τεχνολογία που μας έχουν παράσχει, ενώ θα συμμετάσχουν στην εφαρμογή της συνθήκης NESARA που ανέλυσα προηγουμένως και στις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν με άλλα λόγια την ομάδα κρούσεως για την ανατροπή των σκοτεινών δυνάμεων που μας καταδυναστεύουν, στην οποίαν ομάδα πρέπει να συνδράμουμε και όλοι εμείς ώστε η ανατροπή να γίνει κατά τον πλέον σύντομο και ανώδυνο τρόπο. Ένα μικρό ποσοστό από αυτούς (της τάξεως του 5%) αποτελούν και άνθρωποι της Κοίλης Γης που ζουν ανάμεσα μας. Σημειωτέον ότι οι εξωγήινοι θέτουν ως προϋπόθεση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την έναρξη εφαρμογής της συνθήκης  NESARA για να προσγειωθούν εν συνεχεία και να μας δώσουν την βοήθεια τους κατά τρόπο ομαλό και χωρίς να τρομάξουν τον ανενημέρωτο πληθυσμό, εκτός βεβαία αν λόγοι ανωτέρας βίας (όπως μεγάλες καθυστερήσεις εφαρμογής, η σημαντικοί κίνδυνοι για τον πλανήτη) τους υποχρεώσουν να παρέμβουν ανεξαρτήτως των ως άνω προϋποθέσεων.

4) Οι εξωγήινοι, που αποτελούνται από εκπροσώπους πενήντα περίπου αστερισμών του γαλαξία μας (συμπεριλαμβανομένης της Ανδρομέδα), είναι κατά βάση οι αστερισμοί που πριν από 900.000 χρόνια ήρθαν στην Γη και αποίκησαν την Λεμούρια (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D) δημιουργώντας έτσι την Γήινη ανθρώπινη φυλή. Οι εξωγήινοι αυτοί έχουν έλθει σήμερα κατά δισεκατομμύρια, κατόπιν εντολής των επουρανίων (Θεϊκών) δυνάμεων, για να βοηθήσουν την Γη (και το ηλιακό μας σύστημα γενικότερα) να μπει επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012. Είναι εγκατεστημένοι στα διαστημόπλοια τους (γύρω από την Γη και γύρω από τον Ήλιο) και στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη (δείτε σελίδα ΙΙ.2.D5) στην Σελήνη στον Άρη στον πλανήτη Ουρανό κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν έρθει και από άλλους μακρινούς γαλαξίες, με την άδεια της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, αφ’ ενός για να βοηθήσουν και αυτοί με τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχει ο κάθε αστερισμός τους, και αφ’ ετέρου για να παραστούν μάρτυρες του μοναδικού αυτού ‘‘πειράματος’’ που γίνεται στην Γη, περνώντας δηλαδή στην ανάληψη με τα φυσικά μας σώματα. Σημειωτέων ότι αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, υπάρχουν πολλοί αστερισμοί στους γαλαξίες τους που θα ήθελαν να μάθουν πως το καταφέραμε για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, βάσει των οδηγιών που θα τους δίνουμε εμείς οι γήινοι, που θα παίζουμε τότε για αυτούς τον ρόλο διδασκάλων.  Τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων τους και τα βήματα της βοήθειας που θα μας δώσουν για την μετάβαση μας αυτή, δίδοντα αναλυτικά στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2. Σημειωτέον πάντως ότι ορισμένοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και χρόνια ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε τους ξεχωρίσουμε από τους συνανθρώπους μας, είτε για να συνεργάζονται και να καθοδηγούν τους  γήινους συμμάχους τους, είτε σαν επιστήμονες σε διάφορα ερευνητικά (κατά βάση κρατικά) προγράμματα βοηθώντας και επιλύοντας προβλήματα των γήινων επιστημόνων-ερευνητών (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D).

5) ΟΙ αδελφοί μας της Κοίλης Γης που κατοικούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στον εσωτερικό φλοιό της Γης (που βρίσκεται 800 μίλια κάτω από τον εξωτερικό φλοιό της, δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7), που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι και μας θεωρούν αδέλφια τους, (ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την εξωτερική επιφάνεια, όπως Λεμούρια κλπ, και κατέφυγαν εκεί πρώτου οι χώρες τους καταστραφούν). Αυτοί απομονώθηκαν από την εξωτερική επιφάνεια για να αποφύγουν τους πολέμους και τις αναστατώσεις που συνέβαιναν εκεί, ενώ περιμένουν να γίνουμε και εμείς πεμτοδιάστατοι για να ενωθούμε σε ένα ενιαίο έθνος, του Γήινους. Ορισμένοι από αυτούς κυκλοφορούν ινκόγκνιτο ανάμεσα μας, και πηγαινοέρχονται μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού φλοιού της Γης, μεταφέροντες πληροφορίες και συνεργαζόμενοι με τους Γήινους Συμμάχους. Αυτοί όταν έλθουν μαζικά στην επιφάνεια (μάλιστα έχω προσκαλέσει να μείνει στο σπίτι μου ένας από αυτούς), θα μας δώσουν τις γνώσεις και την τεχνολογία τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει για όλους μας την προσωρινή μας  κατοικία στις κρυστάλλινες πόλεις τους στην Κοίλη Γη, όπου θα πάμε για να μπορέσουμε να περάσουμε εντός λίγων μόλις ημερών στην πέμπτη διάσταση μέσα στους εκεί ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ (δείτε λεπτομέρειες στις σελίδες μου ΙΙ.2.D2 και ΙΙ.2.D7).

6) Οι ‘‘Επουράνιες Οντότητες’’ είναι αυτές που αφ ενός κατευθύνουν το Θεϊκό σχέδιο της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και αφ έτερου θα μας βοηθήσουν έναν έκαστο από εμάς στην πνευματική μας ανάληψη, ώστε από μερικώς συνειδητοποιημένα όντα που είμαστε σήμερα να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένε πνευματικά όντα. Οι κυριότερες από αυτές  μπορούν να καταταγούν σε τρεις βασικές κατηγορίες, α) Οι ‘‘Αναληφθέντες Δάσκαλοι’’ που είναι ψυχές που με επανειλημμένες ενσαρκώσεις έχουν φτάσει την τελειότητα και δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκωθούν, αλλά έρχονται όταν χρειασθεί για συγκεκριμένες αποστολές, όπως είναι π.χ. η προκειμένη βοήθεια που θα μας δώσουν. Τέτοιοι είναι π.χ. ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine), ο Ιλαρίων, ο Σέραπις Μπέη, κλπ. β) Οι διάφοροι αρχάγγελοι και άρχοντες της Ουράνιας ιεραρχίας που κατευθύνουν το θείο σχέδιο της ανάληψης μας (όπως είναι π.χ. ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο άρχοντας Σουρέα, οι Ελοχήμ, οι Σεραφείμ, κλπ, δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D), καθώς και οι άγγελοι (φορείς της θείας θέλησης) που θα βοηθήσουν τον καθένα μας. γ) Οι επουράνιοι σύμβουλοι μας, που μας φροντίζουν από την γέννηση μας, και που είναι συνήθως ανώτερες ψυχές που εδράζονται στην ένατη διάσταση, όπου ευρίσκονται οι ψυχές προ της επόμενης ενσάρκωσης των.

Όλες αυτές οι έξη κατηγορίες, (τις τρείς πρώτες των οποίων αποτελούμε εμείς οι ίδιοι, οι Γήινοι), θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά προς εκπλήρωση της θείας εντολής  του να μπει δηλαδή η Γη (μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της εν ζωή) στην πέμπτη διάσταση, πράγμα που έχει ήδη ‘‘κλειδώσει’’ για το 2012 και δεν επιδέχεται καθυστέρηση ή αναβολή ούτε ενέχει κίνδυνους αποτυχίας. Ας αναλάβουμε λοιπόν και εμείς με υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία τον ρόλο που μας αντιστοιχεί (δείτε περί αυτού και τις λοιπές σελίδες του site μου), που για τους περισσότερους από εμάς συνίσταται, όπως προείπαμε, στο να κρατάμε ψηλά τις δονήσεις μας (με διαλογισμό και καλές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις), και παράλληλα να ενημερώνουμε (και να πείθουμε) όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τα επερχόμενα γεγονότα, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Ακόμη είναι πολύ σημαντικό ο αριθμός των Εργατών του Φωτός να φτάσει σύντομα σε ένα ικανοποιητικό αριθμό (‘‘κρίσιμη μάζα’’) ώστε οι εξελίξεις να επιταχυνθούν ραγδαία.

Τέλος, ζήτησα από τον Gabriel (έναν εξωγήινο από τον πλανήτη Altone της Ανδρομέδας, ο οποίος με το διαστημόπλοιο του είναι εδώ στη Γη για να μας βοηθήσει, και επικοινωνούμε μέσω της αδελφής του στη Γη Sharon, δείτε τη σελίδα μου II.1.D10), προκειμένου να εξακριβώσω αν το ως άνω άρθρο περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες των συμμάχων μας, και η απάντηση που έλαβα σχετικά στις 12.Μαρτίου.10 είναι η εξής: Όπως είπε και ή Sharon το άρθρο σου είναι πολύ καλό και δίνει απαντήσεις σε πάρα πολλές ερωτήσεις του κόσμου. Θα ήθελα να προσθέσω ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, καθ’ όσον τα γεγονότα προχωρούν πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύαμε. Η Γη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει ταχύτερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Είναι αστείο ότι κανείς Γήινος ή εξωγήινος όπως εγώ, δεν μπορέσαμε να δούμε ακριβώς τι η Μητέρα Γη πρόκειται να κάνει. Έχει δικό της χρονοδιάγραμμα και κανείς δεν πρόκειται να το κάνει να πάει πιο αργά ή πιο γρήγορα. Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος από την κακή διαχείριση που έκανε στην Γαία, προκάλεσε τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Η ανθρωπότητα είναι οτιδήποτε άλλο από το να θεωρείται καλή απέναντι της Γης. Είναι αστείο το ότι παρακολουθούν οι επιστήμονες σας με τους υπολογιστές και ακριβό εξοπλισμό τους για να μπορέσουν να υπολογίσουν την επόμενη κίνηση, για να πουν τελικά ότι όλα αυτά είναι απλά μια ψευδαίσθηση και θα περάσει, και ότι οι άνθρωποι υπερβάλουν για πολλά από αυτά που παρατηρούν να συμβαίνουν. Οι ίδιοι πρόκειται τελικά να πούνε "Θεέ μου, πώς μπορεί να έκανα τόσο μεγάλο λάθος". Αυτό το έτος (το 2010) είναι το έτος που αλλάζει τα πάντα, τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται και τα συμπεράσματα που συνάγουν. Αυτό πρόκειται να κάνει πολύ πιο εύκολο για μας τους εξωγήινους το να εμφανιστούμε και να βοηθήσουμε, ώστε να μπορούμε να επιτελέσουμε το έργο που πρέπει να γίνει προτού αρχίσουν τα πράγματα πραγματικά να αλλάζουν. Το άρθρο σου θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποίοι είναι αυτοί που βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν. Σε ευχαριστώ που μου το έστειλες. Ο πάντα φίλος σου Gabriel. Κράτησε ψηλά το κεφάλι, δεδομένου ότι όλα τα βάσανα σχεδόν τελειώνουν. Επιπλέον ζήτησα από τον Gabriel να επαληθεύσει αυτό που πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει, αν δηλαδή όταν θα είμαστε πέμπτοδιάστατοι, θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει (και μάλιστα τους συγγενείς και φίλους), και η απάντηση ήταν η εξής: Απολύτως ναι, τι θα σας εμπόδιζε; Θα είστε σε θέση να πηγαίνετε και να τους βλέπετε και θα είναι σε θέση να έρχονται και να σας βλέπουν. Μην σκεφτείτε για ένα λεπτό ότι ήδη δεν έχουν έρθει και δεν σας έχουν επισκεφθεί, και ανυπομονούν να είστε και εσείς  σε θέση να τους βλέπετε και μάλιστα εκεί πού έχουν πάει, διότι είναι υπερήφανοι για την κατοικία τους στην ‘‘άλλη πλευρά’’.

Εδώ σταματώ την στοιχειώδη περιήγηση στις περίεργες και απίστευτες εμπειρίες μου. Από αυτές παρέλειψα να αναφέρω με λεπτομέρειες και πολλές άλλες πληροφορίες που πήρα και για άλλα συγκλονιστικά εγκληματικά γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στην Γή μας, και προκαλούνται από ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων (Ιλουμινάτοι κλπ) υψηλά ισταμένων, που ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί, ενώ προσπαθούν απελπισμένα, αλλά χωρίς επιτυχία, να μας χειραγωγήσουν και να καθυστερήσουν την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση (κρατώντας την δόνηση μας χαμηλή με τον φόβο, την ανασφάλεια, τον θυμό, κλπ), για να μην χάσουν την προνομιακή θέση που κατέχουν. Μεταξύ αυτών είναι οι ψεκασμοί που μας κάνουν με διάφορα χημικά για να επηρεάζουν την υγεία μας και την ψυχολογία μας και για να καταστέλλουν τις αντιδράσεις μας. Οι επιδημίες που κατά καιρούς μας δημιουργούν και τα επιβλαβή εμβόλια που τις ακλουθούν. Οι νόμοι που καταργούν την εναλλακτική ιατρική (ομοιοπαθητική κλπ) και τις βιταμίνες και τα πρόσθετα διατροφής προς όφελος των φαρμακευτικών. Οι πόλεμοι και οι διαμάχες που προκαλούν, οι ‘‘στημένες’’ τρομοκρατικές ενέργειες και οι στημένες ‘‘φυσικές’’ καταστροφές, για να επεμβαίνουν στρατιωτικά σε χώρες που έχουν συμφέροντα αλλά και για να περιορίζουν ολοένα περισσότερο τις ατομικές ελευθερίας και δικαιώματα μας. Τα οικονομικά κόλπα που αποσκοπούν στην οικονομική εξαθλίωση των μαζών, και στην συγκέντρωση του πλούτου στους ‘‘εκλεκτούς’’. Τέλος η απόκρυψη της αλήθειας για διάφορα γεγονότα, όπως σαν ένα χαρακτηριστικό (που συνδέεται και με την απόκρυψη της παρουσίας των εξωγήινων) αναφέρω τις πτήσεις προς την Σελήνη. Για το τελευταίο έχω να πω ότι οι πτήσεις αυτές έγιναν με την βοήθεια των εξωγήινων, και μάλιστα όσον αφορά στην προστασία από την θανατηφόρο ακτινοβολία από την οποία περνά το σκάφος για να φτάσει στην Σελήνη. Ακόμη ότι δημιούργησαν σε μυστικά στούντιο στην Γη ψεύτικες εικόνες της επιφάνειας της Σελήνης, για να αντικαταστήσουν τις πραγματικές που δείχνουν εκεί διαστημόπλοια και βάσεις των εξωγήινων. Ακόμη επειδή η πτήση του Απόλλων 13 μετέφερε μία ατομική βόμβα πλουτωνίου, οι εξωγήινοι, που το θεώρησαν απαράδεκτο, μπλοκάρισαν τα συστήματα διακυβέρνησης του σκάφους και αφού οδήγησαν την κάψουλα επιβίωσης των αστροναυτών σε μια περιστροφή γύρω από την Σελήνη, την έριξαν πίσω στην Γη ανοίγοντας με τιλεκίνηση τα αλεξίπτωτα για την προσθαλάσσωση. Στην συνέχεια απαγόρευσαν και κάθε άλλη επανδρωμένη πτήση προς την Σελήνη, γι’ αυτό και το πρόγραμμα Απόλλων λίγο αργότερα σταμάτησε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κεφάλαιο για τα προβλήματα των ΗΠΑ έως το 2012 μεταφέρθηκε λόγω του όγκου του  από την θέση αυτή που ήταν προηγουμένως σε ιδιαίτερη νέα σελίδα την II.2.D12.

Ακόμη επιφυλάσσομαι να προσθέσω πολύ περισσότερες εμπειρίες μου, όταν τα κριτήρια που έθεσα πραγματοποιηθούν, όπως είναι π.χ. η εμφάνιση των διαστημοπλοίων. Τότε θα αξίζει τον κόπο τόσο εγώ να ασχοληθώ και να γράψω βιβλία ολόκληρα, όσο και ο κόσμος να τα διαβάσει για να προετοιμαστεί και να κάνει πιο εύκολα και ανώδυνα το μεγάλο αυτό άλμα της ανθρωπότητας, το οποίο ευελπιστούμε ότι σύντομα θα συμβεί. Εδώ προσθέτω μια εντυπωσιακή φράση των εξωγήινων για εμάς που είναι: ‘‘Όταν οι γήινοι καταλάβουν ότι η φαντασία είναι το θεϊκό μέρος του νου, τότε θα ανοίξουν τις πύλες της αθανασίας και να ξαναγίνουν οι θεοί που ήσαν’’. Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όσους από τους επισκέπτες του site μου είχαν αντίστοιχες εμπειρίες με αστρικά ταξίδια, επαφές με εξωγήινους, ή περίεργες αλλαγές στις ενέργειες που μας περιβάλουν, να επικοινωνούσαν μαζί μου (όπως έχουν κάνει ήδη πολλοί Έλληνες και ξένοι) για να ανταλλάξουμε και να διασταυρώσουμε τις εμπειρίες μας, για να καταλήξουμε σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν.



Η ‘‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’’ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης που υπήρξε στα emails που έστειλα σε μερικές εκατοντάδες φίλους μου αρχικά, που όχι μόνον τα προώθησαν στο internet, αλλά και τα τύπωσαν και τα μοίρασαν στο περιβάλλον τους, (και έγιναν ανάρπαστα) και λόγω των ενθουσιωδών σχολίων που έλαβα και λαμβάνω καθημερινά στο email μου g.koemtzo@hotmail.com , ανέθεσα στους πολυπληθείς φίλους μου να στείλουν όσα μπορούν περισσότερα emails στην Ελλάδα, με τα αισιόδοξα μηνύματα που περιλαμβάνει η συνέντευξη μου αυτή, για να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό, δίδοντας μια πνοή αισιοδοξίας κατά την δύσκολη αυτή κατάσταση που περνάμε διεθνώς. Μάλιστα στα σημεία που υπήρξαν ερωτήσεις έκανα στο κείμενο μερικές διευκρινιστικές προσθήκες και πέραν της συνέντευξης, ενώ και ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (όπως π.χ. ο ‘‘Τοξότης’’, ο ‘‘Αβόλευτος’’, το ‘‘Ταξίδι Στον Κόσμο Της Ψυχής’’ τα ‘‘Ιδεογράμματα’’ και άλλα πολλά) έχουν ήδη αναρτήσει την συνέντευξη μου αυτή. Παρακαλώ λοιπόν και τους λοιπούς παραλήπτες των emails αυτών να τα διανείμουν και αυτοί όσο καλλίτερα μπορούν, διότι και αν ακόμη από πολλούς δεν θα γίνουν πιστευτά, καλό είναι όμως να τα γνωρίζουν από τώρα, διότι είμαι βέβαιος ότι θα τα πιστέψουν όταν θα ακούσουν τις δηλώσεις που ορισμένες σημαντικές κυβερνήσεις θα κάνουν για τους εξωγήινους, και όταν θα δουν στη συνέχεια τα διαστημόπλοια τους να πετούν σε μεγάλους αριθμούς πάνω από τις πόλεις τους, και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για αυτή τους την προσπάθεια.

Ακόμη για να δείξω την ευνοϊκή επίδραση στην αισιοδοξία που δημιουργεί αυτό μου το e-mail στη πλειοψηφία των ανθρώπων που το λαμβάνουν και έχουν την υπομονή να το διαβάσουν, (χωρίς να αγνοώ ότι λόγω της φύσεως του, θα υπάρχουν και πολλοί που θα το αγνοούν ή θα το απορρίπτουν), παραθέτω ένα πρόσφατο (3.10.10) από τα πολλά ευχαριστήρια e-mails που λαμβάνω συνεχώς, που έχει ως εξής:

«Κύριε Κοεμτζόπουλε καλημέρα σας. Ήθελα πολύ απλά & ανθρωπινά να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου για το τόσο καλό που μου κάνατε με το ε-μαιλ που διάβασα και το site σας που διαβάζω καθημερινά πια, γιατί απλά, πολύ απλά, βάλατε μια τάξη στο μυαλό μου για όλα αυτά που σκεφτόμουνα και με ενοχλούσαν και δεν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω.  Ψάχνοντας να βρω νόημα και σκοπό στην ζωή μου, ασχολούμαι καιρό με ψυχανάλυση, yoga, διαλογισμούς, ανάγνωση βιβλίων που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά πάντα όταν σκεφτόμουνα το μέλλον όλα γκρεμίζονταν μπροστά μου και έχανα ότι είχα κτίσει, (ειδικά τελευταία με τα γενικά θέματα οικονομίας κλπ.). Δεν τα πάω πολύ καλά στο να γραφώ αυτά που σκάφτομαι, γιατί πάντα είναι πάρα πολλά. Για αυτό ακριβώς θα μείνω μόνο στο μεγάλο ευχαριστώ για όλα.  Ο Θεός να σας δίνει πάντα την δύναμη και την αγάπη που τόσο απλόχερα προσφέρετε στους άλλους. Εύχομαι και πιστεύω όλα να είναι καλά για όλους μας. Σας ευχαριστώ και πάλι. Με αγάπη, Βασιλική.»
Πρόσφατα ένα Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια συνέντευξη μου (μαζί με διευκρινήσεις που εδόθησαν εκτός κάμερας), με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ''Οι πύλες του ανεξήγητου'', πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις α ν  λλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην ‘‘πέμπτη διάσταση’’, για τις ιδιότητες και τις μεγάλες δυνατότητες που θα αποκτήσουμε τότε ως πεμτοδιάστατα όντα κλπ, καθώς και για την σημαντική βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι για να επιτύχουμε την μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν τόλμησε τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, διότι εκ των υστέρων ίσως την θεώρησε πολύ ''προχωρημένη'' και ''ανατρεπτική'' εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή δωρεάν ενέργεια κλπ, που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και ίσως γι’ αυτό αποφάσισαν την μη παρουσίαση της συνέντευξης. Μάλιστα πληροφορήθηκα πρόσφατα ότι η εκπομπή ''Οι πύλες του ανεξήγητου'' διεκόπη πλέον οριστικά. παρ’ όλη την πολύ υψηλή ακροαματικότητα που είχε, (ώστε να αποκλειστεί στο μέλλον ο κίνδυνος αποκαλύψεων παρομοίων πληροφοριών).

Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την συνέντευξη που για πολλούς σας προανήγγειλα με προηγούμενο email μου, την παραθέτω στο email αυτό καθότι αφ ενός την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα των επίμαχων σημείων κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και με προηγούμενη συνέντευξη μου, και αφ ετέρου η δημοσιογράφος του συνεργείου είχε την καλοσύνη να την απομαγνητοφωνήσει (κατά το μεγαλύτερο μέρος) και να μού την αποστείλει με email. Επίσης μπορείτε να την διαβάσετε συμπληρωμένη στη σελίδα ΙΙ.2.D1 του site μου www.artmine5000.com (το οποίο site μου περιλαμβάνει και πολλά άλλα συναφή θέματα), ή να ακούσετε την συμπληρωμένη στις σελίδες ΙΙ.2.D1 ή  ΙΙ.2.D2 του site  μου. Σημειωτέον ότι στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1 το κείμενο της συνέντευξης θα συμπληρώνεται κατά καιρούς (πέραν της ηχογράφησης) με πρόσθετες διευκρινήσεις που θα απαντούν σε ερωτήσεις που εντωμεταξύ θα λαμβάνω.

Μια τρίτη προηγούμενη συνέντευξη μου που ελήφθη πάλι από το ίδιο κανάλι στο σπίτι μου, αφορούσε στους κινδύνους για την υγεία μας από το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που μεθόδευσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χτυπήσουν το ανοσοποιητικό μας και να μας έχουν εξαρτημένους από τα φάρμακα των φαρμακευτικών που ελέγχουν. Η συνέντευξη μου λοιπόν αυτή, παρ' ότι τα λεγόμενα μου εκεί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικώς και διεθνώς, επίσης δεν μεταδόθηκε, αλλά ούτε και επετράπη στον δημοσιογράφο να κάνει καν εκπομπή για το εμβόλιο, ενώ ο ίδιος αναδείκνυε τόσα άλλα μικρότερα σκάνδαλα. Έτσι αναγκάστηκα να προσλάβω εταιρία που έστειλε 200.000 emails σε γιατρούς και λοιπούς με στοιχεία που έδινα για το εμβόλιο, ώστε με την ομαδική προσπάθεια εκατοντάδων ακόμη συμπατριωτών μου που κινήθηκαν αναλόγως, να προστατευθεί ο κόσμος από τον εμβολιασμό, και το κακό να περιορισθεί μόνον σε 300.000 άτυχους ανενημέρωτους συμπατριώτες μας (από τα 12 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αρχικά παραγγελθεί), που πήγαν σαν πρόβατα και εμβολιάστηκαν, ενώ οι καταστρεπτικές συνέπειες θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου.  (Δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα ΙΙ.2.D9 του site  μου www.artmine5000.com).

Μία άλλη από τις πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν την εξάρτηση των ‘‘ανεξάρτητων’’  μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο που παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερο), είναι το ότι δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι που αποκαλύπτει σκάνδαλα στις εκπομπές του ‘‘Ζούγκλα’’ και ‘‘Κίτρινος τύπος’’ , παρ όλο που του έστειλα επανειλημμένως το email μου με το άρθρο μου για το εμβόλιο, υποστηριζόμενο από διεθνείς μαρτυρίες και links, όχι μόνον το αγνόησε αλλά και δήλωσε ενώπιον της κάμερας ότι θα εμβολιασθεί τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του (το έκανε άραγε;). Το προσεχές φθινόπωρο (2010) δυστυχώς ακολουθεί και άλλο κύμα εμβολιασμών, όπου με αλλαγή της ετικέτας προς παραπλάνηση, τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων θα εμφανισθούν ως εποχικά, και εμφανίζεται και το εμβόλιο της ‘‘νέας φυματίωσης’’ (υποχρεωτικό σήμερα για τους εκπαιδευτικούς), ενώ από 1.4.11 θα ισχύσει και για την Ευρώπη ο Codex Alimentarius που απαγορεύει την κυκλοφορία  βιταμινών και κάθε είδους σκευασμάτων εναλλακτικής ιατρικής, κλπ (δείτε λεπτομέρειες πιο κάτω), και περιμένω να ιδώ τι στάση θα κρατήσουν και αυτή την φορά τα ‘‘ελεύθερα’’ κανάλια μας. Τέλος πρόσφατα κυκλοφόρησε η επαίσχυντος εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας που επανέρχεται (παρά το περσινό φιάσκο διεθνώς) έμμεσα στο εμβόλιο (που σαπίζει σήμερα στις αποθήκες), υποχρεώνοντας κάθε παιδί, προκειμένου να εγγραφεί στο σχολείο, να προσκομίζει το βιβλιάριο υγείας, ή αντί αυτού ιατρική βεβαίωση ότι αντενδείκνυται, για λόγους υγείας, σε αυτό το παιδί ο εμβολιασμός.

Αλλά πέραν της προσωπικής μου εμπειρία για την ‘‘ελευθερία’’ των media, αναφέρω ότι οι ‘‘Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα’’ πρόσφατα κατέταξαν την Ελλάδα τελευταία στην Ευρώπη και 70η διεθνώς (κάτω και από την Τανζανία), λόγω της λογοκρισίας που επιβάλλεται, ενώ το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδίκασε πέντε φορές φέτος την χώρα μας για τον ίδιο λόγο. Ακόμη δημοσιογράφοι και media καταδικάζονται και εξουθενώνονται βάσει των αδίκων αντιλαϊκών νόμων που ψηφίστηκαν για να τους φιμώσουν, ενώ είχαμε και πρόσφατη δολοφονία δημοσιογράφου που τόλμησε να τα βάλει με το κατεστημένο. Επίσης οι κυβερνήσεις και οι πολυεθνικές χειραγωγούν τα media με τις εμπορικές επιλογές που κάνουν, και μάλιστα όσα media έχουν οικονομικά προβλήματα, ενώ τα μεγαλύτερα ανήκουν ήδη στους εκπροσώπους των σκοτεινών δυνάμεων, ώστε να τα ελέγχουν. Τέλος σαν αποκορύφωμα του αίσχους της λογοκρισίας, είναι η αυθαίρετη φίμωση στις παραμονές των δημοτικών εκλογών, του τηλεοπτικού καναλιού “Contra Channel”, διότι αυτά που απεκάλυπτε ενοχλούσαν το κατεστημένο, επειδή μιλάει εναντίον του μνημονίου. Έτσι του απαγόρευσαν να παρουσιάζει ειδήσεις και σχόλια, του βάζουν παράσιτα και του επιβάλλουν πρόστιμα, πράγμα που εξόργισε τους πολυπληθείς ακροατές του, τον δημοσιογραφικό κόσμο, και  τα πολιτικά κόμματα που αντιτίθενται στο μνημόνιο.

Κατόπιν αυτής της δυσάρεστής εισαγωγής, συνεχίζω με τα πολύ ευχάριστα μηνύματα που περιέχονται στην πιο κάτω συνέντευξη μου για το 2012, τα οποία μας γεμίζουν με κουράγιο και αισιοδοξία στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε διεθνώς, ενώ η αλήθεια των όσων περιγράφω σιγά-σιγά θα δείτε να επιβεβαιώνεται, αρχίζοντας από εφέτος.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.   ΘΕΜΑ: 2012.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Dr ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.

ΠΡΩΗΝ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ Ε. Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

ΚΑΜΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΛΛΙΑΣ. ΗΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΒΕΛΗΣ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΝΑΝΤΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ



ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Κοεμτζόπουλε, τι να περιμένουμε το 2012; Την μεγάλη καταστροφή, την μεγάλη συντέλεια ή την εξέλιξη, την χαρά και την ανέλιξη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα πράγματα για το 2012 είναι πάρα πολύ αισιόδοξα. Οι αλλαγές όμως που θα γίνουν τόσο σε μας όσο και στο περιβάλλον είναι τόσο πολύπλευρες και πολλές που θα χρειαζόταν μια διήμερη παρουσίαση για να καλυφθούν. Για αυτό θα κοιτάξω να δώσω τα βασικά στοιχεία ξεκινώντας πρώτα από τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη.

Εδώ θέλω να πω ότι επειδή θα υπάρξουν κενά λόγω του περιορισμένου χρόνου της συνέντευξης, όποιος θέλει μπορεί να μπει στο site μου αυτό www.artmine5000.com όπου μπορεί να δει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσει τις απορίες του. (γι’ αυτό και πολύ συχνά πιο κάτω αναφέρομαι σε αυτό). Ακόμη μιλώ εκεί και για αλλά σημαντικά θέματα, όπως π.χ. είναι οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μέχρι το 2012 και το τι θα πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό, καθώς για τα αντίστοιχα προβλήματα στις ΗΠΑ και διεθνώς, και για άλλα επίκαιρα θέματα που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας και μας ταλαιπωρούν, τόσο στην ζωή μας και την οικονομία,  όσο και στην υγεία μας. Ακόμη εδώ μπορείτε να δείτε και δεκάδες σχετικά βίντεο, που δεν θέλησα να περιλάβω στο email μου για να μην το επιβαρύνω υπέρμετρα, και μάλιστα και όλες τις εντωμεταξύ νεώτερες προσθήκες και διευκρινήσεις.

