2.16.2013

RYON CHANNELLING - "Ο Συγχρονισμός της Μεγάλης Αλλαγής"

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε στη Μαδρίτη, Ισπανία 

21 Μαρτίου 2009

απόδοση: γιώργος κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Κάποιοι έρχονται εδώ νομίζοντας ότι βλέπουν κάτι ασυνήθιστο, κάτι ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα βλέπουν τον εαυτό τους. Εάν ανοίξετε την καρδιά σας στο μήνυμα αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε την οικογένεια. Αρχίζετε μήπως να κατανοείτε λίγο τη διαδικασία; Νιώθετε μήπως ότι είστε μόνοι, μη καταλαβαίνοντας ότι το Πνεύμα γνωρίζει το όνομά σας; Το Πνεύμα σάς περιμένει εδώ. Ορισμένοι προσεγγίζουν το Θεό με πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Πιστεύουν ότι είναι μόνοι και αποκομμένοι. Ίσως ερχόμενοι σ’ ένα τέτοιο μέρος επικαλούνται το Θεό, γιατί ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι μπορούν. Τώρα εδώ, στη συνεδρία αυτή, ενόσω η (πνευματική) πόρτα είναι ανοικτή, κάποιοι θα πουν: «Η πόρτα είναι ανοικτή. Τώρα μπορώ να προσευχηθώ. Κρύων, άκουσέ με σε παρακαλώ». Δεν γνωρίζουν… δεν γνωρίζουν ότι η πόρτα είναι πάντοτε ανοικτή!

Δεν είναι εδώ κάποιο μέρος που έρχεσαι να προετοιμαστείς για κάτι ιδιαίτερο. Αντιθέτως, είναι ένα μέρος όπου γνωρίζουμε ποιος είσαι. [Αναφέρεται στους παρόντες]. Η ιδιαίτερη ενέργεια εδώ, είναι εμείς μαζί σου. Αναρωτήθηκες ποτέ, ποιος ήρθε να δει ποιον; Σκέφτηκες ποτέ ότι υπάρχει μια οικογένεια που αναμένει να την αναγνωρίσεις; Λοιπόν, σου έχω νέα. Κάτι που είναι γνωστό στον Κρύων και σ’ εσένα εδώ και 20 χρόνια: Ποτέ δεν είσαι μόνος. Ποτέ μόνος! Διαφέρει απ’ όσα έχεις διδαχθεί, έτσι δεν είναι; Όλη μέρα είναι εδώ ένα περιβάλλον, από το πρωί που ήρθες και κάθισες. Μπορούσες να τους νιώσεις; Ξέρεις, δεν τους έφερα εγώ. Ο καθένας σας τους έφερε, με την προσμονή του. Τους έφερε εδώ με τη χαρά και το γέλιο που αναμένει. Τους έφερε στον εορτασμό της ζωής και τη μουσική.

Γνωρίζεις ότι η αγγελική ενέργεια ανταποκρίνεται στη χαρά; Γνωρίζεις ότι ο Θεός δεν σε έφερε στον πλανήτη αυτό για να υποφέρεις; Αντιθέτως, υπάρχει η προσμονή της μαγικής εκείνης στιγμής που θα έχεις την επιφοίτηση, τη συνειδητοποίηση του γιατί βρίσκεσαι εδώ. Το ξέρεις ότι είσαι μέρος του σχεδίου; Είσαι κομμάτι του Θεού, το γνωρίζεις; Γνωρίζεις ότι είσαι αιώνιος; Δεν είσαι απλώς ένας Άνθρωπος. Είσαι ένα κομμάτι του Σύμπαντος. Και όταν τελειώσεις με αυτό το μέρος της ανθρωπότητας, θα πας στο επόμενο και στο επόμενο και στο επόμενο. Εσύ κι εγώ βλέπαμε τον πλανήτη να δομείται. Δύσκολο να το πιστέψεις, γηραιά ψυχή, αλλά είδες τη Γη να σχηματίζεται και σε κάποιο επίπεδο γνώριζες ότι θα είσαι εδώ – ίσως ακόμα τη σημερινή μέρα, ίσως ακόμα το να κάθεσαι εδώ.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Απόψε θα σας δώσω κάτι. Θα σας δώσω μια ιδιαίτερη θεωρητική λίστα. Θα ήθελα απόψε να σκιαγραφήσω τις ενέργειες του συγχρονισμού της μεγάλης αλλαγής. Σας τις αποκαλύπτω τώρα, με όλη την αγάπη, σαν μέρος του συστήματος της επικείμενης αλλαγής.

Μήπως νομίζετε ότι δεν υπάρχει οργάνωση στην αλλαγή αυτή; Υπάρχει πάντα ένα σχέδιο, ένα πλάνο που εσείς έχετε δημιουργήσει και τακτοποιήσει. Δεν είναι πλάνο γραμμικό, όπως θα κάνατε για εσάς, αλλά ένα κβαντικό πλάνο στημένο επάνω σε μια γραμμική επιφάνεια. Αυτό σας επιτρέπει να το κατανοήσετε καλύτερα, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορεί, όλο ή μέρος αυτού, να εφαρμοστεί με μιας. Απόψε λοιπόν σας δίνουμε τη γραμμικότητα αυτού, ώστε να καταλάβετε καλύτερα τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει.

Πριν είκοσι χρόνια άρχισα να ταξινομώ όσα μπορείτε να περιμένετε σ’ αυτή την αλλαγή. Δεν μπορείτε να έχετε προσδοκίες χωρίς ένα πλάνο και το συγκεκριμένο είναι δυναμικό. Δηλαδή, μπορεί να κινείται σύμφωνα με τη γραμμικότητα της ενέργειάς σας. Είναι ένα σχέδιο που εμπεριέχει κάποια κβαντικότητα - δηλαδή, συμβαίνει ένα μέρος του σχεδίου και η λίστα μπορεί να αλλάξει σειρά. Δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά υπάρχει ένα πλάνο ενέργειας, το οποίο στην ολότητά του ονομάζεται Η Μεγάλη Αλλαγή. Την έχετε ακούσει και από άλλους και στην πραγματικότητα ξεκίνησε πριν το 1989 που ήρθε ο Κρύων στη Γη,. Όμως μη γελιέστε, είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ.

