12.08.2012

ΤΣΑΝΕΛΙΝΓΚ ΚΑΙ 4ης ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΟΝΤΑ


Φίλοι σήμερα θα μιλήσουμε για τα τσανελινγ, τα κανάλια μεταξύ επίπεδων συνείδησης!

Ο καθένας μπορεί να γίνει κανάλι και είναι εν δυνάμει ένα κανάλι ενέργειας, πληροφορίας!
Όταν συχρονιζοναστε ενεργειακά με κάποιο άλλο ον λέμε οτι είμαστε ενδιάμεσοι, αλλά απλά εννοούμε οτι η προσωπικότητα ,το εργαλείο αυτό που εμείς έχουμε φταίξει σε κάθε ενσάρκωση καθοδηγείται απο έναν άλλο τύπο συνείδησης, πέρα του ατομικού ανώτερου εαυτού μας.


Φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει αποκοπή, αλλά θα λέγαμε οτι ομοιοκραδαζεται με άλλο τύπο συνείδησης, είναι κύματα, συχνότητες και απλά δονούνται στον ίδιο τόνο!

Το μόνο που κάνουμε είναι να βιώνουμε δικές μας εκδοχές του Όλου!
Το μόνο που κάνουμε είναι να επικοινωνούμε μόνο με τον εαυτό μας!

Επομένως ανάλογα το τι συχνότητα είμαστε ολικά σαν άτομα , μπορούμε να πιάσουμε και τη ανάλογη συχνότητα άλλων όντων.

Φυσικό είναι οτι εκείνος που έχει ανακαλύψει, γνωρίσει τον εαυτό του θα έχει ενα μόνιμο εσωτερικό τσανελινγ χωρίς διαχωρισμό!

Εκείνος που δεν νιώθει την ολότητα του , θα κάνει τσανελινγκ με άλλα όντα που θα εκπροσωπούν πτυχές του εαυτού του με διαχωρισμό , σαν ξένα!Και θα είναι ξένα προς αυτόν κατά μια έννοια για την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεται!

Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε την πληροφορία? Δεν υπάρχει τρόπος, διότι όλες είναι αληθινές για όποιους συγχρονίζονται στην ανάλογη δόνηση!
Αυτός που μπορεί να επικοινωνήσει με πεδίο, επικοινωνεί με ανάλογο πεδίο δόνησης του.

Αυτός που έχει ανακαλύψει τον εαυτό του με λιγότερους διαχωρισμούς είναι αδύνατο να γίνει κανάλι πέρα του δικού του εσώτερου !Των ανωτέρων μερών του ΕΙΝΑΙ ,αλλά θα είναι σαν ένα πρόσωπο σαν ένα άτομο, πολυδιάστατο ον!Δεν θα υπάρχει ο διαχωρισμός εμφανίζοντας άλλη προσωπικότητα, άλλο ον!

Παλαιότερα , χρονικά, ο μέσος άνθρωπος δεν έφτανε σε υψηλές δονήσεις και όλα τα ενδιάμεσα ήταν βορά παρασιτικών όντων, σε σημείο που να τους κατάστρεφε το διανοητικό κόσμο και να εμφάνιζαν συμπτώματα επιληψίας .Πολλοί "μαύροι μάγοι", θα λέγαμε συντονισμένοι πλήρως και κατειλημμένοι ολικώς από τέτοια παρασιτικά όντα-σκεπτομορφες 4 πυκνότητας, ήταν κανάλια τέτοιας δόνησης!

Σήμερα η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο σημείο να εμφανίζει πολλά κανάλια, ενδιάμεσους, που δεν έχουν την ίδια επικινδυνότητα, επειδή συντονίζονται(όχι όλοι) με ανωτέρου τύπου συνειδησιακές καταστάσεις.Όμως υπάρχει η παραπλάνηση λόγω έλλειψης γνώσης!
Λόγω έλλειψης ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.