Καταρχήν ξεκινάω από το γεγονός ότι τα στοιχεία που έχω πάρει, τα έχω πάρει από τους Σίριους (κατοίκους του αστερισμού του Σίριου), καθώς και από τους συμπατριώτες μου Πλειάδιους, που ο αστερισμός τους περιλαμβάνει 7 μεγάλους και περί τους 200 μικρότερους ήλιους με πάνω από 2000 κατοικούμενους πλανήτες, (ένα των οποίων έχω επισκεφτεί συχνά στα ‘‘αστρικά μου ταξίδια’’, δείτε το site μου). Τους ονομάζω συμπατριώτες μου διότι τόσο εγώ όσο και το 10% τουλάχιστον του πληθυσμού της Γης, το οποίο συνήθως ενσαρκώνονταν σε άλλους πλανήτες, διάλεξαν αυτή την φορά (ιδιαίτερα τα τελευταία 25 χρόνια) οι ψυχές τους να έρθουν εδώ και να ενσαρκωθούν στην Γη, ονομαζόμενοι ‘‘σπόροι των άστρων’’, ενώ πολλοί έχουν και μνήμες από τους προηγούμενους πλανήτες τους και κάνουν συχνά συνέδρια, (ένα τέτοιο έγινε στο Λονδίνο όπου παρευρέθηκα), και αυτό επιτείνει σήμερα και αυτή την υπερπληθώρα ανθρώπων στην Γη. Αυτό γίνεται διότι θέλουν να είναι μάρτυρες (τόσον αυτοί, όσο και εκείνοι που συνήθως ενσαρκώνονται στην Γη), αυτών των σπουδαίων γεγονότων που θα γίνουν, το να μεταβεί δηλαδή η Γη από την 3η διάσταση που είναι μια καθαρά υλική κατάσταση, στην 5η διάσταση που είναι συνδυασμός μιας υλικής και αιθερικής κατάστασης, μαζί με τους κατοίκους της και το υλικό τους σώμα εν ζωή.

Η αλλαγή αυτή γίνεται κατόπιν εντολής της Ουράνιας Ιεραρχίας και για αυτό υποστηρίζεται από 50 περίπου αστερισμούς του γαλαξίας μας, οι οποίοι πήραν εντολή να βοηθήσουν σε αυτή την μετάβαση, με επικεφαλείς τους Σίριους (που είναι και αυτοί που κυρίως αποίκησαν την εξωτερική επιφάνεια της Γης για να διαμορφωθεί το ανθρώπινο είδος στην Λεμούρια). Σημειωτέον ότι οι αστερισμοί αυτοί ανήκουν στην ‘‘Γαλακτική Ομοσπονδία του Φωτός’’ που την αποτελούν 300.000 περίπου πολιτισμοί, ενώ στον γαλαξία μας υπάρχουν και άλλες ομοσπονδίες, ενώσεις και συμμαχίες, που απαρτίζουν όλες μαζί την ‘‘Γαλακτική Συνομοσπονδία’’ των πολιτισμών του γαλαξία μας που αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ωραία. Συγκεκριμένα λοιπόν τι θα συμβεί στον πλανήτη Γη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εδώ θέλω να πω τα εξής: Oι εξωγήινοι υπήρχαν τακτικά εδώ μαζί μας από πολλά χρόνια, από την εποχή του Αϊζενχάουερ (1945 που γνώριζε γι’ αυτούς), και έχουν δώσει στις κυβερνήσεις σημαντική τεχνολογία στην οποία περιλαμβάνεται καθαρή δωρεάν ενέργεια, συστήματα αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με διάφορα μέσα, συστήματα καθαρισμού της μόλυνσης, και άλλα πολλά, εκ των οποίων ορισμένα (όπως είναι π.χ. τα λέιζερ, ή οι οπτικές ίνες, ή τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, κλπ), οι κυβερνήσεις τα αποκάλυψαν. Τα περισσότερα όμως τα κρατούν για τους εαυτούς τους, λόγω των συμφερόντων των πετρελαϊκών κλπ και γενικότερα των ‘‘σκοτεινών δυνάμεων’’ ισχυριζόμενες λόγους εθνικής ασφάλειας. Όμως επισκέπτονταν την Γή και από πολύ παλαιότερα, όπως αποδεικνύεται από πελώριο διαστημόπλοιο που ανακάλυψε άθικτο στην Ανταρκτική με το λιώσιμο των πάγων το 1996 ρωσικός δορυφόρος, που όταν οι Ρώσοι το επισκέφτηκαν, διαπίστωσαν από τα δείγματα των πάγων, ότι είχε έλθει πριν από 24.000 χρόνια. Σύντομα βιάστηκαν να αποχωρήσουν από την περιοχή σε κατάσταση πανικού, και να το καταστρέψουν στην συνέχεια για να μην πέσει στα χέρια των Αμερικάνων, χάνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία απόκτησης γνώσεων και τεχνολογίας, (δείτε τα σχετικά βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους και με περιγραφές και φωτογραφίες και άλλων διαστημοπλοίων στο site http://www.youtube.com/watch?v=nxTO_tYPFao&feature=player_embedded#!. SaveFrom.net

Όταν λέμε σκοτεινές δυνάμεις εννοούμε λίγες χιλιάδες πολύ πλουσίων και ισχυρών ατόμων (τραπεζιτών, βιομηχάνων, πολιτικών, κλπ) που ονομάζονται συνήθως Ιλουμινάτοι, οι οποίοι εξουσιάζουν τόσο τις κυβερνήσεις, όσον και τους διεθνείς πάσης φύσεως σημαντικούς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου, Παγκόσμια Τράπεζα, CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), TC (Τριμερή Επιτροπή), κλπ, τα βασικά μέλη των οποίων τα επιλέγουν και τα κατευθύνουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Σημειωτέων π.χ. ότι τα μέλη του ΠΟΥ είναι όλα νυν ή πρώην στελέχη μεγάλων φαρμακευτικών, οι περισσότεροι παράγοντες και αξιωματούχοι της Κομισιόν, ακόμη και πολλοί ευρωβουλευτές, είναι στα λόμπυ των πολυεθνικών, κ.ο.κ.

Οι Ιλουμινάτοι έχουν ως πρόγραμμα την εξαθλίωση των ανθρώπων οικονομική και πνευματική, για να τους έχουν υποχείρια και για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους για την δημιουργία μιας ‘‘παγκόσμιας κυβέρνησης’’ που θα την εξουσιάζουν απόλυτα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι εβραϊκές οικογένειες των Ρότσιλτ και Ροκφέλερ, αλλά και πολλοί άλλοι, (εβραϊκής συνήθως καταγωγής), επιχειρηματίες και αξιωματούχοι, που έχοντας συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του παγκοσμίου πλούτου, αποτελούν τους ‘‘παγκόσμιους δανειστές’’ ατόμων, φορέων και κρατών που τα έχουν φέρει πλέον με τις εγκληματικές τακτικές τους στα όρια της χρεοκοπίας. Σημειωτέον ότι το συνολικό υπολειπόμενο προς εξόφληση  χρέος των χωρών που πήραν δάνεια, μαζί με τους τόκους που γιγαντώθηκαν με τον ανατοκισμό και τα υψηλά κυμαινόμενα επιτόκια, έχει ξεπεράσει πλέον το διπλάσιο των ληφθέντων δανείων, ενώ οι δανειστές προτιμούν από την αποπληρωμή των χρεών, την διαιώνιση της καταστάσεως για να απολαμβάνουν τους υψηλούς τόκους.

Οι εξωγήινοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση έχουν δημιουργήσει, εδώ και πολλά χρόνια, ένα πλέγμα από τους λεγόμενους ‘‘Γήινους Συμμάχους’’ τους, που είναι σημαντικές προσωπικότητες στον οικονομικό και τον πολιτικό τομέα κλπ, οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση. Σε αυτή τους την προσπάθεια οι εξωγήινοι έχουν και την βοήθεια των λεγόμενων ανθρώπων της ‘‘Κοίλης Γης’’ που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν αποικήσει την Κοίλη Γη πριν από ένα και πλέον εκατομμύριο χρόνια, μας θεωρούν αδέρφια τους που μας νοιάζονται και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μοιάζουν πάρα πολύ με μας, ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την Λεμούρια και κατέφυγαν εκεί πριν η ήπειρος αυτή, που υπήρχε παλαιά στον Ειρηνικό, καταποντιστεί, , και δημιούργησαν, μεταξύ άλλων, και την πόλη Τέλος κάτω από το όρος Shasta της Καλιφόρνιας (που είναι και ‘‘ενεργειακός κόμβος’’), στο οποίο όρος κάθε χρόνο γίνονται τελετές από Αμερικανούς και λοιπούς κατοίκους του πλανήτη. Ορισμένοι από τους ανθρώπους αυτούς μας επισκέπτονται κατά καιρούς και ζουν ανάμεσα μας, χωρίς εμείς να τους ξεχωρίζουμε, ώστε ενημερωνόμενοι για τα συμβαίνοντα να είναι έτοιμοι, όταν έρθει η στιγμή, για να μας βοηθήσουν.

Επειδή πολλοί μπορεί να μην ξέρουν τι είναι η Κοίλη Γη, θέλω να πω ότι η Γη, (όπως και ο κάθε πλανήτης), είναι κοίλη εσωτερικώς αποτελούμενη από μια κρούστα πάχους περίπου 1200 χλμ, (η μέση επιφάνεια της οποίας συγκεντρώνει τα κέντρα της βαρύτητας), ενώ η εσωτερική επιφάνεια είναι παρόμοια με την εξωτερική, με τα βουνά της, τις θάλασσές της, τα ποτάμια της, την ατμόσφαιρα της (με διπλάσια αναλογία οξυγόνου από αυτή της εξωτερικής), την πανίδα και την χλωρίδα της, ενώ η βαρύτητα εκεί είναι το ήμισυ της εξωτερικής. Στο κέντρο υπάρχει ένας πελώριος κρύσταλλος, ο ‘‘κεντρικός ήλιος’’, διαμέτρου περίπου 1200 χλμ, ο οποίος δίνει ένα διάχυτο φως όλο το 24ωρο. Η επικοινωνία με την επάνω Γη και τον γαλαξία γίνεται μέσω δύο μεγάλων οπών, μια στο βόρειο και μία στο νότιο πόλο, από όπου μπαινοβγαίνουν τα διαστημόπλοιά τους, οι οποίες οπές κρύβονται με ηλεκτρομαγνητικά φράγματα για να εμποδίζουν τους ανεπιθύμητους. Οι κοίλοι πλανήτες δημιουργήθηκαν από αέριες στροβιλιζόμενες μάζες υψηλής θερμοκρασίας, που αποσπαστήκαν από τους ήλιους τους και με την επίδραση της βαρύτητας και της φυγόκεντρου δύναμης, δημιούργησαν όταν ψύχτηκαν μια στερεά κρούστα με μεγάλες σπηλιές μέσα της, με ανοίγματα στους πόλους περιστροφής, και με έναν μεγάλο κεντρικό ‘‘ήλιο’’ όπου συγκεντρώθηκαν τα βαρύτερα υλικά.

Ο πληθυσμός της Κοίλης Γης είναι γύρω στο ένα δισεκατομμύριο. ενώ υπάρχουν και 100 εκατομμύρια εξωγήινοι σε βάσεις τους εκεί, (με διαστημόπλοια, εργαστήρια, κατοικίες, κλπ) οι οποίοι κοντρολάρουν σήμερα τις φυσικές αλλαγές που γίνονται στη Γη ενώ προετοιμάζουν και αυτά που πρόκειται να  γίνουν στη συνέχεια (δείτε λεπτομέρειες για την Κοίλη Γη στην σελίδα ΙΙ.2.D7).

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ωραία, όσον αφορά στους γήινους, στους ανθρώπους, τους κατοίκους του πλανήτη αυτού, τι θα συμβεί;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκινώ καταρχήν με το τι θα συμβεί με την επιφάνεια της Γης την εξωτερική. Εδώ σημειώνω ότι οι τεκτονικές πλάκες της επιφάνειας της γης (από μικρές μέχρι του μεγέθους ηπείρων), ‘‘πλέουν’’ επάνω σε ένα πολύ παχύρευστο μάγμα, (που συγκεντρώνει ισχυρά κύματα ενεργείας βαρυτικών δυνάμεων, που ξεκινούν από την μέση επιφάνεια της κρούστας των 1200 χιλιομέτρων που προαναφέραμε), ενώ έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία του να ‘‘κλειδώνουν’’ μεταξύ τους οι πλάκες αυτές, πράγμα που θα προκαλέσει σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, και άλλες σημαντικότερες αναστατώσεις. Τελικά θα γίνουν πολλές αλλαγές και η επιφάνεια αυτή θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 13.000 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ήπειροι που είχαν καταποντιστεί όπως η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό και η Λεμούρια στον Ειρηνικό θα αναδυθούν και πάλι. Επίσης θα αναδυθεί και πάλι η ήπειρος της Μεγάλης Σριλάνκα στον Ινδικό. Θα μεγαλώσει η έκταση της Αυστραλίας και θα γίνουν και πολλές άλλες αλλαγές όπως π.χ. η συρρίκνωση της θάλλουσας της Μεσογείου, ενώ περιοχές όπως στη Σαχάρα, στη Καλιφόρνια, σε ένα μέρος του Θιβέτ, κλπ θα γίνουν μεγάλες λίμνες.  Όλες αυτές οι αλλαγές θα αλλάξουν την αναλογία ξηράς και θάλασσας που θα γίνει περίπου 50%-50%.

Οι πάγοι θα λιώσουν και το κλίμα θα γίνει υποτροπικό, (με θερμοκρασίες κυμαινόμενες μεταξύ 18 βαθμών Κελσίου η ελαχίστη και 26 η μεγίστη, σε όλη την εξωτερική επιφάνεια), ενώ η στάθμη της θάλασσας δεν θα αλλάξει σημαντικά διότι ένα μεγάλο μέρος των υδάτων θα δημιουργήσει στρώματα παγωμένων υδρατμών, που θα στηρίζονται ηλεκτρομαγνητικά σε δύο χωριστές στιβάδες που θα περιβάλουν σαν μανδύες την Γη στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας, και θα μας προστατεύουν από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτά υπήρχαν και παλιά, ενώ η καταστροφή τους προκάλεσε κατακλυσμούς (μεταξύ των οποίων και τον βιβλικό) που κατέστρεψαν το μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού της Γης τότε. Η χλωρίδα και η πανίδα θα ξαναγίνουν όπως ήσαν πριν από 13.000 χρόνια και τα ζώα και τα φυτά που έχουν εξαφανιστεί θα επιστρέψουν, διότι έχουν διατηρηθεί στην Κοίλη Γη και θα μεταφερθούν τότε στην εξωτερική επιφάνεια. Τα χρώματα τους θα είναι πολύ πιο ζωντανά και τα αρώματα τους πιο έντονα, ενώ θα υπάρχει μια διάχυτη ενέργεια που αφ’ ενός θα αναζωογονεί και αφ’ ετέρου θα δημιουργεί ηρεμία. Ακόμη η αναλόγια οξυγόνου στην ατμόσφαιρα θα αυξηθεί σημαντικά, βοηθώντας έτσι και το καινούριο οικοσύστημα που θα δημιουργηθεί. Τέλος ο βόρειος μαγνητικός πόλος θα κινηθεί προς νότων και θα καλύψει τελικώς όλη την εξωτερική επιφάνεια της Γης, ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί εσωτερικά προς τον κεντρικό ήλιο της Κοίλης Γης (ο οποίος θα γίνει λαμπερότερος), και έτσι ο πλανήτης θα εμφανίζεται εξωτερικά ως μονοπολικός, όπως άλλωστε και όλοι οι πεμτοδιάστατοι πλανήτες. Αυτά όσον αφορά σε μερικές βασικές αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιες είναι οι αλλαγές που θα υποστούν οι άνθρωποι, οι κάτοικοι του πλανήτη Γη και πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτές οι αλλαγές θα γίνουν με την βοήθεια των εξωγήινων. Έχει γίνει και σε άλλους πλανήτες κάτι παρόμοιο και θα ακολουθήσουν το εξής καταρχήν σενάριο (δείτε την σειρά των σχετικών βίντεο αρχίζοντας από το http://www.youtube.com/watch?v=6AOe1k7aCzM&feature=related SaveFrom.net): Στην πρώτη φάση οι σύμμαχοι των εξωγήινων θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να δεχθούν ορισμένες αλλαγές, (που έχουν ήδη προσυμφωνηθεί με την συνθήκη της NESARA, δείτε το site  μου), όπως π.χ. είναι η κατάργηση όλων των ανελεύθερων και αντιλαϊκών νόμων κλπ, καθώς και στο να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια ειρήνη, που περιλαμβάνει και την ανάκληση στις ΗΠΑ όλων των δυνάμεων με επιθετικούς στόχους που οι ΗΠΑ διατηρούν στο εξωτερικό. Στην ανάγκη ορισμένες διεφθαρμένες κυβερνήσεις θα αντικατασταθούν με μεταβατικές προσωπικοτήτων, όπου θα συμμετέχουν και οι Γήινοι Σύμμαχοι της κάθε χώρας, (οι οποίες μεταβατικές κυβερνήσεις υπάρχουν ήδη στην αναμονή για πολλές και σημαντικές χώρες), και οι οποίες θα εργάζονται πραγματικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι του εαυτού τους και των μεγάλων συμφερόντων.

Συγχρόνως θα διορθωθούν και τα ‘‘στραβά’’ ή ανεπαρκή συστήματα και πρακτικές που λειτουργούν σήμερα και μας ταλαιπωρούν, (διορθώσεις που έχουν ήδη μελετηθεί και προσχεδιασθεί), ενώ θα ενθαρρύνονται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις εξελίξεις με τις ενέργειές τους αλλά και με τις ιδέες τους. Οι νέες αυτές κυβερνήσεις, στις οποίες θα έχουν τοποθετηθεί οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις, θα συνεργάζονται στενά με τους πολίτες, που θα έχουν ενεργοποιηθεί και θα σχηματίσουν πολυάριθμες επιτροπές σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο, οι οποίες θα επιλαμβάνονται και θα αντιμετωπίζουν τα πάσης φύσεως προβλήματα και ανάγκες, ενώ θα συντονίζουν και την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ των πολιτών, ενισχύοντας τους αδυνάτους και τους έχοντες ανάγκη βοηθείας. Επίσης ο ρόλος των επιτροπών αυτών περιλαμβάνει και την εκπαίδευση των πολιτών στις νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα που επιβάλει η ομαλή λειτουργία των νέων συστημάτων.

Όσον αφορά στην συνθήκη NESARA, (Εθνική συμφωνία αναμόρφωσης της οικονομίας και της ασφάλειας), έχουν δημιουργηθεί στα σημαντικότερα κράτη ομώνυμες οργανώσεις, με στόχο να επισπευστεί η εφαρμογή της διεθνώς, και μάλιστα όσον αφορά στην αντικατάσταση των κυβερνήσεων με προσωρινές προσωπικοτήτων, στην παγκόσμια ειρήνη και στον απανταχού μηδενισμό των χρεών σε τράπεζες, κάρτες κλπ. Έτσι μπορείτε να επισκεφτείτε, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι site για να δείτε τις δραστηριότητες των όπως: http://insights2.orghttp://nesara.insights2.org/World.html,http://www.steinpilz.com/D/body_nesara/body_nesara.htm,http://ca.groups.yahoo.com/group/nesarainternationalhttp://goldenage.insights2.org, ενώ υπάρχουν και άλλα πολλά. Για την συνθήκη της NESARA, που ψηφίστηκε από τη Γερουσία των ΗΠΑ (κατόπιν πιέσεως των εκπροσώπων των εξωγήινων) και επικυρώθηκε και από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, (όπου 180 χώρες συμφώνησαν να εφαρμόσουν τα οφέλη της), επρόκειτο να ανακοινωθεί η έναρξη της εφαρμογής της στις 10 το πρωί της 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αυτό όμως δεν πραγματοποιήθηκε  διότι το κέντρο ελέγχου της συνθήκης ήταν στο 2ο όροφο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης) που έπεσαν μισή ώρα πριν, (δείτε λεπτομέρειες και βίντεο για το έγκλημα αυτό της CIA πιο κάτω), ενώ τα κεντρικά γραφεία διοίκησης της ήσαν στο διπλανό Κτήριο 7, που και αυτό κατέρρευσε  μυστηριωδώς, χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Η δεύτερη φάση αποτελείται από το να αποκαλυφθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες που έχουν δοθεί στις κυβερνήσεις, που αφορούν στην καθαρή δωρεάν ενέργεια, που αφορούν σε μεθόδους αντιβαρύτητας για τις μετακινήσεις μας με πολύ μεγάλες ταχύτητες, που αφορούν σε θέματα διατροφής, σε θέματα υγείας, κλπ. Οι κυβερνήσεις αυτές όπως είχαμε πει τις κράτησαν κρυφές για λόγους συμφερόντων (θεωρώντας ότι η οπουδήποτε τεχνολογία είναι χρήσιμη, μόνον εφ’ όσον πρώτα από όλα εξυπηρετεί το κέρδος). Το μιάμισης ώρας βίντεο http://video.google.com/videoplay?docid=-5915586075736046554#docid=-4182905293548090350 SaveFrom.net, Αγγλικής προέλευσης αποκαλύπτει πληροφορίες για τις κρυμμένες αυτές τεχνολογίες και τον λόγο που απεκρύβησαν, καθώς και για την ίδια μεταχείριση που υπέστησαν φωτογραφίες και μαρτυρίες για εμφανίσεις διαστημοπλοίων και εξωγήινων που βλέπετε στο βίντεο. Αυτές οι αποκαλύψεις και η εφαρμογή τους θα ανεβάσουν κατά πολύ το βιοτικό και οικονομικό μας επίπεδο.

Στην τρίτη, και πολύ σημαντική φάση, θα γίνει η αλλαγή του οικονομικού συστήματος το οποίο έχει οδηγηθεί αυτή τη στιγμή στα πρόθυρα της κατάρρευσης, και που θα δούμε σύντομα και την ουσιαστική του κατάρρευση. Οπότε το νέο σύστημα το οποίο θα ισχύσει θα ξεκινήσει από το λεγόμενο ‘‘Dept forgiveness’’, δηλαδή θα συγχωρεθούν, ήτοι θα μηδενιστούν άμεσα, όλες οι οφειλές σε τράπεζες, χρηματοδοτικούς οργανισμούς, πιστωτικές κάρτες, κλπ, ατόμων και φορέων, (ακόμη και κρατών), εις αντιστάθμισμα της εκμετάλλευσης που μας έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι ως άνω ‘‘δανειστές’’ μας, ενώ ότι κατασχέσεις έχουν γίνει σε περιουσίες ατόμων και φορέων θα επιστραφούν σε αυτούς.

Σημειωτέον ότι οι τράπεζες μπορούν να δανείζουν έως το δεκαπλάσιο των χρημάτων που πραγματικά έχουν (δηλαδή αέρα κοπανιστό ενώ απολαμβάνουν και τους υψηλούς τόκους), οι δε κεντρικές τράπεζες τυπώνουν αβέρτα (ιδίως τελευταία) χαρτονομίσματα χωρίς αντίκρισμα, ώστε η πραγματική τους αξία να είναι παγκοσμίως κάτω από το 20% της αναγραφομένης, με αποτέλεσμα να έχουμε υπερχρεωμένα κράτη και πολίτες που να χρωστούν στις τράπεζες και στους τοκογλύφους (Ιλουμινάτοι, κλπ).

Με την υπερπληθώρα χρήματος που δημιουργείται αρχικά (πληθωρισμός, οικονομική υπερθέρμανση),  οι τράπεζες παροτρύνουν τους πελάτες να παίρνουν μεγάλα δάνεια που δεν μπορούν συνήθως να αποπληρώσουν, και να υπερχρεώνουν τις κάρτες τους, ενώ στην συνέχεια οι τράπεζες κλείνουν την ‘‘κάνουλα’’ δανεισμού (οικονομική ύφεση), υποχρεώνοντας με αυτό το κόλπο τους δανειολήπτες να τις αποπληρώνουν με τα σπίτια τους, τα ακίνητα τους, τα αυτοκίνητα, κλπ, δανείζοντας έτσι χρήματα που δεν έχουν (δηλαδή αέρα κοπανιστό), και παίρνοντας πράγματα πού έχουν πραγματική αξία. Όταν όμως το παρακάνουν ξεπερνώντας τις δυνατότητες του κόσμου να καλύψει με την περιουσία του το δάνειο (επισφαλείς απαιτήσεις), τότε αυτό γίνεται μπούμερανγκ που ξεσπά επάνω τους (όπως συμβαίνει σήμερα), με αποτέλεσμα να καταρρέουν και οι ίδιες οι τράπεζες, που για να επιβιώσουν (έστω και προσωρινά) παίρνουν μεγάλες ‘‘ενέσεις ρευστότητας’’ από τις κυβερνήσεις (δηλαδή από εμάς τους φορολογουμένους).

Επίσης θα δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα ιδιοκτησίας ακινήτων και γης τόσο για τις πόλεις, όσο και για την ύπαιθρο. Ιδιαίτερα στο θέμα της ιδιοκτησίας της γης θα υπάρξει μια συλλογικότητα και μια αλληλοεξάρτηση των ιδιοκτησιών, με βάση το ότι όλη η γη ανήκει στον πλανήτη και οι άνθρωποι δεν είναι παρά οι προσωρινοί κάτοχοι του κάθε κομματιού γης που θα πρέπει να το διαχειρίζονται σε συνάρτηση με τα γειτονικά κομμάτια και με σεβασμό στον υπόγειο πλούτο της. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και ένα σύστημα έξη βασικών νομισμάτων παγκοσμίως τα οποία, εν αντιθέσει με τα σημερινά νομίσματα, θα καλύπτονται από πραγματικές αξίες, (χρυσό, ασήμι κτλ), τις οποίες αξίες οι σύμμαχοι των εξωγήινων, με την βοήθεια και των ίδιων των εξωγήινων έχουν συγκεντρώσει, ενώ τα σημερινά νομίσματα, μετά από μία σύντομη περίοδο χάριτος, θα χάσουν την αξία τους

Με βάση αυτά τα χρήματα θα διανέμονται επιταγές (δύο φορές τον χρόνο), από τις νέες ‘‘υγιείς’’ μικρές τοπικές τράπεζες που θα δημιουργηθούν, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι πιο φτωχοί, να μπορούν να έχουν την δυνατότητα να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες, πολλές των οποίων εξ άλλου θα καλύπτονται δωρεάν, ή πολύ φθηνά από τις νέες τεχνολογίες. Επίσης θα δημιουργηθούν ‘‘δικλείδες ασφαλείας’’ για έκτακτες περιπτώσεις. Σημειωτέον ότι το ποσό που υπάρχει σήμερα για αυτό τον σκοπό, ανέρχεται μόνο στις ΗΠΑ στα 90 τρισεκατομμύρια $ (που αντιστοιχεί σε περίπου 15.000 $ για κάθε κάτοικο του πλανήτη). Ένα σημαντικό μέρος των μεγάλων περιουσιών θα διατεθεί επίσης γι’ αυτόν τον σκοπό, ενώ ο καθένας θα αρχίσει να αισθάνεται υπεύθυνος για τον διπλανό του, τον οποίον θα βοηθά και θα του συμπαραστέκεται Ακόμη ένα δίκτυο αλληλοσυνδεόμενων επιχειρήσεων θα δημιουργηθεί, που θα διευκολύνει την επάρκεια και ορθή διανομή των αγαθών. Τέλος θα αναθεωρηθεί το φορολογικό σύστημα αλλά και ο τρόπος νομοθέτησης και εφαρμογής των νόμων.

Η τέταρτη φάση περιλαμβάνει μια πλήρη ενημέρωση του κόσμου επίσημα από τις κυβερνήσεις, (ή τις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα αντικαταστήσουν τις διεφθαρμένες και χειραγωγούμενες σημερινές κυβερνήσεις), για την επικείμενη άφιξη των εξωγήινων, για το ότι είναι καλοπροαίρετοι και φιλικοί και για το ότι έχουν έρθει για να βοηθήσουν σε αυτή μας την μετάβαση σε μια νέα ‘‘χρυσή εποχή’’ στην πέμπτη διάσταση, (περί της οποίας εποχής θα υπάρξει και η σχετική εκπαίδευση, με όλα τα κλασικά μέσα ενημέρωσης),  ώστε η άφιξη τους να μην προκαλέσει φόβο ή ανησυχία.

Αυτό είναι το κανονικό σενάριο, στο οποίο αναμένεται ότι θα υποχρεωθούν οι κυβερνήσεις, λόγω και των πιέσεων της οικονομικής κατάρρευσης, να ενδώσουν. Υπάρχει όμως και το σενάριο ‘‘εκτάκτου ανάγκης’’ εάν οι κυβερνήσεις καθυστερούν να συμμορφωθούν, οπότε οι εξωγήινοι μπορεί να κάνουν οι ίδιοι τις ανακοινώσεις τους (κατ ευθείαν τηλεπαθητικά στο μυαλό των ανθρώπων) και να προσγειωθούν, απενεργοποιώντας συγχρόνως κάθε γήινο μέσο που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο στην έλευση τους, που εξάλλου θα προστατεύεται και από ισχυρά ενεργειακά πεδία κατά την προσγείωση. Ήδη έχουν απενεργοποιήσει παλαιότερα προσωρινώς, σε περιόδους κρίσεως, δεκάδες πυρηνικές κεφάλες και έχουν καταστήσει σαφές σε όλες τις πυρηνικές δυνάμεις ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν καμία χρήση πυρηνικών όπλων (δείτε τα links http://www.reuters.com/article/idUS166901+15-Sep-2010+PRN20100915http://www.wanttoknow.info/ufocover-up).

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα είναι σαν να μας λέτε ότι σχεδόν όλα είναι προκαθορισμένα. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα θέλω να πω ότι μετά τη συνθήκη ειρήνης που υπογράφηκε στο γαλαξία μας την δεκαετία του 1990 μεταξύ των εμπόλεμων αστερισμών, δεν υπάρχουν πλέον σχεδόν καθόλου ‘‘κακοί’’ (εχθρικοί) εξωγήινοι. Αυτοί που υπήρχαν ως εκπρόσωποι του σκότους (τεταρτοδιάστατα μη ανθρωποειδή όντα με υψηλή τεχνολογία), που ανήκαν στην ‘‘Συμμαχία της Anchara’’ που είχε σαν στόχο την κατάκτηση όλων των αστερισμών του γαλαξία, προσχώρησαν τελικά και αυτοί στο φώς, με την μεσολάβηση του Αρχάγγελου Μιχαήλ (επιτηρητή του γαλαξία μας), προκειμένου να αποκτήσουν και αυτοί το φωτεινό σώμα (light body) που δεν είχαν.  Έτσι οι Γκρίζοι, οι Ανουνάκοι,  και όσοι άλλοι μας ταλαιπωρούσαν παλαιότερα έχουν φύγει, ενώ παραμένουν ακόμη (ευτυχώς για λίγο) οι γήινοι συνεργάτες των Ανουνάκοι, που πλαισιώνουν τις σκοτεινές δυνάμεις και, παρ’ όλο που έφυγαν τα εξωγήινα αφεντικά τους και τους έδωσαν εντολή να σταματήσουν, αυτοί επιμένουν και συνεχίζουν προκειμένου να διατηρήσουν τα υψηλά προνόμια και την ισχύ και τον πλούτο που κατέχουν. Σημειωτέον ότι σήμερα οι Ανουνάκοι, που συνεργάζονται πλέον με την Γαλακτική Ομοσπονδία του Φωτός, βοηθούν και αυτοί ως σύμβουλοι στην ανάληψη, λόγω των πολλών γνώσεων και εμπειρίας που κατέχουν σχετικά με τον πλανήτη. Βεβαίως μέσα σε στρατιωτικές βάσεις (κυρίως των ΗΠΑ) υπάρχουν λίγοι ακόμη σαυροειδείς  (‘‘κακοί’’) εξωγήινοι που βοηθούν με τα νέα οπλικά συστήματα, οι οποίοι όμως έχουν εξοριστεί από τους πλανήτες τους, αλλά και αυτοί σιγά-σιγά λιγοστεύουν.