Θα σας δώσω τους τρεις τομείς της αλλαγής: (1) τι έχει ήδη επιτευχθεί, (2) τι κάνετε τώρα και (3) τι βρίσκεται μπροστά σας. Ενόσω αναφέρομαι σ’ αυτά, θάθελα να νιώθετε ενθουσιασμό, επειδή μεγάλο μέρος τους έχει ήδη συμβεί! Το γεγονός αυτό δίνει αξιοπιστία στο μήνυμα, καθότι μπορείτε να δείτε πράγματα που ανέφερα ότι θα συμβούν, να έχουν συμβεί. Τότε μπορείτε να δείτε τα μελλοντικά δυναμικά που αναφέρω, να χαλαρώσετε με αυτά και να νιώσετε ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Πολλοί νιώθουν ότι τα πράγματα αυτά είναι όλα τυχαία και συμβαίνουν τώρα στον κόσμο, με ένα ξέφρενο χαοτικό στυλ. Κάποιοι ακούτε τις ειδήσεις και σφίγγετε τα χέρια σας, λέγοντας:«Έχουμε σοβαρό πρόβλημα». Όμως, αν κοιτάξετε προσεκτικά το έργο του Κρύων, θα δείτε ότι είχαμε αναφέρει τι επρόκειτο να συμβεί και όντως συνέβη. Η αλλαγή αυτή δεν είναι σχέδιο του Θεού. Είναι ένα δικό σας σχέδιο και συμμετέχετε ενεργά, είστε μέρος αυτού. Οπότε, τώρα θα το ταξινομήσω για εσάς. Νιώστε χαλαροί που βρίσκεστε στο μέσο μιας διαδικασίας, η οποία πρόκειται να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας. Βλέπετε, έχει ένα σκοπό.

Πολλοί ζητούν αναλυτικές λίστες και αυτή είναι από τις λίγες φορές που θα σας δώσω μία! Είναι καιρός να ακούσετε τις πληροφορίες στην ολότητά τους. Έχουν ήδη δοθεί δυο φορές προηγουμένως, σε channelling. Είναι κάτι νέο για τον συνεργάτη μου. Είναι τόση η πολυπλοκότητα των πληροφοριών, που χρειάστηκε να δουλέψει με αυτές τρεις φορές, ώστε να ολοκληρωθούν. Την πρώτη φορά είπα στον συνεργάτη μου να μην τις καταγράψει. Του ανέφερα ότι θα γνώριζε το πότε, καθώς του είχα υποδείξει να τις καταγράψει όταν θα δινόντουσαν σε μια χώρα που δεν μιλούσαν τη γλώσσα του. Ωστόσο το ερμήνευσε σαν «όχι στη χώρα του» και όταν ήταν στην Αυστραλία, δόθηκε πάλι αυτή η πληροφόρηση, όμως ακόμα δεν ήταν πλήρης. Οπότε η έξοχη συσκευή του ηχογράφησης σταμάτησε την ώρα του channelling, ενώ κατέγραφε τα πάντα πριν και μετά [κλείσιμο του ματιού του Κρύων]. Κάποιοι θα το πουν συγχρονικότητα. Άλλοι θα το πουν σύμπτωση. Εκείνος το λεει δώρο, καθότι τον βοηθά να κατευθύνει το έργο του πέρα απ’ όσα προσμένει. Τώρα στην Ισπανία του ζητήσαμε να το ηχογραφήσει, οπότε έχετε την πηγή της καταγραφής αυτής.

Δεν θα σταματώ σε κάθε σημείο να εξηγώ τις λεπτομέρειες, καθώς ορισμένοι γνωρίζετε ήδη πολλές από αυτές, που έχουν εξηγηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο θα σας δώσω τα κύρια σημεία.

Υπάρχουν τρεις φάσεις στην αλλαγή. Το τρία είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αριθμούς. Χρησιμοποιείται πνευματικά στα περισσότερα συστήματα πίστης του πλανήτη. Αντιπροσωπεύει την ενέργεια του «καταλύτη». Καταλύτης ορίζεται σαν μια ενέργεια που προωθεί αλλαγές σε άλλα πράγματα γύρω του, χωρίς ο ίδιος να επηρεάζεται. Η ανεπηρέαστη ενέργεια είναι η αγάπη του Θεού. Τα γύρω μεταβλητά πράγματα, είναι η Ανθρώπινη συνειδητότητα και μια Γη που αλλάζει.

ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΗ

Η Μεγάλη Αλλαγή άρχισε το 1987 με την Αρμονική Σύγκλιση. Το πρώτο μέρος της τελείωσε το 1999. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το πρώτο τμήμα της αλλαγής, περιελάμβανε την γαλαξιακή ευθυγράμμιση. Καθότι η πραγματική ενέργεια της γαλαξιακής ευθυγράμμισης, άρχισε στην πρώτη φάση της αλλαγής. Όπως υπέδειξε ο συνεργάτης μου, η αστρονομική ευθυγράμμιση δεν έρχεται το 2012. Είναι ήδη εδώ! Αυτή δεν είναι «εσωτερική» πληροφορία, αλλά κάτι που επιβεβαιώνουν οι αστρονόμοι σας με τα τηλεσκόπια και τα κομπιούτερ τους. Οι αρχαίοι έκαναν το καλύτερο δυνατόν και ήταν αρκετά καλός υπολογισμός. Αλλά η ημερομηνία του 2012 για τη γαλαξιακή ευθυγράμμιση, είναι λανθασμένη.

Κάποιοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Τα τελευταία 20 χρόνια ήσαν εντυπωσιακά για εσάς, έτσι δεν είναι; Δείτε τι συνέβη και την αφύπνιση και τις αλλαγές που προέκυψαν… όλα αυτά χωρίς καμία προφητεία να τα έχει προαγγείλει. Όσοι ανέβηκαν σήμερα στη σκηνή, δεν ενδιαφέρονταν για πνευματικά θέματα πριν 20 χρόνια. Ήσαν βεβαίως αναζητητές, αλλά δεν είχαν ένα πυρήνα, ένα κέντρο, δεν είχαν σκοπό. Συμπεριλαμβανομένου εκείνου που επικοινωνεί μπροστά σας [του Λη Κάρολ], όπως κι εκείνους που επικοινώνησαν πριν από μένα σ’ αυτή τη σκηνή [Geoff Hoppe -Tobias]. Πριν είκοσι χρόνια ήσαν όλοι χωριστά, άγνωστοι μεταξύ τους και χωρίς κάποιο πνευματικό σκοπό. Δεν είχαν ιδέα τι ήταν ο Κρύων ή ο Τομπίας. Καμία απολύτως. Είχαν τη ζωή ανδρών με καριέρες και μια ηλικία, που δεν θα ευνοούσε ένα νέο πάθος. Όμως το έκαναν και συνέπεσε με τη Μεγάλη Αλλαγή.

