12.05.2015

Τι ΚΟΙΝΟ έχουν ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ και UFO με τη ΓΕΩ-ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ της ΓΗΣ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής 

Υπάρχουν κοινά σημεία, ανάμεσα σε παράξενα φαινόμενα, γίγαντες, θεάσεις UFO, στρατιωτικές περιοχές, την γεωλογία και την γεωγραφία συγκεκριμένων περιοχών στον πλανήτη; Σύμφωνα με μία πρωτότυπη έρευνα φαίνεται υπάρχει μία κοινή σχέση με όλα αυτά αναμεταξύ τους.

Η έρευνα αυτή έγινε για περιοχές στις ΗΠΑ.

Ας δούμε πρώτα μερικούς χάρτες:

Περιοχές με εμφανίσεις του λεγόμενου Bigfoot


Περιοχές με θεάσεις UFO


Περιοχές που έχουν βρεθεί σκελετοί γιγάντων


Περιοχές με γνωστές στρατιωτικές εγκαταστάσεις


Περιοχές με ορυχεία


Περιοχές ιθαγενών - Ινδιάνων


Γεωολογικός χάρτης ΗΠΑ


Όλα τα παραπάνω έχουν ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που ενδεχομένως παίζει σημαντικό ρόλο:

Περιοχές με πληθυσμιακή πυκνότητα 


Παρατηρούμε, φαινομενικά τουλάχιστον, πως όλα τα παράξενα συνδέονται μεταξύ τους ανάλογα και με την πυκνότητα του πληθυσμού. Δηλαδή, ο πληθυσμός είναι ανάλογος των παράξενων φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές όπου ο πληθυσμός είναι μικρότερος, ελάχιστος ή ανύπαρκτος υπάρχουν και ανάλογες καταγραφές. Άραγε, αυτό σημαίνει πως δεν καταγράφηκαν περισσότερες επειδή δεν βρέθηκαν μάρτυρες ή επειδή δεν υπήρξαν φαινόμενα;

Η δεύτερη εξήγηση είναι πως υπάρχει κάτι που "ενώνει" όλες τις παραδοξότητες και τα ανεξήγητα φαινόμενα και τα ufo σε κοινές εδαφικές περιοχές με τους ανθρώπους. Αυτό το "κάτι κοινό σε όλα" πιθανότατα σχετίζεται με πιεζοηλεκτρικές ενέργειες, ηλεκτρομαγνητικά και βαρυτικά πεδία και άλλα, που φυσικά έχουν άμεση σχέση με τα ορυκτά, τα πετρώματα, την γεωπαθολογία, τα ρήγματα, τα υπόγεια ρεύματα και πολλά ακόμα που "κρύβονται" στην επιφάνεια ή κάτω από το έδαφος.

Τι είναι αυτό το "κάτι κοινό σε όλα" 

Η αναζήτηση τροφής και ενέργειας, για αρχαίους γίγαντες, ufo και ανθρώπους είναι σίγουρα άνας σημαντικός παράγοντας. Ειδικότερα, οι άνθρωποι ελκόμαστε να κατοικήσουμε περισσότερο περιοχές που είναι εύφορες, συνάμα με τη γεωλογική τους σύσταση που είναι τέτοια ώστε να μας επιτρέπει να έχουμε όσα χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας.

Όμως, στις περισσότερες των περιπτώσεων, η γονιμότητα του εδάφους που μας παράγει τροφή (φρούτα, λαχανικά, βοσκοτόπια, λίμνες ποτάμια κα) και, παράλληλα, έχει να κάνει με την ποιότητα αυτής της τροφής συνδέεται με τα συστατικά του υπεδάφους, των ορυκτών, των υπόγειων ρευμάτων, υπόγειων και υπέργειων ενεργειών της γης, την γεωπαθολογία της γης (δίκτυα Hartmann) κλπ. -δηλαδή όλα αυτά που προκαλούν ή προσελκύουν κάθε είδους φαινόμενα, με μικρότερη ή μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα που επηρεάζονται και από διάφορα άλλα φυσικά φαινόμενα (Ήλιος, Σελήνη, κοσμικές ακτινοβολίες), εποχές, θερμοκρασίες κλπ κλπ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως υπάρχει μία κοινή δυναμική πίσω από όλα αυτά. Μία κοινή συνισταμένη. Είναι ο κοινός παρονομαστής που "τραβάει" σαν φυσικός μαγνήτης κάθε είδους ύπαρξη, είτε αυτή καθορίζεται ως λογική για τον άνθρωπο είτε ως ανεξήγητη.

Αντιλαμβανόμαστε, όμως, πως υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από το αυτονόητο ότι ο άνθρωπος δεν έλκεται από μία περιοχή μόνο εξαιτίας της ομορφιάς του τοπίου και της εύκολης αναζήτησης ή καλλιέργειας της τροφής του.

Την ίδια ανάγκη για επιβίωση είχαν κάποτε οι αρχαίοι γίγαντες, ενώ φαίνεται πως την ίδια ανάγκη ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν να καλύψουν οι επιβάτες των ufo, είτε ψάχνοντας για ενέργεια των οχημάτων τους είτε για τροφή. 

Ένα πιθανό συμπέρασμα που φαίνεται να καλύπτει όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, είναι πως η τροφή και η επιβίωση βρίσκονται σε μία αλληλεπίδραση με γεωλογικές περιοχές που προκαλούν ή έλκουν ανεξήγητα φαινόμενα και, φυσικά, φιλοξενούν έμβια όντα (άνθρωποι, ζώα, αλλοδαπά όντα).


Πηγή: diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...