9.24.2013

Ζώντας σε δύο κόσμους

Συμμαχία Πλειάδιων – Αρκτούριων: Ζώντας σε δύο κόσμους


Πρωτότυπο μήνυμα από το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=towqap4yCNc&feature=player_embedded

Μήνυμα από τους Αρκτούριους:

Ήρθαμε να σας μιλήσουμε σήμερα για την δημιουργία της νέας σας ζωής. Είστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας ζωής για τον εαυτό σας. Με τη λέξη ζωή εννοούμε μία αρένα αντιλήψεων. Η ζωή σας είναι μία είσοδος με την οποία εξερευνάτε τη πραγματικότητα της επιλογής σας. Όταν είστε παγιδευμένοι στη συνειδητότητα της τρίτης διάστασης πιστέψατε ότι υπάρχει μία μόνο πραγματικότητα, και ότι δεν μπορούσατε να διαλέξετε πραγματικότητα. Αυτή ήταν η μοναδική πραγματικότητα και θα έπρεπε να βρείτε ένα τρόπο να καταφέρετε να επιβιώσετε ακόμα και να αναπτυχθείτε σε αυτόν τον μοναδικό ένα κόσμο.


Ωστόσο τώρα βρίσκεστε στο ύψος της συνείδησης για να καταλάβετε ότι ο αληθινός κόσμος δεν βρίσκεται έξω από εσάς, παίζοντας με το ολόγραμμα που φαίνεστε και βλέποντας με τα φυσικά σας μάτια. Όχι, ο πραγματικός σας κόσμος βρίσκεται μέσα σας, μέσα στη ψυχή σας, μέσα στη συνειδητότητά σας.


Σε αυτό το κόσμο υπάρχους πολλές εκδόσεις, πολλές πολυδιάστατες παραλλαγές, και όλες αυτές οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς. Εσείς χρειάζεται απλά να έχετε τον κώδικα για να εισέλθετε σε μία άλλη πραγματικότητα. Και ο κώδικας είναι μία συγκεκριμένη κατάσταση συνείδησης, διότι κάθε πραγματικότητα είναι ένα εύρος συχνότητας και σε κάθε πραγματικότητα μπορείτε να εισέλθετε ρυθμίζοντας τη συχνότητα της συγκεκριμένης πραγματικότητας.


Ας δούμε τη πραγματικότητα που ονομάζουμε Νέα Γη, Η εποχή της συγκομιδής, Η αρχή. Υπάρχουν πολλοί όροι που μιλάνε για αυτή. Λέγοντας Νέα Γη μιλάμε για τη νέα σας πραγματικότητα. Ποια είναι η συχνότητα της Νέας Γης; Για αυτούς που αρχίζουν, η Νέα Γη δεν βρίσκεται έξω από εσάς στο ολόγραμμα της τρίτης και τέταρτης διάστασης. Η Νέα Γη βρίσκεται μέσα σας στην συνειδητότητα της πέμπτης διάστασης.


Και όσο περισσότεροι από εσάς καταφέρνουν να κυριαρχούν στα αισθήματα και στις σκέψεις σας, όσο περισσότεροι από εσάς επεκτείνουν τη συνείδησή σας στο να καταλάβουν ότι μπορούν να μετακινηθούν από τις ψευδαισθήσεις της τρίτης και τέταρτης διάστασης, φτάνουν στην βίωση μιας πραγματικότητας που βασίζεται στην ανεπιφύλακτη αγάπη, ενότητα συνείδησης και στην έκφραση του φωτός της πέμπτης διάστασης.


Αυτή η νέα πραγματικότητα φυσικά δεν είναι νέα. Αυτή η νέα πραγματικότητα δεν συνδέεται με τον χρόνο που ξέρατε. Για αυτό δεν μπορεί να είναι νέα, δεν μπορεί να είναι παλιά. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί και δεν μπορεί να τερματιστεί, αφού όλες οι παραπάνω είναι εκφράσεις του χρόνου.


Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο στην αρχή να καταλάβετε μία πολυδιάστατη έννοια. Αλλά είναι δύσκολο επειδή η σκέψη σας πρωταρχικά είναι συνδεδεμένη στη λογική διαδικασία του τρισδιάστατου κόσμου. Ακόμα και στα τέταρτης διάστασης όνειρά σας δεν είστε δεμένοι με τη χρονική συνοχή. Μπορείτε να είστε σε ένα μέρος τη μία στιγμή του ονείρου σας και σε ένα εντελλώς διαφορετικό μέρος το επόμενο δευτερόλεπτο στο όνειρό σας. Όπως είναι στην ονειρική σας ζωή, πειραματίζετε να αντιλαμβάνεστε τη πραγματικότητα όχι σαν μία σειρά διαδοχικών γεγονότων, αλλά σαν συνέπεια των σκέψεων και συναισθημάτων που κρατάτε στη συνείδησή σας.