Θυμηθείτε… δεν υπάρχει αυτό που ονομάζουν προδιαγεγραμμένη προφητεία. Ο Θεός δεν μπορεί να σας πει τι πρόκειται να συμβεί, καθώς στον πλανήτη αυτό οι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο. «Αν ισχύει αυτό Κρύων, τότε πώς μπορείς να μας λες για κάποιο σχέδιο;» Επειδή όσα αναφέρω είναι τα δυναμικά μπροστά μας, δημιουργημένα από τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Επομένως σας δίνω κάτι που διαβάζουμε μέσα στη συνειδητότητα των δυναμικών. Δεν είναι προβλέψεις, αλλά δυνητικές ενέργειες όσων κοντεύετε να επιτύχετε, εφόσον δράτε σύμφωνα με την ενέργεια της συνειδητότητας που έχετε τώρα. Πολλά έχουν συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια και είναι μέρος της αλλαγής. Αυτό ήταν το σχέδιο από το 1987 ως το 1999 – αναφέραμε ότι τα ακόλουθα θα συνέβαιναν:

Έχετε κατά νου, πως όσα σας λεω τώρα, είναι ιστορικά γεγονότα. Όταν όμως σας τα είπα το 1989, ήταν το μέλλον σας. Το πρώτο ήταν η προσαρμογή του μαγνητικού πλέγματος.Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα εδώ. Η ομάδα του πλέγματος ήρθε το 1989 και έφυγε το 2002 και το πλέγμα μετακινήθηκε, για τους λόγους που ανέφερα και επεξηγούσα επί εικοσαετία. Ήταν για να στηθεί η βάση, για μια αλλαγή στο DNA σας. Κι αυτό πράγματι συνέβη, καθώς το μαγνητικό πεδίο του πλέγματος κινήθηκε σημαντικά τότε και διασταυρώθηκε με το μαγνητικό πεδίο των στοιχείων του DNA σας. Αυτή η υπερκάλυψη μετέφερε πληροφορίες και ενέργεια, μαζί με μια νέα κβαντοποίηση στο DNA σας, το οποίο, σε ένα κβαντικό επίπεδο, ήταν πάντα προετοιμασμένο για κάτι τέτοιο.

Το δεύτερο θέμα σ’ αυτή την πρώτη φάση, ήταν η ακύρωση της ενέργειας του Αρμαγεδδώνα. Τώρα, για όσους νομίζουν ότι δεν συνέβη τίποτα… συνέβησαν πάρα πολλά: Ο πλανήτης μετέβη τότε σε μιαν άλλη ενέργεια. Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά συστήματα του πλανήτη κατέπεσε και ποτέ δεν επανήλθε – γνωστό σαν Σοβιετική Ένωση. Τονίζουμε πάλι ότι δεν υπάρχει κανένα τετράστιχο του Νοστράδαμου που να προβλέπει κάτι τέτοιο, οπότε θα έπρεπε κάτι να σας λεει αυτό. Άλλαξε ριζικά το μέλλον κι όμως κανένας προφήτης δεν το ανέφερε. Συνέβαινε κάτι που ήταν ασυγχρόνιστο με όσα σας είχαν ειπωθεί. Το συγκεκριμένο γεγονός άλλαξε το μέλλον ενός ενδεχόμενου πολέμου, που ποτέ δεν συνέβη. Τοσενάριο του Αρμαγεδδώνα, απλώς δεν συνέβη. Κοιτάξτε στις προφητείες σας, να δείτε ότι ανέφεραν ξεκάθαρα πως θα συμβεί.

Αρχίσατε τη δόμηση αυτού που αποκαλούμε «Το Κρυστάλλινο Πλέγμα». Έγινε ένα υπερδιάστατο πλέγμα αλλαγής για τον πλανήτη. Το έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν, οπότε δεν είναι τώρα ώρα ν’ αναλύσουμε τι σημαίνει αυτό. Αλλά αυτό το «εσωτερικό» κβαντικό πλέγμα, επιτρέπει την συνειδησιακή αλλαγή που έχετε σήμερα, να εφαρμόζεται στη Γη σε πραγματικό χρόνο. Με το παλιό σύστημα χρειαζόταν να πεθαίνετε και να πηγαίνετε στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, προτού μπορέσει να εφαρμοστεί κάτι στο Κρυστάλλινο. Όμως τώρα το κάνετε αυτό σε ένα κβαντικό επίπεδο, ενόσω βρίσκεστε εδώ.

Μια από τις πιο μεγάλες και βαθιές «εσωτερικές» ενέργειες, είναι το κάρμα. Οι αρχαίοι το γνώριζαν, μιλούσαν γι αυτό και το δίδασκαν. Οι Βουδιστές γνώριζαν, όπως και οι Ινδουιστές. Το σύστημα δούλευε και είναι ακόμα ακέραιο. Όμως δεν το χρειάζεστε με τη νέα ενέργεια και είπαμε πριν 20 χρόνια, ότι θα μπορούσατε να ακυρώσετε όλο το κάρμα με το οποίο ήρθατε. Ακούσατε καλά; Είναι μια παλιά διδασκαλία του Κρύων, όμως μερικοί χρειάζεστε να την ακούσετε ξανά. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να έρθετε εδώ και να υποφέρετε. Κανένα. Ρωτώ πάλι, το ακούσατε αυτό; Καθώς πολλοί είστε ακόμα κολλημένοι στο λούκι αυτό, πιστεύοντας ότι τα δράματα που σας περιβάλλουν, είναι κάτι που ήρθατε εδώ για να βιώσετε. Δεν είναι έτσι! Ήρθατε εδώ για να το ακυρώσετε και να γίνετε ένας Φάρος μιας νέας ενέργειας!

Η Μεγάλη Αλλαγή είναι μέρος της αφύπνισης, που ακυρώνει αυτό το καρμικό χαρακτηριστικό. Αναφέρεται στο πρώτο βιβλίο του Κρύων, ότι μπορείτε να βγείτε εντελώς έξω από την καρμική ενέργεια. «Τότε για ποιο λόγο ήρθαμε;» Ήρθατε για ν’ αλλάξετε τον πλανήτη και το έχετε κάνει! Ήρθατε για να σκορπίσετε φως εδώ - και το κάνετε! Στέκομαι λίγο στο χαρακτηριστικό αυτό, επειδή είναι σημαντικό να το ακούστε ξανά. Δεν υπάρχει καμία σφραγίδα επάνω σας, να λεει ότι πρέπει να επιτύχετε εκείνο ή το άλλο.

