1.17.2013

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ των ΠΟΛΩΝ της ΓΗΣ

πηγή diadrastiko: Με την ευκαιρία της περίφημης ημερομηνίας 21/12/12 που προκύπτει από το ημερολόγιο των Μάγιας και την καταστροφολογική και εσχατολογική διάθεση που έχει προκύψει (είτε από ευκαιριακά συμπεράσματα και βολικές θεωρίες, ή ακόμα και από κερδοφόρα συμφέροντα αλλά και επιδέξιο εκφοβισμό μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού του πλανήτη), θα σταθούμε στην πιο βασική -ανάμεσα σε άλλες- "τοποθέτηση" και αφορά την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Αυτή θα μπορούσε να γίνει αν π.χ. άλλαζαν οι πόλοι της γης, οπότε στην θέση του βόρειου πόλου θα ερχόταν ο νότιος και το αντίστροφο.

Η ξαφνική και απότομη αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου της Γης, λέγεται ότι θα έχει εξίσου απότομες κλιματικές αλλαγές, τρομερούς σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, πλημμύρες, κατακλυσμούς και καταποντισμούς και άλλα πολλά.

Οι σημερινοί επιστήμονες υπολογίζουν ότι το φαινόμενο δημιουργείται κάθε περίπου 780.000 χρόνια, ενώ μια ομάδα ερευνητών έχει αποδείξει οριστικά ότι μια απότομη αντιστροφή είχε συμβεί στη Γη περίπου 41 χιλιάδες χρόνια πριν

Μελέτες σε αυτούς τους τομείς έχουν επίσης δείξει ότι η μετακίνηση των πόλων έχει επηρεάσει προφανώς όλο τον κόσμο, και δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για μαγνητικές ανωμαλίες που σχετίζονται με ορισμένες περιοχές, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός παγκοσμίως. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Γης και των πλανητών Γράμματα Επιστημών.

Η μελέτη έδειξε επίσης, για πρώτη φορά, την ταχύτητα αυτής της αντιστροφής των μαγνητικών πόλων.

Ο Δρ Norbert Nowaczyk εξηγεί:

"Η γεωμετρία του πεδίου της ανεστραμμένης πολικότητας, με τις γραμμές πεδίου να δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με την τρέχουσα διαμόρφωση, διαρκεί περίπου 440 χρόνια, και έχει συνδεθεί με μια ένταση του πεδίου, που ήταν μόνο το ένα τέταρτο του τομέα του σήμερα. Το αποτέλεσμα αλλαγής πολικότητας κράτησε μόνο 250 χρόνια, από την άποψη του γεωλογικού χρόνου, η οποία είναι πολύ γρήγορη. Κατά την περίοδο αυτή, το πεδίο ήταν ακόμη ασθενέστερο, με μόνο 5% της αντοχής του τρέχοντος πεδίου. Ως αποτέλεσμα, η Γη εκείνη τη στιγμή έχασε σχεδόν όλη την προστατευτική ασπίδα της από τις μεγάλες κοσμικές ακτίνες, με αποτέλεσμα την έκθεση της σε ακτινοβολία. "

Ο Ηρόδοτος στο βιβλίο του Ευτέρπη (κεφ 142) κάνει μια αναφορά για τους βασιλιάδες της Αιγύπτου σε μια περίοδο 11.340 χρόνων από τον πρώτο ως και την εποχή που βρίσκονταν. Τα χρόνια αυτά, σαφώς, δεν περιλαμβάνουν τα 41.000 που οι ερευνητές υπολογίζουν ότι έγινε μία ξαφνική αντιστροφή των πόλων. Ωστόσο, καθώς οι Αιγύπτιοι μιλούν για το γεγονός πως στο μεγάλο αυτό διάστημα κανένας θεός δεν εμφανίστηκε με ανθρώπινη μορφή, κάνουν μία ιδιαίτερη μνεία στο εξής: 

"Κατά το χρονικό, λοιπόν, τούτο διάστημα, έλεγαν, ότι ο ήλιος ανέτειλε τέσσερις φορές έξω από την συνηθισμένη θέση του, δηλαδή εκεί που βασιλεύει, από εκεί έλεγαν, ότι ανέτειλε δυο φορές και εκεί που ανατέλει σήμερα, εκεί έλεγαν, ότι έδυσε δύο φορές. Κατά την περίοδο αυτή τίποτε δεν άλλαξε στην Αίγυπτο, ούτε από αυτά που δίνει η γη, ούτε από αυτά που δίνει ο ποταμός στους κατοίκους, ούτε νόσους, ούτε θανάτους".

Στην ουσία, αυτό που μας περιγράφουν οι Αιγύπτιοι είναι ότι δύο φορές ο Ήλιος ανέτειλε από την Δύση και δύο φορές από την κανονική του τροχιά. Όμως δεν είναι ο Ήλιος που αλλάζει θέση, αλλά η Γη. 

Αλλά προσέξτε: οι Αιγύπτιοι δεν μιλούν για μαγνητική αλλαγή των πόλων, ουσιαστικά μιλούν για "τουμπάρισμα" των γεωγραφικών πόλων της Γης. 

Με απλά λόγια η Γη γύρισε "ανάποδα" δύο φορές και δεν συνέβη τίποτα, ούτε καταστροφές, ούτε αρρώστιες, ούτε αναίτιοι θάνατοι, ενώ πάντα η γη εξακολουθούσε να δίνει τους καρπούς της.

Αν και η έρευνα του Δρ Norbert Nowaczyk αφορά μόνο το μαγνητικό πεδίο, την αλλαγή πολικότητας και όχι την δύο φορές περιστροφή του πλανήτη χωρίς να συμβεί το παραμικρό, μάλλον πρόκειται για υπερβολές όταν αναφέρονται σε κλιματικές αλλαγές κλπ.

Το φαινόμενο της ανατροπής των πόλων, δηλαδή την διαταραχή της ισορροπίας του άξονα της Γης, ίσως δεν πρέπει να την ταυτίσουμε με γνωστούς κατακλυσμούς, πριν την έναρξη ή την κατά την λήξη της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων. Κι αυτό επειδή οι Αιγύπτιοι σημειώνουν πως το φαινόμενο ήταν ανώδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...