5.05.2013

Η γλώσσα των συμβόλων

Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για το τι τον συνδέει μαζί με το σύμπαν. 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους. Η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα.

Υπάρχει μια παγκόσμια γλώσσα, που η αξία της ήταν πάντα η ίδια από την αρχή του χρόνου, και για όλους τους πολιτισμούς που εμφανίστηκαν στη Γη.

Η γλώσσα αυτή δεν ισχύει μόνο για τους κατοίκους του πλανήτη μας, αλλά μπορεί επίσης να γίνει κατανοητή και να ερμηνεύεται από οποιοδήποτε εξωγήινοπολιτισμό: και αυτή η γλώσσα δεν είναι άλλη από τη γλώσσα των συμβόλων.

Τα στοιχεία αυτά εμφανίστηκαν στα πρώτα τεχνητά προϊστορικά γκράφιτι και ανήκουν στα έμφυτα Αρχέτυπα που ο καθένας μας διαθέτει.

Οι αισθήσεις μας περιέχουν έμφυτες πληροφορίες από τη γέννηση που είναι κληρονομικά απρόσωπες και αποτελούν το συλλογικό ασυνείδητο, και δεν έχουν να κάνουν με το προσωπικό ασυνείδητο, το οποίο προέρχεται, αντ 'αυτού, απ' ευθείας από την εμπειρία του ατόμου.

Εκείνοι που πιστεύουν στην εξωγήινη προέλευση της ανθρώπινης φυλής μας, βλέπουν ότι τα αρχέτυπα που έχουν εισαχθεί στα γονίδιά μας ότι εμπλουτίζεται το DNA τους από Homo erectus να μετατρέπεται σε Sapiens.

Ο Homo erectus (Άνθρωπος ο όρθιος στα Λατινικά) είναι ένα αφανισμένο είδος του γένους Homo. Έζησε στην Αφρική και εξαπλώθηκε μέχρι την Κίνα και την Ιάβα από το τέλος της Πλειόκαινου εποχής, μέχρι την ύστερη Πλειστόκαινο εποχή 1,8 με 1,3 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Ο όρος Άνθρωπος αναφέρεται ταξινομικά στο είδος Homo sapiens (Άνθρωπος ο σοφός στα Λατινικά), και περιγράφει κυρίως το μόνο σωζόμενο υποείδος του Homo sapiens, τον Homo sapiens sapiens. Ο ιδιαίτερα ανεπτυγμένος εγκέφαλος του ανθρώπου, ο οποίος του προσδίδει ανεπτυγμένη διανοητική ικανότητα, σε συνδυασμό με τη δίποδη όρθια στάση του, που του απελευθερώνει τα χέρια, καθιστούν τον άνθρωπο το μόνο είδος ικανό να κάνει εκτεταμένη χρήση εργαλείων συγκριτικά με τα άλλα ζώα. Έρευνες στο DNA του ανθρώπου υποστηρίζουν πως οι πρώτοι ανατομικά σύγχρονοι άνθρωποι έζησαν στην Αφρική 200.000 χρόνια πριν.

Αλλά πέρα ​​από την προέλευση αυτών των αρχετύπων, πώς όλα αυτά συνδέονται με τα αγρογλυφικά;
Τα αγρογλυφικά είναι απλά, εικονογράμματα που αντιπροσωπεύουν οπτικά αυτά τα αρχέτυπα. Εμφανίστηκαν για να επαναληφθούν στην πραγματικότητα τα τυπικά σύμβολα της ιερής γεωμετρίας, και είναι τα στοιχεία τα οποία έχουν ένα σύνολο σχέσεων και τύπων που θεωρούνται μια πρόχειρη προβολή σε αυτό που θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή με τις εκπορεύσεις της ενέργειας που προέρχεται από το σύμπαν.

Η Ιερή Γεωμετρία κατατάσσεται και ως η ακολουθία Fibonacci, μια αναλογία που είναι η βάση όλης της ζωής και μη ζωής: Βρίσκεται στις αναλογίες του ανθρώπινου σώματος, όπως τη δομή του DNA, το λουλούδι του ηλίανθου, ακόμα και σε σπειροειδής γαλαξίες. Η σειρά αυτή, είχε ήδη χρησιμοποιηθεί στην ιερή γεωμετρία των αρχαίων πολιτισμών! Μία από τις πιο σαφής αναφορές στο πρότυπο Fibonacci είναι η σπείρα που εμφανίστηκε στο Stonehenge 7, Ιουλίου του 1996.

