8.07.2013

Η DARPA μεταλλάσσει γενετικά τους ανθρώπους με την προσθήκη ενός 47ου χρωμοσώματος !!!

γράφει η Eva Cat 


Έχετε δει ποτέ την ταινία επιστημονικής φαντασίας Gattaca ;
Σε αυτή την ταινία του 1997, η κοινωνία είναι δομημένη γύρω από την ευγονική καθώς οι άνθρωποι επεξεργάζονται γενετικά με σκοπό να είναι «τέλεια δείγματα» και όλη η ζωή ενός ατόμου και η θέση του στον κόσμο, βασίζεται στη γενετική του.
Όσοι έχουν συλληφθεί φυσιολογικά, χωρίς γενετικό έλεγχο, τους έχουν διακηρύξει «ακατάλληλους» και τους επιτρέπονται μόνο ταπεινωτικές δουλειές, παρά τα εγγενή ταλέντα και τις δεξιότητες που μπορεί να έχουν. Εναλλακτικά, το 2011 η ταινία In Time απεικονίζει ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι άνθρωποι είναι γενετικά προγραμματισμένοι να σταματούν την ανάπτυξή τους στα 25 και θα μπορούσαν να ζουν για πάντα - αρκεί να κέρδιζαν αρκετές "πιστωτικές μονάδες του χρόνου» για να αντέξουν να μείνουν ζωντανοί. Οι φτωχοί πεθαίνουν γρήγορα κάτω από μια τεχνητή εκτίναξη του κόστους ζωής που τερματίζει τα ρολόγια τους, ενώ οι πλούσιοι που κατευθύνουν την τεχνοκρατία, ελέγχουν το σύστημα και ζουν επ 'αόριστον.
Τέτοια εφιαλτικά σενάρια θέτουν προφανείς περιορισμούς για το φυσικό δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την επιδίωξη της ευτυχίας.
Πίσω στην πραγματικότητα, ανησυχητικά επιδιώκονται παρόμοιοι σκοποί.....


Η DARPA, το Τμήμα Έρευνας του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α, έχει μόλις θέσει μια νέα πρόσκληση για ένα έργο που ονομάζεται, « προηγμένα εργαλεία για την γενετική τροποποίηση του Γονιδιώματος των θηλαστικών "στο Ομοσπονδιακό κυβερνητικό site Federal Small Business Innovation Research (SBIR).

Το έργο αυτό δεν είναι μόνο για τη μηχανική του γονιδιώματος κάθε θηλαστικού, αλλά είναι ειδικά για την Εμβιομηχανική των ανθρώπων.

Η εν λόγω πρόσκληση εξηγεί τις λεπτομέρειες του έργου:

Η ικανότητα να παραδώσει εξωγενές DNA σε κυτταρικούς ιστούς θηλαστικών είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών, εμβόλια, και κυτταρική διαγνωστική, καθώς και για βασικές βιολογικές και βιοϊατρικές έρευνες ... Η επιτυχής ανάπτυξη των τεχνολογιών για την ταχεία εισαγωγή μεγάλων φορέων DNA σε ανθρώπινες κυτταρικές σειρές θα επιτρέψει την δυνατότητα να κατασκευαστούν πολύ πιο πολύπλοκες λειτουργίες σε ανθρώπινους κυτταρικούς ιστούς από ό, τι είναι σήμερα δυνατό.

Δεδηλωμένος στόχος του έργου είναι να «βελτιώσει τη χρησιμότητα των Ανθρωπίνων τεχνητών χρωμοσωμάτων (Human Artificial Chromosomes -HACs)


Μια καταχώρηση της Wikipedia εξηγεί σχετικά σε απλή γλώσσα τι είναι ένα HAC και τι κάνει:

Ένα ανθρώπινο τεχνητό χρωμόσωμα (HAC) είναι ένα μικροχρωμόσωμα που μπορεί να δράσει ως ένα νέο χρωμόσωμα σε έναν πληθυσμό ανθρώπινων κυττάρων. Δηλαδή, αντί για 46 χρωμοσώματα, το κύτταρο θα μπορούσε να έχει 47, με το 47ο να είναι πολύ μικρό, περίπου 6-10 megabases σε μέγεθος, και είναι σε θέση να μεταφέρει νέα γονίδια που εισάγονται από ερευνητές.

Έτσι η DARPA και η ομάδα των επιστημόνων της θέλουν να εισάγουν ένα εντελώς νέο 47ο χρωμόσωμα στο ανθρώπινο γονιδίωμα ως πλατφόρμα φορέα για την εισαγωγή βιο-μετατροπών και συνολικής γενετικής «βελτίωσης» στο DNA μας.

Η υπηρεσία ελπίζει ότι η ανάπτυξη ενός νέου χρωμοσώματος θα επιτρέψει μια λύση στα όρια των σημερινών προηγμένων τεχνολογιών μεταφοράς γονιδίων (συμπεριλαμβανομένων των πλασμιδίων, αδενοϊών, φακοϊών και ρετροϊών-φορέων, cDNA, και κατασκευές μικρογονίδιων ). Η πρόσκληση διευκρινίζει ότι οι υπάρχουσες προσεγγίσεις που πρέπει να βελτιωθούν, οφείλονται σε γνωστά μειονεκτήματα στην αποτυχία των επιστημόνων να ελέγχουν τα αποτελέσματά τους, προκαλώντας μερικά μικρά σημαντικά προβλήματα:

Αυτές περιλαμβάνουν τυχαία εισχώρηση DNA στο γονιδίωμα του ξενιστή, διακύμανση σε σταθερές θέσεις ενσωμάτωσης μεταξύ κυτταρικών γραμμών, διακυμάνσεις του αριθμού αντιγράφων και στο επίπεδο έκφρασης του DNA που μεταφέρεται, περιορισμούς σχετικά με τον αριθμό και το μέγεθος των κατασκευασμάτων DNA που μπορούν να μεταφερθούν, και ανοσολογικές αποκρίσεις σε ξένο DNA.