Αναφέραμε ακόμα ότι λαμβάνει χώρα μια αστρολογική μεταβολή. Έπρεπε να συμβεί, για όσους νομίζουν ότι ο αστρολογικός κύκλος είναι στατικός για πάντα και ξεχνούν τι δημιουργεί το σύστημα. Η αστρολογία είναι η αρχαιότερη επιστήμη στον πλανήτη, κατευθυνόμενη από τα μαγνητικά και τη βαρύτητα – καθώς αυτά μεταβάλλουν τις θέσεις των πλανητών γύρω από τον ήλιο και ενεργοποιούν ένα μαγνητικό και βαρυτικό σύστημα, το οποίο επάγεται προσωπικά στον καθένα, μέσω την ηλιόσφαιρας του ήλιου [το βαρυτικό υπομόχλιο του ηλιακού συστήματος]. Τότε αυτό επικαλύπτει το μαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο με τη σειρά του επικαλύπτει τα μαγνητικά χαρακτηριστικά του DNA σας. Οπότε, αλλάζοντας έστω κι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτά, ξαφνικά οι υπολογισμοί και οι συνιστώσες του συστήματος της αστρολογίας, επίσης αλλάζουν μαζί του.

Όταν μετακινήθηκε το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη, στην πρώτη φάση, οι αστρολογικοί χάρτες της ανθρωπότητας επίσης μεταβλήθηκαν ελαφρώς. Υπάρχει συνολικά μια ανακατανομή τριών μοιρών στο χάρτη. Δεν είναι μια αλλαγή τριών μοιρών του χάρτη, αλλά καλύτερα σημαίνει ότι οι οίκοι αναδιοργανώθηκαν κατά τρεις μοίρες στο σύνολο… ίσως μισή μοίρα σ’ ένα οίκο, μισή μοίρα σε κάποιον άλλο, κλπ. Κάποιοι έγιναν μεγαλύτεροι και άλλοι μικρότεροι. Αν λοιπόν βρίσκεσαι εδώ σαν αστρολόγος και θέλεις να μάθεις περισσότερα, θα πρέπει να κάνεις λίγη εργασία στο σπίτι. Δούλεψε με διασταυρώσεις για να δεις τι συμβαίνει τώρα στις ζωές, που αντίκειται σε όσα έδειχναν οι παλιοί χάρτες ότι θα έπρεπε να συμβαίνει. Έτσι μπορεί να λυθεί το ζήτημα του χρόνου και του έργου, ώστε να δεις σε πραγματικό χρόνο ποιες είναι οι ενέργειες, σε σύγκριση με ποιες έπρεπε να ήσαν. Τα συμπεράσματα θάπρεπε να αναδιοργανώσουν τους οίκους. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον Δία και τους οίκους που επηρεάζονται από αυτόν. Είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της νέας ενέργειας.

Και το τελευταίο της πρώτης φάσης: Η αλλαγή του καιρού. Μιλήσαμε πριν 20 χρόνια γι αυτό. Είπαμε ότι θα υπάρχουν μέρη στη Γη που ήσαν εύφορα και θα γίνουν άγονα. Ότι σε κάποιες περιοχές δεν θα φυτρώνουν καλλιέργειες που τώρα γίνονται. Αυτό τι σας λεει ότι συμβαίνει; Είναι μια σημαντική αλλαγή στον κύκλο νερού του πλανήτη, η οποία έχει ήδη αρχίσει.«Κρύων, γιατί αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες; Ποια πνευματική σχέση είναι αυτή;» Δεν αναγνωρίζετε την τεράστια ενέργεια που έχετε σαν ανθρωπότητα. Καθότι έχετε επιταχύνει τη δόνηση του πλανήτη, ακόμα και πέρα από τα λεγόμενα των Μάγια. Στον γεωλογικό πυρήνα, ο χρόνος κινείται ταχύτερα. Για εσάς όμως είναι σχετικός και παραμένει ο ίδιος. Χρειάζεται μήπως να ρωτήσω, πόσοι από εσάς νιώθετε διαισθητικά ότι ο χρόνος επιταχύνει; Το γνωρίζετε ότι συμβαίνει και η Γη το νιώθει. Τώρα βιώνετε καιρικές συνθήκες, που δεν θα είχατε για εκατό ή περισσότερα χρόνια, καθώς το αιώνιο ρολόι της Γης τρέχει γρηγορότερα. Έχουμε εξηγήσει τι σημαίνει αυτό. Έχουμε μιλήσει για τη φάση που διανύετε (την παγκόσμια υπερθέρμανση) και πώς συμβαίνει όντως, χωρίς όμως να είναι γνωστό ότι πρόκειται για το προοίμιο ενός κύκλου ψύχους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της πρώτης φάσης.

ΦΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Η δεύτερη φάση είναι από το 2000 έως το 2012. Η πρώτη φάση ήταν η κατασκευή της θεμελίωσης της ενέργειας, ώστε να δημιουργήσει ότι έχουν να επιτύχουν οι άλλες δυο φάσεις. Η φάση δύο είναι αυτή στην οποία βρίσκεστε. Θα θέλατε να γνωρίζετε τι κάνετε; [χαμόγελο του Κρύων]. Το πρώτο και το πιο δύσκολο... πρέπει να το καταλάβετε. Συνεργάτη μου, προχώρα αργά, γιατί αυτό είναι δύσκολο [ο Κρύων απευθύνεται στον Λη].

Όταν έχεις την Ανθρώπινη συνειδητότητα να περιμένει κάτι, για πάνω από χίλια χρόνια, υπάρχει μια ενέργεια που αναπτύσσεται σταδιακά στον ίδιο τον πλανήτη. Δεν είναι μόνο η συνειδητή προσμονή, αλλά εμπλέκει επίσης τη Γαία. Η συνειδητότητα μπορεί να εκδηλωθεί σαν πραγματικότητα και μέχρι το 1987 αναμένατε μαζική αλλαγή της Γης, γύρω σε αυτή την περίοδο. Κοιτάξατε το έργο των Μάγια και δεν είδατε την αποκάλυψη που είχαν, αλλά τον παρερμηνευμένο τρόμο που νομίζατε ότι ανέφεραν. Είδατε το τέλος του κόσμου και αυτή η προσμονή σκεπάζει τον πλανήτη σαν κουβέρτα. Υπήρχαν πολλές προφητείες περί συντέλειας γύρω στο 2000 και μια ενέργεια προσμονής που μοιράστηκε και η ίδια η Γαία.