Όπως σε αυτό το ματριξ που ζούμε, στη 3 πυκνότητα, υπάρχει και ένα άλλο ματριξ στη 4 πυκνότητα ,που φαίνεται οτι είναι όλες οι ανώτερες διαστάσεις συνδυασμένες, όμως αυτό είναι μια ολογραφία!
Είναι μια φούσκα μέσα σε μια φούσκα μέσα σε μια φούσκα πραγματικότητας , που όμως είναι μια άπατη κατά κάποιο τρόπο, μια ψευδαίσθηση οτι αυτές οι φούσκες εκπροσωπούν διάφορες οκταβες φωτός και διαστάσεων , όμως στη πραγματικότητα δεν εκπροσωπούν παρα μια της 4 πυκνότητας!

Όλο αυτό το ολογραφημα εχει δημιουργηθεί από όντα που δεν έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη καρδία τους , θα λεγαμε, για τους ανθρώπους!
Η αληθινή ομοσπονδία Φωτός που εκπροσωπεί της δονήσεις από τον αστερισμό ΛΥΡΑ,πχ, εχει φτάσει σε ένα σημείο μη υλικό συνειδησιακά και παρακολουθεί την ανθρωπότητα χωρίς να επεμβαίνει!
Η ψεύτικη ας πούμε Ομοσπονδία φωτός που είναι μια ενδιάμεση αντανάκλαση της αληθινής Ομοσπονδίας Φωτός , είναι μια ολογραφική απατη που έχει δημιουργηθεί από όντα που δονούνται κάτω από τις ενέργειες του αστερισμού του Ωρίωνα!

Πολλά από αυτά τα όντα προβάλλονται σαν κλώνοι άλλων ανωτέρων όντων, όπως αρχάγγελοι Μιχαήλ, Κόμης του Αγίου Γερμανού, Αστάρ, κτλ.

Αυτό δε σημαίνει οτι τα όντα δεν υπάρχουν αλλά αυτό που βιώνουν στην επικοινωνία είναι η αντανάκλαση μπροστά απο αυτά τα όντα, σαν φυλακή μέσα σε φυλακή , αναδιευθυνουν την ενέργεια σε συχνότητες για άτομα που νιώθουν συχνότητες ανασφάλειας, άγνοιας και διαχωρισμού του ολικού εαυτού τους!

Έτσι γιαυτό το λόγο πολλά "κανάλια"- ενδιάμεσοι, περίπου το 95% , λαμβάνουν πληροφορίες δυσαρμονίας, επειδή απλά δεν έχουν καταφέρει να είναι στο κέντρο της καρδία τους και να γνωρίσουν τον ολικό εαυτό τους. Νιώθουν την έλλειψη ευθύνης θα έλεγα , μιας που λειτουργούν σαν ενδιάμεσα άλλων όντων, και με την έννοια οτι δεν μπορούν να "τεστάρουν" το κάθε ον και τη κάθε πληροφορία που τους δίδεται!
Δεν λέω οτι πολλές απο αυτές τις πληροφορίες δεν είναι χρήσιμες , αλλά είναι δοσμένες με τρόπο!

Αρα ,η ιδέα είναι οτι όταν αυτά τα όντα προβάλλονται στη συνείδηση των ενδιάμεσων και εμφανίζονται σαν "μεγάλα όντα Φωτός", αυτόματα διαμορφώνουν σύγκριση και μειώνουν την δύναμη των αγνοούντων, οι ακροατές δίνουν την καθοδήγηση-δύναμη, αφήνονται να χάσουν την πραγματική τους δύναμη.

Με άλλα λόγια το παράδοξο είναι οτι η Αληθινή γαλαξιακή ομοσπονδία ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τα δράματα στη γη , απλά παρατηρεί και αφήνει να βρούμε μόνοι μας τη δύναμη μας, επειδή ΗΔΗ είμαστε τέλειοι και ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι αυτό για εμπειρία.

