8.08.2013

"Οι μετεωρίτες" της NASA



Πολλοί λένε ότι είναι το Φεγγάρι ... ο Άρης ... ο Δίας ... ίσως ένα freesby! 



Γιατί όλες οι εικόνες δείχνουν ότι το αντικείμενο είναι διαφανές και η NASA συσκοτίζει συγκεκριμένα την περιοχή του αντικειμένου ? Όπως δείχνει το βίντεο, δεν υπάρχουν πλανήτες ή αντικείμενα στο πεδίο παρατήρησης των δορυφόρων. Σκεφτείτε πόσο τεράστιος είναι ο Ήλιος μας και τώρα ας συγκρίνουμε αυτό το μέγεθος με αυτό του αντικειμένου. Αν είναι τόσο κοντά στον Ήλιο, όπως φαίνεται, τότε ίσως είναι μεγαλύτερο και από τον Δια.

Και πάλι, η NASA λέει ότι είναι το φεγγάρι! Ή ο Άρης! Ή κάτι άλλο! Η NASA θα μας πει την αλήθεια; Τα περισσότερα βίντεο της NASA είναι κακής ποιότητας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, και οι εμπειρογνώμονες όταν ρωτήθηκαν γι΄αυτά τα αντικείμενα, απάντησαν ότι είναι απλά σκόνη, ή καμμένα pixels, ή μετεωρίτες "UFO". Τυποποιημένες απαντήσεις που μας γεννούν ερωτήσεις όπως:
- Μπορεί η σκόνη να κάνει ελιγμούς με υψηλές ταχύτητες ή τα καμμένα pixels, ή οι μετεωρίτες ;
Φυσικά και η απάντηση είναι ΟΧΙ !  



Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν ερασιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα σε προσωπικό εξοπλισμό για να παρατηρήσουν αυτά τα φαινόμενα. Πολλά από τα βίντεο που μοιράζουν μαζί μας δείχνουν UFO κοντά στον Ήλιο μας. Αντικείμενα διαφόρων μεγεθών και δομών, που κάνουν ελιγμούς με πολύ υψηλές ταχύτητες, πετούν γύρω από τον Ήλιο ή βγαίνουν από αυτόν. 

Συμπέρασμα: Τα ΑΤΙΑ (UFO) άλλαξαν όνομα και έγιναν "Οι μετεωρίτες της NASA" ή "Τα καμμένα pixels της NASA".  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...