6.24.2013

Άρχοντες, το Πέπλο της Λήθης

Yaldabaoth (2)
Ο κόσμος ελέγχεται από κακόβουλες οντότητες, οι Γνωστικοί τους αποκαλούν Άρχοντες και οι Τολτέκοι τους αποκαλούν Βολαδόρες. Οι Άρχοντες χρησιμοποιούν τους κατοίκους και τους πόρους της Γης. Κλέβουν τη δύναμη / ζωτική ενέργεια των μορφών ζωής στη Γη και βιάζουν τον κόσμο των φυσικών της πόρων. Πλατφόρμα ελέγχου τους είναι ο Κρόνος και η Σελήνη. Λειτουργούν από τον Κρόνο με την αποστολή κυμάτων φραγμού που αναμεταδίδονται από το φεγγάρι στη Γη. Οι δακτύλιοι του Κρόνου είναι γνωστό ότι εκπέμπουν μουσική ή ήχο που είναι ένα κύμα συχνότητας που αποστέλλεται προς τη Γη. Αυτό χρησιμοποιείται για να μας ελέγχουν και να διατηρεί τη δομή εξουσίας τους. Λειτουργούν από το φυσικό κόσμο και τον πνευματικό. Έχουν μια ιεραρχία με ειδικά καθήκοντα για να συνεχίζει το αγρόκτημα Γη με το κοπάδι της, να υπάρχει. Αρχηγός τους ο μέγας και τρανός Yaldabaoth, θα αναφερθώ ξανά, στον εν λόγο Άρχοντα.

Προσπαθούν να μας ελέγχουν σωματικά και πνευματικά. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι άρχοντες προσπαθούν να τους δελεάσουν και να τους πιάσουν, να τους επαναπρογραμματίσουν, και να τους επαναστείλουν πίσω στη Γη. Στη συνέχεια, το άτομο γεννιέται σαν μωρό με διαγραμμένη μνήμη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι δεν θυμούνται την παρελθούσα ζωής τους. Το φως (στο τούνελ) που οι άνθρωποι βλέπουν σε NDEs (επιθανάτιες εμπειρίες) χρησιμοποιείται για να τους παρασύρουν στην ψυχοπαγίδα επί της Σελήνης με σκοπό να πάρουν την ισχύ/ενέργεια τους, να επαναπρογραμματιστούν και να σταλούν πίσω στη Γη ώστε να αρμέγονται, να χρησιμεύουν ως ενεργειακή μπαταρία.

Ο επαναπρογραμματισμός/αιθερικά εμφυτεύματα των αρχόντων ονομάζεται το «πέπλο της λήθης». Αυτή τη γνώση την κατείχαν οι Γνωστικοί. Οι Γνωστικοί ανέφεραν ότι όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν οι άρχοντες διαγράφουν την παρελθούσα μνήμη τους και αποστέλλονται πίσω στη γη. Αυτό είναι ο τρόπος που οι Άρχοντες/TPTB παραμένουν στην εξουσία και τρέφονται με την άγνοια των βοοειδών που δεν γνωρίζουν την αληθινή φύση και τις δυνατότητες τους.

Ένα σημαντικό σημείο που θέλω να επισημάνω είναι ότι οι άνθρωποι, δεν πρέπει να πάνε στο φως που βλέπουν, όταν φεύγουν από το σώμα τους. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται σε NDEs (επιθανάτιες εμπειρίες) βλέπουν ένα όμορφο φως και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θρησκευτικές μορφές κλπ. Αυτό είναι μια παραίσθηση που χρησιμοποιείται για να προσελκύσουν το άτομο (την ψυχή). Οι Γνωστικοί ανέφεραν ότι οι Άρχοντες εμφυτεύουν ψευδαισθήσεις μυαλό των ανθρώπων για να τους κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτές οι αυταπάτες μπορεί να περιλαμβάνουν τους αγαπημένους, θρησκευτικά στοιχεία ή ακόμη και πράγματα που προξενούν φόβο.