Δεύτερον και βασικότερο, το να περάσει η Γη στην 5η διάσταση έχει καθοριστεί από την Ουράνια Ιεραρχία και δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να καθυστερήσει. Αυτό θα γίνει το 2012 οπότε και οι συνθήκες (‘‘ευθυγραμμίσεις’’, ‘‘δέσμη φωτονίων’’, κλπ, δείτε το site μου) των ουρανίων σωμάτων του γαλαξία το ευνοούν. Σε περίπτωση πάλι που οι κυβερνήσεις κωλυσιεργούν (παρά τα συμφωνηθέντα) εξαιτίας των σκοτεινών δυνάμεων, υπάρχει και το σενάριο της εκτάκτου ανάγκης. Λόγω τέλος της υψηλής (‘‘οργανικής’’) τεχνολογίας των πεμπτοδιάστατων εξωγήινων (που πήραν και την αναπτύσσουν συνεχώς για 4 και πλέον εκατομμύρια γήινα χρόνια), δεν υπάρχει δύναμη (γήινη ή εξωγήινη) η οποία θα μπορούσε να τους εμποδίσει, ή να τους καθυστερήσει. Όσον πάλι αφορά στους ανθρώπους της Γης, έχουν πάντοτε την ελεύθερη βούληση να ακολουθήσουν ή όχι στην μετάβαση αυτή, οπότε όσοι τυχόν δεν θελήσουν ή δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν, θα μπορούν να μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε κάποιο άλλο τριτοδιάστατο πλανήτη του γαλαξία, για να ζήσουν εκεί το υπόλοιπο της ζωής τους, χάνοντας έτσι την ευκαιρία που δεν θα τους ξαναδοθεί παρά μετά παρέλευση πολύ μεγάλου χρονικού διαστήματος.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όσον αφορά στην προσωπική αλλαγή του κάθε γήινου, τι θα συμβεί; Προσωπικά, στην ενέργειά του, στο σώμα του, στην ψυχολογία του, στην εμφάνισή του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να δούμε τι θα συμβεί, να δούμε πρώτα πώς θα συμβεί. Καταρχήν οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα έχει περίπου 10 εκατομμύρια διαστημόπλοια και η δεύτερη 100 εκατομμύρια, που βρίσκονται σήμερα στο ηλιακό μας σύστημα, φιλοξενούμενα μέσα σε πελώρια ‘‘μητρικά διαστημόπλοια’’ διαστάσεων εκατοντάδων χιλιομέτρων, (που περιέχουν επίσης ολόκληρες αυτάρκεις πόλεις, με το περιβάλλον και την χλωρίδα τους που μιμείται τον πλανήτη τους, και με όλες τις ανέσεις για πολύχρονο διαμονή) καθώς και σε βάσεις στη Σελήνη (μικρή), στον Άρη, στον πλανήτη Ουρανό, κλπ. Τούτο διότι ο κάθε άνθρωπος θα αποκτήσει τον δικό του εξωγήινο σύμβουλό (μέντορα, όπου συμπεριλαμβάνονται και κάτοικοι της Κοίλης Γης),  ο οποίος θα τον οδηγήσει σε αυτές τις αλλαγές, ώστε όλα να γίνουν κατά τρόπο ασφαλή και σωστό. Μετά την προσγείωση τους θα ακολουθήσουν τέσσερεις (που μπορεί να είναι και έξη αν χρειαστεί περισσότερος χρόνος) μήνες εκπαίδευσης.

Στον πρώτο μήνα θα γίνουν οι επαφές και η ανταλλαγή πληροφοριών, οι επισκέψεις μας στα διαστημόπλοια τους, (που ορισμένοι τότε θα θυμηθούν ότι τα έχουν ξαναεπισκεφτεί στον ύπνο τους και το είχαν ξεχάσει), ενώ θα εκπαιδευτεί ο κόσμος στην καινούργια τεχνολογία την οποία θα έχουν φέρει οι εξωγήινοι, που θα έχουν και εκατομμύρια επιστήμονες για να την εγκαταστήσουν, ώστε να μπορεί σύντομα να αξιοποιηθεί προς επαναστατική αλλαγή των συνθηκών ζωής των ανθρώπων του πλανήτη. Μεταξύ των πολλών καινούργιων τεχνολογιών και συσκευών αναφέρω 4-5 βασικές, πέραν της καθαρής δωρεάν ενέργειας και προώθησης οχημάτων που ήδη αναφέραμε ότι οι κυβερνήσεις που τις έλαβαν τις κρατούν μυστικές. Και η μεν δωρεάν ενέργεια περιλαμβάνει μικρές γεννήτριες ενός είδους ‘‘παράλληλου ηλεκτρισμού’’, η δε ‘‘μαγνητική προώθηση’’ επιτρέπει την μετάβαση από την μία άκρη του πλανήτη στην άλλη σε λιγότερο από μία ώρα, καταργώντας έτσι την ανάγκη παντός είδους καυσίμων.

Επίσης υπάρχουν και άλλες δοθείσες τεχνολογίες όπως π.χ. οι αναφερόμενες σε προηγμένα συστήματα επικοινωνίας και διοικήσεως, σε καθαρισμό του πλανήτη από την μόλυνση, σε νανοτεχνολογία, σε νανοβιολογία, σε τεχνητή νοημοσύνη, κλπ. Μεταξύ αυτών είναι και ένα παγκόσμιο σύστημα κινητών τηλεφώνων (χωρίς όμως επικίνδυνες ακτινοβολίες), για απ’ ευθείας επικοινωνία με τους εξωγήινους για ενημέρωση κλπ, αλλά και μεταξύ των ανθρώπων.

Η πρώτη συσκευή είναι οι ‘‘εξομοιωτές’’, που είναι συσκευές οι οποίες συμπυκνώνουν την ενέργεια (και ειδικότερα την συμπαντική ‘‘ενέργεια του μηδενικού σημείου’’, ‘“zero point energy” που είναι ενέργεια πολύ υψηλών συχνοτήτων και πληρεί όλο το σύμπαν, δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου ΙΙ.2.D8), μετατρέποντάς την σε ύλη κάθε μορφής και μπορούμε, επικοινωνώντας με αυτούς τηλεπαθητικά, να δημιουργούμε την τροφή μας, τον ρουχισμό μας, τα έπιπλα μας, τον εξοπλισμό και την διακόσμηση του σπιτιού μας, και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Η τηλεπαθητική επικοινωνία επιτυγχάνεται διότι όπως οι λέξεις δημιουργούν δονήσεις στον χώρο, έτσι και οι σκέψεις δημιουργούν δονήσεις στον αιθερικό χώρο τις οποίες αντιλαμβάνεται η συσκευή και αντιδρά καταλλήλως. Έτσι αν έχουμε για παράδειγμα καλέσει σπίτι μας 10 άτομα για φαγητό, ο εξομοιωτής δημιουργεί ένα τραπέζι με τις καρέκλες του και τα σερβίτσια του, και παρέχει και τα φαγητά που έχουμε επιλέξει. Αφού λοιπόν ο κόσμος φάει, όλα αυτά που δεν χρειαζόμαστε πλέον του τα στέλνουμε και τα ‘‘ρουφάει’’ πίσω ο εξομοιωτής για να ξαναγίνουν ενέργεια. Μάλιστα και η τροφή που τρώμε, που μπορεί να έχει τη γεύση του κρέατος ή οτιδήποτε άλλου φαγητού, είναι στην ουσία μόνον ενέργεια, για αυτό απορροφάται πλήρως (ακόμη και το νερό) από το σώμα μας και έτσι δεν θα χρειαζόμαστε τουαλέτες, (όταν μάλιστα θα γίνουμε πεμτοδιάστατοι) αφού τίποτε δεν θα  αποβάλλεται, αλλά ούτε θα έχουμε και προβλήματα παχυσαρκίας.

Επίσης δεν θα δημιουργούνται καθόλου σκουπίδια διότι ότι δεν χρειαζόμαστε θα το ξανακάνουμε με τον εξομοιωτή ενέργεια. Ακόμη θα πάψει να υπάρχει η ανάγκη του να χρειαζόμαστε πλέον τους πόρους του πλανήτη από γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, εξόρυξη πάσης φύσεως ορυκτών, κλπ, και θα απαλλάξουμε επί τέλους τον πλανήτη με την χλωρίδα του και την πανίδα του από τις καταστρεπτικές επεμβάσεις μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: θα υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα η ενέργεια να μετατρέπεται σε ύλη και αντιστρόφως, πάρα πολύ εύκολα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βέβαια θα υπάρχει. Αυτή είναι μία από τις διάφορες συσκευές που θα έχει το κάθε νοικοκυριό.

Μια δεύτερη συσκευή είναι τα ‘‘δονητικά ντους κυμάτων’’, όπου μπαίνουμε μέσα και οι δονήσεις απομακρύνουν κάθε ακαθαρσία από το δέρμα μας, ακόμα και από τα δόντια μας, και κατόπιν βομβαρδίζεται το σώμα μας για να καθαρίσει τελείως, ενώ μας κάνουν και μασάζ για εξισορρόπηση της ενεργείας μας και βγαίνουμε καθαροί και ανανεωμένοι, σωματικά, πνευματικά και ψυχικά, οπότε με τους εξομοιωτές φορούμε στην συνέχεια και τα ρούχα που επιλέγουμε.

Μια τρίτη συσκευή είναι τα ‘‘κέντρα επικοινωνιών’’, όπου εμείς μπορούμε να καλέσουμε και να έρθει το ολόγραμμα του ανθρώπου που θέλουμε να μιλήσουμε από οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία, και με μια μικροσυσκευή να γίνεται αυτόματη μετάφραση της συνομιλίας μας στις γλώσσες μας, ενώ συγχρόνως το δικό μας ολόγραμμα πηγαίνει στον δικό τους χώρο.

Τέταρτη και σημαντικότερη συσκευή είναι τα λεγόμενα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’. Τα ολογραφικά θέατρα είναι μεγαλύτερες συσκευές από τους εξομοιωτές, όπου βάζουμε τα σχέδια ή τα χαρακτηριστικά του σπιτιού που θέλουμε να κατασκευάσουμε με τον περιβάλλοντα χώρο του, και μέσα σε ώρες, ή το πολύ σε μια μέρα έχουμε έτοιμο το σπίτι υλοποιημένο αληθινό μπροστά μας, με τον κήπο του, την πισίνα του, κλπ, το οποίο μετά μπορούμε να το μεγαλώνουμε, ή να το αλλάζουμε, κλπ, ενώ για μεγαλύτερες κατασκευές (όπως μεγάλα πολυώροφα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της μεταβατικής περιόδου μέχρι το 2012), μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και τρείς ημέρες. Ακόμη μπορούμε να σχεδιάσουμε μια καινούρια συσκευή που θα εφεύρουμε (με την βοήθεια μάλιστα και των ενισχυμένων πνευματικών ικανοτήτων που θα αποκτήσουμε στην πέμπτη διάσταση) και να δώσουμε τα σχέδια, ή και απλώς τα χαρακτηριστικά της, στο ολογραφικό θέατρο για να την κατασκευάσει.

Αυτά τα ολογραφικά θέατρα δημιουργούν επίσης και τις δυνατότητες της ‘‘εικονικής πραγματικότητας’’. Δηλαδή αν θέλουμε να πάμε διακοπές σε μια λίμνη, δημιουργούν στο πίσω μέρος του σπιτιού μας την εικόνα μιας λίμνης, με τα ψάρια της κλπ, όπου μπαίνουμε και κολυμπούμε χιλιόμετρα, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε μετακινηθεί λίγα μόνον μέτρα. Ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε την εικόνα μιας χιονισμένης πλαγιάς με τις πίστες της για να κάνουμε σκι, νομίζοντας ότι διανύουμε χιλιόμετρα με τον κρύο αέρα να μας φυσάει, ενώ πάλι έχουμε διανύσει λίγα μόνο μέτρα.

Επίσης τα ολογραφικά θέατρα μας παρέχουν πληροφόρηση με τα ‘‘παράθυρα εκπαίδευσης’’ που δημιουργούν, μέσα από τα οποία μπορούμε να δούμε τρισδιάστατα και ολογραφικά όλες τις πληροφορίες και τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στα συμπαντικά (‘‘ακασικά’’) αρχεία, που τα ζητούμε τηλεπαθητικά με την σκέψη μας. Τέτοια θα ήσαν π.χ. η πάλη δυο προϊστορικών τεράτων, η ζωή στην αρχαία Αίγυπτο, μια ομιλία του Χριστού, ή η μάχη των Θερμοπυλών ή του Βατερλό, ή ο Μπετόβεν να συνθέτει, κλπ, ενώ συγχρόνως θα μπορούμε επί πλέον να διαβάζουμε (όταν πλέον γίνουμε πεμτοδιάστατοι) και τις σκέψεις των ανθρώπων που εμφανίζονται εκεί.

Βεβαίως και τα ολογραφικά θέατρα έχουν τους περιορισμούς τους, γι’ αυτό για να κατασκευάσουμε κάτι μεγάλο και πολύπλοκο (όπως είναι π.χ. ένα διαστημόπλοιο), απαιτούνται ειδικά εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, που εκτός από την ενέργεια χρησιμοποιούν και ήδη υπάρχουσα ύλη, όπως π.χ. κρυστάλλους, ‘‘υγρά μονατομικά μέταλλα’’, πλάσμα, κλπ, (όπου μια μικρή σχετικά ποσότητα μπορεί να επαναλαμβάνει εαυτήν και έτσι να αυξάνεται όσο χρειαστεί), ενώ το ολογραφικά θέατρα και οι τηλεπαθητικές εντολές αποτελούν απλώς ‘‘εργαλεία’’ μέσα στα εργοστάσια αυτά, μαζί με τους ισχυρότατους υπολογιστές τους.

Εδώ σημειώνω ότι τα διαστημόπλοια, με τις πολύπλοκες λειτουργίες τους, εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη που τους προσδίδουν οι από οργανική ύλη υπολογιστές τους, διαθέτουν και κάποια μορφή συνειδητότητας που προέρχεται από την συλλογική συνειδητότητα των ανθρώπων που τα κατασκεύασαν. Οι υπολογιστές πάντως στην πέμπτη διάσταση αποτελούνται από οργανική ζώσα ύλη, που μιμείται τέλεια τους νευρώνες του εγκεφάλου και παρέχει μια πραγματική τεχνητή νοημοσύνη, που επαρκεί και για τις πιο πολύπλοκες λειτουργίες. Τέλος για μεγάλες επεμβάσεις σε κλίμακα αστρικών σωμάτων (πλανήτες, ήλιους, κλπ), απαιτείται και η συνδρομή του Θεού-Πρώτου Δημιουργού, που υλοποιείται μέσω των πνευμάτων–Αρχαγγέλων που εμείς τα ονομάζουμε ‘‘Ελοχήμ’’ και είναι οι φορείς της Θεϊκής ενέργειας και δημιουργίας.

Τέλος από την σωρεία άλλων χρήσιμων συσκευών που θα λάβουμε, αναφέρω τους “θεραπευτικούς scanners” που είναι μικρές συσκευές χεριού με τις οποίες, μετακινώντας τες στα διάφορα μέρη του σώματος μας, εντοπίζουμε τυχόν βλάβες που υπάρχουν, τις οποίες στην συνέχεια με τις θεραπευτικές ενέργειες (zero point energy) που εκπέμπουν οι ίδιες συσκευές, τις αποκαθιστούμε. Σημειωτέον επίσης ότι όλες οι συσκευές που προανέφερα, και που υπάρχουν ήδη στα διαστημόπλοια των εξωγήινων, θα μπορούν πολύ εύκολα να αναπαραχθούν άμεσα σε μεγάλους αριθμούς ώστε σύντομα να διανεμηθούν σε όλα τα νοικοκυριά.

Στον δεύτερο μήνα θα γίνει η εκπαίδευση μας για το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να συμπεριφερόμαστε στην ‘‘Γαλακτική Κοινωνία’’, στην οποία θα εισέλθουμε όταν η Γη γίνει μέλος της ‘‘Γαλακτικής Συνομοσπονδίας’’ στην πέμπτη διάσταση. Επίσης ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι συμπαντικοί νόμοι, πιο το πρωτόκολλο συμπεριφοράς μας, κλπ. Ακόμη θα μάθουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να βοηθούμε σημαντικά στην όλη λειτουργία του συστήματος, συμμετέχοντας σε επιτροπές κλπ, δίδοντας ιδέες και ανταλλάζοντας απόψεις στα πλαίσια μιας τέλειας συνεργασίας με όλους. Συγχρόνως θα γίνει και ο ταχύρυθμος καθαρισμός της Γής με τις νέες τεχνολογίες, (σε συνεργασία Γήινων και εξωγήινων), από την μόλυνση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, (και μάλιστα την πιο ύπουλη, που είναι η προερχόμενη από ραδιενεργά κατάλοιπα παλαιών πυρηνικών δοκιμών, από διαρροές εργοστασίων και αντιδραστήρων γενικότερα, δημοσιοποιημένων και μη, κλπ), που μας πνίγουν, μας αρρωσταίνουν και μας σκοτώνουν αργά και ύπουλα χωρίς να το έχουμε αναληφθεί σε ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό, ενώ θα βοηθηθούμε και σε θέματα υγείας, αποβολής κακών συνηθειών και εξαρτήσεων, κλπ.

Στον τρίτο μήνα θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που θα έχουμε, οι νέες δυνάμεις μας και θα διδαχθούμε πως να μπορούμε αυτές να τις χαλιναγωγούμε ώστε να μην γινόμαστε άθελα μας επικίνδυνοι, λόγω των ισχυρών δυνάμεων που θα αποκτήσουμε στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα μάθουμε να επικοινωνούμε άμεσα και εύκολα με τον ‘‘ανώτερο εαυτό μας’’ (για όσους δεν το κάνουμε ήδη) και με τους επουράνιους πνευματικούς μας συμβούλους, παίρνοντας πληροφορείς, οδηγίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.

Στον τελευταίο τέταρτο μήνα που τελειώνει η εκπαίδευση μας, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει στους ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ όπου θα περάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, (μέσα σε τρεις μόνο μέρες), από την 3η (ή την 4η, δείτε το site μου) διάσταση που είμαστε τώρα στην 5η διάσταση, ενώ στο τέλος του μηνός αυτού θα μεταφερθούμε με την βοήθεια των εξωγήινων (διακτινισμός την ώρα που κοιμόμαστε, κλπ) στην Κοίλη Γη.

Οι θάλαμοι αυτοί μεταμόρφωσης πάνω από έξη δισεκατομμύρια, (ένας για κάθε κάτοικο της Γης που υπάρχει ή γεννιέται εν τω μεταξύ, κατάλληλα προσαρμοσμένος ο καθένας για το συγκεκριμένο άτομο, και τις μεταγεννητικές αλλοιώσεις που έχει υποστεί), έχουν δημιουργηθεί (από το 1991 για την ταχύτερη και ασφαλέστερη μετάβαση μας), από τους εξωγήινους στης κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλη Γης. Οι πόλεις αυτές θα αποτελέσουν και την  προσωρινή μας κατοικία, και θα μεταβούμε εκεί για να κάνουμε αυτή την μεταμόρφωση πολύ γρήγορα, που αλλιώς θα χρειαζόταν πολλά χρόνια και πολλή προσπάθεια, ακόμη δε θα υπήρχαν και κίνδυνοι αποτυχίας, αν αυτή θα γινόταν σιγά-σιγά χωρίς την χρήση των θαλάμων μεταμόρφωσης.

Ακόμη μεταβαίνοντας στην Κοίλη Γη με τις οικογένειες μας, οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πιστά αντίγραφα των σπιτιών, (με τα αντικείμενα τους, προσωπικά μας κλπ) στα οποία βρισκόμαστε τώρα, και θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και τους φίλους και συνεργάτες μας, όσους (και θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία) θα έχουν μεταφερθεί και αυτοί στην Κοίλη Γη. Αυτό γίνεται με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων ώστε να αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν άλλαξε. Όμως επί πλέον θα υπάρχει εκεί το δωμάτιο με τον θάλαμο μεταμόρφωσης, τα δωμάτια εκπαίδευσης μας, καθώς και ο εξωγήινος σύμβουλος μας, (ο μέντοράς μας ξεχωριστός για τον καθένα μας, που μας παρακολουθεί από χρόνια και μας γνωρίζει καλά μέσω και των επουράνιων συμβούλων μας), ο οποίος θα μας δίνει συνεχώς οδηγίες. Ακόμη θα αισθανόμαστε εκεί μια μεγάλη χαρά και ευεξία και θα είμαστε γεμάτοι ενέργεια, Βεβαίως και οι άστεγοι, (όσοι τυχόν θα έχουν απομείνει ίσως και επειδή το θέλησαν και οι ίδιοι), θα βρεθούν και αυτοί σε μια άνετη διαμονή.

Σημειωτέον ότι οι κρυστάλλινες αυτές πόλεις αποτελούνται από πελώριους κρυστάλλους διαμέτρου και ύψους πολλών χιλιομέτρων ο καθένας, όπου στην κρυφή είναι  το ‘‘παρκινγκ’’ των διαστημοπλοίων, στο αμέσως πιο κάτω επίπεδο είναι οι χώροι συνεδρίων, τελετουργιών, διασκεδάσεως και ομαδικών εκδηλώσεων γενικά, ενώ όλα τα πιο κάτω επίπεδα (που είναι πολλά) περιέχουν τις κατοικίες. Κάθε επίπεδο απέχει από το προηγούμενο μερικές εκατοντάδες μέτρα, ώστε τα σπίτια να έχουν τον ‘‘ουρανό’’ τους και το ‘‘έδαφος’’ τους, με την χλωρίδα του κλπ, ευρίσκονται δε σε μεγάλα οικόπεδα το καθένα που περιλαμβάνουν τον κήπο τους, την πισίνα τους, κλπ, σαν να βρίσκονται στο ύπαιθρο και όχι μέσα σε πόλη.

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Στην ερώτηση για το πώς θα γίνει η μεταμόρφωση στην Κοίλη Γη η απάντηση είναι η εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αφού εγκατασταθούμε εκεί, θα μας γίνει μια ευρύτερη ενημέρωση για το πώς εδώ και 13.000  χρόνια, ενώ ήμασταν πλήρως ανεπτυγμένα άτομα, οι ‘‘κακοί’’ της ελίτ της Ατλαντίδος απενεργοποίησαν με γενετικά πειράματα τους 10 από τους 12 έλικές του DNA μας για να μας έχουνε υπανάπτυχτους δούλους, και πώς στη συνέχεια (αμέσως μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος), οι Ανουνάκοι (‘‘κακοί’’ τεταρτοδιάστατοι εξωγήινοι με υψηλή τεχνολογία από τον πλανήτη Ιμπίρου, σύμβουλοι της ελίτ), που εγκαταστάθηκαν στην Γη, πήραν την σκυτάλη από την ελίτ και συνέχισαν αυτή τη δουλειά. Αυτοί μας κρατούσαν για 13000 χρόνια στο  σκοτάδι, διαστρεβλώνοντας κείμενα θρησκειών και παραδώσεις που φωτεινές οντότητες είχαν διδάξει κατά καιρούς, επιδιώκοντας έτσι να ξεχάσουμε την αστρική μας προέλευση και να πιστεύουμε ότι καταγόμαστε από τους πιθήκους, κλπ, ενώ κάθε φορά που αρχίζαμε να θυμόμαστε τις ρίζες μας, κατέστρεφαν τον πλανήτη με φωτιές, κατακλυσμούς κλπ, ώστε οι λίγοι άνθρωποι που επιζούσαν να ξαναρχίζουν την εξέλιξη τους σαν πρωτόγονοι από την αρχή. Επίσης μας έκαναν να τους φοβόμαστε και να τους λατρεύουμε σαν θεούς, ενώ ο φόβος μας και η λατρεία τους έδινε ενέργεια που αύξανε την δύναμη τους. Ακόμη θα μας διδάξουν πως τώρα που ήρθε πλέον η ώρα, βάσει του Θεϊκού σχεδίου, μετά τα τόσα καρμικά δεινά που υπομείναμε όλα αυτά τα χρόνια, θα ξαναγίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα πεμπτοδιάστατα άτομα, οπότε θα γίνει και η επανασύνδεση αυτών των ελίκων που παρέμειναν στο ‘‘αστρικό μας σώμα’’ (δείτε την σελίδα ΙΙ.2.D).

Στη συνέχεια θα μπούμε στους θαλάμους αυτούς, που θυμίζουν θαλάμους αποσυμπίεσης των δυτών, ξαπλωμένοι αναπαυτικά και σε κατάσταση χειμερίας νάρκης, διατηρώντας όμως τις αισθήσεις μας, όπου μας πλημυρίζει ένα δια-διαστασιακό φως από zero point energy που ανεβάζει τις δονήσεις μας και την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι αλλαγές στο σώμα μας. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν: Την επανασύνδεση των 10 ελίκων που είπαμε. Την δημιουργία των 13 τσάκρα μας (αντί των 7 που έχουμε σήμερα) και 200 άλλων δευτερευόντων. Τις αλλαγές στο σώμα μας ώστε να σταματήσουν οι επιγεννητικές αλλοιώσεις και να πάψουμε να γερνάμε και να πάμε πλέον στην ηλικία την οποία θέλουμε. Συνήθως οι εξωγήινοι έχουν την εμφάνιση των 20 έως 30 ετών, ενώ μπορεί να έχουν 1000  ή 3000 και πλέον γήινα χρόνια στην πλάτη τους. Θα αποκατασταθούν τα όργανά μας και οι λειτουργίες μας που έχουν πρόβλημα, ακόμη δε θα επανακτήσουμε μέλη που τυχόν μας λείπουν, το χέρι μας, το πόδι μας, κτλ. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε το σώμα που θέλουμε δηλαδή το ύψος μας, το βάρος μας και την εμφάνισή μας γενικότερα. Ακόμη θα γίνουμε εύρωστοι, ενώ θα εξαλειφτεί και πλην της σωματικής και κάθε τυχόν πνευματική, ή ψυχική μας ασθένεια, ή κακή μας συνήθεια, ή εξάρτηση, ή ‘‘κουσούρι’’, κλπ, ώστε να αγγίζουμε την τελειότητα.

Και συνεχίζω με την δεύτερη μέρα στους θαλάμους μεταμόρφωσης η οποία αναφέρεται στις ψυχικές και πνευματικές αλλαγές που θα υποστούμε. Αυτό θα γίνει και με την βοήθεια των ψυχών-πνευμάτων από την 9η διάσταση που είναι οι επουράνιοι σύμβουλοι μας. Οι σύμβουλοι μας που και τώρα στη ζωή μας αυτή μας προστατεύουν και καθοδηγούν το υποσυνείδητο μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, ή και που ορισμένοι έχουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε μαζί τους και να παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.

Εκεί λοιπόν θα μεταβληθούμε, με τις πνευματικές ενέργειες που μας περιλούζουν, από περιορισμένης συνειδητότητος άτομα που είμαστε τώρα, σε άτομα πλήρους συνειδητότητος πλημυρισμένα από ανιδιοτελή αγάπη προς όλον τον κόσμο, αλλά και από σεβασμό προς όλα τα όντα και το περιβάλλον γενικότερα. Θα αποβάλουμε όλες μας τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά μας συναισθήματα, ενώ θα απέχουμε και από κάθε αρνητική πράξη. Θα γίνουμε ξαφνικά άνθρωποι γεμάτοι καλοσύνη, σεβασμό για τους άλλους, κατανόηση, κλπ, πρόθυμοι να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη, ενώ θα είμαστε πλημμυρισμένοι από χαρά, αισιοδοξία και ικανοποίηση. Ακόμη κάτι άλλο, θα πέσει το πέπλο το οποίο σκέπαζε τη μνήμη μας για τις προηγούμενες ζωές μας, και όλες οι προηγούμενες ζωές μας, ακόμα δε και οι ζωές που ζούσαμε στην 9η διάσταση ως ψυχές μετά τον θάνατο και πριν την επόμενη ενσάρκωση μας, θα μας αποκαλυφθούν και θα αποκτήσουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είχαμε προηγουμένως, γνωρίζοντας πλέον ποιοι πραγματικά είμαστε, ποια η πλανητική μας οικογένεια και προέλευση και ποια η περαιτέρω τωρινή αποστολή μας.

Επίσης θα μάθουμε και πολλά άλλα πράγματα, όπως ότι οι ψυχές άσχετα αν έχουν ενσαρκωθεί στην τρίτη, την τέταρτη, ή την πέμπτη κλπ διάσταση, όταν πεθαίνουν πηγαίνουν όλες στην ένατη διάσταση, μέχρι την επόμενη ενσάρκωση τους. Εκεί ευρίσκονται και οι ‘‘Αναληφθέντες Δάσκαλοι’’, οι οποίοι όμως έχοντας φτάσει στην τελειότητα δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκώνονται, παρά μόνον αν χρειάζεται να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Επίσης ότι στις τρεις ανώτερες διαστάσεις δεκάτη, ενδέκατη και δωδέκατη βρίσκονται οι βαθμίδες της Θεϊκής Ουράνιας Ιεραρχίας, ενώ ο Θεός – Πρώτος Δημιουργός (που ευρίσκεται πάνω από αυτές), έχει δημιουργήσει το σύμπαν που ζούμε εμείς, καθώς και όλα τα άλλα παράλληλα σύμπαντα που συνυπάρχουν. Όλα αυτά τα σύμπαντα (που δεν δημιουργήθηκαν από το “big bang” όπως εσφαλμένως πιστεύουν σήμερα οι επιστήμονες), αποτελούν την έκτη από αρχής του χρόνου ‘‘υλική δημιουργία’’, η οποία όπως και οι πέντε προηγούμενες, γίνονται για την συλλογή εμπειριών, και όταν συμπληρώσουν τους στόχους τους διαλύονται. Σημειωτέον ότι ο στόχος της παρούσης έκτης υλικής δημιουργίας είναι το ‘‘αρμονικό παντέρημα’’ του φωτός και του σκότους, δεδομένου ότι και τα όντα του σκότους (όπως π.χ. οι ‘‘κακοί’’ εξωγήινοι), δεν παύουν να είναι αιώνιες ψυχές που πλάστηκαν από τον Θεό και που φέρουν μέσα τους την Θεϊκή σπίθα, η δε Γη μας παίζει και αυτή έναν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του στόχου αυτού. Εδώ κλείνει η δεύτερη μέρα.

Επίσης θα μάθουμε και πολλά άλλα πράγματα, όπως ότι οι ψυχές άσχετα αν έχουν ενσαρκωθεί στην τρίτη, την τέταρτη, ή την πέμπτη κλπ διάσταση, όταν πεθαίνουν πηγαίνουν όλες στην ένατη διάσταση, μέχρι την επόμενη ενσάρκωση τους. Εκεί ευρίσκονται και οι ‘‘Αναληφθέντες Δάσκαλοι’’, οι οποίοι όμως έχοντας φτάσει στην τελειότητα δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκώνονται, παρά μόνον αν χρειάζεται να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Επίσης ότι στις τρεις ανώτερες διαστάσεις δεκάτη, ενδέκατη και δωδέκατη βρίσκονται οι βαθμίδες της Θεϊκής Ουράνιας Ιεραρχίας, ενώ ο Θεός – Πρώτος Δημιουργός (που ευρίσκεται πάνω από αυτές), έχει δημιουργήσει το σύμπαν που ζούμε εμείς, καθώς και όλα τα άλλα παράλληλα σύμπαντα που συνυπάρχουν. Όλα αυτά τα σύμπαντα (που δεν δημιουργήθηκαν από το “big bang” όπως εσφαλμένως πιστεύουν σήμερα οι επιστήμονες), αποτελούν την έκτη από αρχής του χρόνου ‘‘υλική δημιουργία’’, η οποία όπως και οι πέντε προηγούμενες, γίνονται για την συλλογή εμπειριών, και όταν συμπληρώσουν τους στόχους τους διαλύονται. Σημειωτέον ότι ο στόχος της παρούσης έκτης υλικής δημιουργίας είναι το ‘‘αρμονικό παντέρημα’’ του φωτός και του σκότους, δεδομένου ότι και τα όντα του σκότους (όπως π.χ. οι ‘‘κακοί’’ εξωγήινοι), δεν παύουν να είναι αιώνιες ψυχές που πλάστηκαν από τον Θεό και που φέρουν μέσα τους την Θεϊκή σπίθα, η δε Γη μας παίζει και αυτή έναν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του στόχου αυτού. Εδώ κλείνει η δεύτερη μέρα.

Η τρίτη μέρα είναι η μέρα που συνδυάζει τις δύο προηγούμενες και μας αποκαλύπτονται όλες οι καινούργιες δυνάμεις τις οποίες πλέον έχουμε, οι οποίες είναι πάρα πολύ ισχυρές και οι οποίες πρέπει να τιθασευτούν, διότι βγαίνοντας από τον θάλαμο μπορεί να γίνουμε άθελα μας επικίνδυνοι με τις δυνάμεις αυτές. Για αυτό οι σύμβουλοι μας, και οι μεν (εξωγήινοι) και οι δε (πνεύματα-ψυχές), μας κατευθύνουν πώς να τις χειραγωγούμε και να τις διαχειριζόμαστε. Ακόμη αισθανόμαστε ότι ακούμε και βλέπουμε σωρεία από πρωτόγνωρα πράγματα που φορτώνουν και τις πέντε αισθήσεις μας. Όσον αφορά στα μωρά και τα μικρά παιδιά μετά την μετάβαση θα βρεθούν στην ηλικία της αρχής της εφηβείας, ή όποια άλλη επιλέξουν τα ίδια ως ανεπτυγμένες πλέον ψυχές.

