11.17.2013

UFO και βεδική κοσμοθέαση * Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

Καθώς από το περασμένο έτος έχουμε μπει για τα καλά στην "επίσημη περίοδο" των εξωγήινων και των θεάσεων "αγνώστου ταυτότητος ιππτάμενων αντικειμένων" (κοινώς UFO) θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε μια καλή εικόνα των όσων γνωρίζουμε σχετικά από τις πιο αρχαίες πηγές: τις βέδες. Μπορεί τα Ηνωμένα Έθνη (μιας κι "έλυσαν" όλα τα άλλα μεγάλα ζητήματα της ανθρωπότητας...) να δημιούργησαν και ειδική "πρεσβεία υποδοχής" των εξωγήινων... όμως θα μας επιτρέψουν να θέλουμε να έχουμε μια εντελώς άλλη άποψη πάνω στο ζήτημα και να μην αποδεχόμαστε την "εκπροσώπιση" που μας επεφύλαξαν... (ας μην ξεχνάμε τον αμφιλεγόμενο ρόλο τους σε τόσα άλλα σημαντικά Γήινα ζητήματα, όπως και στην πρόσφατη περίπτωση με τη γρίπη των χοίρων...) 

Μπορεί από την άλλη πλευρά το θέμα UFO και εξωγήινων να έγινε "ξαφνικά" θέμα του "σαλονιού", και οι κινηματογραφικές ταινίες από δεκαετίες να μας προετοίμαζαν -κυρίως να τους βλέπουμε ως εχθρικούς-, όμως τα περισσότερα από όσα "μας λένε" είναι μισές αλήθειες...  Ας μην ξεχνάμε πως ο Φούλφορντ, σε κείμενο του που είχα μεταφράσει επίσης και δημοσιεύσει πριν πολύ καιρό, μας είχε ειδοποιήσει πως "οι εξωγήινοι" θα είναι το τελευταίο χαρτί που θα παίξει η "ελίτ"... χαρτί που όπως φαίνεται παίζουν εδώ και μερικούς μήνες, μαζί με τα "blue beam"...

Έτσι ανάμεσα σε άλλα, επέλεξα να μεταφράσω και να δημοσιεύσω εδώ, σε λίγες συνέχειες, τη διάλεξη του φιλόσοφου και επί πολλές δεκαετίες μελετητή και ειδικού στο θέμα των Βεδικών Γραφών, Άρμιν Ρίσι. Θαρρώ πως είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχει γραφεί σχετικά, μολονότι έχουν περάσει από τότε λίγο παραπάνω από 15 χρόνια... ενώ οι βέδες μετρουν πάνω από 5000 χρόνια ζωής...

 

Τα UFO και η βεδική κοσμοθέαση
Εξωγήινοι: οι μυστικές και μυστηριώδεις επιρροές τους

(Μέρος πρώτο)
Από διάλεξη του Armin Risi
στο Κογκρέσο Εσωτερισμού στη Ζυρίχη στις 11 Μαρτίου 1995

μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Εδώ και δεκαετίες μιλούν οι άνθρωποι για «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα», τα λεγόμενα UFO, όμως συνήθως το φαινόμενο δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Αντιθέτως συνήθως γελοιοποιείται από τα μέσα ενημέρωσης, την επιστήμη και άλλες επίσημες θέσεις. Όποιον πίστευε στα UFO πολύ γρήγορα το θεωρούσαν οι συμπολίτες του ανόητο. Δεν είναι στα καλά του;
Δεν είναι λοιπόν περίεργο, πως τα ίδια μέσα ενημέρωσης, που μέχρι πρότινος γελοιοποιούσαν ή αποσιωπούσαν πλήρως το θέμα “UFO”, αλλάζουν ξαφνικά τη γνώμη τους;
«Μπορεί κανείς μόνο να διαπιστώσει: τα UFO υπάρχουν πράγματι». Αυτό ήταν το συμπέρασμα μιας δημόσιας εκπομπής για τα UFO της ελβετικής τηλεόρασης στις 19 Απριλίου 1994. Συνολικά οκτώ εκπομπές έγιναν από τις 19 Απριλίου έως τις 7 Ιουνίου: κάθε Τρίτη βράδι στις 7μμ στο „Schweiz aktuell", πράγμα που εγγυόταν τη μεγαλύτερη δυνατή τηλεθέαση.

