2.07.2013

ΟΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΜΑΛΤΣΕΧ) ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ

O Greg Posada και o Eugene Pointer της κομητείας Shawano στο Ουισκόνσιν, αποκαλούν ως παραφυσική την άμεση επικοινωνία με δύο λυκάνθρωπους (μαλτσέχ) που είδαν κοντά στη λίμνη Grass στις 9 Γενάρη 2013. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα δύο πλάσματα έμοιαζαν να είναι λυκάνθρωποι και ήταν σίγουρα δίποδοι.Ένα από τα πλάσματα είχε γκριζωπά μαλλιά, ενώ το άλλο είχε καφετί μαλλιά. Και τα δύο πλάσματα είχαν μουσούδα. Όταν παρατήρησαν τα πλάσματα, και τα δύο έσκυψαν για να καταναλώσουν πόσιμο νερό από τη λίμνη.

Και ο Eugene και ο Greg, ισχυρίζονται ότι τα πλάσματα όσμισαν τον αέρα και στη συνέχεια γύρισαν και τους κοίταξαν. Αφησαν από ένα ουρλιαχτό, που ακουγόταν σαν κανονικό λύκος και έτρεξαν στα γύρω αλσύλλια. Ο Eugene και ο Greg ήταν πολύ κλονισμένοι από αυτή τη συνάντηση. Ο Greg λέει ότι το καφετί ντυμένο πλάσμα ήταν τουλάχιστον 7 πόδια ψηλό, ενώ το γκρίζο ντυμένο πλάσμα ήταν ίσως 6 πόδια ψηλό.
Ο Eugene λέει ότι αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας. Μετά τη συνάντησή τους με τους λυκάνθρωπους, δεν ήταν πάνω από 10 λεπτά αργότερα, που εντόπισαν ένα ασημένιο δίσκο στο κοντινό δάσος. Ο ασημένιος δίσκος αιωρούταν, έγειρε και εν συνεχεία πυροβόλησε επάνω στον ουρανό. Η παρατήρηση του δίσκου κράτησε μόνο περίπου 3 λεπτά, αλλά κατά τη στιγμή της παρατήρησης, τα πάντα όλα έμοιαζαν υπερφυσικά.Τα πάντα κινούνταν σε αργή κίνηση.
Ο Eugene και ο Greg αισθάνθηκαν όμορφα και άνετα, ενώ έβλεπαν το δίσκο στον ουρανό. Ο Eugene δεν καταλαβαίνει πώς έγινε να έχουν δύο παραφυσικές συγκρούσεις σε μια ημέρα. Θα μπορούσε οι λυκάνθρωποι του Ουισκόνσιν να έχουν επίσης μια σύνδεση με τα UFO; Θα ήθελα σίγουρα να πω ότι είναι δυνατόν.
Το γένος των Μαλτσέχ η γένος του Άνουβι:
Το μεγαλύτερο γένος των ΝΕΦΕΛΙΜ με σώμα σχεδόν ανθρώπου και με πολύ τρίχωμα και κεφάλι τσακαλιού. Ο μεγαλύτερος δυνάστης του ανθρωπίνου γένους. Τρομερές πληροφορίες από την αιγυπτιακή ιστορία. Γνωστοί και για τον θρύλο των λυκανθρώπων. Επιμέλεια άρθρου Vagedim


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...