Ένα άλλο επαναλαμβανόμενο σύμβολο είναι ένα από τα επτά τσάκρα. Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης μας, βρίσκονται επτά δίνες ενέργειας που, εάν ενεργοποιηθούν, θα συνδέσουν την ενέργεια του σύμπαντος και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης. Μεταξύ των κύκλων που αντιπροσωπεύουν τα επτά τσάκρα έχουμε αναφορά εμφάνισης στο Persey τον Ιούλιο του 2004.
Πολλά εικονογράμματα των τελευταίων ετών δείχνουν τα γεωμετρικά μοντέλα των οποίων η συνολική εμφάνιση είναι ταυτόσημη με τα πιο απειροελάχιστα σωματίδια από το σύμπαν.

Σε πολλούς κύκλους υπάρχουν σχέδια που σχετίζονται με το 2012. Υπάρχουν για παράδειγμα κάποια εικονογράμματα που αναπαράγουν ακριβώς το ημερολόγιο των Μάγιας που προβλέπει το τέλος της εποχής μας, τον Δεκέμβριο του 2012. Στο Avebury Manor στις 15 Ιουλίου του 2008 εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό που αντιπροσωπεύει το ηλιακό μας σύστημα καθώς και ένα νέο πλανήτη που περιστρέφεται γύρω του: Μπορεί να είναι ο Nibiru, "Ο Πλανήτης των Θεών", ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει...;
Εν ολίγοις, ως εκ τούτου, ο στόχος των συμβόλων των αγρογλυφικών ασυνείδητα μας θυμίζει ποιοι είμαστε, και τους νόμους που διέπουν τη ζωή και τι ριζική αλλαγή που λαμβάνει χώρα.

Αλλά τονίζουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τα κατανοήσουμε με ορθολογικό τρόπο, και να ακούσουμε να αντηχούν μέσα μας. Ακριβώς όπως τα αρχέτυπα, στην πραγματικότητα, αυτά τα σύμβολα είναι σε θέση να μας υπενθυμίσουν και να μας ξυπνήσουν, περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά με τη γνώση που ήδη μεταφέρουν.

Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ περισσότερο από ότι εμέις σχετικά με τη ζωή, το σύμπαν,την Αστρονομία, Ανώτερα Μαθηματικά, Μαγνητισμό, Θεραπεία, αόρατες δυνάμεις κλπ. και η κωδικοποιημένη γνώση τους είναι οι πληροφορίες που μεταφέρονται στα σύμβολα και στα σημεία που μπορούμε να τα βρούμε σε όλον τον κόσμο.

Όλες οι αρχαίες θεάσεις και γεωμετρικά μοτίβα (Ιερή Γεωμετρία) συμβολίζουν αόρατες δυνάμεις στο χώρο εργασίας. Δεν μας έχουν πει την αλήθεια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Οι σύγχρονοι αρχαιολόγοι δεν γνωρίζουν ακόμα. "Οι αρχαίοι" δεν ήταν ηλίθιοι ή πρωτόγονοι όπως μας του παρουσιάζουν. Εμείς απλά αποτύχαμε να μεταφέρουμε τον κώδικα και τη γνώση σε σημεία και σύμβολα, όπως στα αρχαία έργα τέχνης.

Το είδος των πληροφοριών που διατηρούνται κρύβεται από το κοινό. Οι επιστήμονες δεν ξέρουν "τι κρατά το σύμπαν μαζί",και η απάντηση είναι υγιές και αόρατες δυνάμεις. Η ύλη διέπεται από ηχητικές συχνότητες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε με τις 5 αισθήσεις μας. Το ερώτημα είναι "ποιος ή τι διέπει αυτές τις αόρατες δυνάμεις;"

Τι κρύβεται πίσω από τη συμμετρία στη φύση; Είναι απλά σύμπτωση, ή υπάρχει ένα ευφυές μυαλό πίσω από όλα αυτά που τα κρατά όλα μαζί;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...