2.20.2013

Κύβοι στο Διάστημα


UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,Έγραφα Στο «Οι Στρατιές Του Αβαδδών» το2006: «Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος ! και ο Δείμος ! κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Ομηρος; ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, Πρόεδροι, Πάπες, Παπάδες, Ραβίνοι, Μουλάδες, Μονάρχες, Πολιτικοί, Στρατιωτικοί, Μεγιστάνες, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Παγανιστές, Σιωνιστες, κανονικοί Άνθρωποι και Σαυροειδείς με λέπια και άλλα DNA για άλλη μία φορά, συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας, μέσα στην συγκεκριμένη δημιουργία στην οποία ζούμε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ: Βρισκόμαστε στο ζενίθ μιας μαζικής εισβολής στον πλανήτη μας, κυρίως από το 2001. Τι είπατε; φαντασιώσεις ενός συντάκτη άρθρων (αυτόκλητου ερευνητή) που έχει στερέψει η έμπνευση του και δεν βρίσκει θέματα στο ιντερνέτ (μια και σκοπίμως είναι χαμηλή η διείσδυση του στην Ελληνική κοινωνία), οπότε λίγοι θα το καταλάβουν από τους αναγνώστες; Μακάρι να ήταν έτσι, όμως η πραγματικότητα υπερβαίνει κατά πολύ την φαντασία, ως συνήθως. Για να δούμε:
Τα μαγνητόμετρα του GOES http://www.goes.noaa.gov./.ειδικά το 2002 πήραν φωτιά. Οι ενδείξεις να τερματίζουν την κλίμακα μετρήσεως και οι επάλληλες καμπύλες να δείχνουν την άφιξη κάθε νέου κυβικού σκάφους με τεχνολογία αορατότητας , ενώ ήδη είχαν αρχίσει τις βόλτες σε χαμηλό ύψος αδιαφορώντας για τους πυραύλους και τις βολές απο μαχητικά αεροσκάφη με airborne lazers, τα οποία υποτίθεται ότι ακόμη δοκιμάζουν
Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας. Ας δούμε μερικά στοιχεία : Στην εικόνα 1 είναι ένας κύβος με τεχνολογία αορατότητας ο οποίος βάλει εναντίον άγνωστου σε εμάς στόχου. Απο την εικόνα 1Β προέρχεται η εικόνα 1 από τον ιστότοπο http://www.labyrinthina.com . Η εικόνα 2 ελήφθη το 2002 κατά την διάρκεια της συνόδου της G8 στο Kananaskis στην Alberta του Canada. Μέσα στο κουτί βλέπετε ένα αριθμό γεωμετρικών σχημάτων τα οποία αιωρούνται πάνω από τα σύννεφα.»
Φυσικά η εισβολή δεν έχει σταματήσει, σχεδόν καθημερινά βλέπω στο SOHO (Solar & Heliospheric Observatory) κύβους που υφίστανται φωτοσοπιά για να μην τους πάρουμε χαμπάρι. Φανταστείτε τι βλέπει το Βατικανό με το ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ LUCIFER. Ίσως για αυτό τους κατεβαίνουν οι ιδέες «Petrus Romanus, PROJECT LUCIFER, και το εκπληκτικό Εξω-Θεολογικό σχέδιο για την άφιξη ενός εξωγήινου Σωτήρα»
Έχω γράψει για τις δυνατότητες των υπέρυθρων φωτογραφικών μηχανών και γιατί οι μοντέρνες ψηφιακές μηχανές είναι καταδικασμένες να μην μπορούν να τραβήξουν υπέρυθρες «Βιολογικά UFO»
Δείτε λοιπόν μια συλλογή από πιο πρόσφατες φωτογραφίες.
UFO, UFOS, sighting, sightings, mayan, sun, god, solar, corona, NASA, SOHO, orb, orbs, cube, square, box, borg, star trek, Angelina Joliecube, sun

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

door, UFO, UFOs, sighting, sightings, borg, star trek, sun, October, 2012,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube, square 2

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube,

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube, square2

UFO, UFOs, sun, NASA, SOHO, cube, square1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...