12.24.2012

Σουηδός έλαβε αναπηρικές παροχές από το κράτος λόγω εθισμού του στο χέβι μέταλ!


Ο 42χρονος σουηδός Ρότζερ Τούλγκρεν λέει ότι είδε 3 ψυχολόγους για να βεβαιώσουν τον εθισμό του στη «μουσική του διαβόλου». Ο εθισμός του είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει περισσότερες...
...από 300 συναυλίες πέρυσι, κάτι που τον καθιστά ανίκανο στο να μπορεί να κρατήσει μια δουλειά.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα The Local, προσπαθεί εδώ και 10 χρόνια ώστε ο εθισμός του να αναγνωριστεί από το κράτος ως αναπηρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τούλγκρεν εργάζεται part-time τώρα πλένοντας πιάτα σε εστιατόριο του Χάσλχολμ, όπου λαμβάνει επιπλέον και αναπηρικές παροχές. Το νέο του αφεντικό συμφώνησε να τον αφήνει να ακούει Slayer όσο δυνατά θέλει ενώ πλένει πιάτα, αρκεί να μην ενοχλεί τους πελάτες. Συμφώνησε ακόμα να του δίνει ρεπό για να μπορεί να πηγαίνει σε συναυλίες.
«Υπέγραψα μια βεβαίωση που λέει: “Ο Ρότζερ αισθάνεται αναγκασμένος να επιδεικνύει το χέβι μέταλ στυλ του. Αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου έχει ανάγκη από επιπλέον οικονομική βοήθεια”. Έτσι, τώρα μπορώ να εμφανιστώ σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας τα κανονικά ρούχα μου και απλά να δώσω στους εργοδότες αυτό το χαρτί», είπε ο Τούλγκρεν.
Ο ίδιος δήλωσε ότι εθίστηκε στη μουσική μέταλ όταν ήταν μικρό παιδί και ο αδερφός του τού έβαλε να ακούσει ένα άλμπουμ των Black Sabbath.
Την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύει σήμερα το NME.

Αναδημοσίευση: enimerosi24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...