12.02.2012

Εναρμονίζοντας την ενέργειά μας με κρυστάλλους


Οι κρυσταλλοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την γη καθώς δημιουργήθηκαν μαζί της και αλλάζουν καθώς αλλάζει και ο πλανητης. Εδώ και αιώνες είναι γνωστό οτι οι κρύσταλλοι κύριως μέσω της δόνησης που εκπέμπουν μπορουν να θεραπεύσουν  το σώμα και το πνέυμα αλλα και να επηρεάσουν την ενέργεια του χώρου άνολογα με τις ιδιότητες που έχουν. Ήταν το φάρμακο χρησιμοποιόυσαν οι παλιοί θεραπευτές  για να ανακουφίσουν τον πόνο και γενικότερα τις ασθένειες Ο καθένας από εμας λοιπόν μπορέι να ΄΄εκμεταλευτεί '' αυτές τις ιδιότητες προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να επηρεάσει συνειδητά   την ενεργεία μέσα και έξω από το σώμα .Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικούς κρυστάλλους και τις βασικές τους ιδιότητες

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ
Χρώμα :μωβ μέρχρι το μωβ της λεβάντας 
Ο κατεξοχήν κρύσταλλος του διαλογισμού και της πνευματικότητας.Προστατεύει απο ψυχικές επιθέσεις ,ηρεμεί τον νου,και μειώνει   το γαιωπαθητικό στρες.Η ιστοριά λεει ότι κάποτε τον χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αποφύγουν την μέθη.Μπορούμε να τον φόραμε  για προστασιa να τον τοποθετήσουμε στο σπίτι η στο γραφείο μας .

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

Χρώμα :Βαθύ μπλε μα ψηγματα χρυσού
Ενισχύει την διαίσθηση και τις ψυχικές μας  ικανότητες, εξισσοροπέι το τσάκρα του λαιμού και μπλοκάρει τις ψυχικές επιθέσεις.Μπορούμε να το φορέσουμε ή να το τοποθετήσουμε στο τρίτο ματι για να ενεργοποιήσουμε την διαισθησή μας..

ΚΙΤΡΙΝΗΣ

Χρώμα: Κίτρινο ως κιτρινωπό καφέ.
Όπως φαίνεται και απο το χρώμα του, μεταφέρει την δύναμη και την ενέργεια του ήλιου.Δίνει ενέργεια και καθαρίζει τα ενεργειακά μας κέντρα και ιδιαίτερα το ηλιακό πλέγμα.Είναι ο κατεξοχήν κρύσταλλος της αφθονίας.Τοποθετήστε τον στο ταμέιο σας η στο σπίτι στον τομέα που αντιπροσωπέυει τον πλούτο σύμφωνα με το φενγκ σουι.

ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ


Παρά το μαύρο της χρώμα είναι μια πολύ φωτεινή πέτρα.Μεταμορφώνει την αρνητική ένέργεια σε θετική και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας γύρω απο την αύρα μας..Μπορούμε να την τοποθετήσουμε στο χώρο μας ώστε να μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια ή να την φορέσουμε..

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΊΑΣ
 Η κρυσταλλική του δομή τον καθιστά κρύσταλλο θεραπευτη.Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην εξισορόπηση όλου του σώματος Φωτογραφίες με την κάμερα Κιρλιαν[[οπου φωτογραφίζεται η αύρα]] έχουν δέιξει ότι όταν κρατάμε έναν χαλαζία διπλασιάζεται το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο.Προστατέυει απο τις ακτινοβολίες και ανυψώνει την πνευματική μας ενεργεία.

Οί κρύσταλλοι απορροφούν  τόσο τις αρνητικές όσο  και τις θετικές δονήσεις. Αρά είναι απαραίτητο να τους καθαρίζουμε ώστε να τις απομακρύνουμε. Ο βασικός τρόπος καθαρισμού έιναι να του βυθίσουμε σε ένα γυαλινο διάφανο μπολ που έχουμε βάλει χοντρό αλάτι και νερό. Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικές σταγόνες απο  αιθέρια έλαια όπως είναι το φασκόμηλο και δεντρολίβανο.Προσοχή όμως γιατί κάποιοι κρύσταλλοι δεν δέχονται τον καθαρισμό με αλατόνερο ή αλάτι.Μπορούμε τότε να χρησιμοποιήσουμε ενναλακτικά , έτοιμα προίοντα όπως το Σέραμπις Μπει της Aura Soma το οποίο το εφαρμόζουμε απευθείας στον κρύσταλλο.Eπίσης ένας άλλος τρόπος, είναι αν βρεθόυμε στη φύση να τους θάψουμε στο  χώμα δύο με τρεις ημέρες έτσι ώστε να αποροφηθεί  οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια έχουν συγκεντρώσει ..
 Πηγή
alttherapy

Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...