Σημειωτέον ότι ακόμη και οι εγκληματίες, οι φυλακισμένοι, οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι ψυχικά ασθενείς, κλπ, όλοι θα έχουν επίσης την δυνατότητα της μετάβασης στην πέμπτη διάσταση, ώστε να γίνουν πλήρως συνειδητά όντα γεμάτα αγάπη. Εξ’ άλλου ας μην ξεχνάμε ότι και αυτοί που εμφανίζονται σήμερα ως οι ‘‘κακοί’’, δεν παύουν να είναι αιώνιες ψυχές που φέρουν μέσα τους την Θεϊκή σπίθα, ενώ επέλεξαν σε αυτή τους την ενσάρκωση να παίξουν τον ρόλο του κακού για να πάρουν τις εμπειρίες που τους χρειαζόντουσαν, ενώ σαν ψυχή κανείς μας δεν είναι καλύτερος από κάποιο άλλο. Ακόμη ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας ανεξαιρέτως, σε κάποια ή κάποιες παλαιότερες ενσαρκώσεις μας υπήρξαμε ιδιαίτερα κακοί. Βάσει των ανωτέρω ακόμη και οι κυριότεροι εκπρόσωποι των σκοτεινών δυνάμεων, με πλήθος εγκλημάτων (άμεσα ή έμμεσα) κατά της ανθρωπότητες στην πλάτη τους, (πολλά των οποίων δεν έχουν δει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας), αφού υποστούν μια (σύντομης διάρκειας) καταδίκη και τιμωρία, θα μπορούν εφ όσον το θελήσουν, να περάσουν και αυτοί στην 5η διάσταση (μετανοώντας την τελευταία στιγμή όπως έκανε και ο ένας από τους δύο ληστές στον σταυρό). Τέλος τα κατοικίδια θα επιστρέψουν σε μας αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, και τότε θα έχουμε και την δυνατότητα να επικοινωνούμε πλήρως μαζί τους.

Βγαίνοντας στο τέλος της τρίτης ημέρας από τους θαλάμους αυτούς, το πρώτο που θα αισθανθούμε είναι μια πληθώρα αισθήσεων κάθε είδους να μας βομβαρδίζουν σαν όλος ο κόσμος να είναι μέσα μας και εμείς να είμαστε όλος ο κόσμος, πράγμα το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Πράγματι στην 5η διάσταση βιώνουμε μια ενότητα με όλο το περιβάλλον μας, ανθρώπους, ζώα, φυτά,  σαν να είμαστε ένα με αυτά. Τότε οι σύμβουλοι μας μας μαθαίνουν πώς να κλείνουμε τους διάφορους διακόπτες, και να κανονίζουμε τις εντάσεις, ώστε να επικεντρωνόμαστε μόνον εκεί όπου μας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε και να πάρουμε πληροφορίες. Επίσης αισθανόμαστε όλους τους ανθρώπους σαν αδέλφια μας, που τους αγαπάμε και τους συμπαραστεκόμαστε σε κάθε περίσταση, όπως θα κάναμε και για τον ίδιο τον εαυτό μας.

Στην συνέχεια μας εκπαιδεύουν (με την βοήθεια και των ολογραφικών παραθύρων εκπαίδευσης που δημιουργούν τα ολογραφικά θέατρα), στο πως να χρησιμοποιούμε την τηλεπαθητική μας ικανότητα, με την οποία ακόμη μπορούμε να διαβάζουμε τις σκέψεις των άλλων, συνεπώς στην  5η διάσταση δεν μπορούν να υπάρχουν μυστικά μεταξύ των ανθρώπων. Κατόπιν μας εκπαιδεύουν στην ‘‘τηλεκίνηση’’, να μπορούμε δηλαδή με την σκέψη μας να μετακινούμε διάφορα αντικείμενα, να χειριζόμαστε συσκευές, να κάνουμε δουλείες, κλπ. Μετά μας εκπαιδεύουν στην υπερνίκηση της βαρύτητας, ώστε να μπορούμε να πετάμε ή να αιωρούμαστε στον αέρα, πράγμα που επιτρέπει όταν προχωρούμε στην φύση, τα βήματα μας να κινούνται λίγα χιλιοστά πάνω από την βλάστηση προστατεύοντας την. Κατόπιν μας εκπαιδεύουν στην ‘‘τηλεμεταφορά’’ μας, να μπορούμε δηλαδή να διακτινιζόμαστε με το υλικό μας σώμα σε διάφορα μέρη κοντινά ή μάκρυνα και να επιστρέφουμε.

Το σημαντικότερο όλων είναι όμως ότι μας εκπαιδεύουν στο πώς να υλοποιούμε πράγματα. Όταν σκεφτόμαστε κάτι και όταν συγχρόνως το αισθανόμαστε, τότε αυτό αυτόματα υλοποιείται. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουμε να σκεφτόμαστε πράγματα χωρίς να τα αισθανόμαστε εάν δεν θέλουμε να υλοποιηθούν. Αυτή η εκπαίδευση συνεχίζεται επίσης και ομαδικά όπου μέσα σε μια ομάδα, υλοποιούμε διάφορα πράγματα που μας ζητούν και τα στέλνουμε στους άλλους, ή ζητάμε από τους άλλους να υλοποιήσουν πράγματα και να μας τα στείλουν. Βεβαία με τους εξομοιωτές, όταν τους έχουμε πρόχειρους κοντά μας, η υλοποίηση αυτή μπορεί να γίνει ευκολότερα και χωρίς προσπάθεια από μέρους μας.

Όταν τελειώσει και η εκπαίδευσή μας αυτή, τότε ερχόμαστε σε επαφή με πάρα πολλούς εξωγήινους από διάφορους πλανήτες αλλά και από άλλους γαλαξίες που έχουν έρθει στην Κοίλη Γη για να μας γνωρίσουν πλέον ως πεμπτοδιάστατους. Αυτοί θα μας διδάσκουν την κουλτούρα τους και τις διάφορες ιεροτελεστίες που κάνουν για να κρατούν ψηλά τόσο τις δονήσεις τους όσο και τις δονήσεις των πλανητών τους, γνώσεις που θα μας είναι χρήσιμες στο μέλλον για την επίτευξη τέτοιων σκοπών. Εμείς θα τους διδάσκουμε, (και θα ακούνε με πολύ ενδιαφέρον τις διαλέξεις που θα δίνουμε ο κάθε ένας μας χωριστά σε πολυπληθές ακροατήριο), για τις εμπειρίες που είχαμε όταν ήμασταν στο σκότος, δηλαδή στην 3η διάσταση, και πως κατορθώσαμε και περάσαμε στο φώς (στην 5η διάσταση), με το ίδιο το υλικό μας σώμα εν ζωή.

Αυτή η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μπορεί να διαρκέσει και για έναν ολόκληρο χρόνο. Σημειωτέον ότι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πλανητών στους γαλαξίες, όλοι οι κάτοικοι πέθαιναν πριν από την μετάβαση και μετενσαρκώνονταν πολύ αργότερα με τα νέα πεμτοδιάστατα σώματα τους στους πλανήτες τους, που είχαν εν τω μεταξύ γίνει και αυτοί πεμτοδιάστατοι από τριτοδιάστατοι που ήσαν. Γι’ αυτό και το γεγονός αυτό που γίνεται σήμερα στην Γη θεωρείται μοναδικό και πολύ σημαντικό για όλους Ακόμη θέλω να επαναλάβω ότι όλοι μας ανεξαιρέτως στην πέμπτη διάσταση θα είμαστε όντα γεμάτα από ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, γεμάτα ζωτικότητα και ευδαιμονία, με απόλυτα υγιή σώματα, χωρίς πόνους ή ενοχλήσεις, τόσο ελαφρά που σχεδόν δεν θα τα αισθανόμαστε, που θα παραμένουν άφθαρτα στο πέρασμα του χρόνου, ενώ θα μπορούμε και όποτε θέλουμε να αλλάζουμε την μορφή τους, Γενικότερα θα υπάρχει μεγάλη ευχέρεια επιλογών και καταστάσεων που θα μπορούμε να βιώνουμε, ακόμη εγκαταλείποντας προσωρινά το σώμα μας για να μεταβούμε σε ανώτερες άυλες διαστάσεις (την 6η ή την 7η), ή να ταξιδεύουμε μπρος και πίσω στον μη γραμμικά πεμτοδιάστατο χρόνο, ή να επισκεπτόμαστε ‘‘παράλληλα σύμπαντα’’, κλπ.
Επίσης οι κάτοικοι της Κοίλης Γης θα μας ξεναγήσουν στη χώρα τους και θα μας διδάξουν την τεχνολογία τους, που είναι από τις υψηλότερες στον γαλαξία μας, ενώ στην πόλη τους Καθάρια (που βρίσκεται στην θέση που εκτείνεται κάτω από το Αιγαίο, από την Εύβοια  μέχρι την Χίο), υπάρχει μια πελώρια μοναδική στον γαλαξία κρυσταλλική βιβλιοθήκη, που λειτουργεί με ολογραφικές απεικονίσεις γνώσεων και γεγονότων ολοκλήρου του γαλαξία μας, την οποία επισκέπτονται και την συμβουλεύονται από όλους τους πλανήτες του γαλαξία μας και όχι μόνο. Από αυτήν είχε πάρει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες και η περίφημη βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, που αργότερα την έκαψαν οι Ανουνάκοι για να κρατήσουν τον κόσμο στο σκοτάδι. Ακόμη θα μας προτείνουν αν θέλουμε να μείνουμε μόνιμα στις κατοικίες που έχουν φτιάξει για εμάς στις κρυστάλλινες πόλεις τους, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της Κοίλης Γης, όπου όλα υπάρχουν και λειτουργούν τέλεια εδώ και αιώνες, χωρίς να απαιτείται να τα κατασκευάσουμε εμείς.

Σε ερώτηση πού έκανα στους εξωγήινους γιατί να χρειάζεται όλη αυτή η προετοιμασία με τις τέσσερεις αρχικές φάσεις και με την εφαρμογή της συνθήκης NESARA κλπ, πριν από την άφιξή τους, αφού η άφιξη τους με τα εφόδια που θα μας έδιναν θα μπορούσε από μόνη της να λύσει μια και καλή όλα τα καυτά μας προβλήματα, η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: «Θα έπρεπε οι κάτοικοι της Γης να δείξουν προηγουμένως οι ίδιοι ότι θέλουν (συμπαντικός νόμος της ελεύθερης βούλησης), και είναι αποφασισμένοι και ικανοί να προχωρήσουν πλέων στις αλλαγές αυτές, απαρνούμενοι την παλαιά τους κατάσταση, ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν πραγματικά να πάρουν την βοήθεια που θα ακολουθήσει. Βεβαίως επειδή υπάρχει σαφής Θεϊκή εντολή για την μετάβαση αυτή της Γης το 2012 στην πέμπτη διάσταση, βάσει της οποίας κινητοποιήθηκε τόσο η Ουράνια Ιεραρχία όσο και οι πενήντα αστερισμοί του γαλαξία που ήρθαμε γι’ αυτό τον σκοπό, υπάρχει πάντα και το σενάριο εκτάκτου ανάγκης για κάθε περίπτωση».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όλα αυτά θα γίνουν το 2012 ή θα γίνουν σταδιακά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλα αυτά θα γίνουν τις ημέρες που θα μεταφερθούμε στην Κοίλη Γη, (τουλάχιστον για όσους θελήσουν να μεταφερθούν, που θα είναι και η μεγίστη πλειοψηφία), η οποία μεταφορά υπολογίζω ότι θα γίνει το 2012. Οπωσδήποτε όμως θα έχει συντελεστεί πριν μπούμε στο Δεκέμβριο του 2012 που είναι η κρίσιμη ημερομηνία που η Γη γίνεται πεμπτοδιάστατη. Ακόμη εκτιμώ ότι το αργότερο στους πρώτους μήνες του 2011, ορισμένες κυβερνήσεις (με πρώτη κατά πάσα πιθανότητα την των ΗΠΑ), θα ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξη των εξωγήινων. Αυτό θα γίνει και υπό την πίεση και της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης προς την Άνοιξη του 2011, ως μόνης σανίδας σωτηρίας.

Ήδη η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ η Bank of America έχει (προς το παρών ανεπίσημα), χρεοκοπήσει και υπάρχει φόβος ότι θα αρχίσει να κλείνει τα υποκαταστήματα της, υπό το βάρος 47 δισεκατομμυρίων $ επισφαλών στεγαστικών δανείων που η κεντρική τράπεζα (FED) της ζήτησε να καλύψει και αυτή αδυνατεί, (με ενδεχόμενα προβλήματα για την τύχη των καταθέσεων των πελατών), ενώ άλλες 100 περίπου μικρές τράπεζες έχουν κλείσει μέσα στο έτος και πολλές άλλες ακολουθούν, οπότε θα αρχίσει να κυλάει και η χιονοστιβάδα του ντόμινο των εξελίξεων. Έτσι μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες του 2011 που θα ακολουθήσουν τις ανακοινώσεις, θα μπορεί να γίνει και η προσγείωση των διαστημόπλοιων τους, εάν βέβαια ισχύσει το κανονικό σενάριο που προανέφερα, και δεν πάμε στο σενάριο εκτάκτου ανάγκης, οπότε οι αναμενόμενες ανακοινώσεις μπορεί κάπως να καθυστερήσουν και να γίνουν κατ’ ευθείαν από τους εξωγήινους. Σημειωτέον πάντως ότι και ολόκληρος ο πλανήτης, τα κράτη, οι φορείς και οι κάτοικοι του είναι  υπερχρεωμένοι με παράνομα δάνεια - φούσκες που δημιούργησαν οι δανειστές – σκοτεινές δυνάμεις και είναι έτοιμα να ‘‘σκάσουν’’ όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι στοιχεία:

Ξεκινώντας από το γράφημα του χρέους της ομάδας των G7, το ακαθάριστο δημόσιο χρέος στην Ιαπωνία είναι στο 227% του ΑΕΠ, στην Ιταλία στο 120%, στις ΗΠΑ στο 93%, στη Γαλλία στο 84% του ΑΕΠ και στη Βρετανία στο 78%, (για την Ελλάδα στο τέλος του 2011 το χρέος θα είναι 362 δις ευρώ ήτοι το 156% του ΑΕΠ). Πολλές όμως χώρες έχουν και κρυφές υποχρεώσεις που δεν εμφανίζονται στα επίσημα στατιστικά τους στοιχεία. Έτσι η Βρετανία έχει υποχρεώσεις στα συνταξιοδοτικά της ταμεία που αντιστοιχούν στο 78% του ΑΕΠ της, με το αντίστοιχο ποσοστό για τις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεώσεων στον κλάδο υγείας να φτάνει στο 700% του ΑΕΠ. Συνολικά υπολογίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν ένα έλλειμμα στα κρατικά ταμεία της τάξης των 100 τρις δολαρίων. Σύμφωνα με στοιχεία του OECD οι αντίστοιχες κρατικές υποχρεώσεις της Γαλλίας αντιστοιχούν στο 330% του ΑΕΠ, της Γερμανίας στο 190%, της Ιαπωνίας στο 150% και της Ιταλίας στο 130%. Υπάρχουν, όμως, και οι χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις που προέκυψαν από την εγγύηση του κράτους για τα χρέη τραπεζών και εδώ τα στατιστικά στοιχεία είναι ακόμη πιο δύσκολο να αποκαλύψουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος, η οποία στη Βρετανία φαίνεται να αφορά στο 50% του ΑΕΠ της. Κάτι αντίστοιχο ισχύει επίσης και για τις αναδυόμενες οικονομίες του πλανήτη (Κίνα. Ινδία, κλπ). (δείτε όλα τα ανωτέρω στο sitehttp://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-11-12-00-20-05-2010111230261/).

Ακόμη προς υποστήριξη του γεγονότος των επερχομένων αλλαγών, παραθέτω από μία παράγραφο των δύο πιο πρόσφατων από τα πολλά μηνύματα (δείτε τα πλήρη κείμενα στην Αγγλική σελίδα II.1.D1 του site μου που θα μεταφράσω προσεχώς), που λαμβάνουν τακτικά από τους εξωγήινους (Σίριους) ο Dr. Sheldan Nidle το πρώτο μήνυμα (δείτε το site του: www.paoweb.com), και ο Michael Quisey το δεύτερο (δείτε το site του www.treeofthegoldenlight.com).

Πρώτο (30.11.10): Αυτή τη στιγμή ένα βαρύ πέπλο έχει κατέβει πάνω από τις σκοτεινές δυνάμεις. Ξαφνικά, αυτά τα αυτάρεσκα και ανώτερα όντα έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η μακρά βασιλεία τους πάνω σας φτάνει στο τέλος της. Οι Γήινοι Σύμμαχοι μας, από την άλλη πλευρά, αισθάνονται ότι η νίκη που με κόπο επιδιώκουν πραγματικά πλησιάζει. Είμαστε ενθουσιασμένοι προσβλέποντας σε μια ολόκληρη σειρά από εκπληκτικές αλλαγές στον τρόπο που ο κόσμος σας θα λειτουργεί. Το πρώτο θέμα του προγράμματος είναι, φυσικά, οι παραδόσεις των προϊόντων και συσκευών που θα δημιουργήσουν την ευημερία, ενώ θα ακολουθήσουν γρήγορα και οι αλλαγές των κυβερνήσεων, με βασικό καταλύτη τις μείζονες αλλαγές στην κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Γι 'αυτό αναμένουμε από εσάς να δέχεστε με ικανοποίηση τις εκπληκτικές ειδήσεις που σύντομα θα λαμβάνετε. Οι ομάδες των συνδέσμων μας εργάζονται δίπλα μας σε αυτές τις συναρπαστικές δραστηριότητες που πρόκειται να συντελεστούν, και δεν μπορούμε παρά να δώσουμε μεγάλη έμφαση, (για όσους από εσάς είστε πλέον έτοιμοι), στην ανάγκη να παρέχετε την συνδρομή σας σε αυτούς τους ‘‘εορτασμούς’’, και να αναλάβετε τον ζωτικό ρόλο σας σε αυτό το κοσμικό γεγονός που διαδραματίζεται…….

Δεύτερο (1.12.10): Τώρα περισσότερο από ποτέ ζητούμε την εστίασή σας στο μέλλον, το οποίο θα λύσει όλα τα προβλήματά σας. Εάν μπορείτε, δείτε πέρα από τις πρώτες επιπτώσεις που οι αλλαγές θα φέρουν, και να ξέρετε ότι όλα θα αλλάξουν για την βελτίωση της ανθρωπότητας. Αυτός ο μήνας θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά τα σημάδια της αλλαγής θα συνοδεύονται από ισχυρές ενδείξεις για την εξύψωση της ανθρωπότητας που θα προκύψει. Οι Γήινοι Σύμμαχοι μας βρίσκουν πλέον τις ευκαιρίες να εκφράσουν τις απόψεις τους, και να κατευθύνουν την  προσοχή σας σε αυτό που πραγματικά απαιτείται για να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο. Όπως έχετε παρατηρήσει, αυτά που εσκεμμένα σας απέκρυπταν στο παρελθόν, βγαίνουν τώρα στην φόρα. Τέτοιες αποκαλύψεις θα φανερώσουν ποιος ήταν πίσω από πολλές εγκληματικές πράξεις που έχουν προκαλέσει αντιπαραθέσεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις οδήγησαν και σε πόλεμο. Το να το αρνηθούν δεν θα μεταβάλει τα πραγματικά περιστατικά, και οι σκοτεινές δυνάμεις θα πέσουν στην παγίδα των πράξεων τους. Για πρώτη φορά, θα δείτε τους εκπροσώπους σας, όπως πραγματικά είναι, και πώς σας έχουν εσκεμμένα ξεγελάσει και παραπλανήσει σε τόσα πολλά θέματα. Η διαφθορά και οι εγκληματικές ενέργειες είναι ενδημικές, και περιλαμβάνει επίσης και τις μεγάλες εταιρείες……

Επίσης θέλω να προσθέσω ότι οι αλλαγές στην εξωτερική επιφάνεια της Γης που προανέφερα, (με ηπείρους να αναδύονται, χλωρίδες και πανίδες να αλλάζουν, κλπ), ενώ κανονικά θα απαιτούσαν πολλά χρόνια ακόμη και αιώνες, τώρα θα ολοκληρωθούν κατά τρόπο θα λέγαμε μαγικό ώστε η Γή να γίνει σύντομα πεμπτοδιάστατη παίρνοντας την μορφή που είχε πριν από 13.000 χρόνια. Ακόμη τα σενάρια καταστροφολογίας ότι θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι, ότι η Γη θα σταματήσει για λίγο την περιστροφή της και θα έχουμε για 3 μέρες σκοτάδι, ότι θα εμφανιστούν παλιρροϊκά κύματα ύψους χιλιομέτρων κλπ, (που παλαιότερε είχαν κάποια βάση), τώρα με τις ενέργειες των εξωγήινων δεν θα συμβούν, οι δε αναστατώνεις σε σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι κλπ που οπωσδήποτε θα προκύψουν δεν θα μας επηρεάσουν διότι (κατά μεγίστη πλειοψηφία) θα είμαστε ήδη ασφαλείς στην Κοίλη Γη.

Ακόμη οι πρόσφατες αποκαλύψεις της Wikileaks στο διαδίκτυο και τον τύπο για τα απόρρητα έγγραφα κλπ, είναι ένα έναυσμα για να ενθαρρύνει και όσους άλλους έχουν κάτι να αποκαλύψουν να μην διστάσουν να το δημοσιοποιήσουν, ώστε να ξεκινήσει το ντόμινο των αποκαλύψεων για την παρουσία των εξωγήινων, για τις κρυμμένες τεχνολογίες, για τα εγκλήματα των κυβερνήσεων και των τραπεζών κλπ, που με ανυπομονησία περιμένουμε. Ήδη ανάμεσα στα απόρρητα έγγραφα που δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη της Wikileaks, είναι και τα αναφερόμενα στα UFO και τους εξωγήινους (μαρτυρίες πιλότων, αστροναυτών, κλπ) που περιμένουν και αυτά την σειρά τους να αποκαλυφθούν.

Τέλος για να δείξω ότι τα πράγματα εξελίσσονται ολοένα και πιο φανερά, παραθέτω το πολύ χαρακτηριστικό συμβάν που μου διηγήθηκε πρόσφατα η φίλη μου Τίνα από την Καλιφόρνια, που με επισπεύτηκε στην Πολιτεία στις 5.12.10, η οποία είδε ένα βράδυ (25.09.10) στον αυτοκινητόδρομο Ventura County που πηγαίνει προς το Χόλυγουντ, ενώ οδηγούσε με τον άνδρα της, ένα πελώριο φωτεινό UFO κυκλικού σχήματος να στέκεται ακίνητο για αρκετή ώρα και από μια ανοιχτή πόρτα του μια ισχυρή δέσμη φωτός να φωτίζει το έδαφος, ενώ όλα τα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο είχαν σταματήσει και το φωτογράφιζαν με τα κινητά τους. Την επομένη η αντίστοιχη ιστοσελίδα για θεάσεις UFO είχε μαρτυρίες και φωτογραφίες του UFO, ενώ κανένα μέσο ενημέρωσης, έντυπο ή TV, δεν ανέφερε το παραμικρό, και λίγες ημέρες αργότερα όλες αυτές οι φωτογραφίες και μαρτυρίες είχαν εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα, ενώ παρέμεναν οι παλαιότερες (πολύ χαμηλού ενδιαφέροντος) μαρτυρίες, πράγμα που επιβεβαιώνει και το πώς αντιμετωπίζουν οι αρχές παρόμοια περιστατικά. Μου υποσχέθηκε ότι όταν επιστρέψει εις ΗΠΑ θα προσπαθήσει να βρει από φίλους της τις σχετικές φωτογραφίες και θα μου στείλει.

Βάσει προσφάτων πληροφοριών που πήρα (9.12.10) θεωρώ σκόπιμο να προσθέσω και τα εξής: Υπάρχει η ομάδα των κρατών “BRIC” που σημαίνει Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα, οι οποίες πιέζουν (κυρίως τις ΗΠΑ) για την άμεση αλλαγή του οικονομικού και τραπεζικού συστήματος, (που καθορίζει η συνθήκη NESARA) προτού να επέλθει η οικονομική κατάρρευση, ώστε αυτή να αποφευχθεί. Βεβαίως όταν μιλάμε για την Κίνα αναφερόμαστε στην ‘‘υπόγεια κυβέρνηση’’ της που ελέγχει τις πράξεις της σημερινής κομουνιστικής, όπως έλεγχε και παλαιότερα τις πράξεις των αυτοκρατόρων, και τους άλλαζε όταν αυτοί έβλαπταν την χώρα. Στην Ινδία πάλι υπάρχει υπόγεια βάση της Γαλακτικής Ομοσπονδίας που συνεργάζεται με την κυβέρνηση και την επηρεάζει, ενώ η Ρωσία που ήταν παλαιά υπέρ της απόκρυψης, τώρα έχει σιγά-σιγά πάψει να είναι.

Ακόμη για το πώς θα γίνει η αλλαγή στις ΗΠΑ, οι πρόσφατες πληροφορίες λένε ότι αυτή θα ξεκινήσει με απόλυτη μυστικότητα, και το πρώτο που θα πληροφορηθεί ο κόσμος είναι η δήλωση του Ομπάμα ότι παραιτείται αυτός, η κυβέρνηση, το κογκρέσο, το ανώτατο δικαστήριο, κλπ, με άμεση αντικατάσταση τους από μεταβατική προσωπικοτήτων, που επί δύο εβδομάδες θα ενημερώνουν συνεχώς τον κόσμο (με ομιλίες κλπ στον τύπο, την TV, και λοιπά μέσα) για τις επερχόμενες αλλαγές και τους λόγους για τους οποίους απαιτούνται. Παράλληλα και εντός τεσσάρων μηνών  θα ολοκληρωθεί και η αλλαγή του οικονομικού και τραπεζικού συστήματος, ενώ σε ακόμη τέσσερεις μήνες θα γίνει και η προσγείωση των διαστημοπλοίων των εξωγήινων, όπως αναλυτικότερα προανέφερα.

Τέλος στην ερώτηση (που έθεσα και προηγουμένως), ‘‘γιατί αφού πρόκειται να μεταφερθούμε σύντομα στην Κοίλη Γη, χρειάζεται να γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές (για περίοδο που θα διαρκέσει λιγότερο από δύο χρόνια)’’, η συμπληρωματική απάντηση που πήρα είναι ότι ‘‘πρέπει πρώτα ο κόσμος να εξοικειωθεί στην σωστή χρίση του χρήματος και της εξουσίας που προκύπτει από αυτό, να συνηθίσει στην αλληλεγγύη και τον σεβασμό των συνανθρώπων του, κλπ, και να ‘σταθεί στα πόδια του’ προτού επιλέξει με ελεύθερη βούληση, και ως πλήρως αυτεξούσιος και ελεύθερος πολίτης, ότι θέλει να εισέλθει στην πέμπτη διάταση’’. Εξ Άλου, όπως αναφέρω και προηγουμένως, η περίοδος αυτή ήταν να αρχίσει το 2001 με την εφαρμογή της συνθήκης NESARA, αλλά καθυστέρησε για εννέα τουλάχιστον χρόνια με το έγκλημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θέλω να μου πείτε ποια είναι τα σημάδια που τώρα που μιλάμε δείχνουν ότι αυτή η αλλαγή και αυτό το σενάριο που ακούγεται πολύ τραβηγμένο θα γίνει πραγματικότητα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα σημάδια που έχουμε τώρα στον εξωτερικό  κόσμο είναι σημάδια που αναφέρονται κατ αρχήν στη Γη  αλλά και στο ηλιακό μας σύστημα γενικότερα. Οι διάφοροι σεισμοί που γίνονται, τα ηφαίστεια, το γεγονός ότι η στάθμη του πυθμένα της θαλάσσης έχει ανέβει σε πολλά σημεία στον Ατλαντικό, στον Ειρηνικό, κλπ, οι εντεινόμενες κλιματικές αναστατώσεις, καθώς είναι και η πρόσφατη αύξηση της συχνότητας των παλμών της Γης από 7.8 που ήταν προηγουμένως στους 13 (δείτε το site  μου). Ακόμα πιο σημαντικά σημάδια έχουμε εκτός της Γης μας, τα οποία η ΝΑSΑ τα παρακολουθεί με έκπληξη αλλά τα αποκρύπτει για τους λόγους που ξέρουμε. Τέτοια είναι π.χ. η ύπαρξη των πελωρίων μητρικών διαστημοπλοίων που προαναφέραμε, καθώς και ή έξαρση της δραστηριότητας στον ήλιο, (όπου αλλάζει η φύση των εσωτερικών μαγνητικών και βαρυτητικών πεδίων του), και οι αλλαγές στους άλλους πλανήτες. Π.χ. οι εξώτεροι πλανήτες αερίων αντιδρούν παράγοντας μεγάλες νέες κηλίδες, και υπερδραστηριότητα παρατηρείται στους δακτυλίους τους και σε πολλά από τα μεγαλύτερα φεγγάρια τους, καθώς και στο νεφέλωμα Oort, στην ζώνη των αστεροειδών, κλπ. Ακόμη αυξάνεται η δραστηριότητα στην επιφάνεια του Άρη, του Ερμή και της Αφροδίτης.

Επί πλέον είναι οι εκατοντάδες καθαρές φωτογραφίες και βίντεο για διαστημόπλοια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και στο site  μου. Τέτοιο είναι π.χ. το 45-λεπτο βίντεο που παρουσίασε η Walt Disney Television δείτε το στο http://www.personalgrowthcourses.net/video/ufos_disney_alien_encounters_videoενώ απαγορεύθηκε μετά η αναμετάδοση του), καθώς και οι πάνω από 30.000 μαρτυρίες για θεάσεις UFO μόνο για τις ΗΠΑ (καταχωρημένες ανά πολιτεία, μήνα, και είδος διαστημοπλοίου δείτε τες στο www.nuforc.org και στα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Mo6Z_26PqcI&feature=related SaveFrom.net). Επίσης και σε άλλες χώρες συμβαίνει κάτι ανάλογο (με τον μεγαλύτερο αριθμό θεάσεων στις Φιλιππίνες). ενώ και στην Ελλάδα το ‘‘Ελληνικό δίκτυο ειδήσεων & έρευνας εναέριων φαινομένων 1982-2010’’ έχει καταγράψει δεκάδες τέτοιων θεάσεων ανά έτος (δείτε τες στο sitehttp://www.huforc.gr/GREEK%20UFO%20NEWS/greek%20ufo%20news%20index.htm),που ολοένα πυκνώνουν, με πολλές φωτογραφίες και περιγραφές. Στο Ελληνικό site ‘‘ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ’’ (δείτε το στοhttp://www.liako.gr/anexigito/ufo/755---asa--.html ), υπάρχει πλούσια συλλογή από δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με μαρτυρίες επωνύμων (π.χ. αστροναυτών), για διαστημόπλοια (με το σχήμα και τις λεπτομέρειες τους), αλλά και για τους ίδιους τους εξωγήινους, που προτείνω στους δύσπιστους να τα μελετήσουν για να πεισθούν.

Η απόκρυψη αυτή οφείλεται κατά Αμερικανό κυβερνητικό αξιωματούχο, στο ότι η αποκάλυψη της ύπαρξης των εξωγήινων ‘‘αποτελεί δυναμίτιδα στα θεμέλια της ομαλής λειτουργίας της κυβέρνησης’’, γι’ αυτό και αξιωματούχοι εν ενεργεία που προέβησαν (ή αποπειράθηκαν να προβούν) σε αποκαλύψεις περί εξωγήινων ή περί των τεχνολογιών τους, τιμωρήθηκαν παλαιότερα ακόμη και με μακροχρόνια φυλάκιση. Άλλοι πάλι επιστήμονες το πλήρωσαν με την ζωή τους, όταν επιχείρησαν να θέσουν σε εφαρμογή τέτοιες επαναστατικές τεχνολογίες για καθαρή δωρεάν ενέργεια, η προώθηση οχημάτων κλπ, που ορισμένες τις είχαν επινοήσει οι ίδιοι και δοκιμάσει με επιτυχία. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις δολοφονιών, καθώς και άλλες περιπτώσεις όπου σημαντικές μελέτες επιστημόνων (που θεωρήθηκαν ανορθόδοξες), έχουν λογοκριθεί και καταχωνιασθεί καθώς και σημαντικές εφευρέσεις που έχουν κατασχεθεί και απαγορευθεί, (όπου περιλαμβάνονται και θέματα διατροφής, υγείας, καυσίμων, θεάσεως UFO, δείτε το sitehttp://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/supressed_inventions/suppressed_inventions.htm. Ακόμη και τον πρόεδρος J.F.Kennedy τον δολοφόνησαν οι σκοτεινές δυνάμεις όταν επιχείρησε να επιβάλει την ειρήνη, και συγχρόνως να αποκαλύψει και τις κρυφές τεχνολογίες που η ‘‘σκοτεινή κυβέρνηση’’ των ΗΠΑ είχε λάβει από τους εξωγήινους. Πάντως πρόσφατα το Βατικανό έχει αποδεχτεί την ύπαρξη εξωγήινων με σχετική δήλωση του Πάπα, ενώ και η Βραζιλιανή κυβέρνηση σταμάτησε την απόκρυψη, και έδωσε εντολή τα UFO να φωτογραφίζονται και βιντεοσκοπούνται, και να ακολουθεί επίσημη αναφορά προς δημιουργία αρχείου εις διάθεση παντός ενδιαφερομένου, απόφαση που δέχτηκαν με δυσαρέσκεια οι ένοπλες δυνάμεις της, όσον αφορά την ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο.

