4.18.2013

''ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ''...

Ομπάμα προς τρομοκράτες: «Θα σας βρούμε»
...ΕΙΠΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε σήμερα από τη Βοστόνη ότι οι δράστες της διπλής βομβιστικής επίθεσης η οποία στοίχισε τη ζωή ...
σε τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, την περασμένη Δευτέρα, θα εντοπιστούν και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη. 
«Ναι, θα σας βρούμε και ναι, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη», είπε ο Ομπάμα, φανερά συγκινημένος, κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής στον κατάμεστο Καθεδρικό του Τιμίου Σταυρού, προς τιμή των τριών νεκρών και των περίπου 180 τραυματιών της επίθεσης αυτής.
«Εάν επιδίωκαν να μας πτοήσουν, να μας τρομοκρατήσουν, να κλονίσουν τις αξίες που μας έκαναν αυτό που είμαστε, θα πρέπει να τους πούμε ξεκάθαρα: διάλεξαν λάθος πόλη», τόνισε.
«Του χρόνου, την τρίτη Δευτέρα του Απριλίου, ο κόσμος θα επιστρέψει σ' αυτήν την θαυμάσια αμερικανική πόλη για να τρέξει καλύτερα από ποτέ και για να ενθαρρύνει, περισσότερο από ποτέ, τον 118ο μαραθώνιο της Βοστόνης», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους. Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο δήμαρχος της Βοστόνης Τόμας Μενίνο εγκωμίασε την πόλη του για την «ανθεκτικότητα» που επέδειξε.
«Είμαστε όλοι μας μία Βοστόνη. Καμία αντιπαλότητα, καμία πρόκληση, τίποτα δεν μπορεί να γκρεμίσει την ικανότητα της πόλης και των ανθρώπων της να ανακάμπτουν», τόνισε.
Ο δήμαρχος επισήμανε κυρίως τη γενναιότητα των απλών ανθρώπων και των διασωστών που βοήθησαν τους τραυματίες στο σημείο των εκρήξεων αλλά και την αγάπη που έχουν επιδείξει όλοι προς το συνάνθρωπό τους τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή : imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...