9.16.2013

Ότι δεν το παρατηρείς δεν υπάρχει (video)

Ότι δεν το παρατηρείς δεν υπάρχει μέχρι να το παρατηρήσεις. Αυτό είναι βασική θεώρηση της Κβαντικής θεωρίας.
Δείτε μέρη που δεν υπήρχαν κι ανακάλυψαν χρήστες του Google Earth απλά σερφάροντας.
Η ενδιαφέρουσα υπηρεσία Google Earth, είναι ένα γνωστό πολύ καλό εργαλείο για όσους θέλουν να έχουν μια σφαιρική
άποψη για τον πλανήτη μας, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να επισκεφθεί εικονικά ακόμη και το πιο βαθύ σημείο της θάλασσας ή την πιο ψηλή βουνοκορφή.
Υπάρχουν όμως και μέρη που δεν είναι χαρτογραφημένα και που όμως οι χρήστες έχουν ήδη ανακαλύψει.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε ποια είναι τα πιο παράξενα μέρη που έχουν ανακαλυφθεί μέσω του Google Earth.
 Δεν Βλέπεις Με Τα Μάτια, Αλλά Με Τον Εγκέφαλο. Πιστεύεις ‘Ο,τι Κάτι Δεν Υπάρχει, επειδή δεν το βλέπεις; Άρα Δεν Υπάρχει; Η παρατήρηση αυτό μας δείχνει,  αυτό που δεν υπάρχει στον Νου σου δεν το βλέπεις, γιατί μέσα στον εγκέφαλο σου, στον Νου σου δεν παίζεται αυτό το έργο, αλλά κάποιο άλλο και αυτό εμφανίζεται, στην προβολή της ζωής σου.
Ο Νους του ανθρώπου και ειδικά ο Νους του μορφωμένου ανθρώπου, είναι προγραμματισμένος από ένα σύστημα -ισμών και μια συγκεκριμένη σειρά λέξεων, που βασίζεται πάνω σε μία απόλυτα κατευθυνόμενη, ελεγχόμενη αντίληψη για τη φύση του κόσμου υλικού ή άυλου. Του δίνουν με τρομακτικά απόλυτη ακρίβεια ένα στάνταρ σύστημα αξιών για να σκεφτεί, και αυτές οι σκέψεις δημιουργούν τον κόσμο που “βλέπει”. Η ερώτηση που προκύπτει είναι ΠΟΙΟΙ του δίνουν αυτές τις ιδέες που αναμασά σαν υπέρτατες αλήθειες; χμ για να δούμε!
Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται και επικοινωνούν με έννοιες και όρους που έχουν αποδειχθεί ψευδείς, από την εποχή της ύπαρξης τους, όποια κι αν είναι αυτή.  Οι άνθρωποι σκέφτονται και θεωρούν το χρόνο και το χώρο σαν κάτι ξεχωριστό και ανεξάρτητο. Μας λένε πως ζούμε σε τρεις διαστάσεις, παρ όλο που η επιστήμη (και όλοι οι άξιοι λόγου φιλόσοφοι) έχουν αποδείξει πως ο χρόνος είναι η τέταρτη διάσταση. Εξακολουθούν να μας λένε πως η ύλη είναι κάτι το διαρκές, όταν οι επιστήμονες γνωρίζουν πως η ύλη δεν είναι παρά μία άλλη εκδήλωση ενέργειας, και όχι μόνο οι επιστήμονες αλλά και οι φιλόσοφοι όλων των εποχών αυτό λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...