12.13.2013

Ποιοι ζουν στο Φεγγάρι ;

A grey, many-ridged surface from high above. The largest feature is a circular ringed structure with high walled sides and a lower central peak: the entire surface out to the horizon is filled with similar structures that are smaller and overlapping.
Παρά την επιτυχία των αποστολών Apollo στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στις αρχές της δεκαετίας του '70, η NASA δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει στο ερώτημα: "Γιατί από τότε ο άνθρωπος δεν έχει πάει στο φεγγάρι ;»
Μερικοί από τους πρώην εργαζόμενους της NASA γνωρίζουν την απάντηση. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ: Το φεγγάρι είναι γεμάτο από εξωγήινους. Και η NASA το γνωρίζει αυτό από τη δεκαετία του '70 και έχει προειδοποιηθεί από τους εξωγήινους να μην επιστρέψει στο φεγγάρι.





Φαίνεται ότι οι δραστηριότητες των εξωγήινων στο φεγγάρι δεν ήταν κάτι νέο για τον Wernher von Braun, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των έργων Apollo για τη NASA. Για αιώνες, οι αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της πρώην ναζιστικής Γερμανίας, ανέφεραν τα UFO που πετούσαν στην επιφάνεια της σελήνης.

Ο Wernher von Braun, ο δημιουργός του προγράμματος Apollo, δήλωσε το 1959 ότι: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυνάμεις που είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι υποθέσαμε έως σήμερα" Σε τι είδους δυνάμεων αναφερόταν ο von Braun; Μήπως σε εξωγήινους ή σε κάτι άλλο ; 




Μια έκθεση σχετικά με τα φαινόμενα στη Σελήνη πραγματοποιήθηκε από τη NASA ένα χρόνο πριν την περίφημη προσελήνωση τον Αύγουστο του 1969. Για περισσότερα από τρία χρόνια, η NASA χρηματοδότησε μια μελέτη διαφόρων ερευνητών, η οποία μελέτη περιγράφει όλες τα φωτεινά φαινόμενα που έχουν αναφερθεί από τους επιστήμονες και αστρονόμους, από τον δέκατο έκτο αιώνα μέχρι και τη δεκαετία του '60. Τον Ιούλιο του 1968, η δημόσια έκδοση αυτού του εγγράφου δημοσιεύθηκε ως "Έγγραφο R-277" και περιλαμβάνει σχεδόν 600 γεγονότα που έλαβαν χώρα στη σεληνιακή επιφάνεια μεταξύ του 1540 και 1967. 

Ο κατάλογος της NASA περιλαμβάνει επίσημες εκθέσεις αστροναυτών σχετικά με αυτά τα φαινόμενα όπως αυτή του Giovanni Cassini (1625-1712), ο οποίος ανέφερε «ένα άσπρο σύννεφο στη σεληνιακή επιφάνεια» το 1671. Μια άλλη έκθεση δείχνει ότι η Σελήνη έχει ατμόσφαιρα, όταν δύο αστρονόμοι παρατήρησαν, αστραπές στη σεληνιακή επιφάνεια το 1787. Κατά το ίδιο έτος, ο αστρονόμος που ανακάλυψε τον πλανήτη Ουρανό, Sir Frederick W. Herschel ισχυριζόταν ότι είδε κάποια φώτα στο φεγγάρι.



Παράξενα φώτα στη Σελήνη αναφέρθηκαν κατά την πάροδο του χρόνου σε περισσότερες από 200 αναφορές. Τον Φεβρουάριο του 1877, ένα ισχυρό λευκό φως παρατηρήθηκε για περίπου 1 ώρα. Στις 23 Απριλίου 1915, μια δέσμη φωτός παρατηρήθηκε σε έναν από τους κρατήρες του φεγγαριού. Επίσης, διάφοροι αστρονόμοι παρατήρησαν δεκάδες περίεργα φώτα γύρω από το σεληνιακό κρατήρα Πλάτωνα. 

Υπάρχουν επίσης πολλά φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη των ΑΤΙΑ που πετούν γύρω από το φεγγάρι. Έχουν καταγραφεί παράξενα φώτα από ερασιτέχνες αστρονόμους οι οποίοι χρησιμοποίησαν τηλεσκόπια εξοπλισμένα με κάμερες.



www.hellaskafeneio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...