11.28.2012

Μήπως Τελικά μας Ετοιμάζουν για την Επαφή;


Γιώργος Ιωαννίδης 

14 Μαρτίου: Παρακολουθώντας τις νεώτερες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εξωγήινο ζήτημα, δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μην θυμηθώ το περίφημο σενάριο που θέλει πως πίσω από όλα κρύβεται ένα καλά σχεδιασμένο (μακροχρόνιο) πρόγραμμα προετοιμασίας του πληθυσμού για μια επικείμενη (επίσημη αυτή την φορά) Επαφή. Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όμως;

Είναι δύσκολο να αποκλείσουμε μια τέτοια πιθανότητα, αλλά αν οι κυβερνήσεις γνώριζαν πραγματικά κάτι από το 1947 (βλ. υπόθεση πρόσκρουσης στο Roswell), τότε για πιο λόγο συνέχισαν να εξετάζουν το φαινόμενο των UFOs, με ειδικές υπηρεσίες μέχρι και μόλις πρόσφατα; Ίσως γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά το τι συμβαίνει!Με βάση μια παραλλαγή του ίδιου σεναρίου τώρα, οι κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούν όχι απλά να μας προετοιμάσουν για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το ενδεχόμενο αυτή να έχει εχθρικές διαθέσεις.
Αξίζει δε να θυμηθούμε εδώ τον θεωρητικό φυσικό Stephen Hawking, που τον περασμένο Απρίλιο δήλωσε: «Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα έχει βαρύτητα μεγαλύτερη απ' όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάσθηκε στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν επιτυχημένο για τους Ινδιάνους της Αμερικής. [...] Οι εξελιγμένοι εξωγήινοι ενδέχεται να γίνουν νομάδες, αποβλέποντας στην κατάκτηση και τον αποικισμό των πλανητών στους οποίους προσεγγίζουν».
Επίκειται λοιπόν κάποιος πόλεμος, όπως τον σκιαγράφησε το Χόλλυγουντ σε γνωστές παραγωγές σαν το War of the Worlds(1953), το Independence Day (1996) και το World Invasion: Battle Los Angeles (2011); «Μάλλον όχι!» απαντάει ψύχραιμα ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Paul Davies καθώς ένας πολιτισμός που έχει αναπτύξει τεχνολογία ικανή να μικραίνει την απόσταση μεταξύ των πλανητών, είναι βέβαιο πως θα έχει εξελιχθεί και κοινωνικά, ίσως ακόμη και να έχει σβήσει οποιοδήποτε γονιδιακό στοιχείο βίας υπάρχει στο γεννητικό του πρόγραμμα!
Ποιος ο λόγος λοιπόν να προβάλουμε τις αδυναμίες μας στο σύμπαν όταν αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο ειρηνικό από ότι εμείς; Μάλιστα, το γεγονός πως η ανθρωπότητα βρίσκεται τόσο στενά δεμένη με τα πάθη της, θα μπορούσε να είναι η κύρια αιτία μιας γαλαξιακής καραντίνας!
Ίσως λοιπόν πράγματι, όντα από άλλους κόσμους να μας έχουν προ πολλού εντοπίσει, και να μας επιτηρούν υπομονετικά διστάζοντας να έρθουν σε Επαφή μαζί μας βλέποντας τον βαθμό βίας που μας χαρακτηρίζει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...