Το πρώτο που κάνετε στη φάση αυτή είναι να ακυρώσετε τη μεταβολή της Γης. Οι μάντεις θα εξακολουθούν να λένε ότι πρόκειται να μεταβληθεί! Πολλοί επιστήμονες θα πουν ότι θα μεταβληθεί. Όλος ο παλιός προγραμματισμός χιλίων ετών, δείχνει ότι θα μεταβληθεί. Εγώ όμως θα σας πω το εξής: Το επικεντρωμένο φως μιας ομάδας, τόσο μικρής όσο αυτό το ακροατήριο, μπορεί να εμποδίσει τη μεταβολή! Καθώς ακόμα και τόσο φως, στο σκοτάδι αυτού του ενδεχόμενου, θα αλλάξει το δυναμικό της καταστροφής. Αυτό είναι το πρώτο… και επ’ ευκαιρία, το κάνετε ήδη. Τι συνέβη το 2000; Σκεφτείτε… Τίποτα. Τώρα οι καταστροφολόγοι γύρισαν την εστίασή τους στο 2012 και πάλι, αν θέλετε μπορείτε να φοβάστε… ή να το αλλάξετε.

Επόμενο: Επαναδιατύπωση της έννοιας που νομίζετε ότι ορίζει η λέξη συμβόλαιο. Είναι κάτι πολύ «εσωτερικό», καθώς αναφέρεται στο σκεπτικό ότι οι Άνθρωποι έρχονται με ένα είδος πνευματικού συμβολαίου. Κυρίως αυτό δημιουργείται από το κάρμα, συχνά όμως είναι επίσης κάτι στο DNA που σου κραυγάζει γιατί βρίσκεσαι εδώ. Επιτρέψτε μου τώρα να διατυπώσω εκ νέου την αντίληψη του συμβολαίου. Θα αφορά στη νέα ενέργεια και θα χρησιμοποιήσω τη μέθοδο ερωταπαντήσεων:

«Κρύων, έχουμε ένα συμβόλαιο για να κάνουμε κάτι;» Ναι. «Ισχύει για μια ζωή;» Έτσι ήταν σε μια παλαιότερη ενέργεια, αλλά δεν ισχύει πια. «Οπότε, για πόσο ισχύει τώρα;» Μιαμέρα! Μια ώρα! Κάθε μέρα ή κάθε στιγμή μπορείς να το ξαναγράψεις. Κάθε μέρα είτε το υπογράφεις, είτε όχι. Τη νύχτα λήγει κι όταν σηκώνεσαι το πρωί, αν θέλεις το αλλάζεις. Καταλαβαίνετε τι λεω; Κανείς σας δεν ήρθε να κάνει κάτι στη νέα αυτή ενέργεια, εκτός από ένα πράγμα: Να υπάρχετε στον πλανήτη, στην αγάπη του Θεού και να κατευθυνθείτε εκεί που μπορείτε να λάμψετε περισσότερο φως για τους άλλους. Αυτό είναι!

Οι παλαιότερες ενέργειες βάζουν γραμμικά όρια στο πνευματικό σας σκεπτικό. Έρχεστε και φεύγετε, ανεβαίνετε αυτή ή εκείνη τη σκάλα και εκπληρώνετε εκείνο ή το άλλο για το Θεό. Είναι ένα τμηματοποιημένο σύστημα, που ήρθε με μια παχιά επίστρωση πνευματικής ιστορίας της παλιάς ενέργειας. Η Μεγάλη Αλλαγή είναι μέρος της κβαντοποίησης του DNA. Επιτρέπει την πραγματική πνευματική αλλαγή του σκοπού, ενόσω βρίσκεστε εδώ. Αυτό δημιουργεί σύγχυση σε πολλούς, που βλέπουν τα όνειρά τους κουρέλια και νιώθουν μόνο ότι απέτυχαν. Αντιθέτως, προετοιμάζονται για νέους ορίζοντες, οι οποίοι ίσως στο παρελθόν μπορούσαν να έχουν εκπληρωθεί, μόνο δια του θανάτου τους και της αναγέννησης. Τώρα όμως προχωρούν με νέα σοφία και σκοπό, εκπέμποντας ένα φως που θα βοηθήσει τον πλανήτη, με τρόπους που ούτε καν φαντάζονται.

Λοιπόν, εάν ήρθες για να γράψεις εκείνο το βιβλίο, ή για να είσαι εκείνος ο θεραπευτής, μη δυσαρεστείσαι αν δεν συμβαίνουν αυτά. Ίσως να έχει ενεργοποιηθεί η τέλεια γνώση σου και αντί αυτών, να σκορπίζεις το φως οπουδήποτε πηγαίνεις. Το βιβλίο και το θεραπευτικό έργο… είναι πολύ λιγότερα από τη μεγαλοπρέπεια που φέρεις τώρα. Σκέψου το. Είναι ένα δυναμικό που δεν θα βρεθεί σε κάποιο στατικό θρησκευτικό δόγμα, μέχρις ότου αλλάξει το δόγμα… και μπορεί!

Στη συνέχεια υπάρχει το θέμα της αλλαγής μέσα στο DNA σας. Το διδάσκουμε εδώ και πέντε χρόνια. Δεν θα σας το αναλύσω ακόμα, καθώς είναι μέρος μιας σειράς διδασκαλιών που γίνονται. Πριν μια εβδομάδα αρχίσαμε την αναγνώριση των στιβάδων με τις οποίες δουλεύετε στη φάση αυτή. Είναι κβαντικές, υπερδιάστατες στιβάδες. Είναι δύσκολη διδασκαλία, καθώς αποκαλύπτει για πρώτη φορά, όλο τον γραμμικό τρόπο σκέψης. Δεν έχει γίνει ποτέ πριν στον πλανήτη. Αρχίζει να αλλάζει και να μεταβάλλει τον ίδιο τον πυρήνα του διανοητικού προγραμματισμού σας, με σκοπό τον εμπλουτισμό της ζωής.

