9.21.2016

Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Ελλάδα και Αίγυπτο

Α. «Θαλάσσια ηλεκτρονικά κυκλώματα» στη νότια Κρήτη
Τοποθεσία : Φραγκοκάστελλο

Το Φραγκοκάστελλο βρίσκεται στην περιοχή Σφακιά στη νότια ακτή της δυτικής Κρήτης και είναι γνωστό για τους Δροσουλίτες – τα φαντάσματα που εμφανίζονται το χάραμα κάθε Μάιο (βλ. http://kastamonitis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_21.html).
Δυτικά από το κάστρο αρχίζει μια παραλία με ένα πολύ περίεργο βραχώδη βυθό όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην παρακάτω εικόνα.


Φωτογραφία Ε.Φ.
Η στοίχιση των βράχων μοιάζει να είναι τεχνητή και – κάτι ακόμα πιο περίεργο – μας θυμίζει τη λεγόμενη μητρική[1].

Αποτέλεσμα εικόνας για motherboard
Επίσης, ας παρατηρήσουμε μια άλλη περίεργη ομοιότητα η οποία υπάρχει μεταξύ του Ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς και μιας CPU[2]. Κάθε τμήμα του Ναού του Απόλλωνα συσχετίζεται με ένα τμήμα της CPU και τo γύρω hardware που απαιτείται για να λειτουργήσει μια CPU.


Β. Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Αίγυπτο
Τοποθεσία : Ο Ναός του Horus και οι αιγυπτιακές πυραμίδες.
                                                            
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, την ομοιότητα που υπάρχει, επίσης, μεταξύ της στοίχισης μιας μητρικής πλακέτας και των αιγυπτιακών πυραμίδων.
Στο σημείο αυτό, ας παρατηρήσουμε μια άλλη ομοιότητα μεταξύ του Ναού του Horus (Edfu)  και μιας CPU. Κάθε τμήμα του Ναού του Horus[3] συσχετίζεται με ένα τμήμα της CPU και τo γύρω hardware που απαιτείται για να λειτουργήσει μια CPU.
Σύμπτωση, επιστημονική φαντασία ή μια χαμένη γνώση ;

Όλοι έχουμε διδαχθεί ότι όποια κι αν ήταν η ανάπτυξη των αρχαίων πολιτισμών,  ήταν μακριά από τη γνώση και την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα. Τότε πώς εξηγούμε την εντυπωσιακή συσχέτιση μεταξύ των αρχαίων ναών και της σύνθεσης μιας CPU ;
Ίσως οι ναοί, πυραμίδες και όποια άλλα υποθαλάσσια ευρήματα (βλ. τη βραχώδη περιοχή στην παραλία στο Φραγκοκάστελλο στην Κρήτη) να αποτελούν την  ανάμνηση μιας κοινωνίας η οποία ήταν εξαιρετικά αναπτυγμένη από τεχνολογική άποψη και ζούσε εδώ πολύ πριν τη γραπτή ιστορία ;
Ή μπορεί να είναι μια ομοιότητα, ένα όραμα για το μέλλον, ένα δώρο το οποίο μας άφησαν οι αρχαίοι θεοί με τη σκέψη ότι μια μέρα ίσως αποκωδικοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους, από εμάς … όπως και γίνεται σήμερα, μετά από χιλιάδες χρόνια !
Η δική μας άποψη: όλες αυτές οι δομές αποτελούν μέρη ενός υπερ-υπολογιστή που ελέγχει και συντονίζει τα ανθρώπινα όντα, πάντα στα πλαίσια του Matrix. Αν καθήσουμε και αναλύσουμε πώς λειτουργεί ο «κόσμος των ανθρώπων», ένα πράγμα είναι σαφές: Η εξουσία πάνω στη Γη βρίσκεται στα χέρια κάποιων που δεν είναι ανθρώπινα όντα.

Πώς να αναγνωρίζεις το αληθινό, όταν όλα γύρω σου είναι ψεύτικα ;       

Συνεχίζεται …

Ε. Φ.




[1] Η μητρική πλακέτα (motherboard) είναι μια πολύ βασική συσκευή του συστήματος. Αν ο επεξεργαστής είναι το μυαλό του υπολογιστή, η μητρική πλακέτα είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής για να ελέγχει τα άλλα μέρη του υπολογιστικού συστήματος.

[2] Cpu είναι ο λεγόμενος επεξεργαστής ο οποίος βρίσκεται μέσα σε έναν υπολογιστή ή σε κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές όπως tablets, smartphones, κλπ. Πρόκειται στην ουσία για τον "εγκέφαλο" μιας τέτοιας συσκευής.
[3] Στα αρχαία κείμενα ο Ώρος ταυτίζεται με τον Απόλλωνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...