Επίσης υπάρχουν και μαρτυρίες για προσωπικές επαφές με εξωγήινους με τους οποίους συνεργάστηκαν, που αποκαλύπτουν πρώην αξιωματούχοι της κυβερνήσεως των ΗΠΑ (στρατηγοί, κλπ) και νυν συνταξιούχοι, που είναι οι περισσότεροι μέλη της οργάνωσης Disclosure Project (πρόγραμμα αποκάλυψης www.disclosureproject.org που διευθύνει ο Dr Steven Greer). Δείτε τα και στο site μου, όπου ομιλούν οι ίδιοι σε σχετικά βίντεο και είναι πρόθυμοι και να τα καταθέσουν ενόρκως και ενώπιον του κογκρέσου, ενώ την παρουσίαση που έκαναν στο Εθνικό Κέντρο Τύπου της Ουάσινγκτον το 2001 (με διαγράμματα διαστημοπλοίων κλπ), κανένα κανάλι δεν την κάλυψε, κυκλοφορεί όμως σε δίωρο βίντεο στο internet δείτε το στο http://www.youtube.com/user/csetiweb#p/a/u/0/lkswXVmG4xM, όπως κυκλοφορούν και πολλές άλλες ανάλογες μαρτυρίες από πιλότους, αστροναύτες, κλπ (δείτε π.χ. το δίωρο βίντεο http://video.google.com/videoplay?docid=8285709939745631584 SaveFrom.net καθώς και το http://www.thedaybeforedisclosure.com/index.html (τριπλό φιλμ και κείμενα).

Ακόμη στο 1.5 ώρας βίντεο http://video.google.com/videoplay?docid=-5915586075736046554#docid=-5980990221766439646 SaveFrom.net (καθώς και σε άλλα μακράς διαρκείας βίντεο 1.5 έως 2.5 ωρών, όπως π.χ. είναι το http://video.google.com/videoplay?docid=-5915586075736046554#docid=5545276251937701731 SaveFrom.net), θα δείτε  δεκάδες μαρτυρίες, φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις UFO, ενώ η NASA έχει μεταξύ 1500 και 3000 φωτογραφίες που τράβηξαν σε διάφορες αποστολές οι αστροναύτες της (κυρίως με συσκευές υπερύθρων και υπεριωδών ακτινίων). Αναφέρω ως παράδειγμα μία από αυτές τις μαγνητοσκοπήσεις που δείχνουν καμία τριανταριά μεγάλα διαστημόπλοια (με διαμέτρους δύο έως τρία μίλια), να γυρίζουν γύρω από δορυφόρο που εκτόξευσε ο επανδρωμένος πύραυλος Columbia to 1996 σε ύψος

Όμως τώρα τελευταία κατέστει δυνατόν να διαρρεύσουν οι πληροφορίες αυτές που βλέπετε στα βίντεο, και όπως λέει το δεύτερο βίντεο από αυτά, (που περιέχει πάρα πολλές μαρτυρίες κυρίως στρατιωτικών για εξωγήινους), οι σχετικές αυτές πληροφορίες θεωρούνταν πιο απόρρητες και από αυτές ακόμη της βόμβας υδρογόνου. Ακόμη μιλάει για παρουσία μεγάλου UFO το 1967 που αιωρείτο για ώρα πάνω από την μεγαλύτερη Αμερικάνική βάση με πυρηνικούς πυραύλους minuteman στην Μοντάνα κατά την δοκιμή ενός από αυτούς, που το UFO αχρήστευσε τους 20 πυραύλους της βάσης, που απείχαν χιλιόμετρα ο ένας από τον άλλο, γεγονός που επαναλήφθηκε αργότερα σε παρόμοιες βάσεις. Αυτές οι αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι πολλοί αξιωματούχοι (κυρίως που έχουν πλέον αποσυρθεί απ την ενεργό υπηρεσία), αρχίζουν πλέον να συνειδητοποιούν ότι η απόκρυψη δεν έχει πλέον κανένα νόημα (αν και πολλοί το πλήρωσαν παλαιότερα ακριβά ακόμη και με την ζωή τους για τις πληροφορίες που απεκάλυψαν). Αντίθετα με τις ΗΠΑ άλλες χώρες όπως η Σοβιετική Ένωση υπήρξαν πιο ανοιχτές στην δημοσιοποίηση ειδήσεων σχετικά με UFO, που οι μαγνητοσκοπημένες μαρτυρίες (στα Ρωσικά) εμφανίζονται στο δεύτερο βίντεο,,όπως και μαρτυρίες από Βρετανία, Γαλλία, κλπ. Ακόμη αποκαλύπτεται στο πρώτα βίντεο ότι ο διαστημικός εξοπλισμός για τον ‘‘πόλεμο των άστρων’’ για τον οποίον ξοδεύτηκαν τρισεκατομμύριο $, δεν ήταν εναντίον των Ρώσων αλλά για να αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους αν χρειαστεί. Επίσης μιλάει για την ‘‘Σκοτεινή Κυβέρνηση’’, την οποίαν την εποχή εκείνη την αποκαλούσαν και ως Military-Industrial Complex (Στρατιωτικό - Βιομηχανικό Σύμπλεγμα), που έχει τους δικούς της πόρους, τις δικές της ένοπλες δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες και είναι υπεράνω του νόμου και του κογκρέσου, εφαρμόζοντας την δική της ατζέντα. Όποιος έχει υπομονή μπορεί να δει για να πειστεί και πολλά άλλα παρόμοια βίντεο στις σελίδες που εμφανίζονται τα ως άνω δύο, που επέλεξα τυχαία.

Εκεί αποκαλύπτονται και πολλές κρυμμένες τεχνολογίες για ελεύθερη ενέργεια κλπ, άλλα και για οπλικά συστήματα στο διάστημα, για το οποίο οι ΗΠΑ ξοδεύουν 40 με 50 δις $ ετησίως. Ο διευθύνον σύμβουλος της Lockheed Ben Rich, πατέρας του βομβαρδιστικού Stealth, απεκάλυψε στην χειρόγραφη επιθανάτια εξομολόγηση του ότι οι εξωγήινοι τους έδωσαν την τεχνολογία να κατασκευάσουν διαστημόπλοια που τα έχουν στις μυστικές βάσεις της Lockheed, καθώς και άλλες πολλές εκπληκτικές πληροφορίες. Μεταξύ αυτών είναι και η ύπαρξη ληφθείσης τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της μόλυνσης του πλανήτη, για scanners που κάνουν διάγνωση αλλά και θεραπεία ασθενειών (όπως π.χ. η θεραπεία του καρκίνου), κλπ, που κατά τρόπο εγκληματικό κρατούνται μυστικές και προορίζονται μόνον για τους ‘‘ημετέρους’’. Οι χειρόγραφες αυτές πληροφορίες δημοσιευτήκαν στις 20.5.10 στο περιοδικό Mufon UFO Journal, τις οποίες θα περιλάβω σύντομα μεταφρασμένες στο site μου, (δείτε το http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-lockheed-skunk.html).

Σημειωτέον ότι πρόσφατα η NASA, πιεζόμενη από το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος βλέπει και φωτογραφίζει συχνά UFO να πετούν πάνω από το κεφάλι του, αναγκαστικέ να προαναγγείλει σχετική ανακοίνωση για εξωγήινους για τις 2.12.10, διότι δεν την έπαιρνε άλλο να προσποιείται την τυφλή. Όμως επενέβη η σκοτεινή κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις το απαγόρευσε, με αποτέλεσμα (μια που το είχε προαναγγείλει), υποτιμώντας άγρια την νοημοσύνη μας, να μιλήσει απλώς (άκουσον – άκουσον) για δήθεν εξωγήινους μικροοργανισμούς σε κάποια λίμνη των ΗΠΑ.

Εδώ πρέπει να προσθέσω τις σημαντικές μαρτυρίες για την ύπαρξη των εξωγήινων στον πλανήτη μας που παρουσιάζονται από τον Bob Dean στο σχετικό συνέδριο της Βαρκελώνης την 25.Ιουλ.09  (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=_ngvIP0Za9M&feature=player_embedded SaveFrom.net). Τελευταία (Αύγουστος 2010) το υπουργείο αμύνης της Αγγλίας όρχησε να αποκαλύπτει παλαιότερα απόρρητα αρχεία για UFO κλπ, που μπορείτε να δείτε στο http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos. Ήδη πολλές σημαντικές κυβερνήσεις είναι έτοιμες να ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξή των εξωγήινων και την συνεργασία τους με αυτούς (όπως Ινδία, Κίνα, κλπ, όπου οι επιστήμονες τους μιλούν ελευθέρα στα κανάλια για εξωγήινους και εμφανίσεις UFO). Στη Ρωσία ο κυβερνήτης της Kalmykia δήλωσε στην τηλεόραση ότι επισπεύτηκε εξωγήινο διαστημόπλοιο (και ζήτησαν από τον πρόεδρο της Ρωσίας Dmitry Medvedev να διερευνήσει το θέμα, δείτε το βίντεο της δήλωσης στο, http://www.miraclesandinspiration.com/videos/kirsanIlyumzhinov_ets.html, ενώ στο Καζακστάν κτίζεται ήδη πρεσβεία για τους εξωγήινους, με μεγάλους χώρους προσγείωσης για τα διαστημόπλοια τους, και κέντρο υποδοχής τους (δείτε το http://www.sanfranciscosentinel.com/?p=26252), την στιγμή που εμείς στην Ελλάδα (αλλά και σε άλλες χειραγωγούμενες από τις σκοτεινές δυνάμεις χώρες), κοιμόμαστε (οι περισσότεροι) ακόμη ‘‘ύπνο βαθύ’’.

Σαν ένα από τα πολλά παραδείγματα, για να δούμε και το τι συμβαίνει και στην Ελλάδα, αναφέρω την πρόσφατη περίπτωση φίλου (Βασίλης Μπομπός από τον Βύρωνα) που παρατήρησε, μαζί με τους συγκατοίκους του, στις 26.6.10 στις 8.00 μμ για αρκετά λεπτά 500 μετρά πάνω από το σπίτι του τρία διαστημόπλοια να κάνουν μανούβρες, να αλλάζουν χρώματα και μετά να πηγαίνουν πάνω από την Αγία Παρασκευή (όπου τα είδαν και πολλά άλλα άτομα) και τέλος να απομακρύνονται με ασύλληπτη ταχύτητα, ενώ μου έφερε και το μοντέλο που κατασκεύασε μήκους 70 εκ. (είναι και μοντελιστής) που απεικονίζει το ένα από αυτά (έχει σχήμα που θυμίζει αναποδογυρισμένο πλοίο, με σειρές από φωτάκια). Ο ίδιος τηλεφώνησε μια εβδομάδα αργότερα (όταν το κατασκεύασε) στο κανάλι Άλτερ και του είπαν ότι ‘‘σπάσαν τα τηλέφωνα’’ από ανθρώπους (κυρίως από την Αγία Παρασκευή) που πήραν γι αυτό το γεγονός. Του είπαν ότι θα προβάλουν το γεγονός στη νέα σεζόν το φθινόπωρο, αλλά εντωμεταξύ η εκπομπή σταμάτησε για τους λόγους που προανέφερα, διότι οι θεάσεις έγιναν τόσο συχνές που θα ήταν αδύνατο μα μην σχολιαστούν σε μια τέτοιας φύσεως εκπομπή. Επίσης τηλεφώνησε και στο Πλανητάριο, αλλά ο επικεφαλής του φάνηκε μάλλον δυσαρεστημένος από την είδηση και επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, (έχει πάρει άραγε ‘‘γραμμή’’ και αυτός για κάτι τέτοιες αποκρύψεις;)

Ακόμη από διάφορα μέρη της Ελλάδας μου φέρνουν φωτογραφίες διαστημοπλοίων που τράβηξαν, όπως π.χ. η κυρία Γκιούλη Κανελάκη πρόσφατα πάνω από την Νίκαια, η κυρία Ελένη Μπιλιλή προ ετών πάνω από το Γύθειο, κλπ, ενώ είδα πρόσφατα στο Google και βίντεο με UFΟ πάνω από την Πάτρα. Επίσης μου στέλνουν μέσω emails και φωτογραφίες που τράβηξαν φίλοι μου στο εξωτερικό (δείτε τες στο site μου, σελίδα ΙΙ.2.D).

Πρόσφατα είδα στο Ελληνικό Pulse ότι την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010, έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στην οποία έξι πρώην αξιωματικοί της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και ένας τεχνικός, μίλησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες από UFO (δείτε τοhttp://abcnews.go.com/Technology/airmen-govt-clean-ufos/story?id=11738715). Δείτε ακόμη το 44 λεπτών βίντεο από συνέντευξη που τους πήρε στη συνέχεια ο Larry King στο CNN (http://video.google.com/videoplay?docid=8687630750642218392# SaveFrom.net), όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου αρκετές φορές και σε αρκετές βάσεις στις ΗΠΑ, και την Αγγλία (και κατά πασά πιθανότητα στην Σοβιετική Ένωση), είδαν καθαρά τα UFO (που επίσης φωτογραφήθηκαν) να απενεργοποιούν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές σε περιπτώσεις κρίσεως, γεγονότα που η CIA  τους υποχρέωσε για δεκαετίες να ‘‘ξεχάσουν’’ και κάτεσχε φωτογραφίες και βίντεο, (συνιστώ να δουν το βίντεο όσοι επιμένουν ακόμη να φορούν παρωπίδες). Συγχρόνως μια ανόητη κωμωδία που καταδεικνύει την απελπιστική θέση των σκοτεινών δυνάμεων, που επιμένουν να ρίχνουν ‘‘στάχτη στα μάτια’’, είναι ο καθορισμός από τους υπηρέτες τους του ΟΗΕ της Μαλαισιανής εκπρόσωπου για την υποδοχή των εξωγήινων, ενώ έχουν ήδη κρυφές επαφές και συνομιλίες μαζί τους, η δε πρώτη επίσημη επαφή θα γίνει κατά δισεκατομμύρια εξωγήινων σε όλο τον πλανήτη Μία παρόμοια κωμωδία είναι και η μουσική Μυθωδία στην Αθήνα που χρηματοδότησε η NASA, για δήθεν επικοινωνία με τους Ολύμπιους Θεούς (που σημειωτέον υπήρξαν εξωγήινοι που πέρασαν ένα μέρος της ζωής τους στην Ελλάδα για να μελετήσουν και να βοηθήσουν τους τότε ανθρώπους), ενώ η NASA, ως όργανο των σκοτεινών δυνάμεων, έχει ήδη επικοινωνία με τους εξωγήινους (δείτε την Αγγλική σελίδα ΙΙ.1.D13 στο site μου).

Ακόμη πιο εντυπωσιακές από τις εμφανίσεις των UFO, είναι οι περισσότερες από 900 αναφορές (με περιγραφές και αρκετές φωτογραφίες) για εμφανίσεις των USO, (Unidentified Submerged Objects), που αναφέρονται σε διαστημόπλοια (συνήθους σχήματος δίσκου ή πούρου), τα οποία πέραν του ότι πετούν ή στέκονται στον αέρα, βουτούν στην θάλασσα και κινούνται υποβρυχίως με υπερηχητική ταχύτητα σε βάθη που φτάνουν μέχρι τα 6.000 μέτρα (όπως διαπίστωσε το Αμερικανικό ναυτικό με την βοήθεια του σόναρ κλπ μέσων το 1963 στο Πορτορίκο για τέσσερεις συνεχείς ημέρες). Ακόμη διατρυπούν με μεγάλη ταχύτητα παχιά στρώματα πάγου (που τα λιώνουν) μπαίνοντας και βγαίνοντας από την θάλασσα (όπως έγινε το 1969 στην Ανταρκτική και το 1976 στην θάλασσα του Λένινγκραντ), ή βγαίνουν σε σχήμα δίσκου κατά εκατοντάδες αθόρυβα από τον Ειρηνικό και πετούν στον ουρανό, όπως συνέβη το 1992 στην Σάντα Καταλίνα, κλπ, κλπ. Η πρώτη καταγραφείσα εμφάνιση έγινε από τον Κολόμβο στις 11.10.1492 (και κατεγράφη στο διασωθέν ημερολόγιο του πλοίου του Σάντα Μαρία), όπου ένας πελώριος φωτεινός δίσκος βγήκε από την θάλασσα και έφυγε πετώντας περνώντας δίπλα από το πλοίο, ενώ στον ουρανό εμφανίστηκαν τις επόμενες μέρες ‘‘κινούμενα άστρα’’ και άλλα περίεργα φαινόμενα. Ακόμη αναφέρεται σε ιστορικά κείμενα ότι το 329 π.χ. ο Μέγας Αλέξανδρός είδε στην Ινδία ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο να βυθίζεται στο νερό και προσπάθησε να το εντοπίσει με καταδυτικό κώδωνα, ενώ σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά εμφανίζονται σχήματα που θυμίζουν υποβρύχια. Μια άλλη εμφάνιση ήταν το 1904 στην Φιλαδέλφεια όπου φωσφορίζον κίτρινο σκάφος βγήκε από το νερό και πέρασε πολύ κοντά από ένα Αγγλικό πλοίο του οποίου η πυξίδα γύριζε σαν τρελή και τα μεταλλικά αντικείμενα ‘‘κόλλησαν’’ στο κατάστρωμα από έντονο μαγνητισμό.

Τις τελευταίες δεκαετίες οι εμφανίσεις USO έχουν πυκνώσει πολύ με επίκεντρο το τρίγωνο των βερμούδων με εκατοντάδες εμφανίσεις (και μάλιστα την λιμνοθάλασσα του Πορτορίκο όπου πιστεύεται ότι υπάρχει υποθαλάσσια εξωγήινη βάση), γι’ αυτό και υπάρχουν συνεχεία στην περιοχή Αμερικανικά αερόστατα να καταγράφουν το ότι συμβαίνει. Αλλά και σε άλλα μέρη έχομε εμφανίσεις, όπως π.χ. στα φιόρδ της Νορβηγίας το 1972, (όπου περικύκλωσε το ναυτικό μεγάλο διαστημόπλοιο σχήματος πούρου, που το χτυπούσε τόσο αρχικά στον αέρα όσο και μετά στον βυθό, το οποίο όμως μετά από δύο εβδομάδες εξαφανίστηκε), ή στην Φλόριντα, ή στην Γροιλανδία, ή στην Κορέα, κλπ. Ένα χαρακτηριστικό γεγονός που συνέβη το 1967 και που εορτάζεται μέχρι σήμερα στο λιμάνι Shag στον Καναδά, είναι η εμφάνιση USO που έπεσε και παρέμεινε μέρες φωτισμένο κινούμενο στον πυθμένα του κόλπου, μέχρι ότου ένα άλλο USO ήρθε και το συνάντησε (ίσως για να το επισκευάσει), και τα δυο μετά από μέρες αναδύθηκαν και εξαφανίστηκαν. Ακόμη έχει παρατηρηθεί από μεγαλύτερα USO να βγαίνουν δεκάδες άλλα μικρότερα και να διασκορπίζονται στο νερό για να επιστρέψουν αργότερα πίσω όπως συνέβη δύο φορές το 1989 και 1992 στο Los Angeles, καθώς και το 1960 στην Αργεντινή για δυο τέτοια διαστημόπλοια που εντόπισε το ναυτικό, όπου ενδιαφέρθηκε και η Ρωσία, και ο Χρουστσόφ έστειλε εκπροσώπους του για ενημέρωση. Το γεγονός ότι πολλές εμφανίσεις USO έγιναν σε προηγούμενες δεκαετίες (που δεν λειτουργούσε ακόμη η συστηματική απόκρυψη τέτοιων ειδήσεων), επέτρεψε πολλά στοιχεία, φωτογραφίες και βίντεο να λάβουν ευρεία δημοσιότητα στον τύπο και την ΤV, όπως απεικονίζεται και στο  45-λεπτο βίντεο http://video.google.com/videoplay?docid=-5915586075736046554#SaveFrom.net ενώ πολύ περισσότερα δίνονται στα sites που αναφέρονται στο βίντεο αυτό, (π.χ. τα UntoldMysteries.com , AlienUfoSecret.cu/forum/ , ΡealXfiles.cu , ExoPolitics.cu κλπ) αλλά και σε άλλα σχετικά βίντεο που μπορείτε εκεί να δείτε, και το συνιστώ σε όσους παραμένουν ακόμη δύσπιστοι για την ύπαρξη των εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Ένα ακόμη σημάδι είναι τα περίφημα ‘‘αγρογλυφικά’’ (crop cycles) που είναι περίτεχνα και μεγάλης τελειότητας σχήματα (πελώριες μαντάλες διαμέτρου 100 και πλέον μέτρων), που γίνονται μέσα σε λίγα λεπτά στα σπαρτά από ιπτάμενες φωτόμπαλες (με την βοήθεια της “zero point energy” που τα λυγίζει χωρίς να τα καταστρέφει), και δίνουν συμβολικά μηνύματα των εξωγήινων κατά εκατοντάδες σε διάφορες χώρες, τον συμβολισμό των οποίων έχουν πολλοί ερμηνεύσει (δείτε φωτογραφίες στο site μου και στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Ql1PPkZiHl8&feature=related SaveFrom.net καθώς και στοhttp://www.youtube.com/watch?v=-4CYcp5wObs&feature=player_embedded SaveFrom.net). Επίσης ένα ακόμη σημάδι, που αποδεικνύει της ενέργειες των εξωγήινων για την προστασία μας, είναι η απενεργοποίηση στην Νορβηγία για μεγάλο διάστημα (με μια μπλε ακτίνα υψηλής ενέργειας που έστειλαν από ψηλά) του HAARP (μυστικού όπλου των ΗΠΑ, δείτε το site μου), ώστε να μην το χρησιμοποιήσουν οι σκοτεινές δυνάμεις όπως σχεδίαζαν (όταν ο Ομπάμα είχε πάει να παραλάβει το Νόμπελ ειρήνης εκεί).

Ακόμη πρόσφατα (13.10.10) εμφανίστηκε επάνω από την Νέα Υόρκη μεγάλος αριθμός διαστημοπλοίων, γεγονός που το έδειξαν τα media στην Ρωσία και αλλού, ενώ στις ΗΠΑ (με εξαίρεση το διαδίκτυο) το αποσιώπησαν  (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=HoL-QAGWPDs SaveFrom.net). Από Γήινες πηγές πληροφορήθηκα ότι ο Ομπάμα είχε συμφωνήσει με τους εξωγήινους να σταματήσει εντός του 2010 την απόκρυψη των πληροφοριών για UFO και εξωγήινους, και έδωσε σχετική  έγγραφο εντολή στην διευθύντρια του Special Studies Group (SSG), που ανήκει στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας  (National Security Council NSC) την Dr. Barbara McNamara, ή οποία όμως κατ’ απαίτηση των σκοτεινών δυνάμεων αγνόησε την εντολή. Κατόπιν τούτου οι εξωγήινοι πυκνώνουν πλέον την παρουσία τους προς το τέλος του 2010, για να την κάνουν αισθητή πέραν κάθε αμφιβολίας, όπως είναι το συμβάν που προανέφερα, καθώς και ένα πιο πρόσφατο με τρία διαστημόπλοια που πέταξαν αργά και χαμηλά στα 1200 περίπου μετρά (

Τέλος θέλω να προσθέσω και κάτι που με αφορά προσωπικά, και αυτό είναι οι πάνω από 10.000 ζωγραφικοί πίνακες, όπου περιλαμβάνονται και πολλές ‘‘μαντάλες’’ (ζωγραφικοί πίνακες που μας βοηθούν να επικοινωνούμε με ενέργειες από την 7η διάσταση, δείτε το site μου), 9.300 των οποίων μπορείτε να δείτε στο site μου (προς επιβεβαίωση των όσων λέω), που με βοήθησαν οι εξωγήινοι να ζωγραφίσω σε διάστημα τριών μόλις ετών, χωρίς καν να είμαι κανονικός ζωγράφος. Τους πίνακες αυτούς δεν τους εμπορεύομαι αλλά τους χρησιμοποιώ για την άνοδο των δονήσεων όσων (ευαίσθητων) τους βλέπουν, γι’ αυτό και τους έχω ανεβάσει στο site μου με μεγάλη ανάλυση, για να μπορεί όποιος θέλει να τους εκτυπώσει και να τους χρησιμοποιήσει, (ήδη λαμβάνω πολλά emails από άτομα που μου περιγράφουν το τι αισθάνθηκαν βλέποντας ορισμένους από τους πίνακες μου αυτούς). Αυτά είναι μερικά σημάδια που αφορούν στον εξωτερικό  κόσμο.

Τώρα όσον αφορά στον εσωτερικό μας κόσμο, είναι η ψυχική κατάσταση εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι επικοινωνούν με πνεύματα ή εξωγήινους όπως εγώ, έχουν αλλάξει την συνειδητότητά τους και πλέον αφυπνίστηκαν και περνούν σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας (ενώ πάρα πολλοί δεν αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους αυτές για να μην θεωρηθούν από γραφικοί έως ψυχασθενείς). Παρ’ όλον που οι πηγές επικοινωνίας είναι ποικίλες, προερχόμενες τόσο από διαφορετικούς εξωγήινους, όσο και από πνεύματα (Αναληφθέντες Διδασκάλους, Αρχαγγέλους κλπ), είναι σημαντικό ότι οι πληροφορίες που παίρνουν τα άτομα που επικοινωνούν σαν ‘‘κανάλια’’ μαζί τους, συγκλίνουν και δεν δημιουργούνται εν γένει αντιφάσεις.

Ορισμένες ενδείξεις που χαρακτηρίζουν τα άτομα που έχουν περάσει ήδη στην 4η διάσταση (που είναι ο προθάλαμος για την 5η, ή το ‘‘τούνελ’’ που συνδέει την 3η με την 5η διάσταση) είναι: Μια συνεχής και αδικαιολόγητη κούραση και ατονία, που συνοδεύεται συνήθως από υπνηλία και αδράνεια, ή και που διακόπτεται από αϋπνίες. Προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα, ή μυϊκοί πόνοι και πόνοι στις αρθρώσεις που όμως δεν έχουν ιατρική αιτιολογία. Συχνή δυσφορία στην αναπνοή ή ξαφνικές καταρροές. Ξαφνικές αλλαγές διαθέσεων και προσωρινές διαλείψεις μνήμης ακόμη και σύντομες καταθλίψεις, ενώ μπορεί να παίρνομε και βάρος, διότι παράλληλα με την τροφή παίρνομε ενέργεια και από την ενέργεια του ‘‘πράνα’’. Διαφόρων ειδών πονοκέφαλοι, ταχυκαρδίες, θολή όραση, ακόμα και ναυτία, κλπ (κυρίως λόγω της δημιουργίας των νέων τσάκρα στο σώμα μας). Αυτές οι παρενέργειες συνοδεύονται συχνά και από έντονα όνειρα και από ένα αίσθημα κινητικότητας, ανεξήγητης ανησυχίας και αναμονής γεγονότων και αλλαγών, ενώ αισθανόμαστε και μια επιτάχυνση του χρόνου, σαν δηλαδή η μέρα να μικραίνει εν σχέση με παλαιότερα. Όλα αυτά απαλύνονται, και μάλιστα οι πόνοι, με χαλάρωση και διαλογισμό κατανοώντας ότι οφείλονται σε φυσικές αλλαγές που περνάμε και ότι είναι προσωρινά.

Όλα αυτά οφείλονται στην άνοδο των δονήσεων μας, και στο ότι τα κύτταρα στο σώμα μας που ανανεώνονται αρχίζουν να παίρνουν μια πιο κρυσταλλική μορφή, και να επιβραδύνεται η γήρανση. Επίσης, στο ότι προσαρμόζεται στην αλλαγές στο RNA/DNA μας, ενώ οφείλονται και στις νέες ενέργειες που καθημερινά διαπερνούν τα σώματά μας (φυσικό, αστρικό, συναισθηματικό και πνευματικό). που καμιά φορά τις αισθανόμαστε και σαν ανεξήγητα κύματα θερμότητας. Όμως αυτά δεν πρέπει να μας ανησυχούν αλλά να τα αντιμετωπίζουμε με περισσότερη ανάπαυση, χαλάρωση, ηρεμία και ύπνο, με ελαφρά και υγιεινή διατροφή (με πολλά λαχανικά και φρούτα) και πίνοντας άφθονο και καθαρό νερό. Ακόμη πιο ισχυρά δείγματα είναι το ότι αυξάνονται οι ικανότητες μας για θεραπεία και μάλιστα για αυτοθεραπεία, με ενέργειες όπως είναι το Ρέϊκι (δείτε μυήσεις στη σελίδα II.2.D3), οι θεραπευτικοί ήχοι των κρυστάλλινων μπολς που ανοίγουν και ενεργοποιούν τα τσάκρα μας, (ακούστε τις ηχογραφήσεις στη σελίδα II.2.D6), κλπ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ‘‘αφυπνισμένων’’ ατόμων είναι και τα ‘‘κρυστάλλινα παιδιά’’ (με τρείς ενεργοποιημένους έλικες στο DNA τους), καθώς και τα παιδιά ‘‘Indigo’’, που όλα αυτά έχουν εκπληκτικές μεταφυσικές ικανότητες (τηλεπάθειας, τηλεκίνησης, θεραπευτικές, επαφών με εξωγήινους, κλπ, δείτε σχετικές μαρτυρίες επιβεβαιωμένες επιστημονικά ανά χώρα στη σελίδα μου II.2.D2 και στο internet γενικότερα). Όσοι είναι μέσα σε αυτά, τα βιώνουν, ενώ όσοι δεν είναι μπορούν να τα πληροφορηθούν, διότι υπάρχουν χιλιάδες οργανώσεις και σεμινάρια τόσο στο internet όσο και εκτός αυτού που τα περιγράφουν και τα διδάσκουν. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι με μεγάλη συγκίνηση παίρνω δεκάδες ευχαριστήρια μηνύματα από νέους ανθρώπους, που τυχαίνει να δουν στο ιντερνέτ ή να διαβάσουν τυπωμένο το email μου αυτό, (που εκτιμώ ότι ανήκουν στην πιο πάνω κατηγορία παιδιών), που πολλοί από αυτούς στην συνεχεία μπαίνουν στο site μου και ακούγοντας τους κρυστάλλινους ήχους που έχω ηχογραφήσει (σελίδα II.2.D6) μου λένε ότι τους ανοίγουν πύλες που τους πηγαίνουν σε άλλους κόσμους.

Επίσης είναι οι πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που ευρισκόμενοι σε μέρη όπου ενεργοποιούνται πλέον οι ‘‘χρονοχωρικές πύλες’’, παίρνουν οι πιο ευαίσθητοι τηλεπαθητικά μηνύματα από άλλες διαστάσεις και όντα. Τέτοιες υπάρχουν πολλές στην χώρα μας σε θέσεις αρχαίων ναών, όπως π.χ. στον Παρθενώνα, στη Αρχαία Ολυμπία, στους Δελφούς, κλπ, όπου μάλιστα στους Δελφούς τελευταία απαγορεύουν πλέον οι αρχές (με κάποια αστεία δικαιολογία) την πρόσβαση στα ενεργοποιημένα αυτά σημεία. Οι ναοί αυτοί ευρίσκονται σχεδόν πάντα στους ενεργειακούς κόμβους του ‘‘κρυσταλλικού ενεργειακού πλέγματος’’ που περιβάλει την Γη (αλλά και κάθε άλλο πλανήτη, δείτε το στη σελίδα μου II.2.D2), που σημαίνει ότι οι αρχαίοι γνώριζαν να εντοπίζουν τους ενεργειακούς αυτούς κόμβους.