Ο λόγος γι’ αυτά είναι να υποβληθεί και αν ελεγχθεί το άτομο. Οι άνθρωποι που έχουν ισχυριστεί ότι έχουν απαχθεί από ερπετά και γκρίζους, ισχυρίζονται ότι είχαν αυταπάτες εισηγμένες στο μυαλό τους, για παράδειγμα να νομίζουν ότι βρίσκονται σε ένα βουνό ή με έναν φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο. Αυτό είναι πανομοιότυπο με αυτό που οι Γνωστικοί, ισχυρίζονται σχετικά με την τοποθέτηση ψευδαισθήσεων στο μυαλό των ανθρώπων από τους Άρχοντες.

Πηγαίνοντας στο φως σημαίνει ότι εμπιστεύεσαι και παραδίδεσαι σε κάτι έξω από τον εαυτό σου. Πηγαίνοντας στο φως είναι όπως ένα έντομο πηγαίνει σε μια λάμπα και στη συνέχεια καίγεται. Είστε υποτίθεται το «φως» που ακτινοβολεί προς τα έξω. Όλες οι θρησκείες προγραμματίζουν τις αδαείς μάζες να εξαρτώνται από πράγματα έξω από τον εαυτό τους, αντί να ψάχνουν την αλήθεια μέσα τους. Το πρόβλημα είναι ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι, με μυαλό κι εν αγνοία ίδιον βοοειδή, αρέσκονται να ακολουθούν τον ηγέτη /δημαγωγό που τους λέει τι να πιστέψουν και τι να κάνουν. Οι άνθρωποι είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν τη διαίσθησή τους, αντί να εξαρτώνται από άλλους. Η θρησκεία είναι ένας ερπετικός έλεγχος του νου που χρησιμοποιείται για να κρατάει τους Άρχοντες στην εξουσία.

Κάθε θρησκεία, κάθε εκκλησία και κάθε ομάδα τάχα «πνευματική» δηλ. κάθε -ισμος, σκοπό έχει να φροντίσει το ανθρώπινο κοπάδι για τους Άρχοντες. Κάθε «δάσκαλος» εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό είτε εν γνώσει του είτε εν αγνοία του. Κάθε σοβαρός και άξιος λόγου, «πληροφοριοδότης της Γνώσης της Δύναμης» σχετικά με την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία του ανθρώπου δεν ανήκει στο κατεστημένο σύστημα, δηλ. δεν υπηρετεί τους Αρχοντες. Κάθε πολυδιαφημισμένος «μάστερ» σε οποιονδήποτε τομέα φροντίζει το κοπάδι για τους Άρχοντες.


Παραμένοντας εθελουσίως σε άγνοια και αρνούμενος να εγερθείς και να διεκδικήσεις αυτό που είναι δικό σου, (την ψυχή σου) δίνεις στους Άρχοντες/TPTB εξουσία πάνω σου. Η θρησκεία, η ψυχαγωγία, η προσκόλληση στα υλικά πράγματα κ.λπ. είναι τακτικές που χρησιμοποιούνται από τους Άρχοντες για να σε βαραίνουν και σε κρατούν υπό έλεγχο. Αν θέλουμε ελευθερία από την φυλακή της ύλης χρειάζεται να σηκωθούμε και ν’ αρνηθούμε τον έλεγχο από αυτές τις οντότητες. Έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε και είμαστε προικισμένοι με ελεύθερη βούληση από το υπέρτατο ον/πατέρα και το σύμπαν. Έχουμε τη δύναμη της Πρόθεσης, της Θέλησης και μπορούμε να ξεπεράσουμε τους Άρχοντες, αν είμαστε πρόθυμοι να εγερθούμε και να διεκδικήσουμε ό,τι είναι δικό μας.

Όλα τα άρθρα μας εδώ στο terra papers αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν και σου δίνουν εκατοντάδες τρόπους για να το πετύχεις. Δεν θα βάλω συνδέσμους, πρέπει να ψάξεις μόνος σου να τα βρεις, άλλωστε το να τα βρεις, είναι το πρώτο μεγάλο βήμα προς την ανεξαρτησία σου από τους Αρχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...