6.10.2012

Κώστας Βουτσάς: Κυβερνούσαν δύο πουτάνες, η μίζα και η ψήφος!

Για τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μίλησε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του στη Real αποκαλύπτοντας μάλιστα, τι θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές.

Ασκεί δριμεία κριτική στα δύο μεγάλα κόμματα και στο πολιτικό σύστημα που τόσο καιρό κυριαρχούσε.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση. Βέβαια κι εμείς, ως λαός, παίξαμε το παιχνίδι και το ρόλο μας. Φοροφυγάδες, τεμπέληδες, γλεντάκηδες, είχαμε τέσσερα

αυτοκίνητα η κάθε οικογένεια, φεύγαμε τα τριήμερα ένα εκατομμύριο άνθρωποι προς τον Νότο και ένα προς τον Βορρά… Δηλαδή, ζήσαμε μια χλιδή που πέρασε από μπροστά μας και την αρπάξαμε χωρίς να μας ανήκει. Και μας βοήθησαν, σ’ αυτό, τα δυο κόμματα. Τώρα εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Για να δοκιμάσω. Να δούμε τι θα κάνει και ο Τσίπρας. Ελπίζω πως δεν θα γίνει και αυτός ψωνάρα, όπως ένα σωροί προκάτοχοί του στην πρωθυπουργία. Εύχομαι μόνο να μην πέσουμε στην δραχμή, διότι λένε πως δεν θα υπάρχει σωτηρία από εκεί και πέρα», δήλωσε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής στην Real News και συνέχισε αναφερόμενος στη νέα γενιά και τους ανθρώπους που κατά συρροή επιλέγουν το δρόμο της μετανάστευσης.

«Οι σημερινοί πολιτικοί διώχνουν τα μορφωμένα παιδιά μας. Ουρές σχηματίζουν για να φύγουνε. Εγώ έχω τρεις κόρες. Η μια, η Σάντρα, είναι εδώ. Οι άλλες δυο ξενιτεύτηκαν. Η μια στο Λονδίνο, δουλεύει ψυχολόγος-δεν έβρισκε δουλειά εδώ. Και η άλλη στη Ρώμη ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα είπε ότι «νομίζω ότι στο όχημα Ελλάδα, ποτέ δεν βάζουν λάδια αυτοί που μας εξουσιάζουν. Παίρνουν τα λάδια και εξασφαλίζουν τα τρισέγγονά τους. Εδώ και αιώνες μας κυβερνάνε δυο αδηφάγες πουτάνες. Η Μίζα και η Ψήφος. Νομίζω ότι ο Λένιν είπε «όταν σ’ ένα τραπέζι κάθονται δυο- όπου ο ένας τρώει κι άλλος βλέπει- η συντέλεια του κόσμου έρχεται από εκείνον που βλέπει». Και αυτή τη στιγμή ο Έλληνας τσιμπολογάει ότι αφήνει πίσω του αυτός που τρώει. Τι θα γίνει όταν αδειάσει το πιάτο και τελειώσουν τα ψίχουλα»;

 http://www.enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...