Ακόμη άλλο σημάδι είναι η οικονομική κατάσταση που καταρρέει, και που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν τυπώνοντας αβέρτα χαρτονόμισμα (κυρίως δολάρια) αλλά και ψεύτικες ράβδους χρυσού (δείτε το site μου), ώστε η πραγματική αξία του χρήματος να καταντάει μικρό ποσοστό της εμφαινόμενης, καθώς είναι και η εγκληματική συμπεριφορά των σκοτεινών δυνάμεων που γίνεται ολοένα πιο εμφανής. Σημειωτέον ότι σήμερα (Σεπτέμβριος 2010) αρκετές κεντρικές τράπεζες έχουν πλέον μυστικά παραδεχθεί την χρεοκοπία τους, συμπεριλαμβανομένης και της FED των ΗΠΑ. Όλα αυτά εντείνουν την εγκληματική συμπεριφορά των σκοτεινών δυνάμεων που γίνεται ολοένα πιο εμφανής, λόγω  των παρανομιών και  εγκλημάτων που κάνουν, ή σχεδιάζουν να κάνουν (δείτε στη σελίδα μου II.2.D12 αποφάσεις της λέσχης Bilderberg που διέρρευσαν στην τελευταία συνάντηση τους), αντιδρώντας σπασμωδικό και απεγνωσμένα ενώπιον του οικονομικού χάους στο οποίο, όπως προανέφερα, έχουν φέρει την ανθρωπότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην ερώτηση για το ποια είναι τα σημάδια που αποδεικνύουν τα σχέδια και τα εγκλήματα των σκοτεινών δυνάμεων εναντίον της ανθρωπότητας, η απάντηση είναι η εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους (ιδιαίτερα στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς), τους ενεθάρρυναν να πάρουν στεγαστικά και λοιπά δάνεια, για ακίνητα και λοιπές ανάγκες, πολύ μεγαλύτερα από ότι θα μπορούσαν να αποπληρώσουν, με ολέθρια αποτελέσματα τόσο για τους δανειολήπτες όσο και για τις τράπεζες, που ανήκουν εν γένει στους εκπροσώπους των σκοτεινές δυνάμεις, και χρειάστηκε να πάρουν ενισχύσεις τρισεκατομμυρίων διεθνώς για να επιβιώσουν (προσωρινώς μόνον), πράγμα που κατέληξε τελικά να γίνει μπούμερανγκ και για τις ίδιες τις σκοτεινές δυνάμεις ενώ επιταχύνει και την πτώση τους, καθώς και άλλες μεγάλες εταιρίες που ελέγχουν βρίσκονται και αυτές στα όρια της χρεοκοπίας. ‘Ένα εκατομμύριο κατασχέσεις σπιτιών προβλέπονται για φέτος στις ΗΠΑ ενώ το 75% χρωστά στεγαστικό μεγαλύτερο από την αξία του σπιτιού.

Αντίστοιχα έχουν μπει λουκέτα σε εκατοντάδες μικρότερες τράπεζες, ενώ και οι μεγαλύτερες καταρρέουν, παρά τα τρισεκατομμύρια που τους έχουν δοθεί για να τις στηρίξουν, ενώ οι επισφαλείς τους απαιτήσεις (μικρών και μεγάλων τραπεζών) από δάνεια στην αμερικανική αγορά ακινήτων για επαγγελματική χρήση, ανέρχονται σε 1.4 τρισεκατομμύρια $ εκ των οποίων στα 300 τουλάχιστον δισεκατομμύρια $ θα ανέλθει η ζημία των τραπεζών (δείτε το http://dialogoi.enet.gr/post/δεν-είναι-μόνο-η-ελλάδα/). Η σημαντικότερη εφημερίδα του Σαν Φραγκίσκο Chronicle δημοσίευσε στις 24.10.10 άρθρο με τίτλο ‘‘Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και εξαγοράζουν τις εκλογές’’, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ‘‘το ένα τοις χιλίοις των πλουσιοτέρων Αμερικανών (παράγωντες της Wall Street κλπ), κερδίζουν όσο 120 εκατομμύρια ημών των υπολοίπων’’, (δείτε το άρθρο http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/10/24/IN7R1FV3LE.DTL), ενώ τα τελευταία 80 χρόνια η φορολογία των πλουσίων συνεχώς μειώνεται. Συνεχίζει λέγοντας ότι ‘‘Η Ουάσινγκτον λέει ότι δεν υπάρχουν λεπτά και οι παρεχόμενες δημόσιες υπηρεσίες συνεχώς μειώνονται, ενώ η δημοκρατία μας έχει καταντήσει πλουτοκρατία’’.

Επί πλέον ένα άλλο (από τα πολλά) στοιχείο των σκοτεινών σχεδίων τους, είναι η δημιουργία σωρείας στρατοπέδων συγκεντρώσεως (FEMA) στις ΗΠΑ και ειδικής αστυνομίας (National Police, Εθνική Αστυνομία, δείτε το στη σελίδα μου II.2.D9), για να εγκλείσουν όσους θα τους αντισταθούν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι το μέλλον τους επιφυλάσσει (από ότι υποστηρίζουν οι εξωγήινοι), να είναι τελικά αυτοί που θα εγκλειστούν στα στρατόπεδα αυτά.

Επίσης ένα ακόμη στοιχείο, που όμως δεν είναι ακόμη εμφανές στο ευρύ κοινό, είναι ότι οι Γήινοι Σύμμαχοι κατορθώνουν και προωθούν όλο και περισσότερους ‘‘σωστούς’’ ανθρώπους σε καίριες διοικητικές θέσεις παγκοσμίως, για να χρησιμοποιηθούν την κατάλληλη στιγμή, ενώ παράλληλα σημαντικοί σύλλογοι και οργανώσεις συγκεντρώνουν στοιχεία για τις κυβερνητικές παρανομίες και εγκλήματα διεθνώς, για να στραφούν την κατάλληλη στιγμή δικαστικώς εναντίον τους και να τις ανατρέψουν, αντικαθιστώντας τες με άλλες ‘‘υγιείς’’ κυβερνήσεις και διοικήσεις. Πρόσφατα εμπόδισαν και την εκτύπωση 110 δισεκατομμυρίων $ σε νέα χαρτονομίσματα (πέραν των 930 δις που κυκλοφορούν ήδη), επεμβαίνοντας στις πολύπλοκες εκτυπωτικές μηχανές της κεντρικής τράπεζας ώστε να τυπωθούν ελαττωματικά χαρτονομίσματα, προς μεγάλη απόγνωση των σκοτεινών δυνάμεων που βασίζονταν σε αυτά.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου εγκλήματος είναι και η καταστροφή των δύο πύργων το 2001 στην Νέα Υόρκη, που όπως πλέον έχει αποδειχθεί (δείτε το site μου αλλά και πολλά άλλα sites και βίντεο, π.χ. http://www.youtube.com/watch?v=JF-vf5b0mOw&NR=1 SaveFrom.net ή τοhttp://www.ae911truth.org/ , ή το http://www.youtube.com/watch?v=PbtmshpFGgw&feature=related SaveFrom.net, ή το http://il.youtube.com/watch?v=5xvbuw947Wg&feature=related SaveFrom.net ή τοhttp://www.scientistsfor911truth.org/, κλπ) βάσει μεθόδευσης της CIA, αμέσως μετά την πρόσκρουση των δύο (μη επανδρωμένων) στρατιωτικών αεροπλάνων, ανατινάχτηκαν οι πύργοι που είχαν υπονομευθεί με εκρηκτικά ανά όροφο, (διότι αλλιώς δεν θα έπεφταν μια που η κατασκευή τους ήταν τέτοια ώστε να μην πέφτουν από μόνη την πρόσκρουση των αεροπλάνων). Εκεί σκοτώθηκαν περίπου τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι (με εξαίρεση όσους ήσαν Εβραίοι. που ειδοποιήθηκαν να μην πάνε εκείνη την ημέρα στη δουλειά τους), ενώ αποδόθηκε η ενέργεια σε μουσουλμάνους τρομοκράτες για να δικαιολογηθεί ο πόλεμος σε Αφγανιστάν και Ιράκ, (που έγιναν για πολύπλευρα οικονομικά συμφέροντα), καθώς και για να περάσουν οι ανελεύθεροι αντιτρομοκρατικοί νόμοι που ακολούθησαν στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες, αλλά και για να καθυστερήσει η εφαρμογή της συνθήκης της NESARA. Το έγκλημα αυτό το απεκάλυψε πρόσφατα (Σεπτέμβριος 2010) και ο πρόεδρος του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη, όπου πήρε την οργισμένη διάψευση του Ομπάμα,,ενώ Σουηδοί ειδικοί που εξέτασαν δείγματα των συντριμμάτων των διδύμων πύργων εντόπισαν σαφή ίχνη εκρηκτικών.



Σε ένα σχετικό βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=bvay28lZiHU&feature=player_embedded SaveFrom.net) αναφέρονται δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, πού άκουσαν τις εκρήξεις στις βάσεις των πύργων, κλπ, (ενώ ορισμένοι έσωσαν και τραυματισμένους από αυτές), που στην συνέχεια βρέθηκαν δολοφονημένοι ή ‘‘αυτοκτονήσαντες’’ προτού προλάβουν να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους στο δικαστήριο. (Τυχαίο; Δεν νομίζω). Σε ένα άλλο βίντεο με Ελληνικούς υποτίτλους (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/9_11.html), ο εβραϊκής καταγωγής Aaron Russo (υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2004), αποκαλύπτει λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο το 2007, ότι ο φίλος του μεγιστάνας Nick Rockefeller (που επιχείρησε να τον προσηλυτίσει λόγω της πιθανής εκλογής του), του αποκάλυψε για την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί, καθώς και για τους πολέμους σε Αφγανιστάν και Ιράκ που θα ακολουθούσαν, αλλά και για τα σχέδια των Ιλουμινάτοι για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Στην ουσία πρόκειται για μια παγκόσμια δικτατορία με εμφύτευση μικροτσίπς, έλεγχο του νου με αεροπορικούς ψεκασμούς κλπ, μείωση του πληθυσμού με τεχνητές πανδημίες και οικονομική εξαθλίωση του, καθώς και με πολλά άλλα μέσα ελέγχου και καταπίεσης, την οποία κυβέρνηση θα την διευθύνουν οι τράπεζες τους (δείτε το σχετικό βίντεο με ελληνικούς υποτίτλουςhttp://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y SaveFrom.net).

Παρ’ όλα αυτά, εις δόξων της παραπληροφόρησης που μας σερβίρουν παγκοσμίως, (και που δεχόσαστε αβασάνιστα και αφελώς ενδεχομένως και εσείς αγαπητοί μου αναγνώστες), γίνανε εκδηλώσεις στην φετινή επέτειο (11.9.10) εναντίον των ‘‘ενόχων’’ μουσουλμάνων. Είναι εκπληκτικό το πόσο οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν αναγάγει σε επιστήμη την παραπληροφόρηση, τον απόλυτο έλεγχο και φαλκίδευση των ειδήσεων, την αλλοίωση της ιστορίας, και τον ψυχολογικό πόλεμο που μας εξαπολύουν μέσω των media, του κινηματόγραφου, κλπ, που εξασκούν επάνω μας έναν ‘‘έλεγχο του νου’’ που μας κρατά φοβισμένους και υπνωτισμένους. Μήπως ήρθε πλέον ο καιρός να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε για την αλήθεια;

Ένα δεύτερο μεγαλύτερο έγκλημα που επιχείρησαν είναι ή δημιουργία στα εργαστήρια της ‘‘γρίπης των χοίρων’’ και η διασπορά της ώστε να επιβάλουν εμβολιασμούς (που ευτυχώς περιορίστηκαν σε μικρή μόνον κλίμακα), με στόχο την εξασθένηση του  αμυντικού μας συστήματος, ώστε αφ’  ενός να εξαρτόμαστε ευ όρου ζωής από τα φάρμακα των φαρμακευτικών τους, και αφ’ ετέρου να αυξάνονται σημαντικά οι θάνατοι των ηλικιωμένων (και μη παραγωγικών γι αυτούς) ατόμων, που όσο αυξάνεται η ηλικία όσων είχαν εμβολιασθεί, τόσο τα αποτελέσματα του εμβολίου καταντούν μοιραία (δείτε το στη σελίδα μου II.2.D9). Πάντως ο στόχος τους αυτός ενάντια στους ηλικιωμένους φαίνεται να αποδίδει τις τελευταίες δεκαετίες, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, διότι ενώ παλαιότερα οι ΗΠΑ ήσαν στην πέμπτη θέση από πλευράς μακροζωίας, (με 1η την Σουηδία)  σήμερα κατατάσσονται στη 49η θέση (δείτε τοhttp://www.msnbc.msn.com/id/39548799).

Επιπλέον για να εξασφαλίσουν την ασθενική μας υγεία και τα κέρδη των φαρμακευτικών, επινόησαν και τον περίφημο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) που έχει υιοθετηθεί από τον ΟΗΕ και προωθείται παγκοσμίως, ο οποίος απαγορεύει την διάθεση των πάσης φύσεως βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, βοτάνων, ομοιοπαθητικών και γενικά σκευασμάτων εναλλακτικής ιατρικής που δεν είναι τα κλασικά φάρμακα, ενώ επιβάλει τα φρούτα και τα λαχανικά του εμπορείου να περνούν από ραδιενεργό ακτινοβολία, υποτίθεται για να απολυμαίνονται, ενώ στην πραγματικότητα για να καταστρέφονται οι βιταμίνες τους, και για ότι άλλες βλάβες μπορεί να προκαλέσει η ραδιενεργός ακτινοβολία. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων περιορισμών, απαγορεύει σε αυτούς που παράγουν τα προϊόντα αυτά στον κήπο τους να τα πωλούν ή να τα μοιράζονται με τρίτους. Αυτά τα εξωφρενικά και απίστευτα πράγματα έχουν ήδη γίνει νόμος στις ΗΠΑ και εφαρμόζονται με βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες, (όπως μου επιβεβαίωσε και φίλη μου που ζει εκεί και πλήρωσε 5000 $), ενώ έχει αποφασιστεί να ισχύσουν από 1ης Απριλίου 2011 (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα) και για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύσπιστοι ας μπουν στην σελίδα μου ΙΙ.2.D9 όπου θα δουν τα διάφορα σχετικά βίντεο, και links με το κείμενο του κώδικα κλπ, η να διαβάσουν το κείμενο http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html. Εγώ πάντως δεν προτίθεμαι να σπεύσω να αγοράσω βιταμίνες κλπ, διότι είμαι σίγουρος ότι μέχρι τότε όλα θα έχουν ανατραπεί και τα σκοτεινά σχέδια δεν θα προλάβουν να εφαρμοστούν.

Ακόμη ένα πρόσφατο από τα πολλά εγκλήματα τους, είναι η μεθόδευση του δήθεν ‘‘ατυχήματος’’ της διαρροής πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού, καθώς και η εσκεμμένη καθυστέρηση της αντιμετώπισης του και του καθαρισμού της πετρελαιοκηλίδας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταχθόνιοι σκοποί τους (δείτε στη σελίδα μου II.2.D12 μαρτυρίες εγκρίτων Αμερικανών ειδικών, αλλά και πληροφορίες που δίνουν επ’ αυτού οι εξωγήινοι). Επίσης είναι και το πείραμα που έκαναν να προκαλέσουν τον πολύνεκρο σεισμό στην Αιτή, ενεργοποιώντας ένα προϋπάρχον τεκτονικό ρήγμα, ενώ την επέλεξαν σαν μία φτωχή χώρα που θεωρούν τους κατοίκους της ως αναλώσιμους. Επί πλέον είναι η δολοφονία των αξιωματούχων της Πολωνικής κυβέρνησης που αντιτάχτηκαν στους εμβολιασμούς και στην είσοδο στην χώρα του ΔΝΤ, με το σκηνοθετημένο αεροπορικό ατύχημα (δείτε την σελίδα μου II.2.D12), και τελευταία η ανατίναξη των δεξαμενών αποβλήτων στην Ουγγαρία  που προκάλεσε πελώρια οικολογική και οικονομική καταστροφή με την κόκκινη λάσπη, σαν ένα μήνυμα προς την νέα κυβέρνηση που τόλμησε αντί δανείου από το ΔΝΤ που της προτάθηκε, να καλύψει το έλλειμμα φορολογώντας τις τράπεζες (που είναι ως επί το πλείστον συμφερόντων του εξωτερικού).

Ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο πού δείχνει το πως οι σκοτεινές δυνάμεις κατορθώνουν να ελέγχουν τους πληθυσμούς και να τους εξαθλιώνουν, ενώ αυτοί συσσωρεύουν τον πλούτο, (ώστε π.χ. μαζί με τον διπλασιασμό των τιμών των τροφίμων κατά τα τελευταία χρόνια, να διπλασιάσουν και τα κέρδη τους οι μεγάλες εταιρίες τροφίμων), είναι και το έγκλημα που γίνεται με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, για τα οποία παίρνω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι συμβαίνει στις Ινδίες, όπου τα τελευταία χρόνια 200.000 γεωργοί αυτοκτόνησαν λόγω χρεών. Δείτε λεπτομέρειες για τις μεθοδεύσεις των εταιριών μεταλλαγμένων τροφίμων, (όπως η Εβραϊκών συμφερόντων πολυεθνική Μονσάντο κλπ), στη σελίδα μου II.2.D12.

Επίσης ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει το ότι οι σκοτεινές δυνάμεις καθιστούν τις κυβερνήσεις μαριονέτες των σχεδίων τους, είναι και το απόρρητο έγγραφο ‘‘7271/NSA/1158-AR/29" που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου, προκειμένου να πάρει από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank επιδότηση 100.000.000 $ το 1974 για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ. Στο έγγραφο αυτό (του οποίου η μετάφραση δίνεται στην σελίδα μου II.2.D12), αναλαμβάνει να κάνει όλα όσα του επιτάσσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, (όπως π.χ. να μην ανακινήσει το Κυπριακό, κλπ), ενώ το υπογεγραμμένο απόρρητο Αγγλικό κείμενο μπορείτε πλέον να το δείτε (διότι έχει ‘‘βουίξει’’ το internet) και σε πολλά άλλα sites όπου κυκλοφορεί πρόσφατα, όπως είναι π.χ. το http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=23824:2010-10-14-170000&catid=41:apostates-tis-gaias&Itemid=210.

Τώρα ο υιός του Γιωργάκης Παπανδρέου (εγγονός του Γεωργίου Παπανδρέου και ο νυν πρωθυπουργός, διότι στην Ελλάδα η εξουσία συνήθως μεταβιβάζεται από παππού σε πατέρα και εγγονό), οδήγησε εσκεμμένα (κατόπιν εντολών των σκοτεινών δυνάμεων), την χώρα του στην αγκαλιά της ‘‘τρόικας’’ (του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ), που ανέλαβε να διασώσει τα συμφέροντα των δανειστών της Ελλάδας, πιστεύοντας η τρόικα ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή και θα ενισχύσει την ανάπτυξη. Όμως ο Γιωργάκης δεν θέλησε, ή δεν μπόρεσε να τα βάλει με το κατεστημένο (καταχραστές και φοροφυγάδες, όπου ανήκουν και πολλοί πολιτικοί), ώστε να αυξήσει τα έσοδα του κράτους, και αντίθετα εξαθλίωσε τους μικρομεσαίους, ελαττώνοντας την αγοραστική δύναμη τους, καθώς και των μισθωτών και συνταξιούχων, με άμεσο αποτέλεσμα λουκέτα και ανεργεία, πού επέφεραν ύφεση αντί της προσδοκώμενης ανάπτυξης, οδηγώντας έτσι την χώρα σε αδιέξοδο, (δείτε και το site http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/11/blog-post_9801.html).

Για το πώς οι σκοτεινές δυνάμεις με την βοήθεια του ΔΝΤ χτυπούν οικονομικά τις διάφορες χώρες για την υφαρπαγή του πλουτοπαραγωγικών πυγών τους, φαίνεται στην συνέντευξη που έδωσε σε Ελληνίδα δημοσιογράφο Ευρυδίκη Mπέρση ο  Αργεντινός καθηγητής οικονομίας κύριος Κατς (δείτε την στοhttp://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_3738.html καθώς και στην σελίδα II.2.D12 του site μου). Εκεί περιγράφει το πώς η Αργεντινή (αλλά και άλλες μικρότερες χώρες όπως η Βολιβία και το Εκουαδόρ), έδιωξε το ΔΝΤ που την οδήγησε σε χρεοκοπία, και δεν πλήρωσε τελικά τους δανειστές της, αναγκάζοντας μάλιστα τον πρόεδρο της χώρας να διαφύγει με ελικόπτερο από το πολιορκημένο προεδρικό μέγαρο, και πως οι Έλληνες (με την μακρά και ηρωική ιστορία τους όπως είπε), θα έπρεπε και θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για να αποφύγουν την πείνα και την εξαθλίωση, αλλά και την υφαρπαγή από τους δανειστές όλου του εθνικού αλλά και του προσωπικού τους πλούτου.

Τέλος ένα ακόμη στοιχείο που καταδεικνύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους για καταδυνάστευση του πλανήτη είναι και τα εμφυτευόμενα μικροτσίπς. Αυτά βασίζονται στην νανοτεχνολογία που έχουν πάρει οι κυβερνήσεις από τους εξωγήινους, και ένα από αυτά που παράγει η Μοτορόλα το Verichip με ρυθμό ένα δισεκατομμύριο ετησίως (έχει ήδη καλύψει ένα έτος παραγωγής), έχει μήκος 7 χιλιοστά και πάχος 0.75 χιλ. και εμφυτεύεται με ειδική σύριγμα ανάμεσα στα δάκτυλα του δεξιού χεριού, ενώ λειτουργεί με μικρομπαταρίες λιθίου που φορτίζονται με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος. Περιλαμβάνει αναμεταδότη ώστε να εντοπίζεται η θέση αυτού που το φέρει (ήδη χρησιμοποιείται σε κατοικίδια ζώα για να μην χάνονται), και επικοινωνεί με κεντρικό υπολογιστή που περιέχει όλα τα στοιχεία του κατόχου, ενώ με μια κίνηση του χεριού μπροστά από κατάλληλη συσκευή (π.χ. ταμειακή μηχανή) μπορεί να γίνονται και όλες οι χρηματικές συναλλαγές και λοιπές πράξεις. Αφού εμφυτευθεί είναι πολύ δύσκολο να βγει διότι σπάζει και το σώμα μολύνεται βαρεία από το λίθιο και την ουσία mikrobacteria που περιέχει, ενώ ειδοποιείται και η αστυνομία. Η ιδέα είναι να εμφυτευθεί σε όλους και κανείς να μην μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει τίποτε χωρίς αυτό.

Πρόδρομος του είναι η έξυπνη κάρτα Mondex με το barcode. που κατασκευάζει και η ίδια εταιρία, και που προσπαθούν σήμερα να μας σερβίρουν με την δικαιολογία της φοροδιαφυγής, ενώ ισχυρίζονται ότι το εμφύτευμα είναι ασφαλέστερο διότι δεν μπορεί να κλαπεί ή να πλαστογραφηθεί. Στο θέμα της κάρτας επιχειρούν πρόσφατα να συμμετάσχουν και οι Ελληνικές τράπεζες, ώστε να αποκομίζουν σίγουρα και σημαντικά κέρδη, με την έστω και πολύ μικρή προμήθεια που θα χρεώνουν στις διάφορες συναλλαγές. Σημειωτέον ότι για να αποφύγουν την επικείμενη κατάρρευση του συστήματος τους οι σκοτεινές δυνάμεις, επιχειρούν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία, και ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία τους για τον σκοπό αυτό είναι οι κάρτες και τα μικροτσίπς. Για περισσότερα δείτε στο Google στις λέξεις Verichip και Mondex Smartcard, ενώ συμβουλεύω να αντιδράσουμε μεν με κάθε μέσο για να καθυστερήσει, αλλά να μην ανησυχούμε διότι, όπως είπα και προηγουμένως, δεν θα προλάβουν να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Ένας άλλος τρόπος ασκήσεως παγκοσμίου ελέγχου που εφαρμόζουν οι σκοτεινές δυνάμεις, είναι η δημιουργία πελώριων πολυεθνικών για ‘‘ευαίσθητες’’ υπηρεσίες ανά τον πλανήτη, τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να προσφέρουν οι κυβερνήσεις των χωρών, και φέρνω ως παράδειγμα (για να μην αναφέρομαι συνεχώς στις ΗΠΑ) την Αγγλική SERCO (δείτε το site της www.serco.com και το σχετικό αναλυτικό άρθρο στο http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/11/serco.html). Πρόκειται για πολυεθνική με 70.000 υπαλλήλους, ετήσιο τζίρο γύρω στα 4 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας, που καλύπτει εκτός απ’ την Αγγλία και πολλές άλλες χώρες (Ευρώπης, Βόρειου Αμερικής, Μέσης και Από Ανατολής, Αυστραλία κλπ). Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν: Λειτουργία και συντήρηση συγκοινωνιών (οδικές, σιδηροδρομικές και αεροπορικές μεταφορές του κοινού) και τα κέντρα ελέγχου αυτών. Λειτουργία φυλακών και στρατοπέδων συγκεντρώσεως, και μεταφορά των κρατουμένων προς και από τα δικαστήρια κλπ, καθώς και ηλεκτρονική παρακολούθηση των μεταναστών. Λειτουργία και συντήρηση αμυντικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και βαλλιστικών πυραύλων ανά τον κόσμο, καθώς και συστημάτων εγκαίρου προειδοποιήσεως, υποστήριξη ναυτικών βάσεων και πλοίων, κλπ. Λειτουργία και υποστήριξη συστημάτων Internet και σειρά άλλων δευτερευουσών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν την παιδεία, την υγεία, κλπ, ακόμη και την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης. Παρόλα αυτά καταφέρνει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και πολύ λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη της.

Ακόμη ένα άλλο πολύ συνταρακτικό στοιχείο της εγκληματικής δράσεως των σκοτεινών δυνάμεων προκύπτει από πρόσφατο αστρικό ταξίδι της φίλης μου Sharon που μου εξήγησε και επιβεβαίωσε ο εξωγήινος αδελφός της Gabriel: Σε μυστικές στρατιωτικές βάσεις των σκοτεινών κυβερνήσεων στις ΗΠΑ. στην Κίνα και στη Ρωσία, όπου φιλοξενούνται οι λίγοι εναπομείναντες από παλιά ‘‘κακοί’’ εξωγήινοι, δημιουργείται γενεά υπερφυσικών παιδιών εδώ και 10 χρόνια, που αναπτύσσονται γρήγορα και προέρχονται από τεχνητή γονιμοποίηση με σπέρμα εξωγήινο και μητέρες νεαρές κοπέλες από πολύ φτωχές οικογένειες, που μετά την γέννα τις σκοτώνουν για να διαφυλαχθεί το μυστικό. Ήδη υπάρχουν χιλιάδες τέτοια παιδιά, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την επιβολή της ‘‘νέας τάξης πραγμάτων’’, που όμως, από ότι λέει ο Gabriel, δεν θα προλάβουν να τα χρησιμοποιήσουν. Στις ΗΠΑ τέτοιες βάσεις υπάρχουν σε ιδιωτικό νησί και στο Κάνσας, όπου επίσης αναπτύσσουν και ιούς και άλλα βιολογικά όπλα. Δείτε τις ερωτήσεις μου και τις απαντήσεις που πήρα (και για πολλά άλλα θέματα) από τον Gabriel στην Αγγλική σελίδα II.1.D13 του site μου (που θα μεταφράσω προσεχώς), όπου αναφέρεται και το πείραμα των σκοτεινών δυνάμεων στην Κίνα για μείωση του πληθυσμού, όπου καταδίκασαν ένα ολόκληρο χωριό στον δια της ασιτίας θάνατο, και οι εξωγήινοι για να δείξουν ότι δεν θα επιτρέψουν να ισχύσει μια τέτοια τακτική, εξαέρωσαν το χωριό μεταφέροντας τους κατοίκους του στην Κοίλη Γη, όπου θα περιμένουν το 2012 και εμάς τους υπολοίπους. Επίσης δείγμα τέτοιου παιδιού που πέθανε για κάποιο λόγο πολύ μικρό και το έβγαλε η θάλασσα έξω, (και προκάλεσε αίσθηση η μορφή του) μπορείτε να δείτε στο βίντεο του CNN http://www.youtube.com/watch?v=JiVqLki49Sc&feature=related SaveFrom.net .

Η Αμερική υπήρξε ανέκαθεν ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων, αφ ενός λόγω της κυρίαρχης ηγετικής οικονομικής και πολιτικής θέσης που κατέχει στον πλανήτη, και αφ ετέρου διότι οι πολίτες της, με την βοήθεια του internet κλπ, έχουν ήδη σε μεγάλο βαθμό αφυπνιστεί και αρχίζουν να αποτελούν απειλή για τα σκοτεινά σχέδια τους (δείτε τα μεγάλα προβλήματα που προκαλούν στην Αμερική στην σελίδα μου II.2.D12, καθώς και τα προβλήματα που προκαλούν στην Ελλάδα).

Όσον πάλι αφορά στην μικρή Ελλάδα, έχει και αυτή, ιδιαίτερα τελευταία, υποστεί σφοδρές οικονομικές και λοιπές επιθέσεις για τους κάτωθι κυρίως λόγους: Οι Έλληνες θεωρούνται ανεξάρτητοι, απείθαρχοι, ευρηματικοί και απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις τους, αποτελώντας ‘‘αγκάθι’’ στα σχέδια δημιουργίας της παγκόσμιας κυβέρνησης, γι’ αυτό, όπως υπεστήριξε και ο Κίσινγκερ, πρέπει να περιορισθούν πολιτικά, να εξαθλιωθούν οικονομικά, να υποβαθμισθεί η παιδία τους και να ξεχάσουν την ιστορία τους και την εθνική τους συνείδηση, στόχοι που ορισμένοι από αυτούς αρχίζουν σε κάποιο βαθμό να επιτυγχάνονται, με την χειραγώγηση που γίνεται στους διεφθαρμένους πολιτικούς και λοιπούς παράγοντες της χώρας, ενώ η ευρηματικότητα των Ελλήνων εντός της Ελλάδος, αντί να επικεντρώνεται στην δημιουργική ανάπτυξη, κατευθύνεται πολύ συχνά στην απάτη και την διαφθορά. Ακόμη υποστηρίζουν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι: ‘‘Στην Ελλάδα τα δύο διορισμένα κόμματα που την κυβερνούν θα υπονομεύσουν την χώρα ιστορικά, πολιτισμικά, ηθικά, εκπαιδευτικά, κλπ. Οι Έλληνες πρέπει να υποταχθούν και να σταματήσουν να παράγουν τον πολιτισμό τους, γιατί έχει καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, όπως απεδείχθη και σε παλαιότερες εποχές, για την ολοκλήρωση των σχεδίων μας σε παγκόσμια κλίμακα’’.

Στο σχετικό βίντεο (www.youtube.com/watch?v=fJlcwYpcbvQ&feature=player_embedded) με ξένους ομιλητές και Ελληνικούς υποτίτλους υποστηρίζεται ότι: ‘‘Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα παρακμάζει ενώ ο υπόλοιπος κόσμος προοδεύει. Η αλήθεια είναι ότι σταδιακά οι κυβερνήσεις όλων των κρατών θα περάσουν σε ανώτερους εξουσιαστικούς και νομοθετικούς χώρους. Το βέβαιο είναι πως το ‘χτύπημα’ της Ελλάδας δεν είναι καθόλου τυχαία κίνηση. Απεναντίας είναι κίνηση μελετημένη και συμβολική. Αν καταστεί ανήμπορος ο λαός που γέννησε και περιφρούρησε την δημοκρατία, και δεν μπορέσει να την διατηρήσει σήμερα ζωντανή και αληθινή, αυτό θα αποτελέσει τεράστιο βήμα προόδου γι αυτούς που διορίζονται για να ελέγχουν τα πάντα. Η χειρότερη μορφή δικτατορίας είναι όταν νομίζεις πως είσαι ελεύθερος, ενώ στην πραγματικότητα είσαι πλήρως χειραγωγημένος και δασκαλεμένος σε μια μαζική ύπνωση’’

Ακόμη όπως έχει αποδειχθεί από σωρεία ερευνών, που όλες επιμελώς απεκρύβησαν ή μπλοκαρίστηκαν, η Ελλάδα αποτελεί μία από τις πλουσιότερες χώρες σε ορυκτό πλούτο (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, μεθάνιο, ουράνιο, χρυσό, μαγγάνιο, νικέλιο, αλουμίνιο, μαγνήσιο, χρώμιο, όσμιο, κλπ που για ορισμένα από αυτά αποτελεί την  κύρια πηγή στην Ευρώπη), που οι σκοτεινές δυνάμεις (δείτε το sitehttp://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/blog-post_5524.html), ήτοι τραπεζίτες, δανειστές, πολυεθνικές, κλπ, εποφθαλμιούν να υφαρπάξουν με την  (ελεγχομένη ή μη) χρεωκοπία της χώρας.