Για αυτό εάν εσείς σκέφτεστε: «Αγαπώ αυτή την υπέροχη μέρα, κοίτα αυτόν τον ωραίο ήλιο, αυτό το ωραίο δέντρο, θα πάω να καθίσω κάτω από αυτό το δέντρο και να απολαύσω αυτή την υπέροχη μέρα.» Μόλις δημιουργήσατε μία πραγματικότητα πέμπτης διάστασης για εσάς, γιατί κοιτάξατε ένα συστατικό του κόσμου της πέμπτης διάστασης που απηχεί σε μία ανώτερη συχνότητα.


Έτσι καθώς απολαμβάνετε αυτή τη συχνότητα και λέτε ας καθίσω κάτω από αυτό το υπέροχο δέντρο, και καθώς λέτε κάτω από αυτό το υπέροχο δέντρο, αισθάνεστε τις ρίζες σας να κατεβαίνουν στον πυρήνα της Γαίας, όπως οι ρίζες του δέντρου κατεβαίνουν κάτω στο έδαφος. Μπορείτε να ακουμπήσετε τη σπονδυλική σας στήλη σε αυτό το δέντρο, και να αισθανθείτε τα φύλλα του, και καθώς κοιτάτε από τα φύλλα του, βλέπετε τον ήλιο να εισχωρεί στα φύλλα και πηγαίνει στα κλαδιά, και στο κορμό, και στην κορυφή του κεφαλιού σας και διαμέσου της σπονδυλικής σας στήλης, όπως συνδέεστε με την σπονδυλική στήλη του δέντρου, στο πυρήνα της Γαίας.


Και με αυτή τη διαδικασία έχετε επεκτείνει την συνειδητότητά σας, ακόμα ψηλότερα. Και τώρα βλέπετε αυτή την εξωτερική πραγματικότητα σαν μία συχνότητα της πέμπτης διάστασης, μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να δείτε μέσα σας την έκφρασή σας της πέμπτης διάστασης. Και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας, γιατί η φαντασία είναι η σκέψη της πέμπτης διάστασης, μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να ακουμπάει αυτό το δέντρο της πέμπτης διάστασης στη Νέα Γη, και καθώς κάθεστε, συνειδητοποιείτε ότι τα όρια μεταξύ του δέντρου και του σώματός σας δεν είναι τόσο αυστηρά. Όπως παίρνετε βαθιά αναπνοή, μπορείτε να χαλαρώσετε στην οντότητα του δέντρου και αισθάνεστε το δέντρο γύρω σας, χωρίς να χάνετε την αίσθηση του εαυτού σας.


Μπορείτε επίσης να αγγίξετε τη γη εκεί που είστε και μπορείτε να αισθανθείτε το χορτάρι που μιλάει, τα λουλούδια που μεγαλώνουν, τα όντα που περιτριγυρίζουν. Μπορείτε να αισθανθείτε την αίσθηση του να είστε πουλί, την αίσθηση του να είστε λουλούδι, μπορείτε να αισθανθείτε τέλεια ενότητα με τη πραγματικότητα που συγχρονίζετε τη συχνότητα της μαζί σας.


Ας πούμε ότι θέλετε να σηκωθείτε και να κάνετε μία βόλτα, και να βρείτε έναν άλλον άνθρωπο πέμπτης διάστασης που ακόμα φοράει την ανθρώπινη μορφή. Η Νέα Γη είναι ένας κόσμος εισόδου, κάτι σαν νηπιαγωγείο, όπου θα μάθεις να ζεις σε ένα μέρος που δεν ζούσες μέχρι τώρα, τώρα έρχεσαι σε επαφή με ένα νέο πλήθος γύρω σου, όπως τότε που πήγες νηπιαγωγείο κρατώντας τα φορέματα της μητέρας σου και βλέπεις ένα νέο πρόσωπο που δεν είναι η μητέρα σου, θα σε παρακολουθεί εκείνη την ημέρα. Υπάρχουν πολλά παιδιά και μπορεί να μην τα γνωρίζεις και κάνουν πράγματα που δεν έκανες πρωτύτερα εσύ, φοβάσαι λίγο αλλά είναι και μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια, αλλά τώρα ξέρεις ότι είσαι πια μεγάλος είσαι πέντε χρονών και θα πας σχολείο.


