9.16.2013

Το χαμενο βιβλιο του ΕΝΚΙ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΘΕΟΥ.

Πριν από περίπου 445.000 χρόνια,αστροναύτες από έναν άλλο πλανήτη ήρθαν στη γη αναζητώντας χρυσό.

Το χαμενο βιβλιο του ΕΝΚΙ.

Αφού προσθαλασσώθηκαν σε κάποιον από τους ωκεανούς της Γης ,προχώρησαν μέχρι την ακτή και ίδρυσαν την Εριντου,το «Σπίτι στο μακρινό τόπο».Η αρχική αποικία εξελίχθηκε σύντομα σε μια τελεία Αποστολή στη Γη – που περιελάμβανε ένα κέντρο Έλεγχου της Αποστολής,ένα διαστημοδρόμιο,ορυχεία,ακόμα και έναν σταθμό στον Αρη.

Επειδή είχαν έλλειψη εργατικού δυναμικού,οι αστροναύτες επιστράτευσαν τη γενετική μηχανική για να δημιουργήσουν πρωτόγονους Εργάτες – τους Homo Sapiens.Ο κατακλυσμός που σάρωσε καταστροφικά τη γη,απαιτούσε ένα νέο ξεκίνημα. Οι αστροναύτες έγιναν θεοί,παραχωρώντας στην ανθρωπότητα τον πολιτισμό,διδάσκοντας τους να τους προσκυνάνε.

Τότε, πριν από περίπου τέσσερις χιλιάδες χρόνια,όλα όσα είχαν επιτευχθεί κατέρρευσαν με μια πυρηνική καταστροφή,που προκλήθηκε στη Γη από τους επισκέπτες,στο πλαίσιο των δικών τους ανταγωνισμών και πολέμων.

Όσα είχαν συμβεί στη Γη,και ιδιαίτερα τα γεγονότα από τότε που ξεκίνησε η ανθρωπινή ιστορία,έχει απανθίσει ο Ζεκαρια Σιτσιν στο έργο του τα χρονικά της Γης,από τη Βίβλο,από πήλινες δελτους,αρχαίους μύθους και αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Αλλά τι προηγήθηκε των γεγονότων στη Γη;Τι είχε συμβεί στον Νιμπιρού,τον πλανήτη των αστροναυτών,που προκάλεσε τα διαστημικά ταξίδια,την ανάγκη για χρυσό,τη δημιουργία του ανθρώπου;

ΕΝΑ ΕΠΟΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...