8.06.2013

Μερικές θεωρίες και έναν βουητό

(Πηγή εικόνας: http://en.wikipedia.org)

Μερικοί από μας μπορούμε να ακούσουμε έναν χαμηλής συχνότητας ήχο, που μοιάζει με βουητό, ειδικά όταν υπάρχει απόλυτη ησυχία στο χώρο όπου βρισκόμαστε. Το βράδυ όταν όλα είναι ήσυχα και ήρεμα ακούγεται αυτός ο ήχος και αν επικεντρωθούμε σ' αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατός. 


Μια εξήγηση αυτού του φαινομένου θα μπορούσε να είναι η εξής
Το βουητό είναι ένα σήμα διάφορων Hz, πχ 18 Hz, που παράγεται από υψηλής ισχύος πομπούς οι οποίοι είναι στρατηγικά τοποθετημένοι σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούν θαμμένες κεραίες. Αυτό το σήμα πραγματικά τραντάζει ολόκληρο τον πλανήτη σε αυτήν την συχνότητα.

Μ' αυτόν τον τρόπο, οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι, εξοπλισμένοι με ειδικά ραντάρ, έχουν τη δυνατότητα να παρατηρούν με ακρίβεια τι συμβαίνει υπογείως ή στο νερό. Αυτή είναι μια από τις μεθόδους κατασκοπείας της Α ή Β χώρα στις ξένες υπόγειες εγκαταστάσεις και οτιδήποτε στους ωκεανούς.

Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε αρχικά από τον Nikola Tesla στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και η εγκατάστασή της ξεκίνησε το 1950. Αυτό το 'πολύ μαύρο πρόγραμμα' έχει πλέον ολοκληρωθεί και χρησιμοποιείται για να κάνει ολόκληρο τον πλανήτη μας να φαίνεται διαφανής για τα προγράμματα κατασκοπείας. 

Επίσης, όλα τα υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου και νερού μπορούν πλέον εύκολα να χαρτογραφηθούν και με μεγάλη ακρίβεια.

Υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις όσον αφορά το βουητό που ακούγεται σε πολλά μέρη του πλανήτη. HAARP, προγράμματα που έχουν ως σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου (πχ MK ULTRA και άλλα πολλά), υπόγειες βάσεις θα μπορούσαν να είναι μερικές από αυτές.
Σε επόμενα άρθρα μας θα αναλύσουμε μερικά από αυτά τα θέματα τα οποία υποτίθεται πως εμείς που βρισκόμαστε σε κατάσταση κοινού θνητού του πλανήτη δεν πρέπει να γνωρίζουμε.

Το βίντεο εξηγεί πολλές πτυχές αυτού του θέματος
(http://www.youtube.com/watch?v=9C7CDGNlzfA)


Πηγή: http://hellaskafeneio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...