Ήδη, αναφερόμενοι μόνο στο φυσικό αέριο και μόνο στην Κρήτη, (όπου τρυπάνε για νερό και βγαίνει αέριο), υπολογίζεται ότι υπάρχουν τρία τρισεκατομμύρια κυβικά στην Μεσαριά, και όταν ερωτήθηκε επ’ αυτού σε ζωντανή εκπομπή στην TV ό αρμόδιος υφυπουργός τον Απρίλιο του 2010, ανήγγειλε την άμεση δημιουργία φορέα ώστε σε δύο εβδομάδες να αρχίσει η προσπάθεια για εκμετάλλευση του. Σήμερα τον Νοέμβριο του 2010 όταν ρωτήθηκε εκ νέου από τον δημοσιογράφο τι έγινε με την δημιουργία του φορέα, η απάντηση του ήταν ‘‘ουδέν σχόλιο’’, ενώ κανένα κανάλι (παρά τις μεγάλες ανάγκες της χώρας σε ενέργεια και συνάλλαγμα) δεν αναφέρθηκε στο γεγονός. Πάντως  σήμερα 23.11.10 ο πρωθυπουργός πιεζόμενος από την αντιπολίτευση υποχρεώθηκε να δηλώσει ότι θα ασχοληθεί επιτέλους με τον ορυκτό πλούτο της χώρας. (δείτε το http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/newsbomb). Επιπλέον υπάρχει και η σύμβαση COOPER που υπογράφει το 1940 και λήγει φέτος το 2010 (με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για άλλα 25 χρόνια), που προέβλεπε ότι τα στρατηγικά ορυκτά της Ελλάδας τίθενται υπό την αιγίδα Αμερικανικού consortium εταιριών, ενώ ό Μπατσής που την απεκάλυψε στο βιβλίο του, τουφεκίστηκε το 1952 ως επικίνδυνος για την χώρα κομουνιστής, και έκτοτε κανείς πολιτικός δεν τολμά να ακουμπήσει τα στρατηγικά κοιτάσματα ορυκτού πλούτου που βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να δοθούν εν καιρώ στις Αμερικανικές σκοτεινές δυνάμεις (δείτε τοhttp://kostasxan.blogspot.com/2010/11/2010_24.htm).

Ακόμη για να δείξω το πως οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ, με τις υπηρεσίες της (CIA κλπ) και τις τράπεζες της, για να πλήξουν οικονομικά ευάλωτες χώρες με σκοπό να βάλουν χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, παραθέτω την ομολογία του πρώην πράκτορα της CIA Perkins, που υπήρξε ‘‘οικονομικός δολοφόνος’’ και ξεσκεπάζει την μέθοδο στην σελίδα μου II.2.D9 και στο βίντεοhttp://www.youtube.com/watch?v=9VlRirraaks&feature=related SaveFrom.net καθώς και σε εννέα ακόμη βίντεο και στο βιβλίο του, για τις περιπτώσεις της Κολομβίας, Παναμά, Ινδονησίας, Χιλής, Γουατεμάλας, Νιγηρίας, Ισημερινού, κλπ. Τον ρόλο ενός τέτοιου οικονομικού δολοφόνου έπαιξε για την Ελλάδα η Goldman Sachs και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τον επιτυγχάνει. Εάν λοιπόν η προσπάθεια τους ολοκληρωθεί και οι Έλληνες δεν αντιδράσουν δυναμικά, τότε θα ακολουθήσουν διαδοχικά και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέχρι τελικά το μοντέλο της Ελλάδος να τύχει παγκόσμιας εφαρμογής και η κρίση να φτάσει και στην Αμερική (δείτε τα σχετικό βίντεο www.infowars.com/alex-jones-on-rt-greek-crisis-will-come-to-america).

Τέλος ένα από τα πολλά εγκλήματα τον σκοτεινών δυνάμεων με κύριο όργανο τους τις ΗΠΑ είναι και η τραγωδία της Κύπρου, (βάσει των πρόσφατα αποχαρακτηρισθέντων απόρρητων Αμερικανικών αρχείων), όπου όταν ζήτησαν από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, που οι ίδιοι ανέδειξαν, να επέμβει στρατιωτικώς στην Κύπρο για απομάκρυνση του Μακαρίου και αυτός αρνήθηκε, τότε με τους πράκτορές τους (νυν σημαίνοντα πρόσωπα στην πολιτική μας ζωή), υποκίνησαν τους φοιτητές στην εξέγερση του πολυτεχνείου και αντικατέστησαν τον Παπαδόπουλο με τον Δικτάτορα Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε την επέμβαση, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι Τούρκοι όπως είχε προσχεδιαστεί και να καταλάβουν το 40% του νησιού, για να πέσει στην συνέχεια η χούντα μια που είχε εξυπηρετήσει πλέον τα σχέδια τους (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=-7BYKkCuTe4&feature=player_embedded SaveFrom.net).

Βεβαίως από εδώ και πέρα, όσο πλησιάζουμε στο 2012, μία κύρια φροντίδα των εξωγήινων (που έχουν τα μέσα να ξέρουν τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στην Γη), είναι να εμποδίζουν έγκαιρα (ή να μειώνουν τις επιπτώσεις) τέτοιων εγκληματικών πράξεων εναντίον της ζωής ή της υγείας μας, που διασπείρουν τον φόβο, ή  μας εξαθλιώνουν οικονομικά, ή πράξεων που βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον, κλπ. Μεταξύ των γεγονότων που απέτρεψαν, είναι και η επανειλημμένη προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να δημιουργήσουν (με την κρυφή τεχνολογία που έχουν λάβει), μια επίθεση τους κατά του πλανήτη, εμφανίζοντας την ότι δήθεν έγινε από τους εξωγήινους, ώστε να τους θεωρήσει ο κόσμος ως εχθρικούς και επικίνδυνους, καθώς και η προσπάθεια να δημιουργήσουν τις συνθήκες για επιβολή στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην ερώτηση για το τί μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε αφού θα έχουμε γίνει πεμπτοδιάστατοι, απαντώ ως εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αφού τελειώσει η εκπαίδευσή μας έχουμε να επιλέξουμε διάφορους προορισμούς που θα θελήσουμε να ακολουθήσουμε: Ένα πρώτο μέρος (το μεγαλύτερο) των ‘‘πεμπτοδιάστατων Γήινων’’ θα θελήσει να πάει και να εποικήσει (όταν αυτοί γίνουν κατοικήσιμοι) τους ‘‘υδάτινους πλανήτες’’ του ηλιακού μας συστήματος (που υπήρξαν και παλαιότερα υδάτινοι προτού καταστραφούν από πολέμους στον γαλαξία πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια), που είναι επίσης κοίλοι όπως και όλοι οι πλανήτες, αλλά και τα άστρα γενικότερα. Τέτοιοι είναι ο Άρης, η Αφροδίτη, και ένας καινούριος πλανήτης που θα εμφανιστεί, που υπήρχε και παλαιότερα προτού καταστραφεί κατά τους γαλαξιακούς πολέμους, ο Μάλντεκ ή Pax με διάμετρο 3.5 φορές αυτήν της Γης. Τους πλανήτες αυτούς εν τω μεταξύ οι εξωγήινοι με τους επιστήμονες και τους βιολόγους τους, αλλά και με την επουράνια βοήθεια των ‘‘Ελοχήμ’’ (φορέων όπως είπαμε της Θεϊκής ενεργείας και δημιουργίας), θα τους ξανακάνουν κατοικήσιμους, με τα νερά τους και την ατμόσφαιρα τους (που θα προέλθουν από την εσωτερική τους επιφάνεια), την χλωρίδα τους και την πανίδα τους, ενώ ο Μάλντεκ θα ξαναδημιουργηθεί συναρμολογώντας τα συντρίμμια του, που σήμερα αποτελούν μέρος της ‘‘ζώνης των αστεροειδών’’ στο ηλιακό μας σύστημα, (ήδη δε η NASA παρατηρεί μια ανεξήγητη δραστηριότητα στην ζώνη αυτή).

Ένα δεύτερο μέρος θα ταξιδεύσει στα άστρα αποτελώντας τους πρεσβευτές της Γης, αλλά και του ηλιακού μας συστήματος γενικότερα, υποστηρίζοντας όπου απαιτείται την συνθήκη ειρήνης που υπεγράφη στην δεκαετία του 1990, αλλά και την ενότητα μεταξύ των αστερισμών του γαλαξία μας. Ακόμη πολλοί άλλοι από αυτούς τους πρεσβευτές θα ταξιδέψουν και σε χιλιάδες άλλους γαλαξίες για να διδάξουν και εκεί την ειρήνη και την ενότητα. Πολλοί από αυτούς θα παίξουν και τον ρόλο διδασκάλου, μεταδίδοντας τις ιδιαιτέρες εμπειρίες τους κατά την μετάβαση τους από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση εν ζωή με το υλικό τους σώμα, δίδοντας διαλέξεις και κάνοντας σχετικά σεμινάρια, για την περίπτωση που θα επιχειρήσουν (όταν έρθει ο κατάλληλος για την κάθε περίπτωση χρόνος) να εφαρμόσουν το ίδιο και άλλοι τριτοδιάστατοι πλανήτες Σημειωτέον ότι σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί που ανήκουν στη Γαλακτική Ομοσπονδία του Φωτός είναι ήδη πεμπτοδιάστατοι, ενώ από τους υπολοίπους πολιτισμούς του γαλαξία μας μόνο το 1/3 παραμένει ακόμη τριτοδιάστατο (που είναι όμως ειρηνικοί μεταξύ τους μετά την υπογραφείσα διαπλανητική συνθήκη).

Ένα τρίτο μέρος θα παραμείνει μόνιμα στην θαλπωρή της Κοίλης Γης, και θα ζήσει στις κρυστάλλινες πόλεις της λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχουν αυτές (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D7).

Ένα τέταρτο μέρος θα επιστρέψει, όταν όλα ομαλοποιηθούν, στην εξωτερική επιφάνεια, που θα έχει πάρει μια ειδυλλιακή μορφή, με ένα παρθένο και καθαρό φυσικό περιβάλλον και ένα υπέροχο κλήμα για να ζήσει μια ανέμελη και ονειρεμένη πλέον ζωή εκεί. Ακόμη ορισμένοι θα έχουν παραμείνει στην εξωτερική επιφάνεια και θα γίνουν εκεί πεμτοδιάστατοι, ακολουθώντας έναν βραδύτερο ρυθμό μεταμόρφωσης, επιβιώνοντας (οι περισσότεροι) παρ όλες τις αναταράξεις και τους κινδύνους της (σεισμοί 10 και πλέον ρίχτερ, κλπ), μετακομίζοντας εγκαίρως σε εκάστοτε ασφαλέστερες θέσεις. Ο ρυθμός αυτός (που δεν περιλαμβάνει την χρήση των θαλάμων μεταμόρφωσης), θα ξεκινάει λίγο πριν το 2012 με ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως είναι η τηλεπαθητική ικανότητα των ανθρώπων, κλπ), και θα ολοκληρώνεται πλήρως μέχρι το 2017 με τελευταίο χαρακτηριστικό την ικανότητα του διακτινισμού (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα μου II.2.D2). Πιστεύω ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ενδεχομένως όσοι, είτε δεν έχουν πεισθεί για τις καλές προθέσεις των εξωγήινων για να αποφασίσουν να πάνε στους θαλάμους μεταμόρφωσης, είτε δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση για την μεταμόρφωση, προσκολλημένοι στα ιδιαίτερα προνόμια, τον πλούτο και την εξουσία που τυχόν τώρα απολαμβάνουν, είτε τέλος διότι είναι στενά προσκολλημένοι σε θρησκευτικές δοξασίες που επιτάσσουν διαφορετικές πορείες και δοκιμασίες.

Πάντως ασχέτως αν επιλέξουμε (ενδεχομένως και για καρμικούς λόγους) τον εύκολο δρόμο της Κοίλης Γης, που γίνεται ακόμη ευκολότερος με την κατάλληλη προετοιμασία ανόδου των δονήσεων μας (για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου), ή τον δύσκολο της πολυετούς διάρκειας, το τελικό αποτέλεσμα μετά την ανάληψη μας θα είναι ακριβώς το ίδιο για όλους. Σε παρατήρηση αναγνωστών ότι τίποτα δεν γίνεται εύκολά και χωρίς προσπάθεια και θυσίες, απαντώ ότι για 13.000 χρόνια η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε σκληρά από τα εγκλήματα των σκοτεινών δυνάμεων, και παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, διατήρησαν την πνευματικότητα τους, και ανέπτυξαν την συμπαράσταση στον συνάνθρωπο τους, δείχνοντας έτσι ότι τους αξίζει να περάσουν πλέον στην χρυσή εποχή της πέμπτης διάστασης..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην ερώτηση για το πώς θα διοικείται η Γη στην πέμπτη διάσταση απαντώ ως εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλοι οι κάτοικοι της Γης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Κοίλης Γης, θα αποτελέσουν πλέον ένα ενιαίο κράτος τους ‘‘Γήινους’’, που θα διοικείται από (συνήθως εξαμελή ή δωδεκαμελή) συμβούλια σε διάφορες βαθμίδες και με διάφορες αρμοδιότητες, που οι επικεφαλείς τους θα εναλλάσσονται μεταξύ τους, και η άσκηση της διοίκησης δεν θα βασίζεται στην εξουσία αλλά στην συνεργασία, βάσει των ικανοτήτων (ταλέντων) του καθενός στον κάθε τομέα και στο κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει.

Ακόμη οι διοικούντες δεν θα απολαμβάνουν κανενός ιδιαίτερου προνομίου, παρ όλες τις αυξημένες τους ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά θα εργάζονται όπως περίπου εργάζονται σήμερα οι παρέχοντες ανιδιοτελή υπηρεσία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ η επιλογή τους θα βασίζεται στην εμπειρία στα συγκεκριμένα θέματα που θα έχει αποκτήσει ο καθένας δια μέσου των αιώνων. Επί πλέον η κάθε είδους εργασία στην πέμπτη διάσταση δεν είναι κάτι που κουράζει, άλλα κάτι που δημιουργεί χαρά και ικανοποίηση όπως π.χ. ένα αγαπημένο μας χόμπι.

Βασικά θα υπάρχουν έξη τομείς “clans” (που θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν τα δικά μας υπουργεία), που είναι πολύ συνοπτικά τα εξής: 1) Spiritual clan που ασχολείται με την ψυχή και τα πνευματικά θέματα γενικά καθώς και με τις διάφορες ιεροτελεστίες (καλύπτει μεταξύ άλλων και τα θέματα που καλύπτει σε μας η θρησκεία). 2) Administration clan που ασχολείται με την διοίκηση του πλανήτη γενικά και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων των άλλων clans 3) Science clan που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη των διαφόρων επιστημών. 4) Science engineering clan που ασχολείται με τις εφαρμογές της επιστήμης και με τις πάσης φύσεως κατασκευές τόσον συσκευών, διαστημοπλοίων κλπ, όσον και εργοστασίων, δημοσίων  έργων, κλπ. 5) Life science clan που ασχολείται με την επιστήμη της ζωής γενικά και την ψυχολογία και τις σχέσεις, τόσον των όντων του πλανήτη (υποστηρίζοντας την βιόσφαιρα του) όσο και των όντων άλλων πλανητών του γαλαξία, τους οποίους και εξερευνά και μελετά (ψάχνοντας κυρίως για νοήμονα όντα) με τα εξερευνητικά του διαστημόπλοια. 6) Life science engineering clan που ασχολείται με την εφαρμογή της επιστήμης της ζωής για την βελτίωση της όπου τυχόν απαιτείται, αλλά και για την θεραπεία και βοήθεια των όντων και των περιοχών του γαλαξία που έχουν ανάγκη, (όπως π.χ. έγινε για τους κατοίκους της Γης και η κατασκευή των θαλάμων μεταμόρφωσης στην Κοίλη Γη).

Ένας θεμελιώδης παράγον για τον τέλειο συντονισμό και διεκπεραίωση (αποκλειόμενης σχεδόν  της περίπτωσης λαθών), των συνθέτων και πολύπλοκων λειτουργιών που θα απαιτούνται τότε, είναι, παράλληλα με τα super-computers, και ένα φοβερό δίκτυο επικοινωνιών που θα συνδέει όλους με όλα, ώστε να υπάρχει συνεχώς μια συνεργασία και σε real time (δηλαδή στιγμιαία) αλληλοενημέρωση και διοχέτευση εντολών προς όλες τις κατευθύνσεις, που όμως το τότε ανεπτυγμένο μυαλό μας θα μπορεί να αντέχει και να ανταποκρίνεται. Έτσι π.χ. είδα έναν Πλειάδιο να μπορεί μόνος του να συντονίζει με άνεση και επιτυχία εκατοντάδες δραστηριότητες ενός συνθέτου Project.

Λόγω του ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται, ενώ θα έχει εκλείψει και κάθε είδους αντιπαλότητας ή φιλονικίας μεταξύ των, και ούτε θα υπάρχει ανάγκη συσσώρευσης υλικών αγαθών, ενώ ακόμη και πολλές άλλες ανάγκες που έχουμε σήμερα θα έχουν πάψει να υπάρχουν, γι’ αυτό και δεν θα λειτουργούν εν γένει δημόσιες υπηρεσίες, ενώ οι ελάχιστες που τυχόν θα απαιτούνται θα είναι πολύ περιορισμένου χαρακτήρα (δείτε λεπτομέρειες για όλα τα ανωτέρω στη αρχή αυτής της σελίδας). Επίσης τα περισσότερα σημερινά επαγγέλματα θα καταργηθούν και νέα θα δημιουργηθούν, ενώ στην ερώτηση που έκανα στους εξωγήινους για το τι θα κάνουν όσοι δεν έχουν δουλειά ή δεν θέλουν να δουλέψουν, η απάντηση ήταν ότι «Απλώς θα ζουν την ζωή τους και θα συλλέγουν εμπειρίες». Ακόμη όλοι οι κάτοικοι του Ηλιακού μας συστήματος θα αποτελέσουν ένα ενιαίο έθνος, όπως συμβαίνει και με τα έθνη όλων των άλλων αστερισμών.

Ακόμη στην Γαλακτική Κοινωνία στην οποία θα ανήκουμε, θα υπάρχει το ιδανικό περιβάλλον που θα ενθαρρύνει στο να αναπτύξει ό καθένας μας δημιουργικές πρωτοβουλίες και ταλέντα, για λύσεις κλπ που θα εξυπηρετούν τόσο τον ίδιο όσο και το σύνολο αλλά και το περιβάλλον γενικότερα, προβάλλοντας την προσωπικότητα του καθενός και προσφέροντας του αναγνώριση και μεγάλη προσωπική ικανοποίηση. Ακόμη δεν θα αισθάνεται κανείς ποτέ πια ότι έχει έλλειψη χρόνου, πολύ δε περισσότερο καθ’ ότι η μορφή του γραμμικού χρόνου που ξέραμε αλλάζει ριζικά στην πέμπτη διάσταση (δείτε τη σελίδα μου II.2.D4). Επίσης θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί και να πραγματοποιήσει ότι χόμπι ή επιθυμίες η ζωή που έζησε δεν του επέτρεψε να βιώσει.

Τέλος υπάρχει και ένα πέμπτο μέρος που αφορά στους ‘‘σπόρους των άστρων’’ που θα μεταφερθούν κατ ευθείαν στα διαστημόπλοια, για να γίνουν στους εκεί θαλάμους μεταμόρφωσης πεμπτοδιάστατοι, και να επιστρέψουν στη συνέχεια στους πλανήτες τους, από όπου προήλθαν όταν ενσαρκώθηκαν στην Γη, για να μεταδώσουν τις μοναδικές εμπειρίες τους από την Γη στους εκεί συνανθρώπους τους. Σημειωτέον ότι η εκπαίδευση των ανθρώπων αυτών, (όσων προέρχονται από πεμτοδιάστατους πλανήτες), αφού βγουν από τους θαλάμους μεταμόρφωσης, θα είναι πολύ πιο σύντομη, καθότι ήσαν και προηγουμένως πεμτοδιάστατοι στους πλανήτες τους, προτού ενσαρκωθούν ως τριτοδιάστατοι στην Γη για να πάρουν τις σχετικές εμπειρίες, και η εκπαίδευση θα έγκειται κυρίως στο να τους ξαναθυμίσουν οι σύμβουλοι τους την ικανότητες και εμπειρίες που είχαν και παλαιότερα στους πλανήτες τους.

Στην κατηγορία αυτή υπάγομαι και εγώ (ως σπόρος των άστρων από τις Πλειάδες), που όμως αφού μεταβώ στα διαστημόπλοια, θα επιστρέψω ως πεμτοδιάστατος πλέον πίσω στην Γή, αφ ενός για να αφυπνίσω τους απληροφόρητους σχετικά με την ανάληψη, και αφ ετέρου για να βοηθήσω, κυρίως εκείνους που δεν θα επιλέξουν την εύκολή λύση της Κοίλης Γης, αλλά την πιο μακροχρόνια (μέχρι το 2017) σταδιακή μετάβαση. Όπως με πληροφόρησε η Επουράνια Ιεραρχία αυτό ακριβώς επέλεξα ως αποστολή μου σε αυτή μου την ενσάρκωση, πράγμα που μου είπε ότι το έχω ξανακάνει επανειλημμένως και σε περιπτώσεις άλλων πλανητών. Την πληροφορία αυτή μου επιβεβαίωσε προσφάτως και η χαρισματική μου φίλη Μάρω, η οποία επικοινωνεί τόσο με αναληφθέντες διδασκάλους, όσο και με εξωγήινους, κλπ, και έχει δημιουργήσει (μαζί με την επίσης χαρισματική φίλη της Θένια) την πληρέστερη και σημαντικότερη για τα Ελληνικά δεδομένα διαδικτυακή ομάδα με τίτλο ‘‘Ταξίδι στον Κόσμο της Ψυχής’’ (http://nebesnyel.phpbb30.com/board/portal.php), όπου μπορείτε να γραφείτε ως μέλη (δωρεάν) και να διαβάσετε πλήθος άρθρων για  μεταφυσικά θέματα, για τους εξωγήινους,  για την ανάληψη, κλπ (πολλά των οποίων προήλθαν από Channelling), και να αναρτήσετε και δικά σας άρθρα και σχόλια.

Η φίλη μου αυτή μου επιβεβαίωσε ακόμη ότι έχω έρθει και παλαιότερε στην Γη, κατά τον πρώτο εποικισμό της από εξωγήινους (με το όνομα Τεγέας), αργότερα σαν γενετικός επιστήμων για την ανάπτυξη της χλωρίδας και της πανίδας της, και κατά καιρούς σαν ηγέτης, σαν πολεμιστής υπέρ του καλού, σαν ιερέας, κλπ, ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα όπως το 500 π.χ. σαν φιλόσοφος. Με τις ως άνω φίλες μου, αλλά και με άλλα εξ ίσου χαρισματικά άτομα, δημιουργούμε μια ομάδα επικοινωνίας με ανώτερες οντότητες (μέσω της αυτόματης γραφής), που θα μας βοηθάει αφ ενός στο να τσεκάρουμε τις ενδεχόμενες μεταβολές που υφίστανται συν το χρόνο οι πληροφορίες που έχουμε παλαιότερα πάρει, και αφ’ ετέρου στο να συμπληρώσω της πληροφορίες που δίδω στο site μου, παίρνοντας απαντήσεις σε πλήθος θεμάτων που ακόμη με απασχολούν (απαντήσεις που θα αναρτήσω σε προσεχή σελίδα του site μου)..

Το ποιόν προορισμό θα επιλέξουμε εξαρτάται (σε σημαντικό βαθμό) και από το ποιο ‘‘συμβόλαιο ζωής’’ επιλέξαμε για αυτήν μας την ενσάρκωση, προτού ενσαρκωθούμε, ενώ μπορούμε και να αλλάζουμε τις επιλογές μας οποτεδήποτε, ακόμη και αφού πάμε στους προορισμούς μας, (αν και μια τέτοια αλλαγή θεωρείται πολύ απίθανο να την επιλέξουμε). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα της πορείας που θα ακολουθήσει ο καθένας, και του προορισμού που τελικά θα επιλέξει, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο για όλους, το να μετατραπούμε δηλαδή από περιορισμένης συνειδητότητας τριτοδιάστατα όντα σε πλήρους συνειδητότητας πεμτοδιάστατα όντα γεμάτα αγάπη προς όλους.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στο πώς θα είναι οι εγκαταστάσεις μας στην πεμπτοδιάστατη Γη απαντώ ως εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Λόγω της ως άνω διασποράς των σημερινών κατοίκων της Γης, (που οι περισσότεροι θα εποικήσουν τους τρείς άλλους πλανήτες, ενώ οι κάτοικοι στην εξωτερική επιφάνεια εκτιμώ ότι δεν θα ξεπερνούν το 10% του σημερινού πληθυσμού), η Γη θα είναι αραιά κατοικημένη, λαμβανομένης μάλιστα υπόψη ότι με τις νέες ηπείρους που θα αναδυθούν η ξηρά θα αυξηθεί σημαντικά,. Οι οικισμοί θα είναι σχετικά μικροί και ‘‘διακριτικοί’’, σεβόμενοι το περιβάλλον και την πλούσια βλάστηση του, ενώ αντίθετα θα υπάρχουν πλωτές (καθ όλα αυτάρκεις), πόλεις, ακόμη δε ορισμένοι θα κατοικούν και σε ιπτάμενες πόλεις (πλήρως αυτάρκη μεγάλα διαστημόπλοια).

Τα σπίτια θα είναι συνήθως άνετες μονοκατοικίες πολλαπλών τρούλων, χωρίς γωνίες για να ρέει η ενέργεια, ενώ θα μπορούν να έχουν και όποια άλλη μορφή θα επιλέξουν οι ιδιοκτήτες τους (με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων). Τα έπιπλα είναι επίσης χωρίς γωνίες με αναπαυτικά καθίσματα που προσαρμόζονται αυτόματα στο σώμα σου, και με μαλακά κρεβάτια που νομίζεις ότι ξαπλώνεις στα σύννεφα, ενώ δυο το πολύ ώρες ύπνου-διαλογισμού το 24ωρο είναι αρκετές για να σε ξεκουράσουν και να σε αναζωογονήσουν. (Όταν ξάπλωσα σε ένα τέτοιο κρεβάτι στην πρωτεύουσα της Κοίλης Γης την Σιαμπάλα που επισπεύτηκα παλαιότερα, μου άρεσε τόσο που δεν ήθελα να σηκωθώ). Το εξωτερικό μέγεθος των σπιτιών δεν ­θα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθ ότι οι εσωτερικοί χώροι θα παίρνουν ολογραφικά ότι διάσταση θέλουμε για να εξυπηρετήσει κάθε μας ανάγκη, (πράγμα που συμβαίνει και στα εξωγήινα διαστημόπλοια).

Συνήθως τα οικόπεδα των κατοικιών τους θα διατάσσονται ανά έξη στους έξη ίσους τομείς ενός μεγάλου κύκλου, (συνήθους διαμέτρου τουλάχιστον 150 μέτρων, ώστε σε κάθε σπίτι να αντιστοιχεί οικόπεδο τουλάχιστον δύο στρέμματων), ενώ στο κέντρο θα υπάρχει ένας μικρότερος ομόκεντρος κύκλος για τις ομαδικές δραστηριότητες (διασκέδαση, ιεροτελεστίες, κλπ) των έξη νοικοκυριών, που στο καθένα θα κατοικεί ένα άτομο, ή ένα ζευγάρι, ή μια οικογένεια, ή μία παρέα, κλπ. ΟΙ τοίχοι θα είναι διαφανείς από μέσα και αδιαφανείς από έξω, οι δε πόρτες θα εμφανίζονται με τηλεπαθητική εντολή όταν θέλει κάποιος να πέραση. Τέλος τα όρια (φράχτες) των μεγάλων αυτών οικοπέδων θα καθορίζονται από ζώνες πυκνής βλάστησης και κήπους πλάτους άνω των 10 μέτρων (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα II.2.D7).

Τα σημερινά μεγαθήρια, κτίσματα και πόλεις, καθώς και κάθε είδους τεχνικά έργα θα πάψουν να υπάρχουν, εξαϋλωνόμενα και μετατρεπόμενα σε ενέργεια, με εξαίρεση αφ ενός τα μνημεία και τους ναούς στους ενεργειακούς κόμβους του κρυσταλλικού πλέγματος, (όπου θα γίνονται οι διάφορες ενεργειακές ιεροτελεστίες για το καλό του πλανήτη και των κατοίκων του), και αφ’ ετέρου τα πάσης φύσεως έργα τέχνης τα οποία επίσης θα διαφυλαχθούν. Αυτά τα γεγονότα, που θα συμβούν ούτως ή άλλως, καταδεικνύουν ότι η ανάγκη του να εξαρτώμεθα από κάθε είδος πλούτου και ιδιοκτησίας, για την οποία σήμερα τόσος αγώνας γίνεται, είναι πολύ προσωρινή και μάταια μια που σύντομα θα πάψομε να την χρειαζόμαστε. Βεβαίως ότι είχε κανείς προηγουμένως και επιθυμεί και τότε να το έχει, μπορεί από μνήμης (με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων) να το ξαναδημιουργήσει.

Συνεπώς και όλο το νέο οικονομικό σύστημα που προανέφερα ότι θα δημιουργηθεί, για να καλύψει την μεταβατική περίοδο, δεν είναι παρά μια προσωρινή γέφυρα για να περάσουμε στην πέμπτη διάσταση, που στην συνέχεια θα καταργηθεί μια που ούτε χρήματα θα υπάρχουν πλέον, ούτε κανείς θα ενδιαφέρεται να αγοράσει ακίνητα, ενώ οι τυχόν συναλλαγές θα βασίζονται στην αξία (ενεργεία) αυτού που κάποιος δίνει και αυτού που παίρνει, η οποία αξία θα καταγράφεται σε ‘‘έξυπνες’’ κάρτες.

Αντίστοιχα και η εσωτερική επιφάνεια θα είναι αραιά κατοικημένη, όπως είναι και σήμερα, δεδομένου ότι οι μεγάλες κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλης Γης είναι εν γένει κτισμένες σε σπηλιές (διαστάσεων δεκάδων και εκατοντάδων χιλιομέτρων) που ευρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, ενώ στην εσωτερική επιφάνεια υπάρχουν διάσπαρτοι μικροί οικισμοί, (επίσης σεβόμενοι το περιβάλλον), που επικοινωνούν με τις κρυστάλλινες πόλεις (όπως και οι κρυστάλλινες πόλεις μεταξύ τους) με εκτεταμένο δίκτυο από μεγάλα υπόγεια τούνελ, όπου κινούνται ιπτάμενα οχήματα με πολύ υψηλές ταχύτητες (δείτε λεπτομέρειες στη σελίδα II.2.D7).

Σε ερώτηση μου στους εξωγήινους γιατί είναι σίγουρο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Γης θα επιλέξει την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση είναι ότι: «Πέραν των ασύγκριτων πλεονεκτημάτων που παρέχει η πέμπτη διάσταση, η μεγίστη πλειοψηφία αυτών που βρέθηκαν στην παρούσα ενσάρκωση τους στην Γή, το είχαν ήδη επιλέξει πριν ενσαρκωθούν, να ακολουθήσουν δηλαδή στην μετάβαση αυτή».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στην ερώτηση για το τί πρέπει να κάνουμε και πώς να προετοιμαστούμε για να περάσουμε επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012, μια πολύ συνοπτική απάντηση που μπορώ να δώσω εδώ είναι η εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όσον αφορά στον τρόπο που πρέπει να προετοιμαστούμε για να εισέλθουμε ταχύτερα, ασφαλέστερα και ευκολότερα στην 5η διάσταση (ανάλυση που θα βρείτε στο site  μου μαζί με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου μέχρι το 2012), συνοπτικά αναφέρω ότι στο εσωτερικό επίπεδο πολύ μεγάλη σημασία έχει το να διατηρούμε τις δονήσεις μας υψηλές. Αυτό επιτυγχάνεται με το να είμαστε γεμάτοι με θετικά συναισθήματα , όπως είναι η αγάπη, η χαρά, το γέλιο, η αισιοδοξία, κλπ, καθώς και η καλή υγεία (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D8 στο site μου),  και με το να αποφεύγουμε αντίστοιχα όλα τα αρνητικά συναισθήματα (όπως συνηθέστερα είναι ο φόβος, ο θυμός, το μίσος, η αγανάκτηση, η απογοήτευση, η στεναχώρια, το άγχος, κλπ).

