12.18.2013

Νιμπίρου - Ο Πλανήτης του Περάσματος (Μέρος 2)

Τα γήινα ορυχεία χρυσού είναι ηλικίας 100.000 ετών !



Προφανώς, μια πρώτη προσπάθεια για την εξόρυξη χρυσού στο Περσικό Κόλπο μέσω ενός συστήματος επεξεργασίας νερού αποδείχθηκε ανεπαρκής ως προς τις ανάγκες.
Ο Anu, μαζί με το γιο του, τον Ενλίλ επισκέφθηκαν την αποικία, ζητώντας του Enki να βρει περισσότερο χρυσό από ό, τι πριν. Ο Ενλίλ ήταν ο ανώτατος διοικητής της αποικίας Γη, ενώ ο Enki διεύθυνε την αποστολή στην Αφρική, και, τέλος, στην Νότια Αμερική, όπου κατασκεύασε και εκεί ορυχεία εξόρυξης χρυσού.


Τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη μιας τέτοιας πρόωρης εκμετάλλευσης χρυσού έχουν φτάσει σε μας μέσω των μελετών που είχαν διεξαχθεί για μια σημαντική εταιρεία εξόρυξης χρυσού στην Νότια Αφρική κατά τη δεκαετία του '70. Οι επιστήμονες της εταιρείας είχαν ανακαλύψει την ύπαρξη κάποιων αρχαίων ορυχείων εξόρυξης χρυσού, ηλικίας 100.000 χρονών πριν τη γέννηση του Χριστού. Κάποιες αρχαίες ανασκαφές, το ίδιο παλιές, ανακαλύφθηκαν στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Ως εκ τούτου, οι anunnaki κατέβαλλαν προσπάθειες εξόρυξης χρυσού σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό το γεγονός θα μπορούσε να εξηγήσει την πρώιμη εξάπλωση των ανθρώπων σε όλη τη Γη. 

Άλλα επιχειρήματα τα οποία υποστηρίζουν τη θεωρία των μακρινών ταξιδιών των annunaki σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη μπορούν να έχουν ως βάση τη σύγκριση των ονομάτων των αρχαίων πόλεων της Κεντρικής Αμερικής με τα ονόματα των αρχαίων πόλεων της Μεσοποταμίας, όπως αναφέρθηκαν από τον Έλληνα γεωγράφο Πτολεμαίο, ο οποίος έζησε τον δεύτερο αιώνα μ.Χ.

Για παράδειγμα, στην Μεσοποταμία υπήρχε η πόλη Chol, ενώ στην Κεντρική Αμερική η πόλη Chol-ula. Άλλη μια πόλη στη Μεσοποταμία ήταν η Colua και στην Κεντρική Αμερική η πόλη Colua-can. Άλλες πόλεις με ίδιες ονομασίες τόσο στην Μεσοποταμία όσο και στην Κεντρική Αμερική ήταν η Zuivana (Zuivan στην Κ. Αμερική) και Cholima (Colima στην Κ. Αμερική). 


Το ακατέργαστο μέταλλο από τα ορυχεία, εν συνέχεια μεταφερόταν με πλοία και έφτανε στη Μεσοποταμία όπου το έλιωναν και το επεξεργαζόταν σε ράβδους με τη μορφή κλεψύδρας, που ονομαζόταν ZAG ή «εξαγνισμένα πολύτιμα». 

Κατά τις ανασκαφές βρέθηκαν επίσης μερικοί ράβδοι, αλλά και αποδειχτικά στοιχεία όσον αφορά αυτούς τους ράβδους.

Σε μια προσπάθεια να τερματιστεί η αυξανόμενη αντιπαλότητα μεταξύ του Ενλίλ και Enki, ο πατέρας τους, ο Anu πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί του Ενλίλ την ηγεσία της Μεσοποταμίας από το EDIN - που ίσως είναι η προέλευση του ονόματος Εδέμ, όπως είναι γνωστό στην Αγία Γραφή - ενώ του Enki την επαρχία ABZU ή Αφρική που σε μετάφραση σημαίνει «η χώρα των ορυχείων». 

Συνεχίζεται 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...