2.14.2013

Προσοχή : Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξουν τα γεγονότα στην ροή της ανθρώπινης ιστορίας !!!

Διάβασε αυτή την πληροφορία με μεγάλη προσοχή ! Δεν πρόκειται για αστείο! Η ταμπέλα "γραφικός" έχει κερδηθεί με πολύ κόπο άλλα ταυτόχρονα δίνει και την "ασφάλεια" μετάδοσης πληροφορίας που σε καλύπτει από κοινωνικό-νομικές ποινές !
Αυτή την στιγμή παίρνεται ένα τεράστιο ρίσκο αποκάλυψης οντολογικής τοποθεσίας μέσα στο "πεδίο" !
Είναι ο μόνος τρόπος όμως όσο και κίνδυνο να εγκυμονεί αυτή η κίνηση μου να προσπαθήσω να σταματήσω τη συγκεκριμένη "πληροφορία -εντολή " ...και να αλλάξει η ροή γεγονότων !
Η αποκάλυψη του τρόπου ανάκτησης της συγκεκριμένης πληροφορίας δεν θεωρείτε ως αναγκαία το αντίθετο θεωρείτε απόρρητη!
Θα εκτοξευτεί ρουκέτα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ώστε να αλλάξει η ροή της ιστορίας του ανθρωπίνου είδους! Αυτή πληροφορία είναι απόλυτα ξεκάθαρη ως γεγονός και αποτελεί τον τρόπο που το "πεδίο" θα προσπαθήσει να εκδηλωθεί στην δική μας πραγματικότητα!
Η "εντολή" μπαίνει σε εφαρμογή από αύριο 3 Φεβρουάριου και χρονικά για εμάς είναι άγνωστο πότε θα εκδηλωθεί !! Η προσπάθεια προσδιορισμού στον χρόνο θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα στο να εμποδιστεί η εκδήλωση της! Το χρονικό παράθυρο ξεκίνα αύριο με χρονικό άνοιγμα ανάλογα την άμυνα που θα δημιουργηθεί από μια μέρα έως 11 χρόνια! ( Όσοι δεν γνωρίζεται τα μέτρα χρόνου στο πεδίο μην βιαστείτε να απορρίψετε την απόλυτη πληροφορία γεγονότος)
Συγκεχυμένα-κωδικοποιημένα ακόμα πακέτα πληροφορίας που συνοδεύουν την αρχική αλλά δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί είναι τα ακόλουθα: Θηλυκή πόλη - πόλη με γυναίκες- κτίριο με γυναίκες - πόλη με θηλυκή ενέργεια - χρυσό δακτυλίδι - το νούμερο 2 -χιουμοριστική εκπομπή στην τηλεόραση -παρουσιαστής της αυτής εκπομπής.
Μια προσπάθεια δικής μας αποκωδικοποίησης άλλα όχι ακόμα επιτυχής είναι : Πόλη ιερή ίσως- μικρές πιθανότητες - Μέρος που κινούνται περισσότερες γυναίκες όπως πχ λαϊκή αγορά-souper market-μαιευτηριο kok -περισσότερες πιθανότητες - Κτήριο όπως μοναστήρι-παρθεναγωγείο-σχολειό θηλέων η κτήριο με έννοια θηλυκή ενέργεια -πιο πολλές πιθανότητες . Το χρυσό δακτυλίδι πιθανώς εννοεί κάποιο κώδικα προκαθορισμένης κρυφής γλώσσας άλλα ίσως και να εννοεί γεωγραφική τοποθεσία με συνυφασμένη έννοια απόκρυφη η φανερή. Το νούμερο δυο ίσως να μεταφέρει την πληροφορία των φορέων πράξεως της με προσχεδιασμένη ενέργεια -μικρές πιθανότητες. Η εκπομπή ίσως να είναι η χρονική στιγμή του γεγονότος που θα δοθεί σαν είδηση - ίσως κάποια σχέση παρουσιαστή και εκφώνηση της είδησης σαν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα νευρωνικά και συναισθηματικά δίκτυα- αρκετές πιθανότητες!
Περιοχές με πιθανότητες δημιουργίας παγκόσμιου ιστορικού γεγονότος -αρχή ντόμινο χάους προς τάξη.Ελλάδα = μικρές πιθανότητες. Αγγλία = πιο πολλές πιθανότητες.Αμερική = περισσότερες πιθανότητες .Ισραήλ = μέγιστο απόδοσης πιθανοτήτων ως ενέργεια ανάμειξης άλλα όχι μέγιστη ως τοποθεσία - με αρκετές πιθανότητες τοποθεσίας. Αραβική χώρα που τα γεγονότα σε αυτήν μπορούν να δημιουργήσουν ντόμινο ιστορικό-μεγάλες πιθανότητες!
Σε περίπτωση διπλού σχεδιασμού -διπλού γεγονότος δημιουργίας χάος για ανάγκη τάξης γεωγραφική περιοχή με ανώτερες πιθανότητες κρίνεται η Αμερική , με επόμενη Αγγλία.
Η πληροφορία είναι ΑΠΟΛΥΤΗ! Το γεγονός είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ! Η λοιπές αποκωδικοποιήσεις μπορεί να βγουν όλες ψευδείς!
Ο στόχος μας είναι να δημιουργηθεί άμυνα συνείδησης της συγκεκριμένης πληροφορίας ώστε να δημιουργηθεί εκτόνωση στην συγκεκριμένη απόφαση. Όσοι περισσότεροι εγκέφαλοι έχουν γνώση της συγκεκριμένης πληροφορίας τόσο πιο πολύ δημιουργείτε η αρνητική θέση των σχεδιαστών στην υλοποίηση της! Πρέπει να μοιράσετε παντού την συγκεκριμένη πληροφορία !
Για τους δύσπιστους , διαδωστε αυτή την πληροφορία χωρίς να αναφαίρετε την ιστοσελίδα μας αν νομίζετε ότι όλο αυτό αποσκοπεί στο κέρδος επισκεψιμοτητας , είστε ελεύθεροι άνευ Πηγής να αναδημοσιεύσετε στο δικό σας μπλοκ ,facebook και οποιοδήποτε άλλο μέσω την άνωθεν πληροφορία "πεδίου" .
STRANGER... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΣΚΕΨΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...