5.12.2013

Η δύναμη της σκέψης επιδρά στην ύλη!..

Μπορεί το νερό να αλλάξει σε μοριακό επίπεδο από τις σκέψεις μας;
Ναι αποδεικνύεται με επιστημονική έρευνα, φωτογραφίες και ελέγχους 100 ανεξάρτητων κριτών!
Μπορεί η θετική σκέψη ή η προσευχή να επηρεάσει την ύλη πέρα από κάθε αμφιβολία!
Ο Masaru Emoto, είναι ένας Ιάπωνας επιστήμονας που απέδειξε όλα τα παραπάνω, πέρα από κάθε αμφιβολία. 
Γεννημένος στην Yokohama το 1943, αποφοίτησε σαν Doctor από το ανοιχτό διεθνές πανεπιστήμιο εναλλακτικής ιατρικής στην Iνδία το 1992 και έγινε πρόεδρος του International Water for Life Foundation το 2005 με σκοπό την εκπαίδευση του κόσμου για την δυνατότητα του νερού να αλλάξει την ποιότητα του πλανήτη και είναι συγγραφέας 6 βιβλίων πάνω στο θέμα της αλλαγής νερού από την σκέψη μας, με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις διεθνώς. 
Με απλά λόγια αποδεικνύει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ποιότητα νερού με την σκέψη μας και μόνο. 
Θετική σκέψη για θετική αλλαγή, αλλά και το αντίθετο. 
Έκανε ένα μοναδικό επιστημονικό πείραμα για να υποστηρίξει την άποψή του. 
Συνεργάτες στο πείραμά του, είχε τον Dean Radin, PhD, Gail Hayssen και τον Takashige Kizu. 
Απομόνωσε 2 δείγματα νερού από την ίδια πηγή, σε ηλεκτρομαγνητικά προστατευμένο δωμάτιο στην Καλιφόρνια και συγκέντρωσε 2.000 ανθρώπους στο Τόκιο. 
Η ομάδα δεν ήξερε τίποτα για τα 2 ξεχωριστά δείγματα νερού και κλήθηκε από τον Εmoto να στείλει τις θετικές της σκέψεις στο δείγμα νερού στην Καλιφόρνια. 

Ένας φωτογράφος αναλυτής, φωτογράφησε τα δείγματα νερού χωρίς να ξέρει τίποτα για τα διαφορετικά δείγματα και τον στόχο του πειράματος και οι φωτογραφίες του αναλύθηκαν από 100 ανεξάρτητους κριτές για την αισθητική των μοριακών κρυστάλλων του νερού αφού πάγωσαν τα δείγματα μετά την μαζική αποστολή θετικών σκέψεων. 
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όντως το νερό που δέχθηκε τις θετικές σκέψεις των Ιαπώνων, ήταν πολύ καλύτερο από το άλλο δείγμα της ίδιας πηγής. 
Το πείραμα εκδόθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Science & Healing 
εκδόσεων Elsevier τον Σεπτέμβριο του 2006. 
O Εμότο προχώρησε σε προσωπικά πειράματα με λέξεις και μουσικές που μπορεί να επηρεάσει την δομή του νερού, με ανάλογα αποτελέσματα.

Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι το 75 % του σώματος είναι νερό, ότι πίνουμε πολύ νερό και είμαστε ότι τρώμε και πίνουμε.

Μια σκέψη: η επιστήμη είναι ένα εργαλείο για την ανακάλυψη της όποιας αλήθειας υπάρχει ¨εκεί έξω¨... ένα εκπληκτικό εργαλείο είναι η αλήθεια...
Πολλές φορές μαγευόμαστε από τις δυνατότητες του "εργαλείου" και θεοποιώντας το ξεχνάμε την πραγματική αποστολή του...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...