Με τον ίδιο τρόπο είσαι πια μεγάλος, η συνείδησή σου έχει μεγαλώσει, δεν είσαι πέντε, αλλά είσαι πέμπτης διάστασης και εισέρχεσαι σε μία νέα εμπειρία, θέλεις να συναντήσεις μερικούς φίλους, έτσι περπατάς σε αυτή τη πέμπτη διάσταση και βρίσκεις ότι περπατάς λίγο πιο πάνω από το έδαφος, το περπάτημά σου είναι σαν να πλέεις, σαν να κινείσαι στο νερό, και αν θέλεις να πας πίσω στο παλιομοδίτικο τρόπο του να περπατάς στο έδαφος αγγίζοντάς το, μπορείς να το κάνεις επίσης. Επειδή εσύ δημιουργείς τη πραγματικότητά σου, καθώς κινείσαι σε αυτό το νέο κόσμο.


Και κοίτα, είναι κάποιος εκεί πέρα. Και αυτό το άτομο κάθεται κάτω από το δέντρο επίσης, έτσι πας σε αυτό το άτομο και κοιτώντας τα μάτια του, το άτομο βρίσκεται σε τηλεπάθεια μαζί σου, σηκώνεστε, κοιτάζεστε και στην αρχή σκέφτεσαι, είναι άντρας ή γυναίκα, επειδή συνειδητοποιείς ότι υπάρχει μία ωραία έλξη μεταξύ σας και οι άνθρωποι εδώ είναι απλά φίλοι και λέτε «Γειά σου» ο ένας στον άλλο και εξερευνάς, λοιπόν είναι μία νέα εμπειρία και μιλάς μαζί του, είναι βολικά, και οι δυο σας αποφασίζετε να προχωρήσετε μαζί και να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα.


Πριν δεν γνώριζες ότι περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους, που όλοι τους, με κάποιο τρόπο βρήκαν τον δρόμο τους σε αυτή τη συχνότητα της Γης. Και μιλάτε ο ένας στον άλλο, τους ρωτάς από πού ήρθανε, και σε τι πραγματικότητα ζούσανε, και τι πράγματα συμβαίνανε στη ζωή τους, που τους επέτρεψε να σηκώσουν τη συχνότητά τους ώστε να βρίσκονται εδώ μαζί σου. Πόσες υπέροχες ιστορίες. Και έτσι σαν ομάδα αποφασίζετε να βρείτε το ακριβές κατώφλι, όπου οι άνθρωποι ξεκινάνε μόλις να ξυπνάνε, επειδή βρήκατε τόση άνεση και μιλήσατε με άλλα όντα που ήρθαν σε αυτό το νέο κόσμο.


Μεταβήκατε στην περιοχή εισόδου και γίνατε μέλος της ομάδας υποδοχής. Και βλέπετε αυτά τα άτομα να έρχονται, και αντιλαμβάνεστε ότι αρκετά από αυτά τα όντα δεν είναι άνθρωποι, υπάρχουν πάπιες και γάτες και άλογα, δελφίνια, φάλαινες, πολλά διαφορετικά όντα, και όλα τους βρίσκουν το δρόμο τους για την ανώτερη συχνότητα στην οποία ήδη από πριν και στις περισσότερες περιπτώσεις υπήρχαν, επειδή ναι μετακινείστε στον πολυδιάστατο εαυτό σας, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζετε να πεθάνετε στην τρίτης ή τέταρτης διάστασης μορφή σας. Δεν χρειάζεται καν να φύγετε από τον τριτο ή τεταρτοδιάστατο εαυτό σας.


Στην πραγματικότητα, αφού επισκέπτεστε τη Νέα Γη, που είναι μία πραγματικότητα πέρα από το χρόνο, μπορεί να σας χρειάζεται μόνο 4 δευτερόλεπτα από τον γήινό σας χρόνο, για να μεταβείτε στη κατάσταση συνείδησης, να έχετε μία πλήρη εμπειρία και μετά να πάτε πίσω στο επόμενο δευτερόλεπτο από αυτό που φύγατε. Και ίσως να το κάνετε περισσότερες φορές από αυτές που καταλαβαίνετε. Ίσως ζείτε στη Νέα Γη όλο και περισσότερο κάθε μέρα, αλλά αφού πηγαίνετε μέσα και έξω από το χρόνο, ο φυσικός σας εαυτός που είναι συχνά πολύ απασχολημένος, με τα καθημερινά θέματα του φυσικού κόσμου. Ίσως αυτό το μέρος του εαυτού σας να μην αντιλαμβάνεται ότι εσείς στη πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, ζείτε σε δύο πραγματικότητες την ίδια στιγμή του ΤΩΡΑ. Για σκεφτείτε το, και ας απολαύσετε αυτή τη ιδέα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...