12.18.2013

Νιμπίρου - Ο Πλανήτης του Περάσματος (Μέρος 3)

Ιδέα των Anunnaki η δημιουργία ενός Πρωτόγονου Εργάτη με το όνομα…Adam Δηλαδή ο Αδάμ της Βίβλου; 


Λόγω των κλιματικών αλλαγών στη Γη, οι εξωγήινοι άποικοι ήρθαν αντιμέτωποι με άλλα προβλήματα και πολλές δυσκολίες, καθώς εργαζόταν ασταμάτητα στα ορυχεία. Ένα κείμενο των Σουμερίων ανέφερε: …. «Τότε οι θεοί [Anunnaki], όπως και οι άνθρωποι κουραζόταν, η κόπωση των θεών ήταν μεγάλη καθώς και οι λύπες τους».
Εμβαθύνοντας το έργο του Sitchin, ο ερευνητής Horn αναφέρει: … «Οι Anunnaki ασχολήθηκαν με την εξόρυξη χρυσού για περισσότερα από 100.000 χρόνια. Οι απλοί Anunnaki που δούλευαν σκληρά και ακούραστα στα ορυχεία επαναστάτησαν εναντίον αυτής της κατάστασης, πριν 300.000 χρόνια. Τότε ο Enlil, ο διοικητής τους, ήθελε να τους τιμωρήσει και συγκάλεσε τη Συνέλευση των Μεγάλων Anunnaki, στην οποία έλαβε μέρος και ο πατέρας του ο Anu. Αυτός έδειξε κατανόηση προς τα δεινά των ανθρακωρύχων, βλέποντας τη σκληρή δουλειά και τα βάσανα τους. Ο Anu τότε ρώτησε με δυνατή φωνή εάν υπάρχει και άλλος τρόπος για να αποκτήσουν το χρυσό. Ο Enki πρότεινε την δημιουργία ενός Πρωτόγονου Εργάτη, με το όνομα Adamu, ο οποίος θα έκανε τη σκληρή δουλειά των ανθρακωρύχων Anunnaki. Ο Enki έδειξε ότι το πρωτόγονο ανθρωποειδές, το οποίο ονομάζουμε Homo erectus, υπήρχε ήδη στη γη της Abzu, δηλαδή στην Αφρική». 

«Ας κάνουμε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και καθ 'ομοίωσιν ...» η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Anunnaki 

Το σχέδιο του Enki για τη δημιουργία μιας φυλής εργατών εγκρίθηκε από τη Συνέλευση και ήταν η αφετηρία προέλευσης της ανθρωπότητας σύμφωνα με τα σουμερικά κείμενα. Η εξήγηση αυτή διευκρινίζει ένα από τους πιο αινιγματικούς στίχους της Βίβλου. Η Γένεση 1:26 αναφέρει ότι ο Θεός είπε: «Να κάνουμε έναν άνθρωπο κατ’ εικόνα και καθ 'ομοίωσιν …». Αυτός ο στίχος μπορεί να έχει δυο εξηγήσεις: η πρώτη είναι ότι ο πληθυντικός Ελοχίμ της Παλαιάς Διαθήκης με την έννοια «Θεός» γραμμένη από τους μονοθεϊστές συγγραφείς της Γένεσης θα μπορούσε να αφορά τη Συνέλευση των Anunnaki, που είχε εγκρίνει τη δημιουργία του ανθρώπου και η δεύτερη, η ιδέα της δημιουργίας του ανθρώπου «κατ’ εικόνα και καθ 'ομοίωσιν» θα μπορούσε να έχει τη σημασία κάποιων γενετικών πειραμάτων πάνω σε υπάρχοντα είδη και όχι δημιουργία ενός νέου. 

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις του Sitchin, «όσο γνωρίζω τόσο οι Ανατολιστές όσο και οι μελετητές της Βίβλου ... η σύνοψη της Βιβλίου της Γενέσεως έγινε από ένα πολύ μεγάλο και εξαιρετικά λεπτομερές κείμενο το οποίο είχε μεταγραφή για πρώτη φορά στη Σουμερία».

Ο Ninti και ο Enki δημιουργούν τον άνθρωπο στα εργαστήρια 
Ο Ninti και ο Enki κάνουν γενετικά πειράματα 

Ο γιατρός της αποστολής των Anunnaki στη Γη ήταν μια γυναίκα που ονομαζόταν Ninhursag, γνωστή και με το όνομα Ninti, η οποία είχε κάνει ήδη γενετικά πειράματα μαζί με τον Enki. Στους κυλίνδρους των Σουμερίων που χρησιμοποιούταν ως σφραγίδα, υπάρχει μια απεικόνιση που έδειχνε τον Enki και την Ninti να περιβάλλονται από φιαλίδια ή πήλινα δοχεία, ένα τραπέζι και ράφια, ένα φυτό και ένα βοηθό, δηλαδή μια εικόνα που έμοιαζε εντυπωσιακά με ένα σύγχρονο εργαστήριο.

Σύμφωνα με τους μύθους των Σουμερίων, αυτοί δημιούργησαν πολλά γενετικά τροποποιημένα όντα, όπως: ταύροι και λιοντάρια με ανθρώπινα κεφάλια, φτερωτά ζώα, καθώς και μαϊμούδες και ανθρωποειδές με πόδια και κεφαλές αιγών. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, είναι σαφές ότι αυτού του είδους πειράματα ήταν η πηγή πολλών θρύλων που ανέφεραν την ύπαρξη κάποιων μυθολογικών όντων και μερικών υπερανθρώπων, όπως ο Άτλας, Γολιάθ, Γαργαντούας, Πολύφημος, Τυφώνας.

Στο δέκατο ένατο αιώνα, οι αρχαιολογικές ανασκαφές είχαν φέρει στην επιφάνεια κάποια τεράστια αγάλματα σε σχήμα σφίγγας. Οι ανασκαφές έγιναν εκεί όπου κάποτε βρισκόταν το παλάτι του βασιλιά των Ασσυρίων Σαργών ΙΙ, που κυβέρνησε τη Μεσοποταμία μεταξύ 721 και 705 π.Χ. Μεταξύ αυτών των αγαλμάτων βρέθηκε και έναν φτερωτό ταύρο με ανθρώπινο κεφάλι και ένα λιοντάρι με ανθρώπινο κεφάλι.

Συνεχίζεται






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...