Σ’ αυτή τη δεύτερη φάση αρχίζεις να κινείς τις κβαντικές ενέργειες του DNA. Αρχίζεις να δουλεύεις με την κβαντικότητα που έχεις σαν Άνθρωπος, την οποία πάντα είχες, αλλά ήταν κοιμισμένη. Ίσως αυτό να σημαίνει τίποτα για σένα. Κι όμως είναι το πιο ισχυρό, το πιο εκπληκτικό δώρο αυτής της φάσης, για το οποίο έχουμε μιλήσει συχνά. Επομένως δεν θα το αναλύσω ξανά εδώ, αλλά θα πω ότι σου δίνει τη δυνατότητα να εξορύξεις το Ακασικό Αρχείο.Δηλαδή, ο Άνθρωπος μπορεί όντως να πάει και να πάρει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται, για να βελτιώσει την παρούσα ζωή του. Είναι χαρακτηριστικά που σου ανήκουν, τα οποία έχεις μάθει από εμπειρίες προηγούμενων ζωών. Μπορείς να τα ανακτήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις πάλι. Δίνει ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο θεραπείας και υλοποίησης!

Γηραιά ψυχή, νιώσε τις ζωές που έχεις ζήσει. Αν είχες μια αποθήκη ενέργειας, όπου θα μπορούσες να φυλάς κλωβούς κοντέινερ, θα είχες - όπως όλοι σας - εκατοντάδες κοντέινερ. Αλλά στο τρισδιάστατο πλαίσιό σου, τα βάζεις στην ντουλάπα και τα αποκαλείς περασμένες ζωές. Μετά κλειδώνεις τη ντουλάπα, σαν να μην μπορείς ποτέ ξανά να πας εκεί. Κι αυτό επειδή στο 3D πεδίο το παρελθόν δεν είναι διαθέσιμο. Αλλά σε μια κβαντική κατάσταση, είναι! Αυτή είναι η κβαντοποίηση του DNA. Μια φορά αναφέραμε ότι η σημερινή σου αφύπνιση μπορεί να αλλάξει το παρελθόν. Αρχίζεις τώρα μήπως να καταλαβαίνεις πώς; Στη συνείδησή σου, ότι είναι παρελθόν έχει φύγει. Αλλά σε μια κβαντική κατάσταση, όλα όσα έχεις βιώσει είναι ακόμα εδώ. Επομένως, καθώς το DNA γίνεται πιο κβαντικό, θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα χαρακτηριστικά των περασμένων σου ζωών, για να τα χρησιμοποιήσεις.

Ας γίνουμε πιο προσωπικοί προτού συνεχίσουμε. Απλώς ένα πράγμα, πριν πάμε παρακάτω. Θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα θεραπείας. Ας πούμε ότι είναι εδώ κάποιος, που έχει κάτι που διογκώνεται μέσα στο σώμα του και το οποίο θα ήθελε να εξαλείψει. Ίσως δεν νομίζετε ότι γνωρίζω ποιος είναι εδώ, σωστά; Μιλάω αρκετά ξεκάθαρα για σένα αγαπητέ μου, ή όχι;

[Παύση του Κρύων]

Σ’ ένα τρισδιάστατο παράδειγμα, επιθυμείς με κάποιο τρόπο να το θεραπεύσεις αυτό, έτσι δεν είναι; Θέλεις να το βγάλεις από το σώμα σου και να βάλεις εκεί κάτι άλλο. Να σου δώσω μια εντελώς διαφορετική ιδέα: Γιατί απλώς δεν το μετασχηματίζεις; Στη σιγή του διαλογισμού σου, γιατί δεν μιλάς στα κβαντικά επίπεδα του DNA σου; «Πώς να το κάνω αυτό, Κρύων;»Κάντο μέσω του Ανώτερου Εαυτού σου, ο οποίος βρισκόταν εκεί σε κάθε ζωή! Το έχεις συνειδητοποιήσει αυτό; Ένας Ανώτερος Εαυτός, πολλές ζωές. Έχεις ένα φίλο που ήταν εκεί κάθε φορά!

Πες στον Ανώτερο Εαυτό σου: «Βρες μου μια ζωή που δεν είχα την ασθένεια και βάλτη στο παρόν DNA μου!» Καθώς βρίσκεται ήδη στο DNA σου, στις υπερδιάστατες στιβάδες. Το προσωπικό σου Ακασικό αρχείο είναι στο DNA σου! Σιγά-σιγά φέρε στο προσκήνιο εκείνη τη ζωή. Αντικατάστησε τα μέρη του DNA που έχεις τώρα, με τα χαρακτηριστικά ενός άλλου, που ήσουν επίσης ΕΣΥ… που ήδη έζησες και κέρδισες. Είναι ακόμα εκεί. «Μπορούμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό Κρύων;» Πράγματι, είναι η φάση στην οποία το διδάσκουμε. Στη φάση αυτή μπορείς να αρχίσεις να το μαθαίνεις – ίσως είναι περισσότερο απ’ ότι έλπιζες.

«Τώρα γίνεται περίεργο», λες. Όντως! Επειδή όταν βλέπεις τα κβαντικά δώρα, δεν βγάζουν νόημα. Αλλά στο πλαίσιο της αγάπης του Θεού, έχουν νόημα. Δεν χρειάζεται να το κατανοήσεις αγαπητέ μου, για να το κάνεις. «Κρύων, είναι υπερβολικά πολύπλοκο. Χρειάζομαι μια λίστα. Τι να κάνω πρώτο; Τι να κάνω δεύτερο;» Γιατί το κάνουν αυτό οι Άνθρωποι; Ποιος σας είπε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε πώς δουλεύει; «Μα Κρύων, έχει νόημα. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε κάτι γι αυτό, προτού εμπιστευτούμε ολόκληρη τη ζωή μας σε μια διαδικασία». Σοβαρά; Οπότε φεύγοντας από εδώ, πηγαίνετε στο αυτοκίνητό σας, σταματάτε οτιδήποτε κάνετε, πιάνετε το εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου και μελετάτε τη λίστα όλων των εξαρτημάτων του. Σωστά; Εντέλει, δεν θα εμπιστευόσασταν τη ζωή σας σ’ ένα σύστημα που δεν κατανοείτε, έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Τοκάνετε συνέχεια αυτό! Οπότε, γιατί να μην εμπιστευτείτε τα έργα του Θεού, ο οποίος σας αγαπάει, τη στιγμή που το κάνετε ήδη με ένα αυτοκίνητο, που δεν γνωρίζει καν το όνομά σας; Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Αυτή ήταν η δεύτερη φάση.

