2.11.2013

Όχι ο πλανήτης δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους

Εχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο ό,τι οι πολιτικοί και κυβερνητικοί αρχηγοί -που έχουμε την ψευδαίσθηση πως τους εκλέγουμε- και τα προσωπικά τους σχέδια έχουν αντικατασταθεί από «επικαλύψεις» νοητικού προγραμματισμού της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα συνεργαστούν για να φέρουν την Αμερική μα και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, κάτω από την σιδερένια γροθιά της Μίας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Όχι ο πλανήτης Γη και ο γαλαξίας που αυτή ανήκει, δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους, ουτε φτιάχτηκε γι αυτούς, δεν χρειάζεται παρά μονάχα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ για να το αντιληφθεί ο καθένας που διαθέτει λίγο μυαλό και δεν το χει καμένο από τους λογής λογής -ισμούς που προσκυνάει.

Έχει γίνει αρκετή έρευνα πάνω στον νοητικό έλεγχο για να πείσει κάθε λογικό μη υπνωτισμένο άνθρωπο ότι υπάρχει νοητικός έλεγχος και προγραμματισμένοι δολοφόνοι. Το Κογκρέσο δεν θα το ερευνήσει. Οι υποσχέσεις για οφίτσια στην Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, δωροδοκίες και εκβιασμοί θα σταματήσουν την έρευνα. Η μόνη ελπίδα που έχει η Αμερική και η ανθρωπότητα, να αναδείξει το πρόβλημα και να το σταματήσει, είναι η δημιουργία μιας ενωμένης θαρραλέας κοινότητας.

Εάν το κάνουν λίγοι θα σπάσουν με τις απλές τεχνικές του «διαίρει και βασίλευε» και του «μουτζούρωσε και επιθέσου». Αυτούς τους θαρραλέους πολίτες θα τους παρουσιάσουν ως ασταθείς νοητικά, ως εγκληματίες και παιδόφιλους. Αν αυτές οι απλές τεχνικές δεν πιάσουν τότε θα χρησιμοποιηθούν τα βαρέα όπλα της δωροδοκίας, εκβιασμού, απειλών και δολοφονιών. Μόνο ένα καλά συντονισμένο και πληροφορημένο κοινό , ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ μπορεί να αποκαλύψει αυτήν την φρίκη.

Ένα από τα σημεία που μπορεί να ξεκινήσει ο ερευνητής είναι οι σατανικές δήθεν Μεταφυσικές ομάδες και όποιοι το παίζουν αρχηγοί τους, τα ψυχιατρικά ιδρύματα και τα ιδρύματα ανανήψεως από ναρκωτικά. Σχεδόν όλα τα παιδιά δολοφόνοι παρευρίσκονταν σε σατανικές τελετές ή είχαν περάσει από ψυχιατρείο. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τα προγράμματα νοητικού ελέγχου της CIA , αλλά κανένα βιβλίο η ντοκουμέντο δεν έδωσε την μέθοδο της δημιουργίας προγραμματισμένων δολοφόνων.

Το άρθρο καλύπτει τα βασικά. Αυτές είναι οι 10 διαβόητες υποθέσεις πειραμάτων σε ανθρώπους, που μπορούν να σου χαλάσουν την διάθεση για ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Καμία ελπίδα ότι έχουμε διδαχθεί ως ανθρωπότητα για την ανηθικότητα αυτών των πράξεων, έχουμε πάρει την κατρακύλα πίνοντας ξέγνοιαστοι φραπέ, βελάζοντας προσευχόμενοι και με άποψη επί παντός επιστητού μέσα στην φάρμα σαν γνήσιες Μαϊμούδες του Παραδείσου !!!

Το Πείραμα του Στάνφορντ: Το περίφημο «Stanford Prison Experiment» ήταν μια ψυχολογική δοκιμασία που σχεδιάστηκε για να μελετήσει τις ανθρώπινες αντιδράσεις σε κατάσταση εγκλεισμού αλλά και τις συμπεριφορικές αλλαγές τόσο των τροφίμων όσο και των δεσμοφυλάκων. Το πείραμα εκτελέστηκε το 1971 από ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής τον διαπρεπή ψυχολόγο Φιλίπ Ζιμπαρντό, στο υπόγειο του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, που είχε μετατραπεί κατάλληλα σε φυλακή.

Προπτυχιακοί φοιτητές χρησιμοποιήθηκαν εθελοντικά ως πειραματικά υποκείμενα και στις δύο συνθήκες (φύλακες / κρατούμενοι): τόσο οι τρόφιμοι όσο και οι δεσμοφύλακες υιοθέτησαν σχεδόν αμέσως τους νέους τους ρόλους, υπερβαίνοντας τις αντιδράσεις που προέβλεπε η ψυχολογική δοκιμασία, καταλήγοντας σε επικίνδυνες και ακραίες καταστάσεις. Το 1/3 των «δεσμοφυλάκων» επέδειξαν «αυθεντικές» (όπως σχολιάζεται στο πείραμα) σαδιστικές τάσεις, με τους περισσότερους «κρατουμένους» να τραυματίζονται ψυχολογικά (και να κακοποιούνται σωματικά), ωθώντας τον Ζιμπαρντό να εγκαταλείψει άρον-άρον το πείραμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...