Γινόταν κάποια προσπάθεια να περάσει ήπια στον ελβετικό λαό το γεγονός πως επίκεινται αλλαγές στην εικόνα του κόσμου;

Ένα φαινόμενο τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα

Οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί θεαματικά από το 1947. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους -θα αναφερθώ πλησιέστερα σε μερικούς από αυτούς τους πιθανούς λόγους στη διάρκεια της ομιλίας μου-, όμως UFO δεν υπάρχουν μόλις από το 1947 και εδώ. Εάν παρατηρήσουμε τις παραδόσεις των αρχαίων πολιτισμών συναντούμε ξανά και ξανά θεϊκές φιγούρες, όντα που ήρθαν από τον ουρανό και κάποιες μυστήριες ιπτάμενες άμαξες. Όσο πιο αναλυτικές είναι οι παραδόσεις, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για φαινόμενα, τα οποία θα μπορούσαν να ταράξουν βαθιά την κοσμοθέαση των σημερινών ανθρώπων. Το φαινόμενο των UFO θα συνταράξει την εικόνα του κόσμου που έχουν οι υλιστικές επιστήμες, αλλά ακόμη περισσότερο την εικόνα του κόσμου των θρησκειών της Δύσης.

Δε θα διστάσω απόψε να προσεγγίσω επίσης αυτό το θέμα (εξωγήινοι και θρησκείες της Δύσης), διότι οι επιγνώσεις σε αυτό τον τομέα θα μπορούσαν να αφήσουν εποχή, πολύ περισσότερο από ότι στο χώρο των επιστημών. Όσο πιο λεπτομερείς είναι οι παραδόσεις, τόσο πιο πολλές λεπτομέρειες μαθαίνουμε σχετικά με αυτές τις επαναστατικές όψεις, διότι είναι θαυμαστό αλλά αληθινό: Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για θεϊκά όντα, Διδασκάλους, επισκέπτες ή δαίμονες που ήρθαν από τον ουρανό.

Ο πολιτισμός που άφησε τις πιο πλούσιες και εκτενείς πηγές είναι αναμφισβήτητα ο αρχαίος ινδικός πολιτισμός. Αυτές οι πηγές μας παρέχουν πολύτιμη Γνώση σχετικά με όλους τους σημαντικούς τομείς της ανθρώπινης ύπαρξης. Ακόμη και σε σχέση με το θέμα UFO, εξωγήινοι και καταγωγή του ανθρώπου δεν μας εγκαταλείπουν στην αβεβαιότητα.

Η πρώτη σημαντική πληροφορία που λαμβάνουμε αναφέρει πως σε παλαιότερες εποχές ήταν φυσιολογική η επαφή με όντα ανώτερων διαστάσεων, δηλαδή ούτε καν παραφυσική! Από την Srimad-bhagavatam (1.16.3) μαθαίνουμε πως μέχρι πριν από 5000 χρόνια οι ημίθεοι εμφανίζονταν ακόμη φανερά στη Γη:
«Αφού ο Maharaja Pariksit [3138-3042 v.Chr.] δέχτηκε τον Krpacarya ως πνευματικό του Δάσκαλο, εκτέλεσε στις όχθες του Γάγγη τρεις τελετουργίες Asvamedha. Σε αυτές τις θυσιαστικές τελετουργίες ήταν παρόντες και οι ημίθεοι (Devas), και ακόμη και οι συνηθισμένοι άνθρωποι μπορούσαν να τους δουν.»

Ο Rupa Gosvami, ένας σημαντικός δάσκαλος των Βέδα του 16ου αιώνα, αναφέρει στο βιβλίο του ονόματι ‘Bhakti-rasamrta-sindhu’, πως οι επισκέψεις των ημίθεων διήρκησαν μέχρι την εποχή λίγο πριν την εμφάνιση του Βούδα. Εάν πιστέψουμε αυτές τις δηλώσεις, τότε σημαίνουν δύο πράγματα: μέχρι πριν από 3000 χρόνια περίπου ερχόταν ακόμη μεμονωμένοι ημίθεοι στη Γη και πως τα όντα που εμφανίστηκαν κατόπιν δεν ήταν πλέον ημίθεοι.