ΦΑΣΗ ΤΡΙΤΗ

Τα έτη 2013 έως 2025 είναι η τελική φάση. Αυτά τα πράγματα θα ακουστούν υπερβολικά σπουδαία. Σας δίνω τώρα μόνο τα δυναμικά και μπορεί να τα ακούσετε και να πείτε: «Αυτά είναι απλώς ενδεχόμενα δυναμικά. Είναι υπερβολικά σπουδαία. Τέτοια πράγματα δεν μπορεί να συμβούν». Ελάτε μαζί μου είκοσι χρόνια πίσω. Όλα τα δυναμικά που σας έδωσα το 1989, συνέβησαν. Συνέβησαν επειδή ήσαν εντός των δυναμικών. Ήταν μια ένδειξη της ανθρωπότητας, μέσα στη συνείδησή σας. Τώρα λοιπόν το κάνω ξανά. Είναι τα δυναμικά της τελευταίας φάσης της Μεγάλης Αλλαγής.

Το πρώτο είναι η προσαρμογή του Ανθρώπινου κοινωνικού σκεπτικού. Αντιπροσωπεύει τις ενέργειες, στον τρόπο που εργάζεστε και σκέφτεστε. Είναι πράγματα να μελετήσει ένας κοινωνιολόγος. Να σας το πω με άλλο τρόπο: Είναι μια αληθινή αλλαγή, σε μια υψηλότερη δόνηση της Ανθρώπινης φύσης. «Κρύων, είναι αδύνατον. Η Ανθρώπινη φύσηείναι Ανθρώπινη φύση. Δεν μπορούμε να την αλλάξουμε». Κι όμως, ήδη το ξεκινήσατε. Αρχίζετε να ξεκαθαρίζετε τα οικονομικά σας ιδρύματα παγκοσμίως. Το παρατηρήσατε μήπως; Αγαπητοί μου, αν πριν 30 χρόνια λέγατε σε κάποιους ότι θα ξεκαθαρίσετε τους οικονομικούς σας οργανισμούς, θα σας περιγελούσαν. Καθότι… δεν γνωρίζετε πώς δουλεύει η κοινωνία; Όσοι έχουν το χρήμα κερδίζουν. Οι τράπεζες κρατάνε όλα τα χαρτιά και τις διοικούν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι. Είναι ανέγγιχτες, καθώς η κυβέρνηση είναι συχνά οι ίδιοι άνθρωποι! Λοιπόν, γιατί δεν τους το λετε σήμερα; Κοιτάξτε γύρω σας, γιατί κάτι έχει μόλις συμβεί. Δεν δουλεύει πια κατά τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι; Τι έκανε τη διαφορά; Η συνειδητότητα. Ένα νέο πρότυπο. Μπορείτε να το δείτε στις ειδήσεις.

Ορίστε ένα άλλο. Μια αλλαγή στο τι θα επιτρέπει η Ανθρώπινη φύση για διακυβέρνηση.«Προσοχή Κρύων, μη μιλάς για πολιτικά. Θα μπεις σε μπελάδες». Δεν θα μπω σε μπελά. Σας λεω να προσέξετε για ηγεσία που νοιάζεται για εσάς. «Εννοείς ότι θα αλλάξουν τα πολιτικά;»Ήδη συμβαίνει. Έχει αρχίσει. Παρατηρήστε το. Θα δείτε μια ολική φάση, που θα οδηγήσει τελικά έξω από την παλαιά ενέργεια των δικτατοριών. Το δυναμικό είναι να το δείτε αυτό πριν το 2013. Πρόκειται να καταπέσουν, επειδή η ενέργεια του πληθυσμού δεν θα στηρίζει έναν ηγέτη της παλιάς ενέργειας. Τότε θυμηθείτε πού το ακούσατε… σε μια περίεργη «εσωτερική» συνάντηση, μ’ ένα τύπο στην καρέκλα να παριστάνει ότι κάνει ζωντανή επικοινωνία. [Χιούμορ του Κρύων]. Όταν το ακούσετε, θα ξέρετε καλύτερα, έτσι δεν είναι; «Ίσως να υπήρχε πραγματικά κάτι εκεί», θα πείτε, «Ίσως να ήταν αληθινό».Μήπως μπορείτε να αποφύγετε όλο το δράμα των επόμενων ετών και να το σκεφτείτε τώρα; [Πάλι χιούμορ του Κρύων]. 
Εκείνοι οι ηγέτες πρόκειται να πέσουν. Θα έχετε αργά εξελισσόμενες ηγεσίες σε όλη τη Γη, στις οποίες θα υπάρχει μια νέα ενέργεια μέριμνας για το κοινό. «Αυτό είναι υπερβολικόνα το ζητάς στην πολιτική, Κρύων». Παρακολουθήστε το. Είναι απλώς η αρχή της τελευταίας φάσης. Τόσα πράγματα επίκεινται. Το επόμενο σχετίζεται μ’ αυτό, καθώς μια άρρωστη χώρα, σε κατάσταση επιβίωσης, δεν μπορεί να στηρίξει μια ηγεσία υψηλής συνειδητότητας. Υπάρχουν υπερβολικές ευκαιρίες για ισχύ και απληστία. Όταν όμως μια ήπειρος θεραπεύεται, όλα αλλάζουν.

Το επόμενο: Πρόκειται να θεραπεύσετε μια ήπειρο. Παρακολουθήστε να γίνεται. Αρχίζει. Παρατηρείστε μια μείζονα αλλαγή στην Αφρική. Το έχουμε πει στο παρελθόν, ακόμα και σε συναντήσεις που μίλησα, στα ονομαζόμενα Ηνωμένα Έθνη. Η Αφρική δεν ήταν ποτέ ένας ενδεχόμενος παίκτης στο οικονομικό πεδίο, επειδή ήταν άρρωστη. Τι συμβαίνει όταν θεραπεύεις μια ήπειρο; Θα σας πω. Ξαφνικά οι κάτοικοί της θέλουν ότι έχετε κι εσείς – κυβέρνηση λειτουργική, ειρήνη, δικά τους σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, ακόμα και τράπεζες για να μπορούν να δανείζονται. Τώρα δεν έχουν σχεδόν τίποτα από αυτά. Οτιδήποτε ουσιώδες είναι από κάπου αλλού. Δηλαδή θα έχετε μια ήπειρο που θ’ αρχίσει να ανέρχεται, η οποία θα γίνει βασικός παίκτης στο οικονομικό γίγνεσθαι της Γης και με πολιτική επιρροή. Μια ολόκληρη ήπειρος, που διαθέτει όλους τους πόρους και με το δυναμικό της ένωσης για ένα κοινό σκοπό, σαν αυτή που έχετε τώρα στην Ε.Ε. (Ευρωπαϊκή Ένωση). Σας δίνω πληροφορίες και πάλι, όταν συμβούν, να θυμάστε πού τις ακούσατε.

