12.13.2013

Η Πλάκα Lolladoff


Φαίνεται ότι η Αίγυπτος δεν είναι το μόνο μέρος που επισκέφτηκε από εξωγήινους στα αρχαία χρόνια. Νεπάλ είναι μια άλλη τέτοια χώρα, όπου βρέθηκαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, ότι πριν μερικές χιλιετίες οι εξωγήινοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Το τεχνούργημα Lolladoff ή πλάκα Lolladoff, ηλικίας τουλάχιστον 12.000 ετών,
βρέθηκε στο Νεπάλ κάποια στιγμή στη δεκαετία του '40 και φέρει το αποτύπωμα μιας μυστηριώδους και ενδιαφέρουσας ιστορίας. 


Το τεχνούργημα έχει τη μορφή ενός δίσκου με πολλαπλές ραβδώσεις σε σχήμα καμπύλης, που μοιάζει πολύ με τον γαλαξία μας. Κάπου προς το εξωτερικό μέρος της πέτρας μπορούμε να παρατηρήσουμε το πρόσωπο μιας ανθρωποειδούς οντότητας, πιθανότατα εξωγήινος. Σχέδια του Γαλαξία μας υπάρχουν και σε άλλους πολιτισμούς, όπως των Ίνκα με τη μορφή μιας σπείρας. Πιθανών το μέρος όπου σχεδιάστηκε ο εξωγήινος αποτελεί το ηλιακό σύστημα από το οποίο προέρχεται αυτός ο πολιτισμός. Είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφήθει αυτή η πέτρα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι δεν υπάρχει ακριβής χάρτης του Γαλαξία μας.



Κανείς δεν μπορεί να καθορίσει σε ποιο πολιτισμό ανήκει, αλλά παρ' όλα αυτά όλοι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η πλάκα Lolladoff αποτελεί ένα σημαντικό σημείο στην ανθρώπινη ιστορία. Η επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς είναι σίγουρη, και αυτό οφείλεται στην παράξενη εικόνα του εξωγήινου. Το μυστήριο συμβαίνει όταν οι αρχαιολόγοι προσπάθησαν να εξακριβώσουν την προέλευση της πέτρας. Δεν μπόρεσαν να πουν με βεβαιότητα αν αυτό δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο ή από έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...