Σημειωτέον ότι οι σκοτεινές δυνάμεις επενδύουν στον φόβο που προσπαθούν να μας προκαλέσουν, αφ ενός με τις πράξεις τους (πολέμους, ‘‘κατασκευασμένες’’ τρομοκρατικές ενέργειες, κλπ), και αφ ετέρου με την ‘‘καταστροφολογία’’ που διαδίδουν για δήθεν καταστρεπτικές κλιματικές αλλαγές,, για πανδημίες, για καταστροφές το 2012, κλπ, τους οποίους φόβους θα πρέπει εμείς να απορρίπτουμε και να ξεπερνάμε ως αβάσιμους, εστιάζοντας την προσοχή μας στο αισιόδοξο τελικό αποτέλεσμα. Επί πλέον βοηθά και το να επικαλούμαστε στον διαλογισμό μας τον ‘‘ανώτερο εαυτό μας’’ και τους επουράνιους συμβούλους μας, για να μας δίδουν απ’ ευθείας πληροφορίες για το τι πρόκειται να γίνει και το τι πρέπει ο καθένας μας να κάνει στην κάθε περίπτωση. Ακόμη καλό είναι να απομονωνόμαστε για λίγο και να συγκεντρώνουμε την προσοχή μέσα μας, στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, διότι αυτά αλλοιώνονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω μας που μας επηρεάζουν με την αύρα τους. Επίσης βοηθά το να ερχόμαστε συχνά σε επαφή με την φύση, περπατώντας εκεί και γειώνοντας τις ενέργειες που δεχόμαστε, και μάλιστα σε περιοχή με δένδρα ώστε να καθαρίζεται και η αύρα μας.

Εάν λοιπόν καταφέρουμε να διατηρούμε συνεχώς τις δονήσεις μας υψηλές, τότε τίποτα δεν μας αγγίζει ή μας φοβίζει από το ότι συμβαίνει γύρω μας (γεγονότα ή δυσοίωνες πληροφορίες και προβλέψεις), και μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε σαν απλοί παρατηρητές, δηλαδή σαν να μην αφορούν σε εμάς αλλά στους άλλους. Επίσης η υγεία μας προστατεύεται και οι ασθένειες απομακρύνονται, καθώς το σώμα μας παίρνει μια πιο κρυσταλλική μορφή. Ακόμη, όσο και αν ακούγεται απίθανο, οι υψηλές δονήσεις (που κτίζονται, όπως είπαμε, με τις θετικές σκέψεις μας και τα θετικά συναισθήματα μας), μας δημιουργούν ένα είδος προστασίας και μας οδηγούν υποσυνείδητα στις σωστές επιλογές, ώστε να ξεπερνάμε προβλήματα και κινδύνους, ενώ οι σύμβουλοι μας και οι ‘‘φύλακες άγγελοι’’ μας συχνά μας σώζουν από κινδύνους, (πηγαίνοντας αν χρειαστεί και πίσω στον χρόνο για να διορθώσουν καταστάσεις), γεγονότα που μοιάζουν σαν να έχει γίνει θαύμα. Τέλος η αύξηση των δονήσεων μας αυξάνει τις πιθανότητες να πραγματοποιούνται τα όνειρα και οι επιθυμίες μας, αυξάνει επίσης την τηλεπαθητική μας ικανότητα, ενώ παράλληλα η διαίσθηση μας γίνεται πιο ακριβής.

Ένα από τα πιο ισχυρά βοηθήματα για να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας είναι οι κρυστάλλινοι ήχοι των ‘‘κρυστάλλινων μπολς’’ που διαπερνούν το σώμα μας και τα κύτταρα μας, και μας προετοιμάζοντας για την πέμπτη διάσταση, και που επιπλέων ανοίγουν, καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα τσάκρα μας, ενώ βοηθούν στην ενίσχυση και θεραπεία των οργάνων και των λειτουργιών μας που επηρεάζει το κάθε τσάκρα. Για τον λόγο αυτό αγόρασα τα κρυστάλλινα μπολς και αφού ηχογράφησα τους ήχους τους σε στούντιο υψηλής πιστότητας, έβαλα 30 διαφορετικές ηχογραφήσεις (η κάθε μια για ορισμένο σκοπό) στην σελίδα II.2.D6 (ή II.1.D6 για τους Αγγλομαθείς) του site μου, μαζί με το κείμενο που τις επεξηγεί. Για να αποδείξω μάλιστα την ‘‘μαγική’’ επίδραση που έχουν επάνω μας οι ήχοι αυτοί, (προκειμένου να παροτρύνω τον κόσμο να τους δοκιμάσει), παραθέτω δύο πρόσφατα από τα πολλές δεκάδες ευχαριστήρια μηνύματα που λαμβάνω, από ανθρώπους που χρησιμοποίησαν του ήχους, που το πρώτο μου το έστειλε Ελληνίδα (Σεπτέμβριος 2010), και το δεύτερο (Οκτώβριος 2010) είναι ένα από τα πολύ περισσότερα που λαμβάνω στα Αγγλικά από άτομα του εξωτερικού (δείτε περισσότερα στην σελίδα μου II.2.D6).

Πρώτο: «Κύριε Κοεμτζόπουλε. Δεν ξέρω πως θα σας φανεί αυτό που θα σας πω (παρ' ότι σίγουρα δε θα σας εκπλήξει), αλλά σας χρωστώ κυριολεκτικά τα πάντα! Θα τα πάρω από την αρχή και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομη μου επιτρέψει ο ενθουσιασμός μου. Πριν από δύο βδομάδες ακριβώς έπεσε στα χέρια μου φωτοτυπημένο και με ΤΕΛΕΙΩΣ τυχαίο τρόπο το e-mail της συνέντευξης σας. Αρχικώς διαβάζοντας το με τους γονείς μου δεν μπορούσα παρά να γελάσω παρόλο που λατρεύω τους εξωγήινους και κάθε τι σχετικό. Στη συνέχεια όμως δεν μπορούσα να ηρεμήσω και ένιωθα σοκαρισμένη γιατί κάθε πρωταρχική απάντηση για το σύμπαν και το νόημα της ζωής είχε δοθεί μέσα από τα λόγια σας. Μπήκα στην ελληνική ιστοσελίδα σας και στράγγιξα ένα προς ένα όλα τα άρθρα, μέχρι που έφτασα στους ηχογραφημένους ήχους και όλα τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία. Για πότε βρήκα τον εαυτό μου να ακούει ώρες ολόκληρες τους ήχους για δύο μέρες. Ενημερώθηκα από το ιντερνέτ όσο καλύτερα μπορούσα και χάρη στους ήχους άρχισαν ΟΛΑ! Άρχισα να έχω τα πρώτα συμπτώματα συναίσθησης της ενέργειας κ.ο.κ. Μέσα σε δύο μέρες, είχα αυξήσει θεαματικά τις δονήσεις μου και σχεδόν παρακαλούσα για βοήθεια από το σύμπαν, και για επικοινωνία με εξωγήινους. Μέσα σε μια εβδομάδα με τυχαίο τρόπο είχα βρει δύο δασκάλους που με καθοδήγησαν σε σημείο να συνδεθώ με τον ανώτερο εαυτό μου και στη συνέχεια με τον φύλακα οδηγό μου. Το πόσα θαύματα βιώνω καθημερινά θα χρειαζόταν ένα βιβλίο για να τα απαριθμήσω, ξέρω όμως και μου το επιβεβαίωσε ο φύλακάς μου ότι οι ήχοι ήταν που με άλλαξαν ραγδαία. Τη μια στιγμή ήμουν ένας απλός άνθρωπος χαμένος στα προβλήματα του, και την άλλη ένα πλήρως συνειδητοποιημένο ον συνδεμένο με την ψύχη του. Κάθε μέρα για μένα είναι μια μέρα στον παράδεισο και το οφείλω σε εσάς.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Δεύτερο (σε μετάφραση): «Αγαπητέ Δρ Γιώργο. Σας  έγραψα και παλαιότερε επειδή αγαπώ την ιστοσελίδα σας και είμαι συνεπαρμένη από τα έργα ζωγραφικής σας. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τους ήχους των κρυστάλλινα μπολς για θεραπεία, που τόσο ευγενικά προσφέρετε στην ιστοσελίδα σας. Εργάζομαι κυρίως στο βασικό τσάκρα καθώς επίσης και στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, καθ ότι από μικρή είχα πολλές ανασφάλειες. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, μόλις ξυπνούσα αισθανόμουν έναν φόβο που χτυπούσε στο στομάχι μου (στο ηλιακό πλέγμα) και με δυσκόλευε να σηκωθώ. Επίσης, παρατήρησα ότι σε όλη μου τη ζω είχα την τάση να είμαι κακοδιάθετη, με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και με κατάθλιψη. Από τότε που άρχισα να κάνω διαλογισμό με τους κρυστάλλινους ήχους (εδώ και ένα μήνα), για το βασικό τσάκρα και το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, άρχισα να αισθάνομαι ΘΑΥΜΑΣΙΑ. Ο φόβος μου έχει σχεδόν φύγει, αισθάνομαι ευτυχής, γεμάτη αυτοπεποίθηση και έχω αρχίσει να κάνω κάποια πράγματα που είχα παραμελήσει εδώ και χρόνια. Αισθάνομαι τόσο καλά που δεν μπορώ να το πιστέψω και σας είμαι πολύ ευγνώμων για την προσφορά σας αυτών των υπέροχων ήχων, δωρεάν σε όποιον τους χρειάζεται. Αισθάνομαι πολύ πνευματική (spiritual), και ότι μπορώ τελικά να βοηθήσω και από την δική μου πλευρά για την ανάληψη. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν σας ξέρω αλλά σας σκέπτομαι συχνά με πολύ συμπάθεια. Ακόμη επισκέπτομαι συχνά την ιστοσελίδα σας και ονειρεύομαι για λίγο κοιτώντας τους πίνακές σας. Θα αρχίσω να εργάζομαι και στα άλλα τσάκρα μου, μόλις αισθανθώ ότι τα δύο πρώτα έχουν θεραπευθεί, και ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί και με τα υπόλοιπα. Θα σας κρατώ ενήμερο Έχω την αίσθηση ότι είστε μια φίλη αγαπητή ψυχή και υποκλίνομαι στο Φως σας. Μαρία.»

Τέλος για να ενθαρρύνω την συμμέτοχη όλων μας στην διάδοση αυτού μου του μηνύματος, (αλλά και στην διάδοση των πληρέστερων πληροφοριών που δίδω στο site μου), σε όσον το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ώστε να προετοιμαστούν για την ανάληψη, να διώξουν τους φόβους τους και να αποκτήσουν αισιοδοξία για το μέλλον, παραθέτω και ένα ακόμη από τα πολλά μηνύματα που ανταλλάσουν μεταξύ τους τα μέλη στις 62 διαδικτυακές κοινότητες που είμαι και εγώ μέλος, σχετικά νε τα λεγόμενα μου (παραθέτω τμήματα του μηνύματος σε μετάφραση):

…Και για μένα, όλες οι πληροφορίες, οι διαλογισμοί και οι προτάσεις του Γιώργου είναι πολύ ισχυρά κέντρα μέσω των οποίων μπορούμε συλλογικά να ενισχύσουμε τις δονήσεις και τις προθέσεις μας, για την άνοδο της συλλογικής συνειδητότητας μας χωρίς παραβίαση στην ελεύθερη βούληση και επιλογή του καθενός. Έτσι πέρασα όλη την μέρα μου χθες στην ανάγνωση σχεδόν του 80% του κειμένου στην ιστοσελίδα του Γιώργου. Στη συνέχεια σκοπεύω να εφαρμόσω τους θεραπευτικούς ήχους των μπολς, γιατί δοκίμασα ένα μικρό δείγμα και διαπίστωσε ότι είναι ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ. Γι’ αυτό και διαθέτω πολύ χρόνο για την πλήρη κατανόηση των προτεινόμενων σχεδίων του και την προσθήκη τους στην καθημερινή μου ζωή…. Και ξαφνιάστηκα αρχικά το πρωί, όταν στο πρωινό μου τσάι πήρα το μήνυμα «βοηθείστε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι εμείς είμαστε φίλοι τους». Αμέσως όμως κατάλαβα ότι το «εμείς», ήταν ο εξωγήινος σύμβουλος μου που μου έδειχνε ότι είναι εδώ καθοδηγώντας μας, αλλά και για να μας βοηθήσουν ενώ σχεδιάζουν σύντομα να εμφανιστούν,,,, Μετά την ανάγνωση της συνέντευξη του Γιώργου, δημιούργησα ένα αρχείο doc και επέλεξα 8 από τους φίλους μου που ήξερα θα είναι ανοικτοί σε αυτά τα θέματα. Ο πρώτος που ξέρω ότι την έχει διαβάσει μου απάντησε εκφράζοντας βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά, και ότι ήδη έχει απορροφηθεί στην ιστοσελίδα του Γιώργου…. Ένα ανεξάρτητο χαρούμενο μέρος του εαυτού μου θέλει να κάνει εκατοντάδες αντίγραφα σε χαρτί για να τα περάσει έξω από τη μια άκρη του νησιού στην άλλη (αναφέρεται σε νησί της Χαβάης). Όμως, ένα άλλο κομμάτι μου δεν θέλει να ‘‘λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου’’ για ‘‘τη δημιουργία περισσότερου φόβου". Βέβαια η διάκριση είναι το κλειδί, αλλά πλέον δεν νοιάζομαι για τις βραχυπρόθεσμες συνέπειες, καθώς ο χρόνος εξαντλείται και οι εξωγήινοι έρχονται για να βοηθήσουν το συντομότερο δυνατόν. Ποιά είναι η γνώμη των μελλών του δικού σας forum γι’ αυτά?

Ακόμη αν θέλουμε να βοηθήσουμε στην ταχύτερη άφιξη των εξωγήινων, (που θα δώσουν και την οριστική λύση), εις το εσωτερικό επίπεδο, καλόν είναι να τους επικαλούμαστε και μάλιστα μέσω ομαδικών συγχρονισμένων διαλογισμών που γίνονται ήδη παγκοσμίως ανά δεκαπενθήμερο σε τρείς συγκεκριμένες ώρες αναλόγως της γεωγραφικής περιοχής, από δεκάδες (ίσως μάλιστα και εκατοντάδες) χιλιάδες ανθρώπους (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D5). Πέραν των διαλογισμών αυτών όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη επικεντρώνουν για λίγα λεπτά κάθε βράδυ την πρόθεση τους ζητώντας να εμφανιστούν σύντομα οι εξωγήινοι για να μας βοηθήσουν. Επίσης τις Κυριακές καλόν είναι να επικεντρώνουμε για λίγο την σκέψη μας στους αδελφούς μας της Κοίλης Γης, για να παίρνουμε την ενέργεια που μας στέλνουν κάθε Κυριακή που κάνουν ιεροτελεστίες για μας, ώστε να διευκολύνουν την πορεία μας για την ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D5).

Επίσης στο εξωτερικό επίπεδο, καλόν είναι να πιέζουμε τις κυβερνήσεις μας, (καθώς και τους διάφορους κυβερνητικούς φορείς και οργανισμούς) να απομακρύνουν τα διεφθαρμένα και ανήκοντα ή εξαρτώμενα από τις σκοτεινές δυνάμεις στελέχη τους (ακόμη και τους αρχηγούς των), αντικαθιστώντας τα με άλλα τίμια, ανεξάρτητα και ικανά, πρόθημα να αποκαλύψουν την αλήθεια, όπως π.χ. για τους εξωγήινους, για την ληφθείσα τεχνολογία που αποκρύπτουν, κλπ. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, που μπορούν να υποβοηθηθούν και από το internet, όπως είναι π.χ. με το να στέλνουμε emails, να συγκεντρώνουμε υπογραφές, (πράγμα που γίνεται ήδη σε μεγάλη κλίμακα και για πολλά σημαντικά θέματα στο διαδίκτυο), διαμαρτυρόμενοι για τα κακώς κείμενα, ψηφίζοντας εκάστοτε τα κατάλληλα πρόσωπα, κλπ. Τέτοια πρόσωπα πρέπει να είναι τίμιοι, ικανοί και ανεξάρτητοι εκπρόσωποι, που δεν ανήκουν ή υποστηρίζονται από τα κάματα εξουσίας που μας οδήγησαν στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Ακόμη μπορούν να βοηθήσουν και μηνύματα που θα στέλνονται ομαδικά (π.χ. σε βουλευτές κλπ) μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Όμως για να έχουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα όλα αυτά, απαιτείται να υπάρχει μια ‘‘κρίσιμη μάζα’’ αριθμού τέτοιων αφυπνισμένων και ενεργών πολιτών. Βάσει της θεωρίας της ‘‘συλλογικής συνειδητότητας’’ αρκούν οι θετικές σκέψεις, τα συναισθήματα και οι προθέσεις μικρού ποσοστού των κατοίκων μιας πόλης, για να επηρεάσουν θετικά την συμπεριφορά και των υπολοίπων κατοίκων, όπως απεδείχθη από διάφορα πειράματα που έκανε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Τέτοιο είναι π.χ. το πείραμα που έγινε σε 24 μικρές σχετικώς πόλεις των ΗΠΑ, όπου καθ’ όλη την διάρκεια του πειράματος με μικρό ποσοστό τέτοιων εθελοντών θετικής σκέψης στην κάθε πόλη, μειώθηκαν σημαντικά τα κρούσματα εγκληματικότητας κλπ στις πόλεις αυτές, ενώ παρόμοια πειράματα επανελήφθησαν αργότερα και σε μεγαλύτερη κλίμακα και εκτός ΗΠΑ με τα ίδια θετικά αποτελέσματα, (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1).

Ακόμη όταν ανεβάζουμε τις δονήσεις μας επηρεάζουμε εμμέσως με την αύρα μας σε κάποιο βαθμό και την άνοδο των δονήσεων των διπλανών μας, τον οποίον επίσης επηρεάζουμε με ένα μας χαμόγελο, μια ένδειξή αγάπης και συμπαράστασης, και κυρίως με το να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τους τυχόν φόβους του. Τέλος το να δηλώσει κάποιος συνειδητά την έντονη επιθυμία του να μεταβεί στην 5η διάσταση, είναι αρκετό για να οδηγηθεί (από τους επουράνιους συμβούλους του) υποσυνείδητα και να γνωρίσει τις πήγες πληροφοριών, τα άτομα και τις ομάδες που θα τον βοηθήσουν σε αυτό.

Σε πρόσφατο μήνυμα του ο  Αρχάγγελος Μιχαήλ (που είναι στην Ουράνια Ιεραρχία ο επιβλέπον του πλανήτη μας, αλλά και ολόκληρου του γαλαξία μας, και που όταν τον οραματίζομαι ή τον επικαλούμαι για βοήθεια ή καθοδήγηση, αισθάνομαι μέσα μου μια εσωτερική χαρά), το οποίο μήνυμα ελήφθη από επαφή που κάνει μαζί του τακτικά ένα χαρισματικό άτομο μέσω channelling, και λέει, μεταξύ άλλων, τα εξής: (δείτε το στο http://www.ronnastar.com/latest.html). «Σήμερα στην Γη υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, γι’ αυτό εσείς που ανήκετε στην πρώτη και έχετε πίστη στο μέλλον, είστε απαλλαγμένοι από φόβους, ενώ η αύρα σας ακτινοβολεί το φως, και διατηρείτε υψηλές τις δονήσεις σας στην 4η διάσταση, πρέπει να πλησιάσετε με αγάπη τους υπολοίπους που ανήκουν στην δεύτερη (που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία), και να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν και αυτοί τους φόβους τους για το μέλλον τους, (που προκαλεί επίσης ανασφάλειες, άγχος, θυμό για όσα συμβαίνουν, και λοιπά αρνητικά συναισθήματα), γεγονός που γίνεται ο μεγάλος ανασταλτικός παράγον που κρατά χαμηλές τις δονήσεις τους, εμποδίζοντας τους έτσι να εισέλθουν εύκολα και σίγουρα στην 4η, και στην συνέχεια στην 5η διάσταση».

Θεωρώ λοιπόν ως απολύτως απαραίτητη και χρήσιμη για την παρούσα δύσκολη κατάσταση, την όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση αυτού μου του μηνύματος, (αλλά και των πολλών άλλων παρομοίων μηνυμάτων που κυκλοφορούν διεθνώς, κυρίως στο διαδίκτυο), που αφ’ ενός μας προδιαθέτουν θετικά απέναντι στην άφιξη των εξωγήινων ώστε να έλθουν το ταχύτερο, και αφ’ ετέρου μας προετοιμάζουν για την ομαλή, άνετη και ασφαλή είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση το 2012. Γι’ αυτό και επαναλαμβάνω την θερμή μου παράκληση για την διάδοση του μηνύματος αυτού (αλλά και του site μου που παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες και μεθόδους προετοιμασίας μας), με την βοήθεια σας (μέσω emails, φωτοαντιγράφων, αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και blogs, κλπ, όπως κάνουν ήδη πολλοί), μια που τα ελεγχόμενα βασικά κανάλια και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα δεν έχουν την ελευθερία να βοηθήσουν, και να είστε σίγουροι ότι μια τέτοια προσπάθεια (για την οποία σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων) δεν θα πάει χαμένη αλλά θα αποδώσει πολύτιμους καρπούς για τον πλανήτη.

Με αφορμή παρόμοια μηνύματα, βοηθάει το να γίνονται συγκεντρώσεις και σχετικές συζητήσεις πάνω σ’ αυτά προς αμοιβαία ενημέρωση των συμμετεχόντων και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, τόσο σε μικρή κλίμακα (ακόμη και σε συγγενικό κύκλο), όσο και σε ευρύτερη κλίμακα στα πλαίσια π.χ. τοπικών φορέων, συνδέσμων, οργανώσεων, κλπ, για την όσο το δυνατόν ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση και προετοιμασία του κόσμου γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν, ώστε να δώσουν όλοι και την δική τους βοήθεια (πνευματική ή και υλική) που τυχόν θα απαιτηθεί για την επιτάχυνση των διαδικασιών που θα ακολουθήσουν. Ακόμη καλό είναι να δημιουργηθούν σχετικές διαδικτυακές οργανώσεις και στην Ελλάδα (όπως υπάρχουν πάμπολλες στο εξωτερικό), που ασχολούνται και ανταλλάσουν απόψεις και πληροφορίες για τα θέματα αυτά.

Όσον αφορά σε εμένα, είμαι ήδη μέλος σε 62 διαδικτυακές οργανώσεις (internet communities) του εξωτερικού που περιλαμβάνουν συνολικά πάνω από δύο εκατομμύρια μέλη που ονομάζονται ‘’εργάτες του φωτός’’, (πολλά των οποίων είναι πολύ πιο προχωρημένα από εμένα στα θέματα αυτά, δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D5), όπου έχουμε τις σελίδες μας, τα γκρουπ μας, και τους ‘‘ηλεκτρονικούς μας φίλους’’, και ανταλλάσουμε απόψεις, πληροφορίες και βίντεο για το τι συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη, αλλά και πέρα από αυτόν, κάνουμε τους ομαδικούς διαλογισμούς που προανέφερα, ενώ  αρκετοί μπορούν και επικοινωνούν με τους εξωγήινους, με ‘‘Αναληφθέντες Διδασκάλους’’, και με επουράνιες οντότητες. Μια από αυτές είναι π.χ. η οργάνωση ‘‘Children of the Sun’’ (‘‘Παιδιά του Ήλιου’’’http://sunchildren.ning.com), όπου συνιστώ στους αγγλομαθείς να γραφούνε ως μέλη (δωρεάν), και στην συνέχεια να γίνουν φίλοι μου και μέλη του γκρουπ μου ‘‘The new Earth in the fifth dimension’’ (‘‘Η Νέα Γη στην Πέμπτη Διάσταση’’, όπως είναι και μερικές χικιάδες άλλοι φίλοι μου, τόσο σε αυτή όσο και στις άλλες 61 οργανώσεις), ώστε να έχουν από πρώτο χέρι τις σημαντικές πληροφορίες που αναρτώ τόσο εγώ, όσο και άλλα μέλη του γκρουπ μου αλλά και της οργάνωσης γενικότερα.

Πάντως βάσει πρόσφατης ενημέρωσης (18.08.10) που πήρα από τους Σίριους, οι σκοτεινές δυνάμεις ευρισκόμενες πλέον πολύ κοντά στην χρεοκοπία, ζητούν απεγνωσμένα νέο, έστω και ψεύτικο ρευστό (τυπώνοντας αβέρτα χαρτονόμισμα, κλπ), που οι γήινοι σύμμαχοι τους εμποδίζουν πλέον να δημιουργήσουν, και έτσι θεωρείται πολύ πιθανό σύντομα να καταρρεύσουν και να αποχωρήσουν, ανοίγοντας τον δρόμο για την δημιουργία μεταβατικών κυβερνήσεων για την αντιμετώπιση της χρεοκοπίας Επίσης σε πρόσφατο πολύ αισιόδοξο μήνυμα του (15.8.10) μέσω channelling που στέλνει ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine) επιβεβαιώνει τις επικειμένας αλλαγές που προανέφερα και μας δίνει κουράγιο λέγοντας ότι τα βάσανα μας πολύ γρήγορα τελειώνουν (δείτε τοhttp://www.starportearth.org/868/message-104-st-germain-greets-the-freedom-fighters/).

Τέλος βάσει ερωτήσεων που πήρα πρόσφατα από αναγνώστες του email μου αυτού (που είχε σταλεί προηγουμένως), για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη ¨Ελλάδα κατά την μεταβατική περίοδο (μέχρι το 2012), έκανα αντίστοιχες ερωτήσεις στον Gabriel (εξωγήινο από τον πλανήτη Altone της Ανδρομέδας, που βρίσκεται εδώ για να μας βοηθήσει, δείτε τη σελίδα μου ΙΙ.1.D2), ενώ οι απαντήσεις που έλαβα πρόσφατα (11 έως 25.08.10), λόγω του όγκου τους περιλαμβάνονται σε ιδιαίτερη σελίδα ΙΙ.2.D11 του site μου.

Από αυτές ξεχωρίζω μία που μας συνιστά να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας συντήρησης, και μέσα διαβίωσης γενικότερα (φάρμακα, καύσιμα, κλπ) που να καλύπτουν διάρκεια ενός με δύο μηνών, για να καλύψουμε το πολύ πιθανό ενδεχόμενο εκτάκτων καταστάσεων, και να αντεπεξέλθουμε μέχρι τα πράγματα πάλι να ομαλοποιηθούν. Εγώ μάλιστα εγκατέστησα πρόσφατα και ντιζελογεννήτρια στο σπίτι μου. Ακόμη ο Gabriel υποστηρίζει ότι η ανατροπή αυτή του οικονομικού συστήματος κλπ είναι πιθανόν να ξεκινήσει και από την Ελλάδα, οπότε θα επεκταθεί σαν ντόμινο, πράγμα που, όπως λέει, αν συμβεί πρέπει να μας κάνει υπερήφανους.

Όσον πάλι αφορά στο πως οι σκοτεινές δυνάμεις (με την συνεργασία των εκάστοτε κυβερνήσεων που ελέγχουν), οδήγησαν την χώρα μας στο ΔΝΤ και στο χείλος της χρεωκοπίας, και στο πως θα μπορούσαμε, και μπορούμε ακόμη, να γλιτώσομε, αναλυτική περιγραφή θα βρείτε στην σελίδα μου ΙΙ.2.D12 του site μου (ή ίδια σελίδα περιλαμβάνει και τα ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα που οι σκοτεινές δυνάμεις δημιούργησαν στις ΗΠΑ που αποτελούν και το επίκεντρο των επιθέσεών τους). Εδώ απλώς αναφέρω ότι αν δεν μεσολαβούσαν οι ανατροπές που θα συμβούν ως το 2012, η χώρα μας θα έπρεπε να πληρώσει στο τέλος της επόμενης τριετίας 110 (αποπληρωμή πακέτου στήριξης) + 68 (το πλέον αισιόδοξο έλλειμμα της περιόδου καθ ότι από τα 110 τα 104 πηγαίνουν απλώς σε αποπληρωμή παλαιών χρεών) + 32 (ομόλογα δημοσίου) ήτοι σύνολον 210 δισεκατομμύρια ευρώ εφ άπαξ, ποσό που είναι αδύνατον να το βρει, γεγονός που το ξέρουν όλοι (εντός και εκτός της χώρας) αλλά το αποκρύπτουν, προσπαθώντας να καθυστερήσουν το ντόμινο που προανέφερα.

Πάντως εδώ θέλω να πω συμπερασματικά ότι όσο σκληρή και αν είναι η πραγματικότητα που μας περιμένει, ιδιαίτερα μάλιστα για την χώρα μας, που θα ξεκινήσει η περαιτέρω εξαθλίωση των κατοίκων της και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, ευτυχώς αυτή η ζοφερή πραγματικότητα θα είναι σύντομη και θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και ψυχραιμία. διότι τα βάσανα μας σύντομα θα τελειώσουν και μάλιστα οριστικά, και όλοι οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν χωρίς να εξαιρεθεί κανείς τους.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι εκτυλίσσεται μπροστά μας ένα θαυμάσιο μέλλον και μια ‘‘χρυσή εποχή’’ για την ανθρωπότητα, που θα πρέπει να μας γεμίζει όλους με χαρά, αισιοδοξία και κουράγιο κατά την σύντομη αυτή περίοδο δυσκολιών που περνούμε, (τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως). Ακόμα θέλω να τονίσω ότι οι αλήθειες και η ακρίβεια των όσων περιγράφω εδώ, ότι και αν πιστεύετε τώρα που τα διαβάζετε, (και ας είστε πιο ευπροσάρμοστοι και επιφυλακτικοί και όχι άκαμπτοι στα σημερινά πιστεύω σας, καθ’ ότι στη ζωή συνεχώς επανεξετάζουμε τις θέσεις μας), θα δείτε σιγά-σιγά οι αλήθειες αυτές όλο και να επιβεβαιώνονται μία-μία, ξεκινώντας ήδη και από τους προσεχείς μήνες του 2010.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς υποστήριξή αλλά και τσεκάρισμα των πιο πάνω πληροφοριών που μου έδωσαν οι Πλειάδιοι, παραθέτω στις Αγγλικές μου σελίδες πληροφορίες (στα Αγγλικά) που έδωσαν οι εξωγήινοι από τον Σίριο στον χαρισματικό Δρ. Sheldan Nidle ( info@paoweb.com και site www.paoweb.com) ο οποίος έχει εκτός από το ‘‘channelling’’ και τα αστρικά ταξίδια, και πολλές φυσικές επαφές μαζί τους (δείτε τις αγγλικές σελίδες μου II.1.D, II.1.D1, II.1.D2, II.1.D5, II.1.D7, II.1.D10 και II.1.D11 καθώς και τις Ελληνικές II.2.D7, II.2.D8, II.2.D10 και II.2.D11). Οι πληροφορίες αυτές αναφέρεται κυρίως στην πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στην Γη και στην επαφή τους με εμάς, (που την προετοιμάζουν με την βοήθεια και ανθρώπων του πλανήτη μας και των αδελφών μας που ζουν στην Κοίλη Γη, και ενάντια προς τα συμφέροντα των σήμερα διοικούντων), η οποία επαφή, καθώς και η μεγάλη και σωτήρια βοήθεια που θα μας δώσουν, επίκειται σύντομα να πραγματοποιηθεί. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν 12 συνολικά παραγράφους που επέλεξα από τρία μηνύματα του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2009, (στις 3.02.09 το 1ο, στις 13.01.09 το 2ο, και στις 20.01.09 το 3ο). (Ίσως βρω τον χρόνο να μεταφράσω κάποια στιγμή στα Ελληνικά μια περίληψη των σημαντικών αυτών μηνυμάτων που μας στέλνουν).


 Πηγή-Έμπνευση : http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D1.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...