Έχετε ακούσει τον όρο «το παίζει Θεός»; Οι επιστήμονες που εργάζονται σε αυτούς τους τομείς, όχι μόνο αναφέρονται στους εαυτούς τους ως «μηχανικοί του γονιδιώματος», αλλά και ως «βιολογικοί σχεδιαστές" στα δημοσιογραφικά τους άρθρα. Τον Ιανουάριο του 2013 το κομμάτι στο περιοδικό Molecular Systems Biology εισάγει το θέμα με μια ανατριχιαστική περιγραφή:

Η φράση «Γονιδίωμα-μηχανικής κλίμακας» επικαλείται ένα μέλλον στο οποίο οι οργανισμοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να εξυπηρετούν την ανθρωπότητα. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν σμιλέψει (τροποποιήσει) τα γονιδιώματα των φυτών και οικόσιτων ζώων για πολλές γενιές. Ο Σύγχρονος του Δαρβίνου William Youatt περιγράφει την επιλεκτική αναπαραγωγή, σαν «αυτό που επιτρέπει στον γεωπόνο, όχι μόνο να τροποποιήσει το χαρακτήρα του ποιμνίου του, αλλά να το αλλάξει εντελώς. Είναι ραβδί του μάγου, μέσω του οποίου μπορεί να καλέσει στη ζωή όποια μορφή και μούχλα, θέλει ».

‘that which enables the agriculturalist, not only to modify the character of his flock, but to change it altogether. It is the magician’s wand, by means of which he may summon into life whatever form and mold he pleases’ (Youatt, 1837).

Είναι αδύνατο να καταρτιστεί ακόμη μια ακριβής καταγραφή όλων των πιθανών περιπτώσεων, αλλά είναι σαφές ότι αυτό συνεπάγεται μια βαρυσήμαντη κατανόηση στον έλεγχο της ζωής, η οποία όχι μόνο ενδυναμώνει μία ήδη δικτατορική τεχνοκρατική ελίτ, αλλά μια απατηλή και καταστροφική πρόθεση, σχετικά με την αντικατάσταση των υφιστάμενων ειδών στη Γη.


Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, όπου μια επιχείρηση επενδύσεων (με ένα ανατριχιαστικό logo του παντεπόπτη οφθαλμού ) μέσω ειδικών projects μέσα σε 50 χρόνια, η επιστήμη θα εκτοπίσει τη φυσική ζωή με συντελεστή 50-προς-1 μέσω τεχνητών εργαστηριακά δημιουργημένων ειδών-συμπεριλαμβανομένων των φυτών, των ζώων, τους ανθρώπους, τα βακτήρια και τους ιούς.
Η Fidelity Investments προβλέπει τη δημιουργία 50x πιο συνθετικών βιολογικών είδών από τα γνωστά φυσικά είδη.

Μέσω της DARPA, η κυβέρνηση των Η.Π.Α προσπαθεί να αποκτήσει τεχνοκρατικό ελέγχο του μέλλοντος που μοιάζει περισσότερο σαν μια περίληψη των τελευταίων sci-fi ταινιών τρόμου. 


Η Activist Post δημοσίευσε άρθρο με τίτλο “Secret DARPAMind Control Project Revealed: Leaked Document“. Όταν βλέπετε ένα σχέδιο της DARPA για την τέλεια τεχνική ελέγχου του μυαλού - ή ένα δεύτερο σχέδιο της DARPA για τη μελέτη της ανθρώπινης ορμόνης ωκυτοκίνης με σκοπό να «βελτιωθεί» η αντίδρασή μας στην κυβερνητική προπαγάνδα - ή ένα τρίτο σχέδιο της DARPA για την διασύνδεση του εγκεφάλου, έργο που θα μετατρέψει κυριολεκτικά τους στρατιώτες σε cyborgs, είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Ωστόσο, κατά την εξέταση όλων των έργων αυτών μαζί ως μια κοινή προσπάθεια ... εγείρει ανατριχιαστικά ερωτήματα ως προς το τι είδους δυστοπικό, τεχνοκρατικό μέλλον μας οδηγούν αναγκαστικά.

Οι εξελίξεις αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα, του τι ξέρουμε, για το τι ομολογουμένως συμβαίνει. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει πραγματικά πίσω από το παρασκήνιο.

Ακριβώς πόσο εκτεταμένες και δυνητικά καταστροφικές είναι οι συνέπειες της κυβέρνησης των Η.ΠΑ , η οποία κυριολεκτικά παίζει το Θεό;

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι Επικυρίαρχοι επιχειρούν πλέον την εκ βαθέων εσωτερική αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης, αλλά και του περιβάλλοντος στο οποίο έχει τεθεί ο άνθρωπος να ζήσει, οδηγώντας τον όπως ελπίζει ο Σκοτεινός Διοικητής αυτού του κόσμου στην πνευματική και σωματική αλλοτρίωση, παρασύροντάς τον από τον φυσικό και πνευματικό του προορισμό.(πληροφορίες από truthstreammedia- Activist Post)


γράφει η Eva Cat για το THE CURIOSITY OF CAT
THE CURIOSITY OF CAT

Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο.
 http://diadrastiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...