Αυτή η πληροφορία είναι σημαντική και σε σχέση με το σημερινό φαινόμενο των UFO. Φυσικά μπορεί κανείς να θεωρήσει όλες αυτές τις περιγραφές ως καθαρές φαντασίες. Η ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής δεν ταιριάζει με τις σημερινές απόψεις σχετικά με τη δομή και την προέλευση του σύμπαντος, το ίδιο (δεν ταιριάζει) και η βεδική δήλωση, πως ολόκληρο το σύμπαν κατοικείται και πως τα περισσότερα από αυτά τα όντα έχουν μια υψηλότερη εξέλιξη σε σχέση με τον άνθρωπο. Με τον όρο εξωγήινη ζωή οι βεδικές γραφές, σε αντίθεση με τη σύγχρονη κοσμολογία, δεν εννοούν λοιπόν μόνο μικρόβια και λειχήνες. Όχι, αυτές λένε, πως ορισμένοι από αυτούς τους υψηλότερης εξέλιξης πολιτισμούς χρησιμοποιούν επίσης μία προηγμένη τεχνολογία, η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη της γήινης.

Ένα φημισμένο παράδειγμα γι΄αυτό βρίσκουμε στην Srimad-Bhagavatam. Στο δέκατο Canto περιγράφεται ένα μεταλλικό, εξωγήινο ιπτάμενο όχημα, το οποίο προέρχεται από τον πλανήτη Ταλατάλα. Ένα διάσημος μηχανικός από αυτό τον πλανήτη, ονόματι Maya Danava, είχε κατασκευάσει αυτό το ιπτάμενο αντικείμενο για ένα γήινο σύμμαχο, τον άπληστο για εξουσία βασιλιά Σάλβα (Salva), και αυτός ο Σάλβα το χρησιμοποίησε στη μάχη ενάντια στην πόλη του Κρίσνα, τη Ντβαράκα (Dvaraka). Η περιγραφή είναι ως εξής:

„Ο Σάλβα επιθυμούσε μία ιπτάμενη μηχανή (yana), την οποία δεν θα μπορούσαν να καταστρέψουν ούτε οι ημίθεοι, ούτε οι Αζούρας (Asuras), οι άνθρωποι, οι άγγελοι (Gandharvas), οι Ουράγγας (Uragas) ή οι Ρακσάσας (Raksasas). Όφειλε να είναι kama-gam (δηλαδή ικανή να πετά με τη δύναμη της θέλησης του πιλότου), και να παγώνει από τρόμο τους. ,Έτσι ας είναι', είπε ο Siva και κάλεσε τον Maya Danava να εκτελέσει την παραγγελία. Αυτός δημιούργησε ένα αεροπλάνο Saubha [,όμοι με Sabha', ένα μικρό αντίγραφο Sabha] από μέταλλο και το αρέδωσε στον Σάλβα.
... Το αεροσκάφος με το οποίο εκτελούσε ο Σάλβα τις επιθέσεις του ήταν τόσο μυστήριο, ώστε κάποιες φορές νόμιζε κανείς πως πετούν πολλά ίδια αεροσκάφη στον ουρανό και κάποιες άλλες σαν να μην υπήρχε κανένα. Μερικές φορές ήταν ορατό και άλλες πάλι αόρατο. Έτσι οι αντίπαλοι του Σάλβα δεν γνώριζαν ποτέ, ακριβώς που ήταν αυτό.
Μερικές φορές βρισκόταν στο έδαφος και την επόμενη στιγμή πετούσε στον ουρανό, μετά πάλι σταμάταγε για λίγο αιωρούμενο πάνω από την κορυφή ενός βουνού και αναδυόταν ξαφνικά μέσα από το νερό. [Η πόλη Dvaraka που δεχόταν την επίθεση βρισκόταν δίπλα στη θάλασσα.] Σαν μια στροβιλιζόμενη ράβδο φωτιάς δεν στεκόταν ποτέ σε ένα τόπο." (Srimad-Bhagavatam 10.76.6-7, 21-22)

Αυτές οι περιγραφές των πτητικών ικανοτήτων του αεροσκάφους του Σάλβα (έτος κατασκευής 3000 π.Χ., made in Talatala) ταιριάζει ακόμη και στις λεπτομέρειες με σημερινές αναφορές ανθρώπων που είδαν με τα μάτια τους UFO και καταφτάνουν ως μαρτυρίες από όλο τον κόσμο: η ξαφνική εμφάνιση και εξαφάνιση, η αιώρηση, η πορεία ζικ-ζακ, ο διπλασιασμός του αντικειμένου ή ο πολλαπλασιασμός του σε πολλά αντικείμενα (νέα αντικείμενα εμφανίζονται από ένα άλλο).

