5.05.2014

Maria Orsic Και Η Vril Κοινωνία !

Η Maria Orsic, επίσης γνωστή και ως Maria Orschitsch ήταν ένα διάσημο Μέντιουμ που αργότερα έγινε αρχηγός της "Vril Gesellschaft". Γεννήθηκε στη Βιέννη, ο πατέρας της ήταν Κροάτης πρόσφυγας από το Ζάγκρεμπ και η μητέρα της από την Βιέννη.
Η Μαρία σύντομα ακολούθησε την ενεργή Γερμανική κίνηση εκείνης της εποχής, της οποίας κύριος σκοπός ήταν η προσάρτηση της Αυστρίας στην Γερμανία. Το 1919 η Μαρία μετακομίζει στο Μόναχο, στο αγόρι της, που αργότερα έγινε αρραβωνιαστικός της. Παραμένει όμως άγνωστο αν παντρεύτηκαν επειδή εξαφανίστηκαν και οι δυο μυστηριωδώς το 1945.


Στο Μόναχο η Μαρία ήταν σε επαφή με την "Thule Gesellschaft", ή αλλιώς Εταιρία Thule και σύντομα ανέπτυξε τον δικό της κύκλο με την Traute και άλλες φίλες της, και κατάφερε ναγίνει επικεφαλής, της "Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik", ή αλλιώς "Γερμανικής Εταιρείας Μεταφυσικής" που ήταν η επίσημη ονομασία της Εταιρίας Vril (Vril Gesellschaft). Όλα τα μέλη της εταιρίας αυτής ήταν νέες κοπέλες και μεταξύ άλλων ήταν ενάντια στην επερχόμενη μόδα, εκείνης της εποχής, του κοντού μαλλιού. Η Μαρία και η Traute ήταν όμορφες κοπέλες με πολύ μακρύ μαλλί, η Μαρία ήταν ξανθιά και η Traute καστανή. Τα μαλλιά τους τα είχαν πιασμένα σε μακριές αλογοουρές, και γενικά το στυλ τους ήταν αλλόκοτο για εκείνη την εποχή. Αυτό έγινε το βασικό χαρακτηριστικό όλων των γυναικών που είχαν επαφές με την Εταιρία Vril, και το οποίο διατηρήθηκε μεχρι τον Μάϊο του 1945. Πίστευαν ότι τα μακριά μαλλιά λειτουργούν σαν μια κοσμική κεραία που τους επιτρέπει να διατηρούν επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Όταν κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε κόσμο ποτέ δεν είχαν τα μαλλιά τους πιασμένα σε αυτό το στυλ. Για αναγνωρισιμότητα, τα μέλη της Vril (επίσης αποκαλούμενα σαν "Vrilerinnen") φορούσαν έναν μικρό δίσκο ο οποίος αντιπροσώπευε τα δύο μέντιουμ: την Μαρία Orsic και την Sigrun.

Τον Δεκέμβριο του 1919 μια μικρή ομάδα που αποτελούταν με άτομα από την Thule, Vril και DHvSS (Men of the black stone) ενοικίασαν ένα μικρό σπίτι στο δάσος στην περιοχή Berchtesgaden (Γερμανία) όπου και συναντήθηκαν, συνοδευόμενοι από την Μαρία Orsic και ένα άλλο μέντιουμ που είναι γνωστό μόνο ως Sigrun. Η Μαρία εκεί κατάφερε να λάβει ορισμένες πληροφορίες σε ένα Τεκτονικό Γερμανικό έγγραφο – σε μια άγνωστη προς αυτήν γλώσσα – η οποίες περιείχαν τεχνικές πληροφορίες για την κατασκευή μίας ιπτάμενης μηχανής. Τα έγγραφα της Εταιρίας Vril αναφέρουν ότι αυτές οι πληροφορίες είχαν την πηγή τους στο Aldebaran, ένα ηλιακό σύστημα 68 έτη φωτός μακριά, στο σύμπλεγμα του Ταύρου. Μπροστά της τώρα είχε δυο σωρούς με χαρτιά: ένας με το Τεκτονικό έγγραφο, και ο άλλος με μια ευανάγνωστη γραφή. Η Μαρία υποπτεύθηκε ότι η δεύτερη σωρός με χαρτιά πρέπει να ήταν γραμμένη σε μια αρχαία ανατολική γλώσσα και ως εκ τούτου θα μπορούσε να βοηθηθεί από τους “Panbabylonists”, έναν κύκλο στενά συνδεδεμένο με την Thule Gesellschaft ο οποίος αποτελούταν από τον Hugo Winckler, Peter Jensen, Friedrich Delitzsch και ορισμένους άλλους. Τελικά ανακάλυψαν ότι η μυστηριώδης γλώσσα ήταν στην ουσία αρχαία Σουμεριανά και ως εκ τούτου η γλώσσα των ιδρυτών της αρχαίας Βαβυλωνιακής κουλτούρας. Η Sigrun, από την Vril Gesellschaft βοήθησε στην μετάφραση της γλώσσας και στην αποκωδικοποίηση των παράξενων εικόνων της κυκλικής ιπτάμενης μηχανής.


Το σενάριο της "άλλης επιστήμης" (ή "εναλλακτικής επιστήμης") ωρίμασε από αυτήν την στιγμή και μέσα στα επόμενα χρόνια. Εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων χρειάστηκαν τρία χρόνια ώσπου να αρχίσει η κατασκευή της ιπτάμενης μηχανής. Μέχρι το 1922, μέρη της μηχανής ξεκίνησαν να έρχονται από διάφορα ανεξάρτητα εργοστάσια τα οποία χρηματοδοτούταν εξ'ολοκλήρου από την Thule και την Vril. 



