8.28.2013

Οι Κεραυνοί ως... Στρατιωτικό Όπλο ! ! !

1
Αναρτήθηκε από Ion Maggos
Οι “περιθωριακοί” στρατιωτικοί παίζουν με τον έλεγχο του καιρού και την Γεωμηχανική για χρόνια. Πρόσφατα οι ιδέες τους να προσθέσουν σίδηρο στους ωκεανούς, η να καλύψουν την Αρκτική με σκόνη έχουν κάνει τον γύρο στους κύκλους των επιστημόνων που “πιστεύουν” στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Αλλά το Πεντάγωνο έχει ένα μακρύ ιστορικό να χαλάει τον καιρό του εχθρού και να βελτιώνει τις επιχειρησιακές του ικανότητες.
Τώρα, η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) βρήκε ένα νέο στόχο, να χακεριάζει τις γεω-επιστήμες, και εάν μπορέσουν να το κάνουν να λειτουργήσει, θα μπορούσαμε να δούμε τα σύγχρονα πυροβόλα όπλα να θυμίζουν τα όπλα της μυθολογικής ποικιλίας.
Αυτός ο στρατιωτικός οργανισμός ερευνών εξετάζει προτάσεις πως να εκτοξεύει ανθρώπινα κατασκευασμένους κεραυνούς, και να προλαμβάνει η να ανακατευθύνει φυσικούς κεραυνούς για να επιφέρει την ανάλογη καταστροφή.
Προετοιμαστείτε για θυελλώδη ουρανό εσείς στις ΗΠΑ, διότι η DARPA θέλει τις τεχνικές θυελλών – κεραυνών να ελεγχθούν σε εθνικό επίπεδο.
[1η φωτογραφία: Lawrence Livermore Εθνική] Lab


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...