Εντωμεταξύ έχουν δει το φως της ημέρας και στρατιωτικές λήψεις ραντάρ, οι οποίες παραπέμπουν στην ύπαρξη τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων.

Έτσι περίπου φαινόταν οι λήψεις των ραντάρ που προέρχονται από το ‘φάκελο UFO’ του ελβετικού στρατού, που έδειξαν στις 26 Απριλίου 1994 στην ελβετική τηλεόραση. Τα παραπάνω σκίτσα είναι σχέδια του Αρμιν Ρίσι που αναπαριστούν περίπου τα πρωτότυπα. Οι λήψεις των ραντάρ αποδεικνύουν: Υπάρχουν „Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα" (UFOs). Το σχόλιο στην τηλεόραση:

„Σε αυτό το φάκελο βρέθηκαν αινιγματικές λήψεις ραντάρ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολιτικά αλλά και στρατιωτικά ραντάρ τα οποία βρίσκονται σε χρήση μόνο για μερικές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, δείχνουν ίχνη αεροσκαφών, μολονότι εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν καθόλου αεροσκάφη στον αέρα.

Ένα ιπτάμενο αντικείμενο θα πρέπει να βρίσκεται για περισσότερες από τρεις περιστροφές του ραντάρ στον αέρα για να καταγραφεί. Θα πρέπει να έχει ένα ελάχιστο μέγεθος και μία συγκεκριμένη ταχύτητα. Τα μετεωρολογικά μπαλόνια ή παρόμοια αντικείμενα δεν καταγράφονται.

Υπάρχει η πιθανότητα να είναι ηλεκτρονικές παρεμβολές; Όμως αυτές δεν σχηματίζουν τέτοιους ξεκάθαρους δρόμους πτήσης όπως το αντικείμενο που καταγράφηκε στις 2 Αυγούστου 1993 βόρεια του Schaffhausen, μεταξύ 23:00 και 23:15. Οι μετεωρίτες δεν πετούν σε ζικ-ζακ και τα σμήνη πουλιών δεν είναι ποτέ τόσο γρήγορα. [σκίτσο δεξιά:] 13 Ιουνίου 1993, νότια του Thun. Αυτό το UFO δεν πετούσε σε μεκρινές αποστάσεις, αλλά σε απίστευτες διαφορές υψομέτρου.
Σίγουρα δεν ήταν ελικόπτερο. Μια σούπερ-γρήγορη άνοδος στα 20 000 μέτρα. Ούτε ειδικοί στα ραντάρ, ούτε και κορυφαίοι στρατιωτικοί ηγέτες έχουν κάποια εξήγηση."

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του ’90, υπήρξε στο Βέλγιο ένα σωστό κύμα UFO, κατά το οποίο εκατοντάδες αστυνομικοί και χιλιάδες πολίτες είδαν τέτοια αντικείμενα, τα φωτογράφησαν και τα κινηματογράφησαν. Από το 1991 εξελίσσεται ένα παρόμοιο κύμα στο Μεξικό.

Εξαιτίας της μεγάλης δραστηριότητας UFO έπρεπε μάλιστα κάποια φορά να σταματήσει για μία ώρα η γήινη αεροπορική κίνηση! Και όποιος σκέφτηκε:
«Κάτι τόσο τρελό συμβαίνει μόνο στο εξωτερικό, όμως όχι σε εμάς εδώ στην Ελβετία ( ή σε εμάς εδώ στην Ελλάδα, σημ. μτφ.)» απατάται.

Και στις οθόνες των ελβετικών στρατιωτικών ραντάρ έχουν εμφανιστεί τέτοια αντικείμενα και έχουν κάνει απίστευτη επίδειξη: αλλαγή υψομέτρου και επιταχύνσεις με ταχύτητες που δεν μπορεί ικανή να πετύχει καμία γήινη κατασκευή.