Πριν πολλά χρόνια, η επικρατούσα άποψη ήταν κανείς να μη θεωρεί την Κίνα σαν βιώσιμο παίκτη στον οικονομικό στίβο. Ήσαν οπισθοδρομικοί, με ένα σύστημα που ποτέ δεν θα δυτικοποιείτο και χωρίς θέληση να ενταχθούν στα οικονομικά συστήματα του υπόλοιπου κόσμου. Κοιτάξτε τι συνέβη σε 30 χρόνια μόνο. Τώρα δείτε την Αφρική με διαφορετικό μάτι.

Και τελικά… ακόμα μια αλλαγή στο DNA σας. Θα μπορούσα να πω κάποια πράγματα, να πάρετε μια ιδέα. Ο συνεργάτης μου βλέπει τώρα τι ακολουθεί και λεει: «Θα ήθελα να βρίσκομαι τριγύρω όταν συμβεί αυτό». Μου μιλά αυτή τη στιγμή, λέγοντας ότι είναι αρκετός χρόνος μακριά. Και ρωτά: «Θα είμαι εδώ Κρύων για να το δω αυτό; Γνωρίζω τι μας λες. Γνωρίζω ότι έρχεται». Θα του απαντήσω λοιπόν δημοσίως… «Ω ναι, θα είσαι εδώ. Δεν θα σου πω πόσων ετών θα είσαι, αλλά θα βρίσκεσαι εδώ».

Ακούστε: Υπάρχει κάτι στο DNA σας που πρόκειται να αποκαλυφθεί πολύ σιγά. Είναι μια μελέτη, 15 χρόνια μακριά. Θα σας πω το όνομα τώρα, ώστε εκείνοι που θα το εξελίξουν, να ξέρουν πώς να το ονομάσουν. Ο Λεμούριος Κώδικας. Ορίστε, τώρα ξέρετε. Συμβαίνουν τόσα πολλά. Τώρα που σας είπα την ονομασία, προσέξτε εκείνους που μπορεί να τη χρησιμοποιήσουν πολύ νωρίτερα απ’ ότι πρέπει. Χρησιμοποιείστε την οξυδέρκειά σας για την αλήθεια.

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ

«Όλα αυτά τα πράγματα ακούγονται θαυμάσια Κρύων. Μπορεί πραγματικά να συμβούν;» Όχι μόνο μπορεί να συμβούν, αλλά είναι ο λόγος που σας λέμε ότι οδεύετε προς την ειρήνη στη Γη. Ορισμένοι θα θέλουν να σας παρασύρουν, λέγοντας πως δεν μπορεί ποτέ να συμβούν. Μην πιστεύετε εκείνους που κινούνται σε παλιό μοτίβο. Δεν εξυπηρετεί κανέναν Άνθρωπο να πιστεύει ότι υπάρχει τόσος φόβος, πως πρόκειται να καταστραφούν. Είναι το συμβόλαιό σας, να κρατάτε το φως αυτό, σε κάθε χώρα, σε κάθε γλώσσα. Πολλοί κάνουν ότι κάνουν. Υπάρχει σπουδαιότερος σκοπός εδώ, απ’ το να περνάτε τη ζωή σας, ελπίζοντας να τα καταφέρετε. Υπάρχει ο στόχος, όπου στην πραγματικότητα είστε υπεύθυνοι για την αλλαγή της ενέργειας του πλανήτη, μια μέρα τη φορά, με χαρά και υγεία και σκοπό.

Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει. Μια στιγμή μόνο…

[Παύση του Κρύων]

Δεν είμαι ο δάσκαλος Κρύων. Δεν είμαι αποσυνδεμένος. Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό από εσάς. Πώς μπορώ να σας πω ποιος είμαι; Βαδίζω στη φαντασία και στη διαίσθηση σας. Είμαι μέρος της μουσικής που παίζει, όταν χαίρεστε και όταν γελάτε. Είμαι μέρος του πυρήνα της Οικογένειας, το νήμα που σας ενώνει με το Θείο κομμάτι της ύπαρξής σας. Γνωρίζω πότε φεύγετε για να έρθετε στον πλανήτη, αφήνοντας τη δική μου πλευρά, η οποία στην πραγματικότητα είναι η οικεία πλευρά. Γνωρίζω πότε επιστρέφετε, στην Αίθουσα της Τιμής, να γιορτάσουμε την περίεργη μετάβαση που έχετε περάσει τόσες φορές, όντας Άνθρωποι σ’ ένα πλανήτη σε 3D μορφή.

Είναι εδώ κάποιοι που έχασαν φίλους πρόσφατα. Κλαιτε και θρηνείτε επειδή έφυγαν. Θέλω να σας πω κάτι. Είναι πολύ καλά. Είναι περισσότερο από καλά. Είναι χαρούμενοι. Ημετάβαση δεν είναι οδυνηρή. Κοιτάνε προς εσάς, σας κρατούν το χέρι και σας ζητούν να γιατρέψετε την καρδιά σας. Όπως ξέρετε, θα συμβεί και σε σας. Ακριβώς όπως πάλι και πάλι στο παρελθόν. Ω, υπάρχει εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι έχετε τελειώσει εδώ και θυμάστε και θυμάστε. Τότε είναι που σας βλέπω στην Αίθουσα της Τιμής. Τιεπανένωση είναι αυτή! Συμβαίνει αυτή τη στιγμή. «Κρύων, πώς μπορεί να είσαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα;» Είμαι σε περισσότερα από δύο μέρη αγαπητοί μου. Επειδή βρίσκομαι στην άλλη πλευρά του πέπλου, σε μια κβαντική κατάσταση. Και όλοι σας έτσι είστε, αλλά δεν το θυμάστε. Όταν δεν υπάρχει ρολόι, δεν υπάρχει χρόνος. Παρελθόν, παρόν, μέλλον, όλα συγχωνεύονται. Σε μια κβαντική κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο «μέρος». Όταν είστε εκεί, δεν είναι τόσο δύσκολο να δείτε το πρόσωπο του δημιουργού.

Γνώριζε το εξής, Άνθρωπε. Αγαπιέσαι εξαιρετικά. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων και πάντα θα είναι.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...