11.09.2013

Επιστολή από έναν δάσκαλο Δημοτικού Σχολείου των ΗΠΑ

Η επιστολή απευθύνεται στον Sheldan Nidle, ο οποίος εκδίδει βιβλία, δίνει ομιλίες και κάνει σεμινάρια, συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών www.paoweb.com

Ο δάσκαλος γράφει: 
"Θα σας πω κάτι που έχει να κάνει με τα UFO. Πρώτα απ 'όλα θέλω να σου πω ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά με τα στοιχεία σου, αλλά θέλω να σ’ ενημερώσω ότι είσαι πιο κοντά απ' όσο νομίζεις. Θα σου πω εν συντομία όσα έχω παρατηρήσει στο σχολείο μου...

Είμαι δάσκαλος σε δημόσιο σχολείο και διδάσκω τα τελευταία 16 χρόνια. Μετά το 2000 τα παιδιά άρχισαν να ενεργούν διαφορετικά. Πριν από μερικά χρόνια άρχισα να παίρνω τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά το 2000. Αυτά τα παιδιά είναι διαφορετικά… Η έννοια τωνIndigo/Κρυστάλλινων παιδιών είναι αλήθεια.

Υποτίθεται ότι είναι το επόμενο επίπεδο στην ανθρώπινη εξέλιξη. Είναι πολύ έξυπνα και έχουν υπερδυνάμεις. Το παιδί Indigo μπορεί να δει την αύρα, τα φώτα ή τα χρώματα γύρω από άλλους ανθρώπους. Και δείχνουν μια παράξενη ικανότητα να νιώθουν την ανεντιμότητα. Συχνά τους αποδίδουν λανθασμένα τις ψυχιατρικές διαγνώσεις της Ελλειμματικής Προσοχής με Υπερκινητικότητα (ADHD), ή την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής (ADD). Δυστυχώς, όταν αρχίζουν να τους δίνουν φαρμακευτική αγωγή, τα παιδιά Indigo συχνά χάνουν την όμορφη ευαισθησία τους, τα πνευματικά τους χαρίσματα και την ενέργεια πολεμιστή που διαθέτουν.

Περίπου το 1/3 των παιδιών σε κάθε τάξη είναι κρυστάλλινα και επικοινωνούν με αυτό που εσείς ονομάζετε πνεύματα. Ωστόσο, όπως σύντομα θα ανακαλύψετε, αυτός είναι απλά ένας όρος «κουβέρτα». Υπάρχουν πολλοί - που είναι αυτό που εσείς ονομάζετε «εξωγήινοι» - και πολλοί μπορούν και παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Αυτά τα παιδιά τους αποκαλούν αδέλφια από τα αστέρια. Έχουν πάρει την εντολή να το κρατήσουν μυστικό από όλους, εκτός και αν είναι πνευματικά ξύπνιοι. Εάν ένας ενήλικας έρθει και τους κάνει ερωτήσεις, θα τον ελέγξουν με το πνεύμα τους και θα ρωτήσουν αν είναι εντάξει να πουν την πληροφορία. Αν το «πνεύμα» τους πει «εντάξει», τότε θα του μιλήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ενεργούν σαν να μην ξέρουν για τι πράγμα τους μιλάει.

Αυτή είναι μια γρήγορη αναφορά... θα πρέπει να κατανοήσετε ότι το έργο που κάνεις είναι αυστηρά στην 3D εκδοχή των UFOs. Αυτά τα παιδιά εργάζονται με την 5D έκδοση και μερικές ακόμη υψηλότερες. Μερικά από τα παιδιά μιλούν απευθείας με τα UFOs.Μπορούν να καλέσουν τους εξωγήινους κατά τη διάρκεια της μέρας και ιδιαίτερα τη νύχτα.

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι - χώρα, πόλη, προάστια... θα εμφανιστούν οπουδήποτε.Έχω δει να πετούν μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από την πόλη.

Επίσης, τα παιδιά αυτά τους καλούν για «εκείνους που δεν καταλαβαίνουν» που είμαστε εμείς και οι παλαιότερες γενιές. Με άλλα λόγια – εκείνους που ζουν ακόμα στον 3D κόσμο. Τα UFOs θα φανερωθούν μπροστά σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν να αφυπνιστείτε στην παρουσία τους ανάμεσά μας.

Το UFO - ή η ομάδα του UFO στη συνέχεια θα καθορίσει αν οι άνθρωποι της γης έχουν αρκετά υψηλή δόνηση για να δεχθούν την εμφάνισή τους. Αν ναι, τότε θα κάνουν μια παρουσίαση. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα UFOsχρησιμοποιούν ό, τι γνωρίζουμε ως "ESP" (εξωαισθητήρια αντίληψη) για να επικοινωνούν με τα παιδιά. Ωστόσο, τα όντα μέσα στο διαστημόπλοιο γνωρίζουν πάντα τι κάνουμε και τι σκεφτόμαστε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: ο πατέρας μου που είναι 70 ετών, είναι συντηρητικός. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα χρήματα και η εικόνα του. Δεν πιστεύει στην ύπαρξη των UFOs, κλπ. Έτσι, τα UFOs δεν θα εμφανιστούν σε αυτόν ακόμα, αλλά λένε ότι θα το κάνουν αργότερα.

Εκτιμώ ότι βλέπουμε διαστημόπλοια σχεδόν κάθε καθαρή νύχτα και μερικές φορές πετούν ακόμα και κάτω από τα σύννεφα.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή! Αν τα παιδιά σας εμπιστευθούν πνευματικά, τότε θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας πούνε την μελλοντική τους αποστολή. Και πιστέψτε με, έρχεται πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Θα σας δώσω μια γρήγορη ιδέα, λένε ότι θα γίνει «ανοικοδόμηση της ανθρωπότητας».

Καλή τύχη σε σένα και στην πολύ καλή δουλειά που κάνεις!

Υ.Γ. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις με αυτές τις πληροφορίες, γιατί τα παιδιά είπαν ότι είναι πλέον καιρός να κυκλοφορήσουν δημοσίως. Ωστόσο, θέλω να παραμείνει δημόσια η ανωνυμία του, γιατί θα μπορούσα να χάσω τη δουλειά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...