12.16.2013

Η Σελήνη κατοικείται από νοήμονα όντα

Over one lunar month more than half of the Moon's surface can be seen from the surface of the Earth.
Σε ένα σεληνιακό πέτρωμα ανακαλύφθηκε το αγαλματίδιο ενός αγγέλου ! Ένας διάσημος μελετητής στην Ουάσιγκτον έκανε δημόσια την είδηση ​​ότι οι αστροναύτες της NASA έφεραν ένα σεληνιακό πέτρωμα στη Γη στο οποίο ήταν ενσωματωμένο ένα μεταλλικό αγαλματίδιο 30 εκατοστών που εκπροσωπούσε έναν άγγελο με ανοιγμένα φτερά. 

Το αγαλματίδιο το είχαν φέρει στη Γη πριν από 26 χρόνια τα μέλη του πληρώματος Apollo 11, δήλωσε ο Δρ Morris Wedler, ένας εξέχων γεωλόγος από την Ουάσιγκτον, ο οποίος εργάστηκε στη NASA για δύο δεκαετίες. Έφυγε από εκεί το 1987, αλλά διατηρούσε σχέσεις με τους πρώην συναδέλφους του από τους οποίους έμαθε αυτή την απίστευτη πληροφορία. 

«Οι συνέπειες που προκύπτουν από την ανακάλυψη αυτού του αγαλματιδίου είναι απολύτως εκπληκτικές», δήλωσε ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι, κατά το παρελθόν, στο φεγγάρι ζούσαν νοήμονα όντα και είχαν μια ισχυρή αίσθηση ομορφιάς.

Ο άγγελος - η αναπαράσταση μιας γυναίκας με φτερά στους ώμους και μακριά σγουρά μαλλιά. Το αγαλματίδιο είχε κατασκευαστεί από μια ένωση του σιδήρου, που βρίσκεται μόνο στο σεληνιακό έδαφος. Η σύνθεση αυτού του υλικού κατάργησε εντελώς την πιθανότητα - να το είχαν αφήσει εκεί. τα μέλη κάποιου πληρώματος - γήινων ή εξωγήινων. Ο κατασκευαστής αυτού του αγαλματιδίου πρέπει να ήταν πολύ ταλαντούχος και είχε την αίσθηση εξαιρετικής ομορφιάς. 

Οι χημικές αναλύσεις του αγαλματιδίου δείχνουν μια ηλικία περίπου 200.000 χρονών, πράγμα που σημαίνει ότι κατασκευάστηκε περίπου 170.000 χρόνια πριν να εμφανιστεί η νοήμονα ζωή στη Γη. 

Ερευνώντας με τη σειρά τους το αγαλματίδιο, οι ανθρωπολόγοι από την Ουάσινγκτον κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα όντα που το δημιούργησαν είχαν ένα είδος θρησκείας παρόμοιο με το Χριστιανισμό και πιθανότατα είχαν το Θεό τους. Αυτό το γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι σημαντικότερες βασικές πνευματικές αρχές ήταν και είναι ίδιες παντού στον εξωγήινο και επίγειο κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι η ανακάλυψη είναι εκπληκτική και τείνει να φέρει την επανάσταση σε όλες τις συσσωρευμένες γνώσεις της ανθρωπότητας περί Σελήνης, οι επιστήμονες της NASA λένε ότι έως σήμερα το κράτησαν μυστικό για να μην δημιουργηθεί αναταραχή στον κόσμο. Ο Δρ Morris δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έλαβε τις πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν κάθε λόγο να μην επιθυμούν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους, αφού οι αρχές αρνήθηκαν δημοσίως την ύπαρξη του εν λόγω αγαλματιδίου.

Αν δεν υπήρχε, γιατί μπήκε η NASA στον κόπο να αρνηθεί την ύπαρξη του αγαλματιδίου; Το σίγουρο είναι ότι φοβάται πως ο κόσμος θα καταλάβει ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. 

Το περιοδικό Weekley World News αποκαλύπτει ότι το 1993 στο φεγγάρι, επίσης, βρέθηκε κάτι. Το ίδιο παράξενο ! Βρέθηκε ένα πολύ καλά διατηρημένο ανθρώπινο έμβρυο μέσα σε ένα σεληνιακό βράχο. ‘Όταν η πληροφορία αυτή δημοσιοποιήθηκε, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ζήτησε τη μείωση του προϋπολογισμού της NASA στο μισό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...