Αυτές οι θεάσεις επιβεβαιώνονται και σήμερα από επίσημες στρατιωτικές θέσεις. Στη σειρά που αναφέρθηκε αρχικά σχετικά με τα ρεπορτάζ περί UFO της ελβετικής τηλεόρασης, άκουγε το κοινό για πρώτη φορά πως ο ελβετικός στρατός διατηρεί έγγραφα περί UFO, και έλαβε μια (λογοκριμένη?) εικόνα αυτών των εγγράφων, στα οποία ανήκουν και οι λήψεις των ραντάρ (βλέπε σκίτσο).

Στο UFO-Report της 26ης Απριλίου 1994 υψηλόβαθμων αντιπροσώπων του ελβετικού στρατού, ο Hansruedi Fehrlin, ο Divisionär της ελβετικής πολεμικής αεροπορίας (επισήμως: „ πιλότοι και τα στρατεύματα αεράμυνας "). Δεν διέψευσε τις θεάσεις UFO, όμως εκφράστηκε πολύ προσεκτικά: „Είναι δύσκολο να εξηγηθούν επιστημονικά τα UFO. Όμως ίσως να πρέπει να αναζητήσουμε νέους δρόμους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για μένα, ως υπεύθυνο ιπτάμενων και στρατευμάτων αεράμυνας, για μια εμφάνιση που να με ανησυχεί.”

Η ύπαρξη αυτών των ιπτάμενων αντικειμένων δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Όμως ποιος ή τι κρύβεται σε αυτά τα στρογγυλά ή τρίγωνα σούπερ διαστημόπλοια; Ότι ή όποιος και να είναι, θα πρέπει να έχουν κάποιο ενδιαφέρον, για οποιουσδήποτε λόγους, για τη Γη.

Συνέπειες του φαινομένου των UFO

Πολλές αναφορές για UFO αποτελούν εσφαλμένες δηλώσεις, επιχείρηση δημιουργίας θεάματος και εντυπώσεων, υποθέσεις ή παραπληροφόρηση και συχνά είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς το σωστό από το λάθος. Όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτε στο γεγονός πως υπάρχουν UFO και εξωγήινες μορφές ζωής, όπως μας επιβεβαιώνουν και οι, ηλικίας χιλιάδων ετών, βεδικές γραφές.
Ωστόσο με τα παραπάνω δεν θέλω να πω, πως όλα όσα σήμερα «αναγνωρίζονται» ως UFO είναι εξωγήινης προέλευσης. Υπάρχουν και άλλες πιθανότητες όσων αφορά την προέλευση τους, τις οποίες θα πρέπει να έχουμε κατά νου.

Πολλοί αντιπρόσωποι της σύγχρονης έρευνας στο χώρο των UFO είναι πεπεισμένοι πως μέσα στα UFO κάθονται εξωγήινοι, διαπλανητικοί ή ακόμη και δια-διαστατικοί πλοηγοί. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τη βεδική σκοπιά. Οι λιγότεροι ωστόσο μεταξύ αυτών των ερευνητών UFO αναλογίζονται τις επιστημονικές συνέπειες αυτής της αναγνώρισης. Αν υποθέσουμε πως αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα προέρχονται πράγματι από άλλους κόσμους ή διαστάσεις, τότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, πως υπεύθυνες γι΄αυτό το φαινόμενο των UFO δεν είναι μία, αλλά περισσότερες ομάδες, διότι οι μεμονωμένες κατηγορίες εμφανίσεων είναι ιδιαίτερα διαφορετικές για να μπορούν να αναχθούν όλες τους σε μία μοναδική ομάδα ή φυλή.

Εάν λοιπόν υπάρχουν λοιπόν διαφορετικές πλανητικές φυλές, τότε οι γήινες θεωρίες «εξέλιξης» και «υλικής προέλευσης της ζωής» καταρρέουν. Φυσικά η επιστημονικά προσκείμενη απάντηση λέει, πως αυτοί είναι απλώς πολιτισμοί οι οποίοι προηγούνται εξελικτικά σε σχέση με εμάς. Εάν η εξέλιξη της ζωής σε κάποιο άλλο πλανήτη ξεκίνησε κατά μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου νωρίτερα, τότε σε ένα δισεκατομμύριο έτη θα προηγείται κατά ένα εκατομμύριο έτη.
Αυτά τα όντα θα είχαν στη διάθεση τους τεχνολογίες, οι οποίες θα προηγούνται της δικής μας κατά χίλιες χιλιετίες. Έτσι λοιπόν οι εξωγήινες μορφές ζωής δεν καταρρίπτουν κατά κανένα τρόπο τη θεωρία της εξέλιξης.