Ενώ, η ολογραφική γαλαξιακή ομοσπονδία, θέλει να επεμβαίνει στα δράματα, θέλει να ανακατεύεται , να ταυτίζεται θα έλεγα καλύτερα με τα δρώμενα στη γη.
Τώρα καταλαβαίνετε τη σύγχυση που υπάρχει για την μεγάλη λευκή αδελφότητα και όποια άλλες λευκές και μαύρες ομάδες αστρικού χαρακτήρα!

Εκπροσωπούν ακόμα το ΕΓΩ από άλλη διαστατική σκοπια, μια εγωικη όρεξη να σώσουν και να φανούν σωτήρες, και επομένωςνα φαίνονται μακρυά και διαχωριστικά σχετικά με το επίπεδο εκείνων που ζητούν βοήθεια από αυτά τα όντα!
Πολλά απο αυτά τα οντα λειτουργούν σαν θεραπευτές δίνοντας σαν αντάλλαγμα ορισμένες πληροφορίες για την αναδόμηση του φυσικού σώματος , μιας και πολλοί "εσωτεριστες" καίγονται μη χάσουν!! Και κρύβουν την Αθανασία και τη θεότητα στον καθένα , την αυτό ίαση!
Όπως θα κάναμε εμείς όταν θα σώναμε μια αντιλόπη από ένα λιοντάρι ,επειδή ο συναισθηματισμός μας θα μας έκανε εγωιστές πάνω από την τελειότητα της οργανικής αλυσίδας!

Προσέξτε τι λέω! Δεν είπα καλοί και κακοί, όλα λειτουργούν αρμονικά επειδή υπάρχουν πάντα και οι 2 πόλοι σε κάθε Δράμα. Ανάλογα το επίπεδο του ο καθένας συγχρονίζεται ....πχ όταν νιώθει θύμα θα συγχρονιστεί με το θύτη και θα παιχτεί το σενάριο για την ανάλογη εμπειρία και των δυο!

Έτσι τα συγκεκριμένα όντα "ενδιαφέρονται" να σώσουν , καθώς πιστεύουν οτι είναι "ανωτέρα" και έχουν ευθύνη απέναντι στην ανθρωπότητα, και έχουν φτιάξει στην 4 πυκνότητα ένα άλλο ματριξ όπως στη 3η , όπου φαίνονται και παρουσιάζονται εκεί σαν να είναι στα ανωτέρα επίπεδα και όποιοι μπαίνουν στο ματριξ τους να βρίσκονται στα χαμηλά. Μήπως στη 3η δεν συμβαίνει το ίδιο φίλοι?

Δίνουν την εντύπωση αρχαγγέλων και ανωτέρων όντων , ενώ στη πραγματικότητα είναι απλά διάφορες σκεπτομορφες της 4 πυκνότητας που θέλουν ενέργεια για να υπάρχουν! Και η ενέργεια έρχεται από την αποδυνάμωση του κάθε ενδιάμεσου και όποιων συγχρονίζονται με αυτά!

Έχουν δημιουργήσει θα λεγαμε "αποστάσεις" και σκαλιά και διαχωρισμούς ανάμεσα σε αυτούς και στον αναζήτηση με σκοπό να δημιουργούν χωροχρόνο και την αίσθηση κατωτερότητας.

Την αίσθηση του δρόμου, που έχουν μπροστα για τη τελειότητα, και πάντα θα έχουν....., το καρότο του γαϊδάρου!!

Βέβαια όλες οι θρησκείες είναι βασισμένες σε αυτό το μοτίβο και απέχουν από τις πραγματικές διδασκαλίες των φωτισμένων ουδέτερων όντων ,ανθρώπων που έφτασαν στη φώτιση να καταλάβουν πλήρως την ουδετερότητα, τη μη πολικότητα!

Η γνώμη μου είναι να ακούτε οτι σας αρέσει και συγχρονίζεστε, οτι εργαλείο δουλεύει για σας τη κάθε στιγμή!
Όλα είναι ο δρόμος και τίποτα έξω από αυτόν! 


Ειρήνη σε όλους!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...