Κατα τα τέλη Νοεμβρίου του 1924 η Μαρία επισκεύτηκε τον Rudolf Hess στο διαμέρισμά του στο Μόναχο, μαζί με τον Rudolf von Sebottendorf, τον ιδρυτή της Thule Gesellschaft. O Sebottendorf ήθελε να επικοινωνίσει με τον Dietrich Eckart, ο οποίος είχε αρρωστήσει βαριά πριν ένα χρόνο. Ο Eckart είχε μεταφράσει τα έργα του Ibsen’s στα γερμανικά και ήταν εκδότης του περιοδικού “Auf gut Deutsch”, και ήταν μέλος της Thule Gesellschaft. Για να γίνει εφικτή η επικοινωνία με τον Eckart, ο Sebottendorff και οι άλλοι Thulists (αναμεσά τους και ο Ernst Schulte-Strathauss) ένωσαν τα χέρια τους γύρω από ένα "μαύροντυμένο" τραπέζι.

O Hess βρήκε αποθαρρυντικό να παρακολουθεί τα μάτια της Μαρίας Orsic να γυρνάνε και να γίνονται λευκά, καθώς κατρακυλούσε στην καρέκλα πίσω της με το στόμα ανοιχτό. Παρόλα αυτά ο Sebottendorff χαμογέλασε από ευχαρίστηση όταν άκουσε την φωνή του Eckart να βγαίνει από το μέντιουμ. Ο Eckart ανακοίνωσε οτι ήταν υποχρεωμένος να αφήσει κάποιον άλλο να μιλήσει, ο οποίος είχε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Μια παράξενη φωνή ακούστηκε και συστήθηκε ως “Οι Sumi, μονομάχοι ενός μακρινού κόσμου που είναι σε τροχιά γύρω από το άστρο Aldebaran στο αστρικό σύμπλεγμα που αποκαλείτε Ταύρο”. Ο Hess και ο Schulte-Strathaus έμειναν έκπληκτοι. Σύμφωνα με την φωνή, οι Sumi ήταν μια ανθρωπόμορφη φυλή που εν συντομία είχαν αποικίσει την Γή πριν 500 εκατομμύρια χρόνια. Τα ερείπια της αρχαίας Larsa, Shurrupak και Nippur στο Ιρακ είχαν χτιστεί από αυτούς. Αυτοί που επέζησαν από την μεγάλη πλημμύρα του Ut-napishtim (ο δικός μας κατακλυσμός του Νώε) έγιναν οι πρόγονοι της Άρειας φυλής. Ο Sebottendorff όμως παρέμενε σκεπτικός και ζητούσε αποδείξεις. Καθώς η Μαρία ήταν ακόμα σε έκσταση, ζωγράφισε αρκετές γραμμές και αρκετά σύμβολα. Αυτά τα σύμβολα αποδείχθηκε οτι ήταν αρχαία Σουμεριανά, η γλώσσα των ιδρυτών της παλαιότερης Βαβυλωνιακής κουλτούρας. 


Τον Δεκέμβριο του 1943 η Μαρία οργάνωσε, μαζι με την Sigrun, μια συνάντηση των Vril σε μια παραλία στο θέρετρο Kolberg. Ο κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν το "Aldebaran project". Τα μέντιουμ των Vril είχαν λάβει συγκεκριμένες πληροφορίες για τους πλανήτες γύρω από το άστρο Aldebaran και σκόπευαν να οργανώσουν ένα ταξίδι για εκεί. Αυτό το σχέδιο συζητήθηκε ξανά στις 22 Ιανουαρίου 1944 σε μια συνάντηση μεταξύ του Hitler, Himmler, Dr. W. Schumann (επιστήμονα και καθηγητή στο Technical University of Munich) και Kunkel του Vril Gesellschaft. Αποφασίστηκε οτι το Vril 7 “Jäger” θα στελνόταν μέσω ενώς καναλιού άλλης διάστασης με την ταχύτητα του φωτός στο Aldebaran. Σύμφωνα με τον N. Ratthofer (συγγραφέας), η πρώτη δοκιμαστική πτήση πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 1944. Το τέστ κατέληξε σε καταστροφή διότι μετά την πτήση το Vril 7 ήταν "λες και πετούσε για εκατό χρόνια". Το εξωτερικό του φαινόταν πολύ παλιό και υπήρχαν ζημιές σε διάφορα μέρη του.

Η Μαρία Orsic εξαφανίστηκε το 1945. Στις 11 Μαρτίου του 1945 ένα εσωτερικό έγγραφο της Vril Gesellschaft στάλθηκε σε όλα τα μέλη της οργάνωσης, ένα γράμμα γραμμένο από την ίδια την Μαρία Orsic. Το γράμμα τελείωνε με την έκφραση "niemand bleibt hier" (κανείς δεν μένει εδώ). Ήταν η τελευταία ανακοίνωση από την Vril Gesellschaft, και από τότε κανείς ξανά δεν είχε νέα από την Μαρία ή από τα υπόλοιπα μέλη. Πιθανολογείται ότι διέφυγαν στον Aldebaran.

Πηγή : battleofearth.wordpress.com 
Μετάφραση-Απόδοση-Επιμέλεια
Αστρική Προβολή
See more at: http://www.astrikiprovoli.com/2011/12/maria-orsic-vril.html#sthash.b04Y7ODF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...