Η ζωή δεν είναι προϊόν της ύλης, αλλά ακριβώς αντίθετα: Η ζωή εμψυχώνει την ύλη, έτσι ώστε αυτή κατόπιν να καθίσταται ικανή να σχηματίζεται, φαινομενικά από δικές τις δυνάμεις, και να εξελίσσεται. Η υλιστική πίστη, πως η ζωή προέκυψε από ένα τυχαίο συνδυασμό ατόμων, αποτελεί το πιο απατηλό συμπέρασμα της εποχής μας.

Ας δούμε λιγάκι αυτή την υλιστική θεωρία. Κατ΄αρχήν θα πρέπει να τονιστεί πως ο συνδυασμός ατόμων δεν παράγει ποτέ ζωή, αλλά στην καλύτερη περίπτωση οργανική ύλη! Η fatale πλάνη των σύγχρονων φυσικών επιστημών βρίσκεται στο γεγονός, πως εξομοιώνουν τη ζωή με την οργανική ύλη. Όμως ακόμη και η πιθανότητα μιας τυχαίας δημιουργίας οργανικής ύλης από άτομα είναι τόσο μικρή, που είναι απίθανη. Εάν λοιπόν σε πολλές περιοχές του σύμπαντος υπάρχουν μορφές ζωής με ένα ανώτερο επίπεδο εξέλιξης, τότε αυτό θα σήμαινε πως αυτό το απίθανο, τυχαίο γεγονός δεν έλαβε μόνο μία φορά χώρα –πάνω στη Γη-, αλλά πολλές φορές, και το να υποστηρίζει κανείς κάτι τέτοιο είναι παραλογισμός.

Και τώρα σκοντάφτουν οι άνθρωποι πάνω σε όντα, των οποίων το σώμα δεν αποτελείται από οργανική ύλη. Πως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν αυτά τα σώματα τυχαία από δομικές μονάδες ατόμων; Αυτές οι διαδρομές σκέψης κάνουν την ούτως ή άλλως απίστευτη θεωρία της εξέλιξης να μοιάζει ακόμη πιο απίστευτη.
Εάν δεν ισχύει η πρωταρχική έκρηξη (στο σύμπαν), η αβιοτική και βιολογική εξέλιξη – τότε τι;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Οι βεδικές γραφές έχουν και γι΄αυτό μια δομημένη εξήγηση, όμως αυτό δεν είναι το θέμα της διάλεξης. Επειδή το θέμα της εξωγήινης ζωής θα ταρακουνούσε επικίνδυνα των σύγχρονων επιστημών, των θρησκειών και τις δομές εξουσίας, οι κυβερνήσεις κάνουν τα πάντα, ώστε να διατηρούν το θέμα αυτό ως ταμπού.

Τότε παραμένει βέβαια το ερώτημα γιατί ξαφνικά σήμερα δίνουν τόσες πολλές πληροφορίες. Το πόσες πληροφορίες δίνουν τα νεότερα κινηματογραφικά έργα και οι τηλεοπτικές σειρές επιστημονικής φαντασίας, αναμεμειγμένες με έξυπνη παραπληροφόρηση, είναι εκπληκτικό. Εντωμεταξύ έχουν γίνει γνωστά και πλήθος αυθεντικών εγγράφων, που δείχνουν, πως η αμερικανική κυβέρνηση, αλλά και άλλες κυβερνήσεις γνωρίζουν πολύ καλά σχετικά με τους εξωγήινους επισκέπτες, όμως απέκρυπταν αυτή τη γνώση για πολλές δεκαετίες συνειδητά και συστηματικά.

Παράλληλα με την προστασία των δομών εξουσίας μέσω της αποσιώπησης υπάρχουν σίγουρα και πολύ συγκεκριμένα στρατιωτικά ενδιαφέροντα. Ελπίζουν συγκεκριμένοι κύκλοι να αποκτήσουν μια εικόνα αυτών των καινοτόμων τεχνολογιών και διατηρούν κρυφή τη γνώση σχετικά με τους εξωγήινους «φίλους» για να μην χρειαστεί να τη μοιραστούν με τους γήινους εχθρούς τους; 

συνεχίζεται...


http://vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...