12.16.2012

ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ; Άρχισαν να ανοίγουν οι αστρικές πύλες;Ένα από τα αποκαλυπτικότερα βίντεο που βρήκαμε στο internet (!) - Ο καθηγητής Michio Kaku πανεπιστημίου της Ν. Υόρκης κάνει παρουσίαση... δηλ πλύση εγκεφάλου και προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την μεγάλη συνάντηση που εμείς έχουμε ήδη αναφέρει και σχολιάσει εδώ και καιρό.
Με δυό λόγια, μιλάει για πιθανή συνάντησή μας με 3 είδη εξωγήινου πολιτισμού και τα κατηγοροποιεί ανάλογα με τον πολιτισμό τους και την τεχνογνωσία τους.


Σύμφωνα με τον κ. Καθηγητή, οι φίλοι μας ...μπορούν από το να ελέγχουν τον καιρό, τους σεισμούς και τα ηφαίστεια μέχρι να μετακινούν πλανήτες και άστρα σε περίπτωση ανάγκης!!!

Έτσι όταν με το καλό συναντηθούμε, αυτοί θα μας λύσουν πολλά προβλήματα....

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Kaku, εμείς ανήκουμε στην κατηγορία 0 (μηδέν) και θα ανέβουμε κατηγορία περίπου το 2100 μ.Χ !!! αφού μόλις τώρα ανακαλύψαμε την τεχνολογία του τηλεφώνου της κατηγορίας 1 που δεν είναι άλλο από το ιντερνετ και την οικονομία τύπου 1 που δεν έιναι άλλη από την δομή της οικονομίας της Ε.Ε..!!!

OPEN YOUR MIND!!! 
Το απαιτεί ο κ. καθηγητής...

Είναι βέβαια παράξενο πως κάποιοι "καθηγητές" και "επιστήμονες" γνωρίζουν τοοοσες πολλές λεπτομέρειες για κόσμους που δεν είδαμε ποτέ ενώ άλλοι ψάχνουν το φάρμακο για τον καρκίνο και άλλες "ανίατες" ασθένειες εδώ και χρόνια!!!


Δείτε εμφάνιση της Lady Gaga και αρχίστε να συνδέετε σιγά-σιγά το πάζλ 
και να ανιχνεύετε το τρόπο της πλύσης εγκεφάλων που γίνεται... 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΤΑ MEDIA


Μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης θα ήταν ευτυχής, όπως δήλωνει, αν μπορούσαμε να βαφτίσουμε τους μελλοντικούς φίλους μας...


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε (στα αγγλικά μόνο, για την ώρα)


...συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...