2.12.2013

Αυτοθυσιάζεται ο Πάπας για την εκπλήρωση της Προφητείας ;

Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Μετά από την ανάγνωση όλων τον πληροφοριών που συνέλεξα μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ερώτημα.

Τι είναι αυτό που πραγματικά οδήγησε τον Πάπα στην "αυτοθυσία" ? Μήπως η εκπλήρωση της προφητείας που τόσο ευλαβικά ακολουθούν από το 1139 οι Καθολικοί....?

Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος ως ουσιαστικά εκπρόσωπος της Νέας Τάξης πολυ πρόσφατα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 σε ομιλία του "μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ" ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας».

Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνών σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.

Ο Πάπας είπε χαρακτηριστικά: «Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιο αδύνατο.

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."

Τον Οκτώβριο του 2011 εξάλλου είχε ζητήσει ανοιχτά μέσο του "Υπουργείου Δικαιοσύνης" της Αγίας Έδρας, ότι "χρειάζεται μια νέα διεθνής αρχή, η οποία, κατά την κρίση που διέρχεται η διεθνής κοινότητα, να μπορεί να ρυθμίζει την ροή των χρηματιστικών συναλλαγών". Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ζητά, επίσης, "να ξεπερασθεί το σύστημα του Bretton Woods με την συμμετοχή των αναδυόμενων και υπό ανάπτυξη χωρών, έχοντας ως προοπτική τη δημιουργία μιας γενικότερης, δημόσιας αρχής, με παγκόσμιες αρμοδιότητες".

Σήμερα δε μπορούσαν να πιστέψουν στ’ αφτιά τους τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου όταν άκουσαν τον Πάπα Βενέδικτο τον 16ο να ανακοινώνει την απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Η ανακοίνωση βόμβα έγινε στα λατινικά, κατά τη συνεδρίαση του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την αγιοποίηση των μαρτύρων του Οτράντο. Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, επιβεβαίωσε την είδηση: "Ο Πάπας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί στις 08:00 (ωρα Ιταλίας, 09:00 Ελλάδας) στις 28 Φεβρουαρίου", είπε. Ο Ποντίφηκας αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, μη ξεχνά με πως είναι 86 ετών.

Ο Πάπας Βενέδικτος εξελέγη στις 19 Απριλίου του 2005 (μόλις τρεις μέρες μετά τα 78α γενέθλιά του) διαδεχόμενος τον πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’. Θα είναι ο πρώτος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που υποβάλει την παραίτησή του εδώ και αιώνες.

Ο Ιρλανδός "Καθολικός" Αγίος Μαλαχίας "Saint Malachy" που έζησε τον 12ο αιώνα πρόβλεψε όλους του Πάπες και τα κρυπτογραφημένα γραπτά του, έχουν απασχολήσει εδώ και αιώνες πολλούς που έχουν μελετήσει τις προφητείες του.

Σύμφωνα με αυτές τις προφητείες θα ακολουθήσει μόνο ένας Πάπας μετά τον σημερινό και κατά τη διάρκεια της δικής του Βασιλείας θα έρθει το Τέλος του κόσμου «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους»

Στο 1139 ο Μαλαχίας ο οποίος υπήρξε ΑρχιΕπίσκοπος του Armagh ( κάτι που αντιστοιχεί στο «πάσης της Ιρλανδίας» ) ταξίδευσε από την Ιρλανδία στην Ρώμη για να δώσει έναν απολογισμό σχετικά με τις υποθέσεις του: Εκεί είχε ένα περίεργο όραμα για το μέλλον μέσα στο οποίο του αποκαλύφθηκε το όνομα του κάθε Πάπα συνολικά 112 τον αριθμό για όλα τα χρόνια ( εννοείται από εκείνη την χρονική στιγμή ) μέχρι το τέλος του κόσμου

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican14g.htm

Σύμφωνα με το όραμα βρισκόμαστε τώρα στον προτελευταίο Πάπα Οι προβλέψεις του έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα "Το 1958 πριν το Kονκλάβιο "δηλαδή η αίθουσα που μαζεύονται οι Καρδινάλιοι για να Εκλέξουν το νέο Πάπα" εκλέξει τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ ο Καρδινάλιος Spellman της Νέας Υόρκης νοίκιασε ένα σκάφος το γέμισε με πρόβατα και άρχισε να πλέει πάνω - κάτω στον ποταμό Τίβερη για να δείξει ότι ήταν αυτός ο ποιμένας «et Nautor» η συνθηματική ονομασία που δόθηκε για τον επόμενο Πάπα σύμφωνα με την προφητεία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...