8.07.2013

Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία !

Sg1stargatefront.jpg
Πηγή εικόνας: http://en.wikipedia.org

Το Project STARGATE, καθώς και άλλα όπως Project Talent, Project Monarch, μπορεί να ακούγονται σαν μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας όμως πιθανόν να είναι και αληθινά. Αυτά τα προγράμματα είχαν και συνεχίζουν να έχουν ως σκοπό πειράματα που σχετίζονται με τις ανθρώπινες ψυχικές δυνάμεις και τη χρήση αυτών, μεταξύ άλλων, για πόλεμο .. απογοητευτικό και αηδιαστικό !


Πολλά από αυτά τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια μιας προσπάθειας του στρατού σε «εξ αποστάσεως επιρροή». Για παράδειγμα, το Project GRILL-FLAME, ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται σε μερικές από τις πιο παράξενες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και εξ αποστάσεως ανάκρισης, ήταν πραγματικό και πολλοί λένε ότι ακόμα διεξάγεται. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα και γνωρίζουμε ότι αυτού του είδους προγράμματα υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ. Ίσως αλλάζουν ονομασία και επίπεδο πειραμάτων, τοποθεσία διεξαγωγής και μυστική υπηρεσία που εμπλέκεται. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι αυτό που προσφέρουν για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της ανθρωπότητας δηλαδή ένα - ΜΗΔΈΝ !

Οι μυστικές υπηρεσίες, μετά από όλα αυτά τα χρονοβόρα και πανάκριβα πειράματα, έχουν συμπεράνει ότι δεν είναι εύκολο να δημιουργήσουν ένα σούπερ ήρωα και παρ' όλα αυτά συνεχίζουν γιατί ... άνθρωποι υπάρχουν σε αφθονία!! 


Ας δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. 
Ξέρουμε ότι ο καθένας μας έχει φυσικές ικανότητες και μια θεωρία λέει ότι οι κυβερνήσεις, μέσω αυτών των προγραμμάτων-πειραμάτων, θέλουν να σταματήσουν τον πληθυσμό να ανακαλύψει αυτές τις ικανότητες. 


Όλοι οι άνθρωποι είναι psyic και, ναι, οι κυβερνήσεις γνωρίζουν αυτό το πράγμα, καθώς και ότι αυτό που πιστεύει το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα. Υποσυνείδητα όμως, εμείς, οι απλοί άνθρωποι, έχουμε την εντύπωση ότι αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Μην ξεχνάμε ότι η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία. 

Ο στρατός των ΗΠΑ (ΝΑΤΟ) έχει ξεκινήσει μια τεχνητή νοημοσύνη γενοκτονίας (χτίστηκε από DARPA/ DIA/ CIA.) σε ολόκληρο τον πλανήτη και όλο το 24ώρο, στοχεύοντας τον καθένα από εμάς. Δημιουργεί το μυαλό μας, τις αντιλήψεις μας, χρησιμοποιώντας το νευρικό μας σύστημα και απαγορεύοντας την ελευθερία της σκέψης. 

Μερικές από τις απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες τις έχουμε ήδη ακούσει, όμως το περίεργο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, κατά καιρούς, τις θεωρούν μέρος μιας συνωμοσίας, ακόμα κι εγώ. Οι μυστικές υπηρεσίες ταξινομούν αυτές τις πληροφορίες ως απόρρητες, είτε γιατί δεν θέλουν να μαθευτούν είτε γιατί δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να ξέρουμε.
Μπορούμε όμως να φανταστούμε και να εξερευνήσουμε θέματα όπως ο αμυντικός προυπολογισμός που χρηματοδοτεί προγράμματα τα οποία δεν ασχολούνται με θέματα άμυνας, αλλά με πράγματα που έχουν σχέση με τα nano tech εμφυτεύματα, γενετικά πειράματα και άλλα πολλά που, ακόμη, δεν μπορούμε να διανοηθούμε. 

Το Hollywood, φυσικά, μας δίνει κάποιες πληροφορίες - υλικό για σκέψη -, όπως συνηθίζει να κάνει, μέσω της ταινίας "The Men who Stare at Goats" (http://www.youtube.com/watch?v=LS-jutv-rh0) όπου στο τέλος ο τίτλος θα μπορούσε να είναι "The Goats who stare at Men". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...